[quote:e54ca1ab75="mahyarmaya"][quote:e54ca1ab75="r4sht"][quote:e54ca1ab75="alex00755"][b:e54ca1ab75][color=blue:e54ca1ab75]درود عزیزان
چند نکته در مورد تیم واقعا آزارم میده!
بچه ها هم گفتن.دلیل فیکس بازی نکردن سیف اللهی چیه واقعا؟؟فلسفه فیکس بودن حاجی زاده چیه؟؟چرا سهرابی رو نمیاریم وسط وقتی پست تخصصی سهرابی وسطه و داره با بازی کردن در کنار حیف میشه.راحت میتونست جای حاجتی یا حاجی زاده رو بگیره و سیف اللهی راست بازی کنه.
وقتی دو مهاجم قد بلند داریم چرا حتی یک سانتر درست هم انجام نمیشه؟؟؟این تیم مگه تمرین نمیکنه؟چرا هیچ کدوم از بازیکنا تواناییه یه سانتر مناسب رو ندارند؟
این همه ضربه ایستگاهی بدست آوردیم؟چرا ازش استفاده نمیکنیم؟
آخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تیم ما شوت نمیزنه؟بابا والا به خدا شوت از راه دور هم یه روش برای گلزنیه!
دلیل گل نکردن موقعیت های 100% چیه؟
دوستانی هم که از دهقانی دفاع میکنن به نظر من اشتباهه.دلیل نمیشه چون ایشون از فراهانیه جفت پوچ بهتره پس نقاط ضعفش رو نبینیم.به نظر منم بازی دادن به گلر بومیمون بهتر از تحمل خوردن گل های مفت بقیه گلرهاست.
و در نهایت تشکر ویژه از تشویق های کوبنده هواداران که جو استادیوم رو جهنمی کرده بود.[/color:e54ca1ab75][/b:e54ca1ab75][/quote:e54ca1ab75]
[color=blue:e54ca1ab75]در مورد سیف الهی باهات موافق هستم چون به نظر من با حسن زاده هماهنگ نشون داده و فیکس بودنش هم میتونه مفید باشه - ولی در مورد هادی سهرابی باید بگم ضعیف کر کرده و به نظر من بهتره یک نیمه بازی کنه فعلا و حاجی زاده احتمالا بخاطر ارنج این بازی اومد و بد هم کار نکرد - در مورد دهقانی کاملا باشما مخالف هستم چون داره بازی به بازی بهتر میشه و حالا اعتماد به نفس پیدا کرده و دیگه دو ضرب هم توپ نمیگیره و از فرهانی بهتره و گلر بومی ما در شرایطی که نه فرهانی و نه دهقانی نتونه دروازه واسته باید استفاده بشه چون بی تجربه هست و بازی های جساس داماش نباید فدای تجربه پیدا کرد بازیکن بشه و معیار در این لیگ امتیاز هست نه بازی زیبا [/color:e54ca1ab75]
[color=brown:e54ca1ab75]فقط ناظمی باید یکم شجاع باشه و کلا تیم داماش رو هجومی بفرسته توی زمین مطمئن هستم بهتر نتیجه میگیریم [/color:e54ca1ab75][/quote:e54ca1ab75]
با محمد بیشتر موافقم الا اون مورد دهقانی "
بوفون توی بازی با لازتو بود (فکر کنم ) یه اشتباه 100% میکنه و برای دریبل دروازه خالی به مهاجم میده !بعد که گل شد اندازه کل دوران ورزشی ـش تشویق شد "میدونم 1000 تا واکنش توپ داشته یکی اشتباه کرده "امـا دهقانی برای ما فوق العاده نبوده که تشویق بشه امـا اینکه توپ زیر پاش میرسه همه هـو میکنن خیلی عجیب بـــرام!
رحمان احمدی اونقدر استرس نداشت که دهقانی داشت:).
مـا که تجربه فراهانی داشتیم باید دهقانی رو درک کنیم

".مـا که با فراهانی مـرگ رو تجربه کردیم با دهقانی قانع هستیم به تب .
امـا با اون قسمت حرف محمد موافقم که میگه "باید لایقی فر باشه"مـا هر بازی با اشتباه هات دروازبانی داریم میبازیم چرا این فرصت رو به فراهانی کرجی و دهقانی آبادانی بدیم ؟!
برای من قابل هضم تر هستش که همشهریم اشتباه کنه چون روزی میدونم هزینه این اشتباه هات رو بخاطر تعصب به دیارش جبران میکنه "بی شک برای من آسون تر هستش که یه رشـتی پیشرفت کنه تـایه آبادانی "چـه برسه به یه بچه کرجی![/quote:e54ca1ab75]با حرفت موافقم مهیار.واقعا چرا به لایقی فر بازی نمیدن ؟ رشتیه بیشتر تعصب داره به تیمش تو تمریناتم از همه بهتر بود.چرا بهش بازی نمیدن ؟؟