[quote:3f0af0f31c="r4sht"]متاسفانه یا خوشبختانه
جناب مازیار خان پاسخی قانع کننده به جواب های من ندادن و این سکوت رو به فال نیک میگیرم که پاسخ های من قانع کننده بوده
در مورد یکی از دوستان که به من لطف داشتن ممنونم و کاملا درست گفتن بنده از همه نظر هوادار تیم داماش هستم و به موفقیت تیم شهرم فکر میکنم
یکی از دوستان به موضوع خوبی اشاره کردن و اون ترسو بازی کردن تیم که نتیجه تاکتیک های ناظمی هست ، کاملا درسته و اگه به کیفیت این بازی ها نگاه کنیم واقعا روند بدی داشتیم و اینکه یک روزنامه بیاد امار تعویض های موفق و این موارد رو بزاره و تعریف کنه نباید باعث بشه در خواب غفلت فرو بریم
ما جای از نتیجه بازی ملوان در مکان 8 یا نهایت 9 جدول قرار گرفتیم و جام حذفی رو هم به بدترین شکل بازی از دست دادیم
خوب نکته مهم این هست که حالا هواداران به چند دسته تقسیم شدن :
1- کسایی که انتظار 6 تیم بالای جدول رو دارن تا نسبت به فصل قبل جایگاه بهتری قرار بگیریم و از نظر مالی و ثبات مربی هم خیلی بهتر بودیم پس معیار حداقل رتبه فصل قبل هست .
2- کسانی که انتظار میانه جدول و یا ماندن در لیگ رو از ناظمی دارند
حرف من این هست که دسته دوم بدونند در صورت حمایت های بیش از حد ناظمی این اطمینان خاطر رو پیدا میکنه که اگه در نیمه پایین جدول هم باشه هوادارا اعتراض نمیکنند و همین میتونه زنگ خطری بشه که تیم در حتی در استانه سقوط قرار بده
یک نکته هم باید گفت فرض کنید داماش 1% از حذفی اسیایی میشد
مطمن باشید خیلی به نفع این تیم در جذب اسپانسر و بازیکن و کلاس و حرفه ای بودن این میشد ولی خود کم بینی که کم کم داره در بین بعضی از دوستان رایج میشه و بازی های اخیر داماش من رو نگران اینده ی این تیم میکنه
فقط برای موفقیت پول لازم نیست اگه اینطور بود راه و اهن و مس در انتهای جدول قرار نمیگرفتند
گاهی شجاعت و شجاخت و ارنج درست سرمربی و بازیکن لازمه[/quote:3f0af0f31c]
میخاستم جواب نظرت رو بدم و با اشتیاق هم میخواستم ادامه بدم...
اما تصمیم گرفتم یه سری به آرشیو نظرات گرانبهای شما بزنم و بعد هم پیغام های دوستان مبنی بر ادامه ندادن بحث ، که الان تشخیص دادم که بحث کردن با جنابعالی(حضرت قدیمی ترین هوادار فضای مجازی و مقام معظم هوادار) هیچ فایده ای نداره!!!