[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS سایپا / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 2:50 am

با تصمیم گروه ورزش شبکه باران مجتبی پوربخش گزارشگر دیدار. داماش و سایپا شد افشین وهابی و مجید جهانپور هم در استودیو این بازی را تحلیل خواهند کرد

[align=center:ec075ca944][/align:ec075ca944]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:25 am

[color=red:7d3b573edf][size=18:7d3b573edf]محمد غلامی: هواداران صبورتر باشند/
علی کریمی هم از خط خوردنم ناراحت بود/درمورد ملوان حرف نمی زنم
[/size:7d3b573edf][/color:7d3b573edf]
محمد غلامي مهاجم تيم داماش گيلان در مصاحبه اي اختصاصي درباره وضعيت تيم داماش گيلان و ... گفت و گويي با خبرنگار ما انجام داد كه در زير مي خوانيم.

*اول درباره بازي با فجرسپاسي بگوييد كه شما در اواخر بازي از زمین خارج شديد...انگار مصدوم شده بوديد برايمان توضيح دهيد...

آن لحظه من ترسيدم چون رباط داخلي من يك كشيدگي كوچكي ايجاد شده بود كه با فيزيوتراپي كه انجام دادم خيلي خوب شدم و با گلي كه بازيكن جوانمان زد توانستيم آن بازي را ببريم و نشان داديم كه بازيكنان فيكس و ذخيره ما همه بازيكنان خوبي هستند و مي توانند نتيجه بازي را عوض كنند.

*شما به عنوان يك بازيكني كه قبلاً در تيم ملوان بازي كرده ايد توانستيد جايگاه خوبي در بين تماشاگران داماش بدست آوريد،نظر خودتان چيست؟

تماشاگران كه به من هميشه لطف دارند ،من در هر تيمي باشم با جان و دل براي آن تيم بازي مي كنم خدا راشكر كه تماشاگران رشتي بازي مرا قبول دارند و مرا جزء بازيكنان خوب تيم میدانند و تمام تلاشم را مي كنم تا تماشاگران هميشه خوشحال باشند.

*آيا تماشاگران انزلي چي نسبت به شما حساس نشده اند كه آمديد و در يك تيم رشتي داريد فوتبال بازي مي كنيد؟

حساس كه شده اند ولي من آمده ام يك سال با تيم داماش قرارداد بسته ام و تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام مي دهم .همانطور که زماني كه در ملوان با تعصب بازي كرده ام،همانطور هم با تعصب براي داماش بازي مي كنم و خواهم كرد.

*يك سري صحبت هايي مطرح بود كه قرار است ملوان بازيكنان قديمي خود مانند پژمان نوري،مازيار زارع،محمد غلامي و ... را به تيم برگردانند نظر شما چيست،آيا ممكن است شما هم دوباره به تيم ملوان برگرديد؟

من درباره اين موضوع فعلاً نمي خواهم حرفي بزنم و در حال حاضر تمام فكر و تمركزم را براي موفقيت تيم داماش گذاشته ام.

*در بازي با فجر سپاسي جو استاديوم بر عليه آقاي تارتار بود نظر شما چيست،چه صحبتي براي تماشاگران داماش داريد؟

من فكر مي كنم تماشاگران ما بايد كمي صبورتر باشند و به آقاي تارتار فرصت بدهند . در آن بازي از دقيقه هشتاد به بعد آقاي قاسمپور و ... را صدا كردند.بعد از آنكه آقاي جهانبخش آن گل را زدند همه ی ورزشگاه آقاي تارتار را تشويق كردند و بهتر بود تماشاگران تا آخر بازي از آقاي تارتار حمايت مي كردند . اميدوارم تماشاگران صبورتر شوند.بايد به آقاي تارتار فرصت داد تا بتواند كارايي خود را نشان دهند.

*بعضي ها اعتقاد دارند درباره جدايي قاسمپور از تيم مسائل مالي دخيل بوده است و بعضي ها هم مي گويند اختلافاتي وجود داشته است نظر شما چيست؟

من واقعاً نمي دانم دليل جدايي آقاي قاسمپور چه بوده ،آقاي قاسمپور مربي خيلي خوب و با دانشي بود و خيلي به تيم ما كمك كرده بودند.

*امسال فكر مي كنيد بتوانيد به كورس آقاي گلي برسيد؟

من تمام تلاشم را خواهم كرد ولي چيزي كه از همه براي من مهم تر است موفقيت تيم داماش است و دوست دارم در پايان فصل بین رده ی اول تا پنجم ليگ برتر باشيم و تمام تلاشم را براي اين كار خواهم كرد.

*براي تيم ملي اعتماد به نفستان بيشتر شده است؟

صددرصد... من خيلي دارم تلاش مي كنم تا به تيم ملي برگردم و مطمئن باشيد كه در ليست بعدي تيم ملي،آقاي كروش من را به تيم ملي دعوت خواهد كرد.من در دوره اي كه آقاي قطبي سرمربي تيم ملي بودند در تيم ملي حضور داشتم و آقاي قطبي خيلي به من اعتقاد داشتند.من در چند بازي ملي هم گل زني كرده ام و فكر مي كنم اين حق من نبود كه از تيم ملي خط بخورم،حتي علي كريمي هم خيلي ناراحت شده بود كه من خط خوردم،آندو هم به من زنگ زد و بهم دلداري داد ولي به نظر من حقم نبود كه از تيم ملي خط بخورم.

*بعضي ها اعتقاد دارند نبودن غلامي در تركيب تيم داماش به اين تيم آسيب مي زند و جايگزين خوبي ندارد نظر شما چيست؟

نه بازيكنان جانشين خوبي داريم مانند آقايان چاووشي،حيدري و فرزاد محمدي ،ما در ذخيره ها هم بازيكنان خوبي داريم كه مي توانند نتيجه بازي را عوض كنند.

*شما در اول فصل از ملوان هم پيشنهاد داشتيد دليلش چه بود كه تيم داماش را انتخاب كرديد،آيا مسائل مالي در اين قضيه دخيل بوده است؟

نمي توان گفت فقط مالي بوده است،من هروقت كه به رشت مي آمدم مردم رشت به من لطف داشتند و خواستار اين بودند كه من به تيم داماش بيايم اين يك دليل بوده است، و دليل ديگرش هم اين بود كه دوستانم در تيم داماش بودند مانند آقايان چاووشي،نظرمحمدي،مهدوي و ... و خود شخص آقاي عابديني هم برايم خيلي مهم بوده اند.

*سال آينده هم در تيم داماش خواهيد ماند؟

من از الان نمي توانم حرفي بزنم و بايد ليگ تمام شود تا تصميم بگيرم.

*حرف خاصي داريد؟

از تماشاگران مي خواهم كه آقاي تارتار را حمايت كنند . از همه تماشاگران نيز تشكر مي كنم.

fbخبرورزشی گیلان
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 11:02 am

[quote:762fd48afb="jamaran-city"][color=blue:762fd48afb]
[size=24:762fd48afb]
[b:762fd48afb]رفتار هواداران باید سنجیده و عاقلانه باشد[/b:762fd48afb]
[/size:762fd48afb]
[/color:762fd48afb]

[color=black:762fd48afb]یک دردی که این روزها مثل خوره به جان فوتبال ما افتاده و به ویژه فوتبال شهرستان ها را از ریشه می زند، بحث تماشاگران کم تحمل است که با سردادن شعارهای نامتعارف از روی سکوها به گونه ای شرایط تیم های خودشان را مختل می کنند البته در تمامی این موارد این تماشاگران نیستند که مقصرند بلکه عملکرد مدیران کادر فنی و در نهایت بازیکنان بعضی از تیم ها هستند که مسبب این عوامل می شوند.
این روزها، پای صحبت هر مربی که می نشینی از خط و خطوط بعضی از لیدرها و تماشاگران خود میگویند! داماش در هر شرایط جدولی در صورت عقب افتادن از هر حریفی با شعار دادن بر علیه مربی خود به نوعی سوهان روح تیم و مربیان خودشان می شوند! به نظر می رسد یا آستانه تحمل تماشاگران فوتبال رشت پائین آمده است یا این که به نوعی دچار خط و خطوط بازی شده اند!یا ...
از این که تماشاگران حق دارند که از تیم خود نتایج خوب طلب کنند و یا این که تماشاگران حق دارند، در مقابل کم کاری و بد بازی کردن تیمشان عکس العمل نشان دهند، طبیعی است و این در واقع جزیی از حق و حقوق تماشاگران است. اما اگر این رفتارها به نوعی جنبه تخریب پیدا کند، تیم مورد علاقه شان متضرر خواهد شد.
باید رفتار هواداران فوتبال ما آن قدر سنجیده و عاقلانه باشد که هیچ مربی به خود این جسارت را ندهد که تماشاگرانش را متهم به خط و باند بازی کند...
[/color:762fd48afb]
[color=red:762fd48afb]
[size=10:762fd48afb]
[b:762fd48afb]وبلاگ تیفوسی های داماش[/b:762fd48afb]
[/size:762fd48afb]
[/color:762fd48afb][/quote:762fd48afb]
:wink:
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 12:52 pm

عجب بازی بسته ای انجام میده این سایپا /9/ /9/
چرا همه تو رشت از روش دفاع و بکش زیرش استفاده میکنن ؟؟؟
بچه ها هم بی دقتی کردن ، وگرنه نیمه اول داماش باید حداقل یکی میزد.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 1:30 pm

آقا دو هیچ. آخه یعنی چی؟ کاش حداقل می تونستم تو ورزشگاه باشم و یه خورده حرص بخورم. کاش بتونه نتیجه رو یه جورایی جبران کنه.
از خود ارومیه می خوامت.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط arad » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 3:37 pm

آقای تاتار شما این کاره نیستی بروووووووووو /9/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 3:43 pm

آخه مگه میشه تیم تو زمین خودش با یه مهاجم بازی کنه.اقای تارتار آخه شما چرا اینقدر تدافعی کارمیکنی.موقع کرنر یا حمله فقط دو یا ییک نفر تو هیجده حریفن.غلامی خیلی هرز میدویه بیچاره کار زیادی هم شاید نتونه بکنه تک اون جلو.یه فکری باید برا این تیم کرد. /17/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 3:51 pm

امروز تو عمرم برای اولین بار یه سرمربی رو هووو کردم.بابا تیم رو دای نابود میکنی.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 3:52 pm

ولی به نظر من ما هوادارا تویه این بازی سنگ تموم گذاششتیم حتی سر گل دومم کسی علیه تارتار شعار نداد ولی سر گل سوم همه حق داشتند ولی من به شخصه ترجیح دادم سکوت کنم اخه اگه مربی جدیدم بیاد حداقل 2هفته طول میکشه تا با تیم اشنا شه. من امروز با این شعار خیلی حال کردم (ممد ما گل میزنه...) چون خیلی هماهنگ بود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:17 pm

داماش:راهی جزکنارکشیدن نیست،پول سفر به کرمان را نداریم

درپایان بازی داماش - سایپا سراوانی مدیر روابط عمومی داماش،ضمن انتقاد شدید از اصحاب رسانه در عدم انعکاس مشکلات داماش گفت: که اگر آقای عابدینی این گونه سخن می گویند به این دلیل است که دیگر هیچ پولی برای ما نمانده و حتا پول بلیط سفر به کرمان را در هفته ی آینده نخواهیم داشت و راهی به جز کنار کشیدن برای ما نمانده است.از مسئولان به شدت آزرده خاطر هستیم که صدای ما را نمی شنوند و ما را به حال خود رها کردند.آنها هفته ی پیش به ملوان کمک دویست میلیونی می کنند اما همه از کمک کردن به داماش می هراسند!
در پایان آقای الماس خاله رییس هیئت فوتبال استان گیلان نیز به با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: ما چندین جلسه با آقای عابدینی و فرماندار و دادستان رشت برگزار کردیم،همچنین با آقای اژه ای و مسئولان دادستانی جلسه گذاشتیم تا از محل دارایی های بلوکه شده ی داماش به تیم کمک شود.متاسفانه تا کنون نتیجه نگرفتیم.رشت در مجلس دارای سه نماینده می باشد ولی آنها هم برای تیم شهرشان قدمی بر نمی دارند.من به آقای اژه ای اعلام کردم که اجازه نمی دهم تا داماش از رشت بیرون برود، یا بگذارید به تیم کمک شود یا آن را تحویل هیئت فوتبال گیلان بدهید.این تیم جزو دارایی های امیر منصور آریا نیست بلکه به مردم کلانشهر رشت تعلق دارد.مردم رشت خودشان توانایی جذب اسپانسر و کمک به تیم شهرشان را دارند به شرطی که دیگر خیلی دیر نشود و ریشه ی داماش نخشکد
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:18 pm

تارتار :آبروی من در گروی داماش است

کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی داماش – سایپا با کلی حاشیه و تنش آغاز شد! در ابتدا مهدی تارتار که در حلقه ی هواداران خشمگین داماش گیر کرده بود و قادر به خروج از رختکن نبود،تنها با کلک رشتی مسئولان داماش که اعلام کردند: "اجازه بدهید آقای تارتار به کنفرانس مطبوعاتی برود تا استعفای خود را اعلام کند!" توانست از هواداران رهایی یابد.
تارتار که با ظاهری بر افروخته گام به کنفرانس مطبوعاتی گذاشته بود در ابتدا گفت: که ما تنها تیمی نبودیم که از سایپا در خانه شکست خوردیم و هفت هفته ی آغازی بازی های داماش بسیار سخت و نفس گیر بود و همین هفت هفته در دور رفت باعث اخراج دینورزاده شده بود.من به دو هفته ی آینده بسیار امیدوار هستم و قصد دارم تا با کسب نتیجه تیم را از این شرایط بیرون بیاورم چون خلاصه انزلیچی به کوچه ی ما هم خواهد رسید! همانگونه که این هفته نفت آبادان پس از مدتها شنیدن اعتراض هوادارانش و عدم نتیجه گیری توانست پرسپولیس را با یک نتیجه ی پر گل شکست دهد.

وی در مورد مصاحبه ای که گفته بود به تماشاگران خط می دهند، گفت: که تماشاگران حق دارند که اعتراض کنند و من احساس آنها را به خوبی درک می کنم اما نباید آرامش تیم را به هم بزنند!
تارتار در پاسخ خبرنگاری که گفته بود شما دچار بن بست تاکتیکی شدید گفت: بن بست تاکتیکی را قبول ندارم چرا که ده ها موقعیت خطرناک بر روی دروازه ی سایپا خلق کردیم.
وقتی اعتراض خبرنگاران در مورد دفاع ضعیف داماش شدت گرفت تارتار عنوان نمود که من به درخواست خودم به داماش نیامدم، ولی من هر آنچه که در توان دارم ارایه می کنم،چرا که آبروی من در گروی داماش است.
وی در پاسخ خبرنگار سایت گل در مورد مصاحبه ی آقای عابدینی که اعلام کرده بود در صورت باخت از مسابقات کنار می کشم و آیا شما در شرایط شب پیش از مسابقه این نوع سخنان را تایید می کنید؟ پاسخی نداد و تنها به نشانه ی تاسف سر تکان داد

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B3%D8%AA
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:19 pm

نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:22 pm

من دیگه نمی دونم چی بگم :o نگم دق می کنم ای خدا اااااااااااااااااتارتار مربی نست تاکی باید صبرکنیم من هم قبل از این بازی می گفتم باید بهش فرصت بدیم دیگه نمیشه امیدوارم آقای عابدینی یکاری بکنه. آخه 3-0توخونه مسخرست :(
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:24 pm

افتضاح بود امروز افتضاح اه اه اه /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 4:25 pm

همه افتضاح بودن.حتی یک بازیکن هم خوب نبود.البته میشه گفت کیا بدتر بودن.مثلا کوشکی که تازه داره واس مشخص میشه چرا تو یه تیمه متوسطه دسته یکی ذخیره بود.انگار تاحالا فوتبال بازی نکرده!!!ابراهیمی هم طبق چند بازی اخیر یکی از ضعیف ترین ها بود و غیر از دویدن های بی مورد هیچ کاره خاصی نمیکردحتی یک پاس سالم نداد حتی یک نفوذ نکرد حتی یه سانتر سالم نکرد!کلا همه واقعا ضعیف بودن و مقصر اصلی هم کسی نیست جز تارتار.فوقلعاده ترسو.واقعا تیم بدونه هیچ برنامه ای بود!!!تارتار میگه دارم رو ساختار دفاعی کار میکنم در حالی که پدر دفاع رو دراورد.واقعا در تعجبم که اخه چطور یه مربی میتونه در عرض پنج هفته اینطور تیمو از هم بپاشونه!!!واقعا باید هنرمند باشه.نمیدونم این هفته دیگه بهانش چیه.هودارا تا بعد از گل دوم هم اعتراض نکردن.این دیگه نهایته صبرو تحمله.حالا تارتار گفته هوادارا حق داشتن اعتراض کنن.نه پس بیا بگو کل استادیوم خط گرفته بود!!!بعید میدونم با این مربی بجایی برسیم و با توجه به شرایط مالی باشگاه بعیدم میدونم بتونیم یه مربی خوب بیاریم پس تیمو بدن به ناظمی بهتره.دیگه یعنی میخواد از 5 بازی 4باخت و یه برده شانسی و 9 گل خورده و 2 گل زده بدتر نتیجه بگیره!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان