[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط SajjaD_46 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 5:45 pm

[quote:6843348a7f="M0H3N"][quote:6843348a7f="masoud449"]Ali Ahmadi Saravani
کبه و داسیلوا هم از داماش جدا شدند
مدیر روابط عمومی باشگاه:کبه،داسیلوا و عسگری از داماش گیلان جدا شدند.
علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان گفت:بوبکر کبه،ملو داسیلوا و جهانگیر عسگری از داماش گیلان جدا شدند.وی ادامه داد:کبه به استقلال تهران می رود.
سراوانی همچنین افزود:سعیدحلافی دیداری با مدیرعامل باشگاه داماش داشته است و امیر عابدینی ضمن نصیحت کردن وی در خصوص رفتارهای او به وی پنج روز فرصت داد تا نسبت به ماندن یا خروج از لیست داماش تصمیم گیری کند زیرا رضایت نامه وی برای جدایی از داماش آماده است اما اگر وی بخواهد در داماش بماند باشگاه شروطی دارد که وی باید آن ها را بپذیرد.
براساس اظهارات مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان احتمالا دو بازیکن دیگر از داماش جدا خواهند شد.[/quote:6843348a7f]

مساله مهمی نیس همه اینا فقط لیست و پر کرده بودن،مساله مهم فقط دروازبان هست،[size=24:6843348a7f]فقط دروازه بان [/size:6843348a7f]! آقای سراوانی فراموش نشه لطفا !!![/quote:6843348a7f]
منم کاملا موافقم آبرار
یه دروازه بان خوب میخوایم + یه بال چپ . خدایی جهانبخش که رفت ، کسی نتونس 1/100 از بازیشو تو اون پست انجام بده . البته تو بازی با ذوب اهن ، هادی اونجا خیلی خوب بازی کرد ولی هادی رو می تونیم جاهای دیگه بکار بگیریم و بیشتر از اونجا میتونه برامون مثمر ثمر باشه
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط havosh » سه شنبه نوامبر 05, 2013 7:15 pm

نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 3:17 am

[b:2ce074f1f9]اختصاصی: کبه خرید اول استقلال در نیم فصل[/b:2ce074f1f9]

كبه پس از جدايى از داماش به استقلال مى پيوندد
سایت گل -مهاجم 26 ساله تیم داماش گیلان در فهرست باشگاه استقلال برای همراهی آبی پوشان در دور برگشت لیگ برتر قرار گرفت.
بوبکر کبه که ملیت بورکینافاسویی دارد،آذرماه سال 91 از تیم شربورگ فرانسه به تیم داماش گیلان پیوست و در نخستین بازی اش در این تیم موفق شد دروازه استقلال را در ورزشگاه عضدی رشت باز کند.
کبه در فصل گذشته در 12 مسابقه ای که برای داماش به میدان رفت،2 گل به ثمر رساند اما در این فصل،به رغم حضور 466 دقیقه ای در مسابقات تیمش نتوانست گلی بزند. آخرین بازی کبه با داماش در بازی روز 5 مهر این تیم مقابل راه آهن در تهران بود که وی 57 دقیقه بازی کرد
قرار است مذاکرات نهایی در این باره در هفته آینده انجام پذیرد. کبه سابقه حضور در تیم دوم بوردو و استراسبورگ را هم در کارنامه اش دارد.
وي از سال 2003 تا 2005 عضو تيم ملي زير 20 سال مالي بوده که 17 بازي در آن انجام داده و 5 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن از سال 2005 تا 2007 هم عضو تيم ملي زير 23 سال بورکينافاسو بوده که در 15 بازي موفق به 7 بار گلزني شده است.
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rahnamai » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 3:18 am

قدر کبه رو داماش ندونست / بهترین بازیکن خارجی لیگ کبه بود باید حفظش میکردیم برات متاسفم عابدینی حالا نمی تونستی بزاری بره مصر / درست کاری کرد بره تیم مافیا /9/ /9/ /19/ /20/

god by kebe
/3/ :? 8O :idea:[b][i]
اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَ قُدرَتِهِ
بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد .
نماد کاربر
rahnamai
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 28, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 3:30 am

[quote:f1e441ed78="SajjaD_46"][quote:f1e441ed78="M0H3N"][quote:f1e441ed78="masoud449"]Ali Ahmadi Saravani
کبه و داسیلوا هم از داماش جدا شدند
مدیر روابط عمومی باشگاه:کبه،داسیلوا و عسگری از داماش گیلان جدا شدند.
علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان گفت:بوبکر کبه،ملو داسیلوا و جهانگیر عسگری از داماش گیلان جدا شدند.وی ادامه داد:کبه به استقلال تهران می رود.
سراوانی همچنین افزود:سعیدحلافی دیداری با مدیرعامل باشگاه داماش داشته است و امیر عابدینی ضمن نصیحت کردن وی در خصوص رفتارهای او به وی پنج روز فرصت داد تا نسبت به ماندن یا خروج از لیست داماش تصمیم گیری کند زیرا رضایت نامه وی برای جدایی از داماش آماده است اما اگر وی بخواهد در داماش بماند باشگاه شروطی دارد که وی باید آن ها را بپذیرد.
براساس اظهارات مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان احتمالا دو بازیکن دیگر از داماش جدا خواهند شد.[/quote:f1e441ed78]

مساله مهمی نیس همه اینا فقط لیست و پر کرده بودن،مساله مهم فقط دروازبان هست،[size=24:f1e441ed78]فقط دروازه بان [/size:f1e441ed78]! آقای سراوانی فراموش نشه لطفا !!![/quote:f1e441ed78]
منم کاملا موافقم آبرار
یه دروازه بان خوب میخوایم + یه بال چپ . خدایی جهانبخش که رفت ، کسی نتونس 1/100 از بازیشو تو اون پست انجام بده . البته تو بازی با ذوب اهن ، هادی اونجا خیلی خوب بازی کرد ولی هادی رو می تونیم جاهای دیگه بکار بگیریم و بیشتر از اونجا میتونه برامون مثمر ثمر باشه[/quote:f1e441ed78]

من در مورد کبه کاملا باهاتون مخالفم
چون کبه بازیکن بسیار خوب و موقعیت شناسی بود که قدرت حفظ توپ خوبی هم داشت ولی ما بعد از مصدومیت کمتر ازش در خط حمله استفاده کردیم و بیشتر در گوش چپ ازش بهره گرفتیم در صورتیکه در نوک حمله کارایی بیشتری داشت.
خدا را شکر که داسیلوا میره فقط برام سواله که به کدوم تیم ممکنه بره :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 3:42 am

[quote:2dc8fe9eef="havosh"][/quote:2dc8fe9eef]
[b:2dc8fe9eef]
[color=blue:2dc8fe9eef]کبه یکی از بهترین بازیکن های خارجی لیگ بود.ازون بازیکنایی بود که یه لحظه کارشون رو انجام میدادن.بهش فرصت داده نشد.باید به خط دروازه نزدیکتر میشد.تمام کننده خوبی بود.
هر کی که نیاز به پیشرفت داره میاد داماش احیا میشه اعتماد به نفس میگیره بعد از دستش میدیم و حسرتش رو میخوریم.
فقط میتونم بگم متاسفم.... :? [/color:2dc8fe9eef][/b:2dc8fe9eef]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 4:43 am

امير عابديني در گفت و گو با اوج، درباره انتقال بوبکر کبه به استقلال اظهار داشت: پس از صحبتي که با فتح الله زاده داشتيم اين انتقال را نهايي کرديم. با اينکه ما با استقلال و پرسپوليس و تيم هاي ديگر رقابت داريم اما سرخابي هاي پايتخت برادران بزرگتر تيم هاي ليگ برتري هستند. براي من که الان مديرعامل داماش گيلان هستم، نيز فرقي نمي کند به استقلال کمک کنم يا پرسپوليس. به هر حال ما اين بازيکن را آزاد کرديم تا به استقلال برود.
---
یعنی از این صد و چها هزار دلار هیچیش به داماش نرسیده ؟ فقط حق ترانسفر سی درصدی احتمالی ؟ کسی اطلاع داره از قضیه که چطور بوده ؟
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 4:54 am

عابدینی در گفت‌وگو با تسنیم:
کبه از استقلال ترانسفر شود، ۳۰ درصد از حق انتقالش برای داماش است/ نمی‌توانستیم پول او را بدهیم
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: ما هیچ‌ پولی بابت انتقال کبه به استقلال دریافت نمی‌کنیم اما اگر از استقلال به تیم‌های خارج از کشور منتقل شود، ۳۰ درصد از حق ترانسفرش به باشگاه داماش تعلق می‌گیرد.
printنسخه قابل چاپ

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره پیوستن بوبکر کبه، بازیکن بورکینافاسویی داماش گیلان به تیم استقلال اظهار داشت: پیش از بازی آخرمان در لیگ برتر کبه به کشور مصر رفت تا در لیگ این کشور به میدان برود ولی این کار صورت نگرفت و کبه به ایران بازگشت.

وی ادامه داد: باشگاه داماش برای ادامه همکاری با کبه 2 مشکل داشت. ما نمی‌توانستیم با این بازیکن تسویه حساب کنیم، چون قرارداد او به دلار بود و درآمدی نداشتیم که بخواهیم پول کبه و داسیلوا دیگر بازیکن خارجی‌مان را بدهیم. از طرفی چون کبه یک سال دیگر با داماش قرارداد داشت، تصمیم گرفتیم این بازیکن را به تیمی دیگر منتقل کنیم.

مدیرعامل باشگاه داماش تصریح کرد: شب گذشته این بازیکن در دفتر علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال حضور یافت و رسماً به این تیم پیوست. ما در حال حاضر هیچ‌ پولی بابت این انتقال دریافت نمی‌کنیم اما به شرطی با جدایی او موافقت کردیم که در صورت انتقال از استقلال به تیمی دیگر، 30 درصد از رقم ترانسفر خود را به باشگاه داماش پرداخت کند.

عابدینی درباره مفاد این قرارداد عنوان کرد: قرارداد این بازیکن چیزی در حدود 120 تا 140 هزار دلار است و برای هر گلی که بزند و هر پاس گلی که ارسال کند، پاداش دریافت خواهد کرد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:08 am

ما پول نداشتیم چرا نذاشتیم کبه به مصر بره تا یه پولی گیرمون بیاد؟!!!
چرا مفتی مفتی دادیمش استقلال؟!!!
حالا از کجا معلوم کی قراره از استقلال ترانسفر بشه و با چه قیمتی که ما به اون دلخوش کنیم!!!
فکر کنم باز هم باندبازی های مافیایی در کاره /4/ /4/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:12 am

[quote:9ebb0a1676="golsar-boy"]ما پول نداشتیم چرا نذاشتیم کبه به مصر بره تا یه پولی گیرمون بیاد؟!!!
حالا از کجا معلوم کی قراره از استقلال ترانسفر بشه و با چه قیمتی که ما به اون دلخوش کنیم!!!
فکر کنم باز هم باندبازی های مافیایی در کاره /4/ /4/[/quote:9ebb0a1676]

یه بند تو قراردادش بود که اگه پیشنهاد خارجی داشته باشه میتونه بره , فک کنم در اونصورت هیچی به ما نمیرسید ولی حالا اگه ترانسفر بشه چرا .
من فکر میکنم تو استقلال بهتر هم جواب میده , چون احتمالا به دروازه نزدیک تره . کلا بازیکنایی که به تیم های پایتخت میرن بعدش بیشتر تو چشم هستن .ایشالا فصل بعد ترانسفر بشه ...
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:14 am

[size=18:9dedfd18be]به قول يكي از بچه ها جالب اينجاست كه هر خبر بزرگ و گل دُرُشتي كه تو اين فوتبال اتفاق مي اُفته يه طوري اسم داماش ميدرخشه
حالا انتقاله ،دعوايه،دوپينگه يه بازيكن از هرتيمي،محروميت و مصدوميتي از باشگاه ديگه و . . . .

به هر حال اين اسم باشگاه ماست كه تو خبرگزاريها ميدرخشه

فقط خدارو شكر كه اخيراً اسم ما تو قسمت خوب و مثبته كه ازش استفاده ميشه

[color=red:9dedfd18be]ولي حيف از اينكه كبه رو از دست داديم[/color:9dedfd18be][/size:9dedfd18be]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:21 am

[quote:038ec98610="golsar-boy"]ما پول نداشتیم چرا نذاشتیم کبه به مصر بره تا یه پولی گیرمون بیاد؟!!!
فکر کنم باز هم باندبازی های مافیایی در کاره /4/ /4/[/quote:038ec98610]
بندی که توی قراردادش بود باشگاه رو موظف کرد تا رضایت بده...
بند قرار داد:اگ باشگاه نتواند به تعهدات مالی خود عمل کند ، بازیکن می تواند با شکایت به فیفا رضایت نامه خود را دریافت کند.
با توجه به شرایط داماش اون 30 درصد از ترانسفر کبه زرنگی عابدینی بود
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:26 am

ممنون از بابت روشنگری در مورد قرارداد کبه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 6:09 am

اومدن محمد نزهتی فقط یه انتقال معمولی نسیت الان دوتا بازیکن هست که از اونجا میان داماش و خیلی هم نمک گیر میشن .این انتقال تفاوت فرهنگ ها رو نشون میده که راحت تر و خیلی منطقی تر میتونه بیاد بازی کنه .امیدوارم نزهتی قرارداد ببنده و مثل محمد غلامی مفید باشه برای داماش.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 8:04 am

مهاجم نیمکت نشین پرسپولیس گفت: «مي‌‌‌خواهم به خاطر بعضي صحبت‌ها تلاشم را ۳۰۰ برابر كنم و... من بازيكن نيمكت‌نشين نيستم.»

آن‌طور كه از شواهد پيدا است ميلاد غريبي را بايد يكي از جدا شدگان صددرصدي ‌‌پرسپوليس بدانيم. او كه با هزار اميد و آرزو پرسپوليس را به عنوان تيم اين فصل انتخاب كرده بود حال به اين نتيجه رسيده كه حضورش در پرسپوليس فقط يك اشتباه بوده است.

* در اين چند وقت تبديل به يكي از بازيكنان بلاتكليف پرسپوليس شدي؟ چرا؟

- اين شرايط اصلا دست من نيست. باشگاه شرايطش را گفته و اميدوارم هر چه زودتر تكليفم با ذوب‌آهن مشخص شود تا من بدانم نيم‌فصل چه‌كاره‌ام. قرار بود سعيد آذري براي مذاكرات نهايي به تهران بيايد كه فعلا از او خبري نشده من هم چند پيشنهاد دارم كه ترجيح مي‌‌دهم به آنها فكر كنم.

* پس خودت هم دوست داري از پرسپوليس بروي؟

- با اين شرايط بله دوست دارم.

* اما تو در بازي‌هاي جام‌حذفي به ميدان رفتي؟

- اينها را در نظر نگيريد. من فقط در بازي‌هاي حذفي به ميدان رفتم تا پايان ليگ ۱۳ بازي ديگر باقيمانده و من بايد به آينده فكر كنم و فقط حضور در بازي‌هاي حذفي را در نظر نگيريم.

* با استقلالي‌ها مذاكره كردي؟

- خير، باور كنيد از اينكه در ليست آنها قرار دادم يا خير نيز بي‌‌خبرم و از طريق رسانه‌ها متوجه شدم كه خواهان من هستند.

* دايي به تو حرفي نزده؟

- خير، من اصلا با علي آقا حرف نزدم.

* مي‌‌گويند از بدقولي آذري خيلي ناراحت شدي؟

- به من بدقولي نكرد. اصلا در جريان حضور او در تهران نبودم. قرار بود به باشگاه بيايد تا مذاكره كند اما نيامد. شايد مشكل داشته كه نتوانسته چنين‌كاري بكند.

* اما مي‌‌گفتند از فرط ناراحتي گفتي ديگر به ذوب‌آهن نمي‌‌روي؟

- خب من هم نگران آينده‌ام هستم. مي‌‌‌خواستم شرايطم را بگويم اما هر چه ديرتر شود شايد اتوماتيك‌وار خيلي چيزها تغيير كند. من هم دارم يك جورايي براي پرسپوليس از خودگذشتگي مي‌‌كنم. با توجه به صحبت‌هايم با رويانيان و نيازي كه باشگاه براي مبادله بازيكن با ذوب‌آهن داشت و حضور محسن مسلمان در پرسپوليس خواستم به اين تيم اصفهاني ملحق شوم. به جزء ذوب‌آهن از تيم‌هاي ديگر نيز پيشنهادات خوبي را دريافت كردم و اميدوارم هر چه زودتر تكليفم مشخص شود. خدا را چه ديديد شايد همه چيز بالعكس شد و من سر از تيم ديگري در آوردم.

* قبلا گفته بودي حتي اگر بميري هم به ذوب‌آهن نمي‌‌روي؟

- وا... دلخوري من از بعضي صحبت‌ها بود وگرنه از ذوب‌آهن ناراحت نيستم. بعد از اين حرف‌ها وقتي با رويانيان حرف زدم آرام شدم و حالا براي حضور در ذوب‌آهن مشكلي ندارم. فكر مي‌‌كنم وقت جدايي از پرسپوليس رسيده فقط مرا حلال كنيد.

* پشيمان نيستي به پرسپوليس آمدي؟

- خير، هيچ‌وقت از انتخاب تيم‌هايم پشيمان نشدم اما فكر مي‌‌كنم در حال حاضر و حداقل امسال انتخاب پرسپوليس تصميم اشتباهي بود. شايد اگر در سايپا مي‌‌ماندم يا به هر تيم ديگري ملحق مي‌‌شدم بهتر بود.

* مي‌‌خواهي بماني و حقت را بگيري؟

- من دنبال حقم نيستم. مگر حق مرا كسي خورده. فقط يك نيم‌فصل مي‌‌خواهم از پرسپوليس جدا شوم و خودم را نشان بدهم. اين فصل سال مهمي براي من و هم سن و سال‌هايم است. مي‌‌خواهم به تيمي بروم كه خودم را نشان بدهم. مي‌‌‌خواهم به خاطر بعضي صحبت‌ها تلاشم را ۳۰۰ برابر كنم و... من بازيكن نيمكت‌نشين نيستم. مي‌‌خواهم جايي بروم كه فيكس بازي كنم. نمي‌‌دانم شايد هم طاقتم كم است. اما با اين شرايط جدايي بهترين راه حل است.

* بعضي از بازيكنان هم مانند نيلسون و حسيني به خاطر پول ناراحتند؟

- ببينيد نيلسون يك بازيكن خارجي است و خارجي‌ها از اينطور برنامه‌هاي ايراني‌ها ندارند. حقش است كه پول نيلسون را بدهند. البته آنهايي كه نياز مالي دارند طبيعي است اعتراض كنند. واقعا شرايط براي بعضي بچه‌ها بسيار سخت شده انشااله پول‌هايشان را بدهند. من به عنوان يكي از كوچكترين بازيكنان پرسپوليس اعتراضي ندارم. بزرگان تيم مانند سيدجلال حسيني و محمد نوري هم پولي نگرفتند و شك نكنيد همه ما به خاطر احترام به علي دايي چيزي نمي‌‌‌گوييم. حتم بدانيد هر كسي جاي علي‌آقا بود با اين شرايط دوام نمي‌‌آورد اما او بالاسر بچه‌ها است و بازيكنان هم به احترام او كارشان را مي‌‌كنند.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان