[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:20 pm

بعضی از انتقاد ها به ناظمی وارده ولی ایشون حق داره از خودش دفاع کنه

[img:16d94865e1]http://www.astroupload.com/uploads/1384208396221.png[/img:16d94865e1]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:37 pm

بعضی ها که همینجوری میخوان اون سنگ رو ول بدن 2 دقیقه فکر نمیکنن؟واسه خودشون نمیگن فردا گرگ هایی مثل همین عادل میان اینجوری با آبروی همه مردم رشت و گیلان بازی میکنن؟!بخدا کسی که هوادار واقعی باشه همچین کاری نمیکنه!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:55 pm

[quote:762486fb97="Majid_Rasht"][size=14:762486fb97]وارد این بحث نمی شم چراکه مطمئن هستم مازیار عزیز می دونه که اگه رودرو بودیم چه درد دلی باهاش می کردم . اما وقتی رضای گل اون چند جمله کوتاه رو درباره مازیار نوشت احساس کردم حیفه این جمله ها رو که با تمام وجود به حقیقت بودنش اعتقاد دارم دوباره بیان نکنم :

[color=darkblue:762486fb97][b:762486fb97]"چون مطمئنم شما تمام قد پشت داماش هستید چون مطمئنم بی منت برای این تیم و این شهر زحمت میکشید اعصابم خورد میشه بعضی ها قدر زحماتتون رو نمیدونن و فقط..."[/b:762486fb97][/color:762486fb97][/size:762486fb97][/quote:762486fb97]

منم اونروزی که حذف شده بودیم خیلی ناراحت بودم مثل همه ولی به شخصه یه نظر بعنوان یه هوادار دارم اونه اینه که هروقت هزینه آسیایی کردیم انتظار آسیایی شدن باید داشته باشیم,وگرنه اینجوری به بیراهه که میریم هیچی,تیممونم ازهم میپاشه و 100تا صاحبم پیدا میکنه...
بعدشم با امثال حاجی زاده و فراهانی میخوایم بریم با اوراوا بازی کنیم مثلا؟!!!!باید تقویت بشیم,وضعیت باشگاهمون معلوم بشه,هرسال توی لیگ نتایج مطلوب بیاریم,...والا حقیقته,من فقط ناراحتم که خیلی توی مراحل پایین حذف شدیم.همه ما آرزوی آسیایی شدن داریم ولیاز راهش که با صبر و حمایت بدست میاد فقط,یکمم شانس البته.

بعدشم نظرم در مورد ناظمی اینه هر وقت پول متوسط با بازیکن هایمتوسط در اختیارش گذاشته شد,نتیجه عالی ازش انتظار داشته باشیم!!!ولی در مورد انتقادایی که بهش وارد هست اصلا حرفی ندارم,مخصوصا چیدن مهره به صورت آنی(خدابنده لو مثلا یهو میاد توی بازی اما مفید هم نیست)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_farse » سه شنبه نوامبر 12, 2013 3:58 am

از نظرات همه واقعاً لذت بردم،باید گفت که توی گفته های هر شخصی یه نکته های سازنده ای هست.من با نظر Inja_Rasht موافقم تا حدود زیادی.من اصلاًدوس ندارم افشین ناظمی بره از تیم،چون چندین سال بدون اینکه تو چشم باشه و صادقانه زحمت کشیده واسه تیم و ما هوادارا.من به فصول گذشته کاری ندارم اصلاً،چون مهم نیست خیلی.ولی باید قبول کنیم داماش همین فصل در ابتدای کار خیلی بهتر و شجاعانه تر بازی میکرد،با اینکه بی پول تر از الان بود،هرچی اومدیم جلوتر داماش محتاطانه تر بازی کرد(البته شاید دلیلش این بود که افشین خان به جایگاه تیم قانع شده بود ).چیزی که بیشتر از اینا ناراحتم میکنه اینه که افشین ناظمی بعد بازی با راه آهن گفت تیم ما از موقعیتاش استفاده نکرد و راه آهن با هوش بود،اصلاً از بد بازی کردن چیزی نگفت و انگار ناراضیم نبود از بازی!!اون اوایل ما هر بازی 7،8 تا موقعیت خوب داشتیم ،شاید نمیزدیم و می باختیم ولی به قول داداشمون این باخت آدمو امیدوار میکرد ،اون شجاعت و جنگ طلبی الان کمتر شده و ربطی به مادیاتم به نظر من نداره!به قول یورگن کلوپ من میخوام بچه ها تو زمین بجنگن .بخدا من اون نوع بازی و رتبه 10،12 رو بیشتر دوس دارم.ایشالا نیم فصل خرید های خوبیم بکنیم.امیدوارم آقا مازیار یا مهرداد و ... هرکسی که میتونه این صحبتهای دلسوزانه بچه های سایت رو به گوش افشین خان برسونه چون بازم میگم که صحبتهای فوق العاده جالبیه
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:18 am

به نظر من بیان دیدگاه مخالف هچ ایرادی نداره بخصوص در این مقطع که تعطبلات نیم فصله و باید انتقادات بطور شفاف مطرح بشه چون فرصت کافی برای رفع نواقص وجود داره، اما نکته اصلی در بیان انتقادات و ایده ها پرهیز از بیان جملات طعنه آمیزه.
حتی اگر حرفتون حرف حسابه خواهشن تیکه نندازید
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه نوامبر 12, 2013 5:43 am

متاسفانه یا خوشبختانه
جناب مازیار خان پاسخی قانع کننده به جواب های من ندادن و این سکوت رو به فال نیک میگیرم که پاسخ های من قانع کننده بوده
در مورد یکی از دوستان که به من لطف داشتن ممنونم و کاملا درست گفتن بنده از همه نظر هوادار تیم داماش هستم و به موفقیت تیم شهرم فکر میکنم
یکی از دوستان به موضوع خوبی اشاره کردن و اون ترسو بازی کردن تیم که نتیجه تاکتیک های ناظمی هست ، کاملا درسته و اگه به کیفیت این بازی ها نگاه کنیم واقعا روند بدی داشتیم و اینکه یک روزنامه بیاد امار تعویض های موفق و این موارد رو بزاره و تعریف کنه نباید باعث بشه در خواب غفلت فرو بریم
ما جای از نتیجه بازی ملوان در مکان 8 یا نهایت 9 جدول قرار گرفتیم و جام حذفی رو هم به بدترین شکل بازی از دست دادیم
خوب نکته مهم این هست که حالا هواداران به چند دسته تقسیم شدن :
1- کسایی که انتظار 6 تیم بالای جدول رو دارن تا نسبت به فصل قبل جایگاه بهتری قرار بگیریم و از نظر مالی و ثبات مربی هم خیلی بهتر بودیم پس معیار حداقل رتبه فصل قبل هست .
2- کسانی که انتظار میانه جدول و یا ماندن در لیگ رو از ناظمی دارند
حرف من این هست که دسته دوم بدونند در صورت حمایت های بیش از حد ناظمی این اطمینان خاطر رو پیدا میکنه که اگه در نیمه پایین جدول هم باشه هوادارا اعتراض نمیکنند و همین میتونه زنگ خطری بشه که تیم در حتی در استانه سقوط قرار بده
یک نکته هم باید گفت فرض کنید داماش 1% از حذفی اسیایی میشد
مطمن باشید خیلی به نفع این تیم در جذب اسپانسر و بازیکن و کلاس و حرفه ای بودن این میشد ولی خود کم بینی که کم کم داره در بین بعضی از دوستان رایج میشه و بازی های اخیر داماش من رو نگران اینده ی این تیم میکنه
فقط برای موفقیت پول لازم نیست اگه اینطور بود راه و اهن و مس در انتهای جدول قرار نمیگرفتند
گاهی شجاعت و شجاخت و ارنج درست سرمربی و بازیکن لازمه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:03 am

[quote:3f0af0f31c="r4sht"]متاسفانه یا خوشبختانه
جناب مازیار خان پاسخی قانع کننده به جواب های من ندادن و این سکوت رو به فال نیک میگیرم که پاسخ های من قانع کننده بوده
در مورد یکی از دوستان که به من لطف داشتن ممنونم و کاملا درست گفتن بنده از همه نظر هوادار تیم داماش هستم و به موفقیت تیم شهرم فکر میکنم
یکی از دوستان به موضوع خوبی اشاره کردن و اون ترسو بازی کردن تیم که نتیجه تاکتیک های ناظمی هست ، کاملا درسته و اگه به کیفیت این بازی ها نگاه کنیم واقعا روند بدی داشتیم و اینکه یک روزنامه بیاد امار تعویض های موفق و این موارد رو بزاره و تعریف کنه نباید باعث بشه در خواب غفلت فرو بریم
ما جای از نتیجه بازی ملوان در مکان 8 یا نهایت 9 جدول قرار گرفتیم و جام حذفی رو هم به بدترین شکل بازی از دست دادیم
خوب نکته مهم این هست که حالا هواداران به چند دسته تقسیم شدن :
1- کسایی که انتظار 6 تیم بالای جدول رو دارن تا نسبت به فصل قبل جایگاه بهتری قرار بگیریم و از نظر مالی و ثبات مربی هم خیلی بهتر بودیم پس معیار حداقل رتبه فصل قبل هست .
2- کسانی که انتظار میانه جدول و یا ماندن در لیگ رو از ناظمی دارند
حرف من این هست که دسته دوم بدونند در صورت حمایت های بیش از حد ناظمی این اطمینان خاطر رو پیدا میکنه که اگه در نیمه پایین جدول هم باشه هوادارا اعتراض نمیکنند و همین میتونه زنگ خطری بشه که تیم در حتی در استانه سقوط قرار بده
یک نکته هم باید گفت فرض کنید داماش 1% از حذفی اسیایی میشد
مطمن باشید خیلی به نفع این تیم در جذب اسپانسر و بازیکن و کلاس و حرفه ای بودن این میشد ولی خود کم بینی که کم کم داره در بین بعضی از دوستان رایج میشه و بازی های اخیر داماش من رو نگران اینده ی این تیم میکنه
فقط برای موفقیت پول لازم نیست اگه اینطور بود راه و اهن و مس در انتهای جدول قرار نمیگرفتند
گاهی شجاعت و شجاخت و ارنج درست سرمربی و بازیکن لازمه[/quote:3f0af0f31c]
میخاستم جواب نظرت رو بدم و با اشتیاق هم میخواستم ادامه بدم...
اما تصمیم گرفتم یه سری به آرشیو نظرات گرانبهای شما بزنم و بعد هم پیغام های دوستان مبنی بر ادامه ندادن بحث ، که الان تشخیص دادم که بحث کردن با جنابعالی(حضرت قدیمی ترین هوادار فضای مجازی و مقام معظم هوادار) هیچ فایده ای نداره!!! :idea:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_farse » سه شنبه نوامبر 12, 2013 8:04 am

[quote:2ab6037cdd="golsar-boy"]به نظر من بیان دیدگاه مخالف هچ ایرادی نداره بخصوص در این مقطع که تعطبلات نیم فصله و باید انتقادات بطور شفاف مطرح بشه چون فرصت کافی برای رفع نواقص وجود داره، اما نکته اصلی در بیان انتقادات و ایده ها پرهیز از بیان جملات طعنه آمیزه.
حتی اگر حرفتون حرف حسابه خواهشن تیکه نندازید[/quote:2ab6037cdd]

کی تیکه انداخت داداش؟
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه نوامبر 12, 2013 8:25 am

اگه یک نمونه به کامنت های ادمین گرامی مازیار نگاه کنی متوجه منظور دوستمون golsar-boy میشی

MAZIYAR :
که الان تشخیص دادم که بحث کردن با جنابعالی(حضرت قدیمی ترین هوادار فضای مجازی و مقام معظم هوادار) هیچ فایده ای نداره!!!

منظور دوستمون از این قبیل تیکه ها هست
به هر حال من به دل نمیگیرم میزارم به عنوان سن کم برادر کوچیکترم /3/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط farhad2590076 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 11:52 am

[size=18:25cd14fc51][color=red:25cd14fc51]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 11:54 am

کسی فیلم حواشی رو نداره؟
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » سه شنبه نوامبر 12, 2013 12:02 pm

از مدیران درخواست دارم تا این تایپ را ببندند تا یاد این شکست برای ما زنده نشود
باتشکر /3/
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه نوامبر 13, 2013 12:32 pm

من در تعجبم چرا یک سری بحث ها رو قاطی میکنن؟؟!!
تیم پول نداره درست. بازیکن خوب نگرفتیم درست ولی حرف اکثریت بچه ها اینه که از همین امکانات موجود هم درست استفاده نمیشه. این کمبودها دلیل نمیشه تیم بد ارنج بشه. دلیل نمیشه ترسو بازی کنیم. ما پارسال سپاهان رو بدون جهانبخش بردیم. به نظر من تیم ما هیچ نقطه ضعفی نداره غیر از دروازه که اون هم تقصیر همین افشین خان ناظمی هست. مربی که نمیخواد جلوی اشتباهات رو بگیره وضعیت میشه همین. منتقدین خواستار تغییر مربی نیستن خواستار تغییر نگرش مربی هستن. خواستار این هستن که مربی خودباوری داشته باشه. وقتی در یک پست با مشکل مواجه هستیم حداقل یک بار برای آزمایش به جوانها میدان بده. انتقاد از افشین خان ناظمی بسیار زیاد هست. همه دوستان حتی کسانی که انتقادی از ناظمی نمیکنن میدونن که اگر آقای ناظمی یک سری از اشتباهات رو کنار بذاره ما حتما جزو 6 تای اول میشیم. درسته خوب یارگیری نکردیم ولی کمتر کسی هست که عقیده نداشته باشه ما حداقل از 8-9 تیم قویتر هستیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه نوامبر 13, 2013 1:07 pm

[color=black:11593d0081][size=24:11593d0081]گزارشی از نیم‌ فصل نخست داماش :[/size:11593d0081]
. [size=18:11593d0081]داماش چهارمین تیم پرتماشاگر لیگ[/size:11593d0081]
مسابقات نیم‌فصل نخست لیگ برتر ایران، به پایان رسید تا در سال منتهی به جام جهانی، لیگ ایران نسبت به لیگ‌های معتبر اروپایی بیش از دو ماه زودتر به تعطیلات نیم‌فصل برود.
در این روزها که تیم‌ها تلاش می‌کنند با آنالیز نقاط ضعف و قوت خود دور برگشت را با قدرت بیشتری ادامه دهند، سعی می‌کنیم با تجزیه و تحلیل آمار تیم داماش، کارنامه این تیم را مورد بررسی قرار دهیم.
داماش تیم بومی لیگ سیزدهم
داماش گیلان لیگ سیزدهم را با کادری کاملا بومی و بازیکنان سال گذشته و قدیمی خود آغاز کرد و ماندن افشین ناظمی به عنوان سرمربی و اضافه شدن علی نظر محمدی و علی کولیوند به عنوان مربی در کنار مازیار ربیعی‌فر و عبدالله مرغوب به این تیم یک چهره ناشناخته برای سایر حریفان داد.
داماش نسبت به فصل گذشته سه خروجی شاخص به نام‌های علیرضا جهانبخش، حسین ابراهیمی و حسن رودباریان داشت که سبب شد به سبب از دست دادن این مهره‌ها در سه پست دروازه، هافبک و خط حمله آسیب‌پذیر نشان داد.
ورودی‌های ‌داماش هم برای این فصل ترکیبی بود از بازیکنان ارزان قیمت و جوانان گمانم، بازیکنانی همچون حبیب دهقانی، جهانگیر عسگری، رضا کاردوست، روح الله سیف‌الهی، مسعود حسن زاده و سعید قدمی.
بدعت خوب عابدینی
حضور افشین ناظمی بر روی نیمکت داماش به خودی خود یک رکورد برای این مربی جوان محسوب می‌شود، چرا که او از هفته‌های پایانی لیگ دوازدهم، پس از اخراج حمید درخشان سکان هدایت این تیم را برعهده گرفت و تا کنون این پست را در اختیار دارد و این یعنی در مجموع جام حذفی و لیگ در سال گذشته و امسال افشین ناظمی ۲۲ بازی رسمی سرمربی داماش گیلان بوده است ( شش بازی سال گذشته و شانزده بازی امسال) و این برای مدیریت عابدینی که هر سال را با یک مربی شروع می‌کند و با مربی دیگر به میانه میپ‌رسد و با دیگری خاتمه می دهد، یک بدعت خوب و مثبت است.
نتایج داماش را در نیم فصل نخست باید به سه بخش پنج هفته ای تقسیم کرد، داماش پنج بازی آغاز فصل را بسیار ناامید کننده آغاز کرد، پنج بازی و کسب تنها سه امتیاز و ثبت رکورد ۶۶صدم امتیاز برای هر بازی با معیار عابدینی که کسب هشت امتیاز از پنج بازی بود فاصله زیادی داشت.
اما چون خود عابدینی می‌دانست که دست کادرفنی‌اش از لحاظ بضاعت تا چه حد بسته است و از این رو با پیشه نمودن صبر، اجازه ادامه حیات را به ناظمی و شرکا داد.

[size=24:11593d0081]ایستادن داماش در کمرکش بالایی جدول[/size:11593d0081]

پنج بازی دوم داماش را باید اوج شکوفایی و نتیجه گرفتن این تیم بدانیم. رشتی‌ها در پنج بازی ۱۱ امتیاز دشت کردند و میاگین دو و دودهم امتیاز در هر بازی را برای خود ثبت کردند و این یعنی سه امتیاز از معیار مدیرعامل هم بالاتر.
ایستادن داماش در کمرکش بالایی جدول را باید مرهون همین دوره داماش و امتیاز از دست دادن سایر حریفان در بازی های بعدی دانست.
پنج بازی پایانی برای داماش بازهم با دوران رکود آغاز شد، پنج بازی و پنج امتیاز و کسب یک امتیاز برای هربازی آن چیزی نبود که هواداران سخت‌گیر این تیم و مدیریت داماش انتظارش را داشتند، به ویژه اینکه حذف در جام حذفی را هم باید به این دوره اضافه کرد.
شاید تنها چیزی که سبب شد نتایج ضعیف این تیم را تحت‌الشعاع قرار دهد نتیجه خیره‌کننده پنج بر یک مقابل ذوب آهن بود که به نوعی نقش یک قرص مسکن را برای داماشی‌ها بازی کرد.
در هر صورت داماش با چهار برد، چهار باخت و کسب هفت تساوی در نیم‌فصل دور رفت با احتساب یک امتیاز کسر شده با هجده امتیاز بر روی سکوی هشتم ایستاد.
داماش سلطان تساوی
رتبه‌ای که اگر این تیم بتواند لیگ را با آن به پایان برساند، موفقیت بزرگی برای آن محسوب می‌شود و پسران شهرباران را باید پس از مس سلطان تساوی نام نهاد.
آنها با ۱۸ گل زده پس از تیم‌های فولاد، استقلال، نفت و تراکتورسازی صاحب پنجمین خط آتش لیگ است و با شانزده گل خورده پس از پرسپولیس، تراکتور، نفت، سپاهان، استقلال و سایپا در جایگاه هفتمین خط دفاع مستحکم لیگ ایستاده است.
شاید پس از مدیریت باثبات، کادرفنی جوان و تلفیق بازیکنان متعصب بومی و جوان‌های با انگیزه دلیل موفقیت این تیم را باید در یک ضلع چهارم دیگر هم جستجو کرد، اسلحه‌ای به نام هواداران پرشور و متعصب.
کیمیایی که در لیگ کم‌تماشاگر ما ارزشش بیشتر از طلاست و در لیگی که متأسفانه سال به سال از تعداد تیم های پرهواداری مانند نفت آبادان، آلومنیوم، گهر، شاهین بوشهرو ابومسلم کاسته می‌شود و جای آن‌ها را تیم‌هایی می‌گیرند که مجموع همه بازی‌های خانگی‌اشان به اندازه یک بازی تیم‌های ذکر شده هوادار ندارند، وجود تیمی مانند داماش و هودارانش برای لیگ ما نعمتی است.
[size=18:11593d0081]داماش چهارمین تیم پرتماشاگر[/size:11593d0081]
براساس آمار فدراسیون فوتبال پس از تیمهای تراکتورسازی، پرسپولیس و استقلال، دو تیم سپاهان و داماش در رتبه چهارم پر هوادارترین تیم‌های لیگ برتر ایستاده‌اند.
حال باید دید در حالی که تاکنون داماش سه خروجی‌اش به نام‌های جهانگیر عسگری، کبه و داسیلوا قطعی شده و هنوز نام هیچ بازیکنی برای پیوستن به این تیم به گوش نمی‌رسد، چه برنامه‌ای برای تقویت خود در این دو هفته دارد، چرا که عابدینی و ناظمی خوب می‌دانند که سایر تیم‌ها در این تعطیلات هرگز دست روی دست نمی‌گذارند[/color:11593d0081]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه نوامبر 14, 2013 5:49 am

[quote:7b8b3022bc="Inja-Rasht"]من در تعجبم چرا یک سری بحث ها رو قاطی میکنن؟؟!!
تیم پول نداره درست. بازیکن خوب نگرفتیم درست ولی حرف اکثریت بچه ها اینه که از همین امکانات موجود هم درست استفاده نمیشه. این کمبودها دلیل نمیشه تیم بد ارنج بشه. دلیل نمیشه ترسو بازی کنیم. ما پارسال سپاهان رو بدون جهانبخش بردیم. به نظر من تیم ما هیچ نقطه ضعفی نداره غیر از دروازه که اون هم تقصیر همین افشین خان ناظمی هست. مربی که نمیخواد جلوی اشتباهات رو بگیره وضعیت میشه همین. منتقدین خواستار تغییر مربی نیستن خواستار تغییر نگرش مربی هستن. خواستار این هستن که مربی خودباوری داشته باشه. وقتی در یک پست با مشکل مواجه هستیم حداقل یک بار برای آزمایش به جوانها میدان بده. انتقاد از افشین خان ناظمی بسیار زیاد هست. همه دوستان حتی کسانی که انتقادی از ناظمی نمیکنن میدونن که اگر آقای ناظمی یک سری از اشتباهات رو کنار بذاره ما حتما جزو 6 تای اول میشیم. درسته خوب یارگیری نکردیم ولی کمتر کسی هست که عقیده نداشته باشه ما حداقل از 8-9 تیم قویتر هستیم.[/quote:7b8b3022bc]

[color=blue:7b8b3022bc]خیلی ممنون که بسیار زیبا و خلاصه به نکات بسیار درستی اشاره کردی که بنده با چندین پست طول و دراز نتونستم و فقط مجبور به انقادات حاشیه ای چند نفر از عزیزان بودم / من هم کاملا موافق هستم که حتی با همین شراط ما میتونیم جز 6 تیم بالای جدول قرار بگیریم ولی بعضی از دوستان انگار نظر دیگری دارند و کمر به حمایت بی چون چرا و توجیه دارند. بنده هم به هیچ عنوان نگفتم ناظمی بره بلکه گفتم در پایان لیگ کارنامه وی مشخص میکنه با یک فصل کامل ثبات در نیمکت و بهتر شدن وضعیت مالی حداقل نسبت به فصل قبل جایگاهی که داماش کسب میکنه کجا خواهد بود. قطعا اولویت با تیم داماش هست و بعد ناظمی و بومی گرایی [/color:7b8b3022bc]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان