داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 7:24 am

در بازی با داماش وقتی توپ روی زمین می‌خورد مثل این بود که توپ روی زمین آسفالت می‌خورد و اصلاً نمی‌شد بازی کرد.

سایت گل- شجاع خلیل زاده و تیمش در دیدار با داماش در حالی که با یک گل از حریف پیش بودند بازی را با تساوی عوض کردند. خلیل زاده چمن بد و هم چنین عدم هماهنگی یارانش را دلیل اصلی تساوی مقابل داماش می داند و در این باره گفت: ما نیمه اول را خوب شروع کردیم اما رفته رفته با توجه به آب و هوای رشت که مثل اصفهان نبود و همچنین چمن مصنوعی که اصلاً نمی‌شد روی آن فوتبال کرد از بازی همیشگی خود فاصله گرفتیم.
وی با بیان اینکه اصلاً نمی‌شود در چمن مصنوعی عضدی روی زمین بازی کرد خاطرنشان می‌کند: در بازی با داماش وقتی توپ روی زمین می‌خورد مثل این بود که توپ روی زمین آسفالت می‌خورد و اصلاً نمی‌شد بازی کرد. به نظر من یک امتیازی که در آن زمین گرفتیم خیلی خوب بود.
مدافع سپاهان دلیل سرد و کسل کننده بودن بازی را غیبت هافبک‌های اصلی سپاهان می‌داند: ابراهیمی و بولکو نبودند و چند بازیکن مثل جهان عالیان و حاج صفی در پست‌های غیرتخصصی خود بازی کردند چون به دلیل نداشتن بازیکن چاره ای نداشتیم.
از خلیل زاده می‌پرسیم آیا از نتیجه تساوی در رشت برابر داماش راضی هستید که اینگونه پاسخ می‌دهد: البته اگر ما پیروز می‌شدیم که خیلی بهتر بود اما نتیجه تساوی هم در زمین رشت خوب بود.
به نقل از ایمنا, وی در مورد درگیری خود با بازیکن داماش در اواسط نیمه دوم و همچنین درگیری حاج صفی و محمدی در اواخر بازی اینگونه توضیح می‌دهد: درگیری من درگیری خاصی نبود، کلاً یاد گرفته اند مدام خود را به زمین می‌اندازند و من هم توپ را به بیرون نزدم به همین دلیل بازیکن داماش حرف زشتی که نمی‌توانم آن را بازگو کنم به من زد که من هم جوابش را دادم. در مورد خطایی هم که روی حاج صفی مرتکب شدند باید بگویم آن بازیکن باید کارت قرمز می‌گرفت چون با استوک روی ران حاج صفی رفته بود.
مدافع سپاهان که به نظر دل خوشی از قضاوت‌های داوران در بازی‌های سپاهان ندارد می‌گوید: داور اصلاً صحنه خطای بازیکن حریف را روی حاج صفی ندید ضمن اینکه در کل دست به هر بازیکنی در هر تیمی که برابر ما قرار می‌گیرد بزنیم داور خطا می‌گیرد و با این وضعیت اصلاً نمی‌شود فوتبال بازی کرد.
خلیل زاده در مورد ناهماهنگی بازیکنان سپاهان اینگونه توضیح می‌دهد: رفته رفته مضعیت‌مان بهتر می‌شود، در دو- سه بازی آینده نتایج خوبی می‌گیریم و به بالای جدول بازمی‌گردیم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 9:50 am

مدافع تیم سپاهان گفت: هواداران داماش از کمیته انضباطی ناراحت بودند و سر ما خالی کردند.

محسن ایران نژاد درباره بازی تیمش مقابل داماش عنوان کرد: ما در نیمه اول بازی خوبی ارائه کردیم و دقیقا همان چیزی که کادر فنی می خواست را ارائه دادیم اما متاسفانه در نیمه دوم به نظرم کمی بدنهایمان تحلیل رفت و گل را خوردیم.

وی ادامه داد: متاسفانه دقیقا روی همان روشی که کادر فنی گفته بود گل خوردیم.کرانچار گفته بود داماش فقط می تواند روی ضربات بلند به گل برسد و این اتفاق در نیمه دوم رخ داد.او پس از بازی هم در رختکن گفت که این موضوع را تذکر داده بود.واقعا از این اتفاق ناراحتم و امیدوارم در بازی های آینده بتوانیم بهتر کار کنیم.

مدافع تیم سپاهان درباره جو ورزشگاه عضدی گفت: هواداران داماش از حسن زاده بابت کسر امتیاز ناراحت بودند و شعارهایی علیه او سر دادند.درون ورزشگاه مشکل خاصی پیش نیامد اما متاسفانه پس از بازی وقتی با اتوبوس داشتیم محل ورزشگاه را ترک می کردیم چند قلوه سنگ به سمت ما آمد.این سنگ ها دقیقا جایی زده شد که من نشسته بودم و به همین دلیل سریع جایم را عوض کردم.فکر می کنم هواداران داماش از کمیته انضباطی ناراحت بودند و سر ما خالی کردند.

ایران نژاد درباره اینکه چقدر امیدوار است در بازی های آینده در ترکیب اصلی سپاهان به میدان برود گفت: من تلاشم را می کنم و هرگز کم نمی گذارم.وقتی بازیکنی مدتی از ترکیب دور می ماند ممکن است اعتماد به نفسش پایین بیاید اما من در این مدت تلاشم را کردم تا در وضعیت قبلی باقی بمانم.هر زمان کادر فنی تیم صلاح بداند با تمام وجود در خدمت سپاهان هستم.

وی درباره جایگاه ششمی سپاهان در لیگ برتر گفت: این طبیعت فوتبال است که روزی تیمی بالا باشد و روز دیگر پایین.البته ما هنوز فاصله زیادی با صدر پیدا نکرده ایم و امیدوارم در مسابقات آینده با کسب پیروزی به بالای جدول برسیم.

ایران نژاد درباره وضعیت مجتبی جباری گفت: خدا می داند من خبری درباره این بازیکن ندارم.تنها چیزی که می توانم بگویم این است که امیدوارم برگردد چون مجتبی بازیکن بزرگ و با ارزشی است.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان