[quote:510b3f735e="mahyarmaya"][quote:510b3f735e="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد

من که باور ندارم عابدینی با مدیرعامل عشق قدیمیش اینجوری صحبت کنه![/quote:510b3f735e]
دوست عزیزم بیا باهم حرف بزنیم"الان مشکلت چیه ؟تا دیروز میگفتین عابدینی لنگی هستش"الان که نشون داد که بحث و دعوا شده دارید تیکه میندازین!
خب دوست من بگو هدفت چیه ؟!این رو میگی کیو تحریک کنی؟
من کامنت های قبلی شما رو خوندم و یقین دارم که شما متعصبی امـا الان فکر نمیکنی هدف یا راه بدی رو انتخاب کردی آبرار؟[/quote:510b3f735e]
من نه قصد تیکه انداختن دارم نه با آقای عابدینی مشکلی دارم اما نسبت به ایشون یه سری انتقادهایی دارم
من تا چند روز قبل مخالف رفتن ایشون بودم اما وقتی میبینم مدیرعامل تیم موقعی که داماش بهش نیاز داره همش در مورد لنگی ها حرف میزنه برام غیرقابل پذیرشه
این آقا دم به دقه با رویانیان در مورد پرسپولیس صحبت میکنه من سوالم اینه اگر این آقا مدیرعامل داماشه چرا در مورد پرسپولیس بیشتر مصاحبه میکنه چرا باید با پرسپولیس وارد مذاکره بشه در حالی که هنوز استعفاش پذیرفته نشده! چرا که الان باید رشت باشه نیست؟ هزارتا چراهای دیگه ؟؟؟؟؟
من تیم برام مهمتره تا اشخاص البته قبول دارم اگر عابدینی بره کسی مناسب جانشینیش نیست