[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 24, 2013 9:10 am

با تشکر از آقای خرمی عزیز واقعا حرف دل ما رو نوشتند.
البته یک تشکر هم باید از مهرداد و مازیار و بقیه دوستان که هماهنگی های دیروز رو انجام دادند و البته همه عزیزان حاضر در تمرین دیروز
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 24, 2013 10:51 am

[color=black:33ee416c99][b:33ee416c99] عابدینی: مدیریت فوتبال پرسپولیس را هنوز نپذیرفته ام | هیات فوتبال گیلان از حساب باشگاه پول برداشت کرده است![/b:33ee416c99][/color:33ee416c99]

http://varesh-sport.com/1721-%D8%B9%D8% ... 8%B3%D8%AA!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه نوامبر 24, 2013 2:59 pm

وی در ادامه اظهار داشت: به هر حال من باید در ابتدا مشکلات داماش را سر و سامان بدهم تا بتوانم به رویانیان در تیم پرسپولیس کمک کنم.
/12/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » يکشنبه نوامبر 24, 2013 5:36 pm

داماش این همه مشکل داره و بعد همه تو این شرایط فوق بحرانی دارن از رفتن حرف می زنن.
خدایی این رسمش نیس.
/9/ /9/ /9/ /9/ /9/
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه نوامبر 24, 2013 5:49 pm

بابا چرا قاطی میکنید؟داماش مشکلی نداره،شرایط ما فو ق العاده هستش
تیم هم خوب بستیم واسه نیم فصل دوم،ایشالا پرسپولیس قهرمان میشه،ومجنون هم داره به لیلی میرسه 8)
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه نوامبر 24, 2013 6:09 pm

این تیم زیاد مجنون داره"یکی ممد آبشک بود که به پول رسید "انشالله مجنون های دیگه هم به لیلی ها برسن تیم خالص برامون باقی بمونه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:06 pm

هیأت فوتبال استان گیلان نه تنها از تیم داماش حمایت مالی نکرده بلکه از حساب باشگاه پول برداشت کرده است. مسئولان فوتبال استان گیلان 700 میلیون از پولی که سازمان لیگ به حساب باشگاه داماش ریخته بود برداشت کردند. آنها این کار را با لابی و بدون اجازه از حساب باشگاه پول برداشت کردند.

مدیرعامل داماش گیلان بیان کرد: ما ورزشگاه عضدی را ساختیم و هزینه های این ورزشگاه را تقبل کردیم مسئولان هیأت فوتبال استان گیلان طلب باشگاه داماش را نمی دهند و در عوض پول از حساب باشگاه بر می دارند. /12/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:05 am

[b:7420473c57][color=black:7420473c57]دعوای عابدینی با رویانیان در جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ [/color:7420473c57][/b:7420473c57]

http://www.varesh-sport.com/1722-%D8%AF ... B%8C%DA%AF
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:18 am

[size=24:df4fb48b48][color=indigo:df4fb48b48]درگیری لفظی عابدینی و رویانیان در نشست اتحادیه/ عابدینی: بعضی‌ها را «وهم» گرفته است[/color:df4fb48b48][/size:df4fb48b48]

[color=black:df4fb48b48] گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در جلسه امروز اتحادیه باشگاه‌ها درگیری لفظی بین رویانیان و عابدینی پیش آمد. قضیه از این قرار بود که رویانیان در حال صحبت کردن بود که عابدینی گفت ظاهرا شما به رسانه‌ها اعتقاد ندارید. در همین زمان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انتقادات شدیدی را نسبت به برنامه 90 مطرح کرد و گفت: چرا عادل فردوسی‌پور باید در برنامه‌اش بگوید مدیران ما سواد ندارند و انگلیسی بلند نیستند؟ مگر چنین چیزی می‌شود الان تمام مدیران عامل مشاور بین‌الملل دارند و در باشگاه ما کسانی حضور دارند به چند زبان زنده دنیا مسلط هستند.
رویانیان در حالی که از فدراسیون فوتبال تعریف می‌کرد، ادامه داد: آقای عابدینی شما 10،15 بار علیه فدراسیون فوتبال صحبت کردید. بیایید یکبار در این مورد تصمیم بگیریم.
همین صحبت‌های رویانیان کافی بود که عابدینی به شدت واکنش نشان دهد و با صدای بلند خطاب به رویانیان بگوید: تو شب گذشته به من می‌گویی بیا و قائم مقام پرسپولیس شو بعد الان بیشتر از همه من را می‌کوبی. به خاطر همین می‌گویم کسانی که 2،3 سال است به فوتبال آمده‌اند نمی‌دانند درد فوتبال کجاست. الان خود تو می‌دانی درد فوتبال کجاست؟
در این زمان عزیز محمدی وارد بحث شد و با صحبت‌های خود نظم جلسه را برقرار کرد. عابدینی هم در حالی که رویانیان را نشان می‌داد به عزیز محمدی گفت شما در این مورد توضیح بده تا آقایان دچار وهم نشوند که در این لحظه رویانیان گفت من دچار توهم نشده‌ام. عابدینی هم در پایان به رویانیان گفت خداراشکر امروز اینجا هستیم تا از کفاشیان و فدراسیون دفاع کنی.
پس از این صحبت‌ها عابدینی و رویانیان از جلسه خارج شدند و در یک اتاق دیگر مجمع جلسه خصوصی را ترتیب دادند. نکته جالب اینجا بود که هر دو نفر دست در گردن یکدیگر انداختند و به جلسه خصوصی رفتند.[/color:df4fb48b48]

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/202265
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:21 am

اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ من که باور ندارم عابدینی با مدیرعامل عشق قدیمیش اینجوری صحبت کنه!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:26 am

[quote:5100b47893="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ اختلاف سر چی بوده ؟[/quote:5100b47893]
دوستان گرامی و هواداران دوست داشتنی داماش و منتقدان و دشمنان عابدینی :
امیر عابدینی از این تیم نمیره و اگر هم روزی بره هیچ وقت نفر دوم نمیتونه بشه...
این مصاحبه ها و رفتن عابدینی به پرسپولیس فقط و فقط به خاطر فشار به مسئولین استان بود.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه نوامبر 25, 2013 9:28 am

[quote:a1d0053791="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ من که باور ندارم عابدینی با مدیرعامل عشق قدیمیش اینجوری صحبت کنه![/quote:a1d0053791]
دوست عزیزم بیا باهم حرف بزنیم"الان مشکلت چیه ؟تا دیروز میگفتین عابدینی لنگی هستش"الان که نشون داد که بحث و دعوا شده دارید تیکه میندازین!
خب دوست من بگو هدفت چیه ؟!این رو میگی کیو تحریک کنی؟
من کامنت های قبلی شما رو خوندم و یقین دارم که شما متعصبی امـا الان فکر نمیکنی هدف یا راه بدی رو انتخاب کردی آبرار؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:09 am

حالا حالاها مدیرعاملی مثل عابدینی دیگه برا داماش پیدا نمیشه . . .
امیرخان باید تو این تیم بمونه
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:21 am

[quote:510b3f735e="mahyarmaya"][quote:510b3f735e="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ من که باور ندارم عابدینی با مدیرعامل عشق قدیمیش اینجوری صحبت کنه![/quote:510b3f735e]
دوست عزیزم بیا باهم حرف بزنیم"الان مشکلت چیه ؟تا دیروز میگفتین عابدینی لنگی هستش"الان که نشون داد که بحث و دعوا شده دارید تیکه میندازین!
خب دوست من بگو هدفت چیه ؟!این رو میگی کیو تحریک کنی؟
من کامنت های قبلی شما رو خوندم و یقین دارم که شما متعصبی امـا الان فکر نمیکنی هدف یا راه بدی رو انتخاب کردی آبرار؟[/quote:510b3f735e]

من نه قصد تیکه انداختن دارم نه با آقای عابدینی مشکلی دارم اما نسبت به ایشون یه سری انتقادهایی دارم
من تا چند روز قبل مخالف رفتن ایشون بودم اما وقتی میبینم مدیرعامل تیم موقعی که داماش بهش نیاز داره همش در مورد لنگی ها حرف میزنه برام غیرقابل پذیرشه
این آقا دم به دقه با رویانیان در مورد پرسپولیس صحبت میکنه من سوالم اینه اگر این آقا مدیرعامل داماشه چرا در مورد پرسپولیس بیشتر مصاحبه میکنه چرا باید با پرسپولیس وارد مذاکره بشه در حالی که هنوز استعفاش پذیرفته نشده! چرا که الان باید رشت باشه نیست؟ هزارتا چراهای دیگه ؟؟؟؟؟
من تیم برام مهمتره تا اشخاص البته قبول دارم اگر عابدینی بره کسی مناسب جانشینیش نیست
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط gilan-astaneh » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:28 am

[quote:d234c6a800="MAZIYAR"][quote:d234c6a800="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ اختلاف سر چی بوده ؟[/quote:d234c6a800]
دوستان گرامی و هواداران دوست داشتنی داماش و منتقدان و دشمنان عابدینی :
امیر عابدینی از این تیم نمیره و اگر هم روزی بره هیچ وقت نفر دوم نمیتونه بشه...
این مصاحبه ها و رفتن عابدینی به پرسپولیس فقط و فقط به خاطر فشار به مسئولین استان بود.[/quote:d234c6a800]

آبرار مازیار من دشمن عابدینی نیستم خودم یکی از طرفدارهای موندن ایشون در 1ماه اخیر بودم اما الان دلسرد شدم خودت میگی برای فشار به مسئولین استان بود چی بگم حرفتون باور میکنم ولی لحن مصاحبه هاش خیلی آزار دهنده بود!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان