[quote:b464c22bc6="miladcivil"][quote:b464c22bc6="Mordab"]فقط میخوام بگم خدا باعث بانی اون کسی رو که هادی سهرابی رو تو نیمکت گذاشته لعنت کنه...
حالا میخواد عابدینی باشه میخواد نوچه هاش مرغوب و خود درخشان که دارن فوتبال رشت رو نابود میکنند...
هزار بار فریاد زدیم گفتیم مصطفی پستش تو هافبک نه تو دفاع چپ اقایون نفهم رفتن ابوذر رونشوندن تو نیمکت...
حاجی زاده اشباع شده تو فوتبال رو گذاشتن به جای هادی سهرابی اماده بومی که سرش رو جلوی توپ میذاره...
نیکبختی که اصلا"براش مهم نیست چه به سر داماش میاد رو تو ترکیب اولیه میذاره...
خب اینا کار کیه؟؟؟؟ دستور کیه؟؟؟؟یعنی درخشان اینقدر مربی کم فهمیه؟؟؟؟
و یا دهنم رو باز کنم بگم هرچی میکشیم از دست این عابدینیه...
اخ که امسال هم تموم بشه این مهندش شاخ محبت رو بکشه بره ...
ایشالله بره این چسبیده هاش هم برای همیشه از فوتبال رشت گم بشن...
بقران قسم اگه با همین ترکیب بیست دقیقه اخر باری میکردیم والله بخدا صبارو برده بودیم...[/quote:b464c22bc6]
[color=blue:b464c22bc6]با بسیاری از صحبتهای دوستمون Mordab موافقم .
اول بازی که ترکیب از سوی ناظمی اعلام شد ، ناخودآگاه یاد 2 مصاحبه عابدینی افتادم . . . . .
یکی بعد باخت به سپاسی و دیگری بعد باخت به ملوان !!!
در بازی با سپاسی از سهرابی انتقاد کرده بود که دوندگیش کم بود ، بعد هم اخراج هرندی و بازی
با راه آهن تو قزوین که سهرابی نبود ، بعد باخت به ملوان هم از ابوذر و داسیلوا ایراد گرفت که دیگه این
دوتا هرگز به ترکیب فیکس نیومدن . وقتی ما جلوی پرسپولیس تو تهران با چیدمانی صحیح بهترین نمایش
داریم و فقط بدشانسی و اشتباه داوری و کم دقتی مانع از نتیجه گیری میشه نباید اون ترکیب دست بخوره . . . .
مطمئنم دفاع چپ شدن حاجتی و بازی نکردن سهرابی در میانه میدان نظر شخص عابدینیه ، حالا
با چه ایده و برنامه ای ؟؟؟ الله و اعلم . [/color:b464c22bc6]
[color=red:b464c22bc6]دیگه بخدا خسته شدم انقد گفتم : امیدوارم بازی بعد 3 متیاز بگیریم !
حالا خداروشکر که تیمهای پایینتر از ما هم نتیجه نمیگیرن و فعلا یه حاشیه ای داریم اما امان از آخر مسابقات ![/color:b464c22bc6][/quote:b464c22bc6]
[color=black:b464c22bc6]اگه اانتقادی هست و مشکلی هست همین الان باید یه کاری بکنیم ! چون آخر فصل اگه بازی ها رو ببازیم دیگه انتقاد سودی نداره ....[/color:b464c22bc6]

از اولش هم از درخشان بدم میومد . هرندی درسته بعد از اخراج کارایی کرد که نباید میکرد ولی شاید اگه هرندی بود اینجوری نمیشد . ولی الان باید درخشان لش ببره و جاش جلالی بیاد ... همون موقع هم که هرندی رو اخراج کردند باید جلالی میومد .