[quote:3130a018b4="havadarehamishegi"][quote:3130a018b4="lvlamad_2010"][quote:3130a018b4="havadarehamishegi"]vlamad_2010 عزیز اره درست میگی میتونه جمع کنه خودش و ولی چرا باید بازیکنی که ضربه ایستگاهی یا تعویض میشه قهر کنه؟خودم یه زمانی عاشقش بودم چون واسه تیم شهرم عالی بازی میکرد.اما چرا باید جلوی پیشرفت شو بگیریم شاید توی تیم دیگه پله های ترقی رو چندتا چندتا بره بالا اما اگه بخواد ثابت کنه همین جا بمونه[/quote:3130a018b4]
اره حرفت وو قبول دارم اما داداش گلم چرا از داماش اوووج نگیره ، داماش چی کمتر از بقیه تیما داره ، چرا ما همیشه فک می کنیم که داماش باید ته جدول باشه ، اگه داماش جزو 6 تا تیم اول لیگ باشه واقعا ممد نمیتونه رشد کنه؟ ما باید توقع داشته باشیم تیممون و بازیکناموون همیشه بالا بالا ها باشن اول فصل یادتونه داماش چه چهره ای داشت؟ هممون فک می کردیم باید بریم واسه آسیا تیمای دیگه از ما می ترسیدن حتی استقلال ، حالا درست مشکل داریم اما باید بازم همون طوری باشیم.

[/quote:3130a018b4]
برادر من چرا این حرف و میزنی ما خیلی از تیم های دیگه سرتریم خیلی هم بهتریم اما توی این فصل یه نمه که هیچی خیلی بد شانس بودیم کدوم هواداری دوس نداره بازیکنی از داماش مطرح شه؟شاید نتونستم منظورم و طوری بگم که متوجه شی بزار این طوری بگم امثالی مثه محمد ابشک باید مربی بالا سرشون باشه که اگه بچه بازی سر تمرین یا زمین مسابقه انجام داد جوابشو بده نه این که مثه خیلی ها از بازیکن بترسه... مثه همین قلعه نویی /دایی/دست نشان/شاید کمالوند و شاید قاسمپور مثلا دایی بازیکن لاس بزنه {}خودشم حساب نمیکنه[/quote:3130a018b4]
آفرین دقیقا حرف منم همینه ، ما باید یه مربی خوب بیاریم که به تیم شخصیت بده که تو باور بازیکنا شکل بگیره تیم هر بازی برای برد داره تو زمین میره و سر تمرین هم با تمام قوا تمرین کنه نه اینکه لاس بزنه.