[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RainyGilman » چهارشنبه جولاي 17, 2013 10:19 am

[quote:bd8faf573c="fire_boy"][quote:bd8faf573c="RainyGilman"][quote:bd8faf573c="fire_boy"]کسی که دلــــــش با تیم نیست خوشحال میشم بره!
هر کــــــــــــــــی میخواد باشه چه بازیکن چه مدیــر!
فقط اگه سرش به سنگ خورد برای برگشت [size=18:bd8faf573c][color=red:bd8faf573c]اینو بدونه یک کاغذ مچاله شده دیگه مثل اول نمیشه!!![/color:bd8faf573c][/size:bd8faf573c]
...................................................... [/quote:bd8faf573c]

این حرف خیلی فکرمو مشغول کرده! فکر کنم اگه کاغذ رو زیر چند تا کتاب سنگین، تحت فشار بذاریم مثل روز اولش بشه!
روی پول که جواب میده. اگه پول رو یه مدت زیر کتاب یا لای کتاب بذاری قشنگ صاف میشه. زیر فرش هم جواب میده.

دوستان من همین الان یه کاغذ A4 مچاله کردم نتیجه رو تا چند روز دیگه به اطلاع همه می رسونم. :wink: :D[/quote:bd8faf573c]

[img:bd8faf573c]http://upload7.ir/images/75517939424140876628.jpg[/img:bd8faf573c][/quote:bd8faf573c]

فقط خواستم اشاره کنم که کاغذه واقعا مثل اولش نشد.(کاغذ پول خیلی فرق میکنه!) در نتیجه من صحت این ضرب المثل رو تایید می کنم. من تو دهن این ضرب المـ.. e sry)
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط kiavash » چهارشنبه جولاي 17, 2013 11:39 am

[quote:d58310da40="RainyGilman"][quote:d58310da40="fire_boy"][quote:d58310da40="RainyGilman"][quote:d58310da40="fire_boy"]کسی که دلــــــش با تیم نیست خوشحال میشم بره!
هر کــــــــــــــــی میخواد باشه چه بازیکن چه مدیــر!
فقط اگه سرش به سنگ خورد برای برگشت [size=18:d58310da40][color=red:d58310da40]اینو بدونه یک کاغذ مچاله شده دیگه مثل اول نمیشه!!![/color:d58310da40][/size:d58310da40]
...................................................... [/quote:d58310da40]

این حرف خیلی فکرمو مشغول کرده! فکر کنم اگه کاغذ رو زیر چند تا کتاب سنگین، تحت فشار بذاریم مثل روز اولش بشه!
روی پول که جواب میده. اگه پول رو یه مدت زیر کتاب یا لای کتاب بذاری قشنگ صاف میشه. زیر فرش هم جواب میده.

دوستان من همین الان یه کاغذ A4 مچاله کردم نتیجه رو تا چند روز دیگه به اطلاع همه می رسونم. :wink: :D[/quote:d58310da40]

[img:d58310da40]http://upload7.ir/images/75517939424140876628.jpg[/img:d58310da40][/quote:d58310da40]

فقط خواستم اشاره کنم که کاغذه واقعا مثل اولش نشد.(کاغذ پول خیلی فرق میکنه!) در نتیجه من صحت این ضرب المثل رو تایید می کنم. من تو دهن این ضرب المـ.. e sry)[/quote:d58310da40]
نه بابا صاف نمیشه.این فقط واسه لباس جواب میده
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 5:26 pm

آندرانيک تيموريان به استقلال پيوست

هافبک تيم ملي فوتبال که فصل گذشته در تيم الخريطيات قطر توپ مي‌زد به استقلال پيوست.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، آندرانيک تيموريان که فصل قبل در تيم الخريطيات قطر توپ مي‌زد با عقد قراردادي يکساله به تيم استقلال پيوست.

تيموريان هافبک تيم ملي ايران، لحظاتي پيش در دفتر مديرعامل باشگاه استقلال حاضر شد و در نشستي با فتح‌الله‌زاده، مديرعامل باشگاه استقلال شرکت کرد و

در نهايت با عقد قراردادي يکساله به تيم استقلال پيوست.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:00 pm

جواد نکونام بالاخره از سفر به امارات و عقد قرارداد با الشارجه امارات منصرف شد و با مسئولان استقلال تهران به توافق رسید.

سایت گل-در نهایت جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی ایران و ستاره‌ی باشگاه استقلال با این باشگاه به توافق رسید و قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.

به گزارش سایت گل، سران استقلال در نهایت موفق شدند نکونام را در ترکیب تیم خود حفظ کنند و او را از رفتن به امارات منصرف کنند. نکونام امشب قرارداد خود با باشگاه استقلال را امضا خواهد کرد. نکو 150 میلیون تومان بطور نقدی دریافت کرده است.

به نظر شما آیا با عدم جدائی نکونام از استقلال و عدم پیوستن این ستاره به الشارجه موافق هستید یا خیر ؟
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:10 pm

لوکاس مورا، مهاجم برزيلي پاري سن ژرمن، از رسانه ها خواست تا او را با نيمار، ستاره جديد بارسا، مقايسه نکنند.

اين دو بازيکن که پيش از اين در تيم جوانان برزيل با هم همبازي بودند، اکنون ستاره هاي جوان تيم بزرگسالان برزيل را تشکيل مي دهند اما مورا تاکيد کرد که هرگز خودش را با نيمار مقايسه نمي کند.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هيچ راهي براي تقيلد کردن ريتم بازي او نيست. مقايسه بسيار دشوار است وقتي در دو تيم متفاوت بازي مي کنيد. او هميشه يک الگو بوده و يک دوست خوب اما من تلاش مي کنم تا تاريخ خودم را بنويسم. "

لوکاس مورا که يکي از بازيکنان تيم برزيل در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها بود، تاييد کرد که به خاطر فرصت کمي که در اين رقابت ها به او رسيده، ناراحت است.

" هيچ کس اين شرايط را دوست دارد اما بايد آن را درک کنيم و به سرمربي و هم تيمي ها احترام بگذاريم. آن وقت است که تيم کاملا متحد خواهد بود."

او که ژانويه گذشته از سائوپائولو به پاري سن ژرمن پيوست، تاييد کرد که لئوناردو، مدير ورزشي سابق باشگاه نقش مهمي در انتقال او داشت.

" لئوناردو در انتقال من نقشي کليدي داشت. او با من تماس گرفت و گفت که باشگاه من را مي خواهد. پيشنهاد پاري سن ژرمن بهتر از ساير باشگاه ها بود؛ ضمن اينکه پروژه فوق العاده اي هم دارند."
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط saleh1346 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:40 pm

سرانجام تکليف شماره 6 مشخص شد؛
نکونام در استقلال ماندني شد

جواد نکونام سرانجام در استقلال ماندني شد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، لحظاتي پيش جواد نکونام با حضور در دفتر فتح الله زاده براي همراهي يک فصل ديگر با تيم استقلال به توافق رسيد.

گفتني است در اين ديدار عليرضا منصوريان، بهنام ابوالقاسم پور، سيد مهدي علوي معاونت فرهنگي، محمد سررشته داري مدير روابط عمومي نيز حضور داشتند. اين ديدار که از ساعت 22:20 دقيقه در دفتر مديرعامل باشگاه اسقلال آغاز شده بود لحظاتي پيش پايان يافت تا کاپيتان ارزنده تيم ملي کشورمان يک فصل ديگر پيراهن خوشرنگ تيم دو ستاره استقلال را بر تن کند.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:11 am

[size=18:a7da017978][color=green:a7da017978]عليرضا حقيقي به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست

عليرضا حقيقي به مدت نيم فصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.[/color:a7da017978] [/size:a7da017978]
--------------------------------------------------------------------------------

عليرضا حقيقي سنگربان تيم ملي فوتبال کشورمان پس از جلسه نهايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس، تاييد علي دايي و همچنين موافقت اوليه روبين کازاني‌ها به مدت نيم فصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش فارس،وي به زودي قرارداد خود را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد.

حقيقي پيش از اين نيز از تيم پرسپوليس به روبين‌کازان منتقل شده بود.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:40 am

کاش این پسره ، گلر دوم پارسال پرسپولیس رو میگرفتیم.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه جولاي 20, 2013 11:24 am

هافبک 29 ساله صربستاني به عضويت باشگاه تراکتورسازي درآمد.

حميد زيني زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج اظهار داشت:مارکو باساراي امروز با قراردادي يک ساله به تراکتورسازي پيوسته است.اين قرارداد در صورت توافق طرفين در سال دوم تمديد مي شود.

وي فصل گذشته در باشگاه Radnik Bijeljina بوسني و هرز گوين بازي مي کرد.

قرار است قرارداد وي به زودي ثبت شود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه جولاي 20, 2013 11:26 am

سایت گل-جاجا بازیکن برزیلی تازه وارد استقلال که هنوز قراردادش را با استقلال نا مشخص بود امروز پس از تست پزشکی این قرارداد نهایی شد.
به گزارش سایت گل جاجا قبل از حضور در ایران ، پیش قراردادی را با استقلالی ها به امضا رسانده بود که عقد قراردادش با ابی ها منوط به انجام تست پزشکی و قبولی در آن بود و حالا پس از قبولی در تست پزشکی این قرارداد جاری می شود.
نامه رسمی این تست و پیش قرارداد هم به فدراسیون ارسال شده و می توان از الان جاجا را بازیکن رسمی این فصل استقلال دانست.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 20, 2013 12:16 pm

[size=24:889a8878f0][color=red:889a8878f0]نام زنيدپور از ليست ذوب آهن خارج شد[/color:889a8878f0][/size:889a8878f0]
[color=black:889a8878f0]نام بازيکن چپ پاي ذوب آهن از ليست نفرات اين تيم خارج شد.
سازمان ليگ برتر نام ميلاد زنيدپور يکي از بازيکنان ذوب آهن اصفهان را از ليست اين تيم خارج کرد. اين اتفاق در شرايطي رخ داد که زنيدپور چند روز قبل قراردادش را باشگاه ذوب آهن در هيئت فوتبال اصفهان به ثبت رسانده بود. گويا خارج شدن نام وي از ليست تيم ذوب آهن به خواست ستاد منشور اخلاقي بوده است.
به گزارش تسنيم،در روزهاي گذشته پدر ميلاد زنيدپور با حضور در سازمان ليگ برتر پيگير مشکل بوجود آمده براي پسرش بود. در صورتي که مشکلات زنيدپور برطرف شود نام وي به ليست بازيکنان ذوب آهن اصفهان اضافه خواهد شد.
وي در اين فصل تا پاي امضاي با باشگاه گسترش فولاد تبريز پيش رفت اما پس از حضور بوناچيچ در اصفهان سر از باشگاه ذوب آهن در آورد.[/color:889a8878f0]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه جولاي 20, 2013 12:50 pm

زنيدپور:
نه منشوري ام،نه ازليست ذوب آهن خارج شده ام

هافبک تيم فوتبال ذوب آهن گفت: عليپور من را به دفترش احضار کرد و درباره اين مساله با او صحبت کردم.
نه منشوري ام،نه ازليست ذوب آهن خارج شده ام
ميلاد زنيدپور درباره شايعه خارج شدن نامش از ليست ذوب آهن اظهار داشت: من از هر کسي اين خبر را منتشر کرده، شکايت مي کنم. يعني چه اينطور با آبروي يک فرد بازي مي کنند. الکي براي من حاشيه درست مي کنند. اين طور که نمي شود.

به گزارش اوج نيوز،وي ادامه داد: من نه منشوري ام، نه مشکلي با کسي دارم. تمام اين خبرسازي ها کار آن مديربرنامه غير قانوني است. او که مجوز فعاليت ندارد، با مطرح کردن اين اخبار مي خواهد مرا حراب کند اما بداند که به هيچ جا نمي رسد.

هافبک ذوب آهن همچنين گفت: آقاي عليپور من را به دفترش احضار کرد و درباره اين مساله با او صحبت کردم. طي صحبتي که با ايشان داشتم قراردادم را با مديربرنامه هايم فسخ کردم و حالا اين اقا مي خواهد مرا اذيت کند.

زنيدپور در پايان افزود: قراردادم با ذوب آهن فسخ نشده و امروز هم در تمرين اين تيم شرکت مي کنم. اين مسائل همه اش شايعه است.

خدایی تو این فوتبال پاک چی میگذره فقط خدا میدونه
:roll:
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه جولاي 20, 2013 4:56 pm

[color=red:c00a347c57]مارکو موطلایی تراکتوری شد / حق فسخ ، حق تمدید همه چیز دست تراکتوری ها ست. [/color:c00a347c57]

برای فصل جدید بعد قبول مسئولیت همه قرار داد های فی مابین بازیکنان وکادر فنی را شخصا منعقد نموده تا از سلامت قرار داد ها مطمئن شود

سایت گل – قرار داد مارکو باسارای هافبک نفوذی اهل بلگراد صربستان با تراکتور سازی نهایی شد ، او که در تمرینات 10 روز اخیر این تیم وبازی های تدارکاتی خوش درخشیده بود در کنار کادرفنی ،نظر اکثریت هواداران حاضر در تمرینات این تیم را هم جلب نموده بود.

به گزارش گل دیروز جمعه مجید جلالی آخرین مهر تائید را از نظر فنی در خصوص این بازیکن زد وبقیه توافقات مالی را به عهده باشگاه گذاشت .

حوالی ظهر امروز مارکو باسارای بازیکن 29 ساله فصل 2012،2013 اف سی ردینگ بوسنی به همراه مدیر برنامه خود در دفتر باشگاه تراکتور سازی حاضر وقرار داد خود را بمدت یکسال امضاء نمود .

از نکات جالب توجه در بند های قرار داد مارکو با تراکتوری ها مواردی است که نشان می دهد طرف باشگاه همه اختیارات واتفاقات آتی را در خصوص این بازیکن از نظر فسخ وادامه همکاری به نفع خود رقم زده است ، شاید این قرار داد در نوع خود برای اولین بار در باشگاه های کشور رخ داده که در ضمن اینکه بازیکن از نظر فنی دارای قابلیت بالای بوده باشگاه از موضع قدرت پای میز مذاکره نشسته است .

مدیریت باشگاه تراکتور سازی که اولین سال حضور خود را در این باشگاه تجربه می کند ، برای فصل جدید بعد قبول مسئولیت همه قرار داد های فی مابین بازیکنان وکادر فنی را شخصا منعقد نموده تا از سلامت قرار داد ها مطمئن شود ،او در اقدامی جالب در بندهای از قرار داد مارکو حق فسخ قرار داد را در نیم فصل مسابقات برای باشگاه محفوظ داشته واز طرفی تمدید قرار داد را برای سال دوم با 20 درصد افزایش در قرار داد قید نموده است ، مبلغ پیشنهادی نیز با تعدیل مدیریت نسبت به کیفیت بازیکن کمتراز بازیکنان ایرانی بوده است .

[color=darkblue:c00a347c57]دیگه نمیگن بازیکن بنجل بوده که این شرایطو قبول کرده :?: [/color:c00a347c57]
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه جولاي 21, 2013 9:53 am

[b:0ecfa2c5ce]جاسم کرار در آستانه بازگشت به استقلال[/b:0ecfa2c5ce]

کرار بازیگردان تمام عیاری برای تراکتور بود و پس از جدایی از این تیم در استقلال بازی کرد و به شاهین بوشهر انتقال ناکامی داشت و سرانجام به لیگ های عربی رفت
سایت گل - جاسم کرار محمد ستاره سابق تراکتورسازی که یکی از جنجالی ترین انتقال های فوتبال ایران به نام او سند خورده است ، مذاکراتی جدی برای حضور مجدد در استقلال داشته است .
به گزارش گل ، این بازیکن عراقی که در اسنقلال روزهای متوسطی داشت و پس از درگیری با مجتبی جباری از جمع آبی ها جدا شده ، حالا دوباره در آستانه حضور در این پرهوادار ایرانی است .
کرار بازیگردان تمام عیاری برای تراکتور بود و پس از جدایی از این تیم در استقلال بازی کرد و به شاهین بوشهر انتقال ناکامی داشت و سرانجام به لیگ های عربی رفت . منابع باشگاه استقلال به سایت گل گفته اند اوانگیزه زیادی برای بازگشت به استقلال دارد ، اگرچه کرار بازیکن خوش اخلاقی نیست .
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه جولاي 21, 2013 10:11 am

هافبک عراقي مجددا به تيم فوتبال استقلال پيوست.

جاسم کرار هافبک عراقي که دو فصل پيش به دليل درگيري با مجتبي جباري از اين باشگاه جدا شده بود امروز مجددا به جمع آبي پوشان پايتخت بازگشت.

به گزارش فارس، کرار در زمان سرمربيگري مظلومي در استقلال حضور داشت و با عقد قراردادي يک ساله به استقلال بازگشت.

اين بازيکن با شماره 13 در فصل جديد بازي خواهد کرد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان