[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:28 am

گـل هـای بـازی دامــاش - پیــکـان
( 5 -- 3 )

http://video.varzesh3.com/video/%D8%AF% ... %A7%D9%86/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:31 am

[quote:f443c72e3f="MAZIYAR"]
در پایان هم بردرانه از تمام دوستان میخوام ملوان و انزلی رو ول کنند و بچسبیم به تیم خودمون و بذارید اونا هرچی دوست دارند بگن
به قول زاکان گفتنی:هدایتی بوشو ده نَیه :lol:[/quote:f443c72e3f]

حرف دلم زدی . من در تاپیک "نمردهی" به هوادارا فقط و فقط به همین دلیل 0 دادم .... چون واقعا" حرکتی خسته کننده بودکه
دودش در چشم تیم رفت و ما به مفتی ترین حالت ممکن دو گل بیخدی خوردیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:33 am

[quote:3415b27598="golsar"]گـل هـای بـازی دامــاش - پیــکـان
( 5 -- 3 )

http://video.varzesh3.com/video/%D8%AF% ... %A7%D9%86/[/quote:3415b27598]

اینم لینک دانلودش :

http://video.varzesh3.com/clip/Iran/bar ... peykan.mp4
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:36 am

[quote:b227ae6c01="pedram_1367"]دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم[/quote:b227ae6c01]

خب وارش اسپرتی ها همه که تو H نمی شینند و همه هم که همدیگه رو نمی شناسند . :wink:
البته تو اچ هم فکر می کنم 15-20 نفری بودند که من می شناختمشون و تو این عکس نیستند . یکیش خود من :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:42 am

[quote:b5d18d8d28="MEHRDAD"][quote:b5d18d8d28="pedram_1367"]دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم[/quote:b5d18d8d28]

خب وارش اسپرتی ها همه که تو H نمی شینند و همه هم که همدیگه رو نمی شناسند . :wink:
البته تو اچ هم فکر می کنم 15-20 نفری بودند که من می شناختمشون و تو این عکس نیستند . یکیش خود من :D[/quote:b5d18d8d28]

درسته ... البته این رو هم باید بدونیم که با ان شاالله و ماشاالله که کار پیش نمیره ... من هم کلی از دوستان این عکس رو نمی شناسم ... :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه آگوست 01, 2012 12:26 pm

[color=black:ac2ed29ead]جهانبخش:شب خوبی برای داماش بود

همه تیم ها در ابتدای فصل به 4-3 بازی نیاز دارند .ما همبه این زمان نیازداشتیم اما هفته به هفته بهتر می شویم و با این صحبت هایی که شده می توانیم در نیمه بالای جدول قرار بگیریم.

سایت گل – علیرضا جهانبخش مهاجم داماش که دو گل به پیکان زده درباره این برد خوب می گوید:خدا را شکرشب خوبی برای داماش بود.ما به سه امتیاز این بازی نیاز داشتیم و باید داخل خانه همه امتیاز بازی را می گرفتیم چون شرایط مان در جدول عوض می شد.

وی درپاسخ به این سوال که آیا قبل از بازی با پیکان اسپانسر جدید باشگاه بازیکنان را شارژ مالی کرده بود یا نه می گوید:نه خبری از شارژ نبوداما صحبتهایی کرده بودند و قول هایی داده بودند.بچه ها هم یکدل شدند و سه امتیاز را گرفتیم.

جهانبخش در مورد پست بازیاش می گوید:من در اصل گوش چپ هستم اما آقای هرندی از من در نوک خط حمله بازی می گیرد. البته من بازی اول را بخاطر حضور در اردوی تیم ملی از دست دادم و مقابل فولاد هم 40-35 دقیقه بازی کردم اما مقابل پیکان فیکس بودم و دو گل زدم.

حالا که همه فورواردهای داماش گل زده اند رقابت در خط حمله این تیم داغ می شود اما جهانبخش می گوید:رقابت همیشه هست اما ما تیم خوبی داریم و همه می توانند کمک کنند.

وی درباره نتایج داماش هم می گوید:بهتر هم می شویم.همه تیم ها در ابتدای فصل به 4-3 بازی نیاز دارند .ما همبه این زمان نیازداشتیم اما هفته به هفته بهتر می شویم و با این صحبت هایی که شده می توانیم در نیمه بالای جدول قرار بگیریم.[/color:ac2ed29ead]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه آگوست 01, 2012 12:41 pm

سایت گل –افشین چاووشی دومین گل فصل اش را مقابل پیکان زد اما در بین دو نیمه تعویض شد.خودش توضیح می دهد:از ناحیه کشاله ران مصدوم شدم و دیگر نتوانستم ادامه بدهم.کادرپزشکی تشخیص داد تا در نیمه دوم بازی نکنم و فکر می کنم دربازی با سایپا هم غایب باشم.

چاووشی درباره برد پرگل داماش می گوید:واقعا بد شروع کردیم و بد هم تمام کردیم اما در اواسط بازی فوق العاده بودیم.اول یک هیچ عقب افتادیم اما بازی را پنج بر یک کردیم اما اواخربازی دو گل دیگر خوردیم.البته به نظرم داوری خوب نبود.گل اول شان که با ضربه ایستگاهی به ثمررسید اصلا خطایی نشده بود.پنالتی شان هم پنالتی نبود اما بچه ها زحمت کشیدند و بازی را بردیم.

وی درباره روند رو به رشد داماش می گوید:با تغییر و تحولاتی که داشتیم 5 امتیاز از سه بازی خوب است.مطمئن باشید روز به روز بهتر هم می شویم .ما خوب بدنسازی نکردیم و این سه بازی اول فصل حکم بازی تدارکاتی را برای ما داشت اما خدا راشکر روزبه روز بهتر می شویم.

چاووشی در پاسخ به اینکه امسال چند گل برای داماش می زنی می گوید:درداماش سابقه 15 گل درلیگ برتر راهم دارم اما اول همه سعی و تلاشم رامی کنم تا تیمم موفق باشد و بعد به گلزنی خودم فکر می کنم.
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه آگوست 01, 2012 1:15 pm

اینم به عشق 5تایی /11/

نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:40 pm

[quote:17ddfd7bb8="lvlamad_2010"][quote:17ddfd7bb8="abarar1989"][quote:17ddfd7bb8="lvlamad_2010"]
2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره[/quote:17ddfd7bb8]
در مورد تماشاگرها اولا اینو باید بگم که اونقدری که شما و مازیار میگید بد نبود.من فیلمه بازیو که نگاه میکنم از بازی پیش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.در ضمن یه نکته ای رو رک بگم تا افرادی که فقط واسه لاس زدن میان ورزشگاه تو بین ما باشن(که تعدادشون کم هم نیست) وضع از این بهتر نمیشه.ما نمیتونیم از هم خیلی دور باشیم چون تشویق ها این طوری که ما انجام میدیم(منظور از ما نسل جدید تماشاگرهاست) به مزاج خیلی ها سازگار نیست.خیلی ها جنبه ی یه شعار جدید رو ندارن.خیلی ها نمیتونن چهارتا کلمه رو پشت هم بگن.فقط وای وای تیمه داماش حمله حمله رو بلدن.میدونی چرا؟چون تا حالا بیشتر از عمو سبزی فروش و بشکن بشکن کسی ازشون بیشتر نخواسته.واسه همین تا یه شعار جدید میای بدی باید با صد نفر دعوا بگیری و باید بهش ثابت کنی همه حمله از بشکن بشکن واسه تیم مفید تره.یه عده فقط اومدن لاس بزنن و انزلی چی آبایه بگن.تا دو دقیقه ورزشگاه ساکت میشه شروع میکنن.باید کلی جان بکنیم تا خفشون کنیم...
نظره شما چیه بگیریم همشونو بزنیم.پسره تو بازیه فولاد نیم ساعت کمربنده منو گرفته میگه بشین میخوام بازی نگاه کنم.میگی چی کارش کنم بزنمش.گیریم این یکیو یکاریش کردم بعدیو چی،مگه یکی دوتا ان...
ما یه راه حل بیشتر نداریم.همه دست به دست هم بدیم تا افرادی که واسه لاس زدن میان ورزشگاه مثل امروز(قضیه ی مازیار) جرات حرف زدنو نداشته باشن...
در ضمن خوبه حالا اکثر بچه های این سایت یا بهتر بگم همشون و دوروبریاشون موافق تشویقن و مردونه تشویق میکنن.برا من تو s به پسره میگم تشویق کن میگه ورزشگاه جای لذت بردن از فوتباله نه جای داد زدن.اون آقا لذتو تو تخمه و اسکمو خوردن میبینه.میگی چی کارش کنم.وضع بعضی ها خیلی داغونه...
یه خواهشی هم از اکیپ عکس آقا(بالای اچ دارم):برا از اون بالا دل بکنید بیاید 4 تا پله پایین تر.اگه وسط باشیم میشه بالا سرمون هم هماهنگ کرد.ولی بالا فقط باید با اون عکس هماهنگ کنید :wink:
اینایی رو که گفتم منظورم منه نوعی بود و کلی در مورد با تعصبین داماش گفتم که باید دست به دست بدیم...[/quote:17ddfd7bb8]

حرف شما درست دوست عزیز اما واقعا بازی قبل تشویق ها حرف نداشت فوق العاده و یک دست بود . ولی این بازی کلا جایگاه روبه روو 50 درصد بازی قبل هم با هم هماهنگ نبودن. ولی پشت دروازه ای ها واقعا قشنگ تشویق کردن . به نظر من اگه لیدرا تو جایگاه H و S پخش بشن و بالا واستن راهت بقیه جایگاه ها خودشون روو هماهنگ می کنن.پایین بودن لیدر ها به دفعات که کن دیدم جواب نمی ده . ما اگه بتونیم همیشه مثل بازی اول تشویق کنیم عالی می شه .

در مورد اوون سری از آدما حرفتو قبول دارم اما ما می تونیم کاری کنیم اونا هم خودشون وارد جو بشن . نگا کن اگه این 2 تا جایگاه هماهنگ باشه . و یه دست شه بقیه که نشستن خودشون خجالت می کشن و تشویق می کنن اینو من دیدما.[/quote:17ddfd7bb8]
یه مشکل دیگه ای هم داریم.اونم لیدر های قبلی ان.اونا الان شعارهای مارو میگن ولی تا یک دقیقه ساکت میشیم تا شعار بعدیو هماهنگ کنیم سریع بشکن بشکنو شروع میکنن...کلا کسایی که میخوان تشویق کنن با کوه مشکلات روبه رو ان...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:42 pm

[quote:3607e54231="pedram_1367"]دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم[/quote:3607e54231]
آبراران قربان :P :P
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:13 pm

[quote:1410e415a8="abarar1989"][quote:1410e415a8="pedram_1367"]دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم[/quote:1410e415a8]
آبراران قربان :P :P[/quote:1410e415a8]

یه نکته قابل توجه در مورد این پارچه اینه که بعضی از دوستان میفرمودند که ما بیش از 50 عکس با این پارچه داریم و از من میخواستند که دیگه نیارمش استادیوم ولی وقتی گفتیم آقایون وایسید عکس بگیریم همون ها از من زود تر ژست گرفته بودند !! به هر حال این پارچه تبدیل به نماد جایگاه اچ شده .
در ضمن دوستانی که در جریان هستند میدونند چی میگم(فیلم پی ام سی ok شد)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:45 pm

[quote:5b648bba95="The_King_of_rasht"][quote:5b648bba95="abarar1989"][quote:5b648bba95="pedram_1367"]دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم[/quote:5b648bba95]
آبراران قربان :P :P[/quote:5b648bba95]

یه نکته قابل توجه در مورد این پارچه اینه که بعضی از دوستان میفرمودند که ما بیش از 50 عکس با این پارچه داریم و از من میخواستند که دیگه نیارمش استادیوم ولی وقتی گفتیم آقایون وایسید عکس بگیریم همون ها از من زود تر ژست گرفته بودند !! به هر حال این پارچه تبدیل به نماد جایگاه اچ شده .
در ضمن دوستانی که در جریان هستند میدونند چی میگم(فیلم پی ام سی ok شد)[/quote:5b648bba95]
اونی که مشکی پوشیده سرش زیره پرده است منم :D :D :D :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 8:24 pm

[color=black:630c631b3e][size=18:630c631b3e]درود بر دوستان گرامی
دم همه غیرتمندای سایت که جلوی بعضی دلقکها رو تو ورزشگاه میگیرن درد نکنه.مسائلی که عزیزان در مورد فرهنگ هواداری و نوع تشویق تماشاگرا گفتن واقعا حرف دل منه. بابا دیگه دوران "هلهله کن" و "عموسبزی فروش" و "بشکن بشکن" و "جان زن مار" و ازین چرندیات گذشته. آقایون عمو سبزی فروشی ، قرن اینترنت و اتم و فضا ست. نوع هواداری و تشویق و روبه جلوکردن تیم ها به خدا عوض شده.ورزشگاه می ری هدفت چیه؟ عشق و حال؟ یا حمایت 90 دقیقه ای از تیم برای رسیدن به هدف؟خدارو هزاران بار شکر که نسل جدید تماشاگرا و لیدرها و هوادارای گیلانی و رشتی کاملا بادرک و فهم و سواد بالای فوتبالی هستن. با عرض پوزش یه کلیپ کوتاه تو آپارات دیدم لینکشو براتون میزارم قدیمیه ( ماله پارساله) ولی قضاوت باشما. . .[/size:630c631b3e] [/color:630c631b3e]

http://www.aparat.com/v/08d03839959b58b ... 04e1130311
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Geelak » پنج شنبه آگوست 02, 2012 3:18 am

آبرارانَ قوربان. من چون می فارسی ضعیفه شیمی مرا گیلکی گب زنم :D من تازه سایتِ دورون عضو بوبوستم، قبلش مرا تنبلی امویی! امان 10 سال بوشوییم استادیوم ایبار نیده ییم امی تیم 5 تا گول بزنه، هچین ایبار کی رشت نئسابیم امی تیم کولاک بوکوده. دم تمامی زاکان و دم تمامی شومانم گرم. فقط ایتا نکته خواستیم یادآوری بوکونم: آبراران، مردانگی بوکونید ده انزلی چیانَ استادیوم میان وا بدید. اصن اوشان در امی سطح نیئید. انقدر اوشانِ گب یزه ییم کی به خودشان اجازه فدن درین خوشانَ امی مرا مقایسه بوکونید! به قول شاعر کی گه: سرور هر چی مرده، آبرار گیله مرده /23/
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان