[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سپاهان اصفهان Vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

سپاهان اصفهان Vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:43 pm

The_King_of_rasht : فاصله انتقاد تا تخریب زیاد نیست خیلی کمه.. خیلی کمتر از کم.
صد در صد انتقاد می تونه گره گشای تیم باشه و به تیم کمک کنه (کاری که اکثریت دوستان با تحلیل درست یا شاید به نظر شخصی من نوعی گاها نادرست دارند انجام میدن) اما وقتی که بیای با احساست حرفی بزنی یا توهینی انجام بدی اونوقت دیگه اسمش انتقاد نیست .
اگر بیای به تیمت،بازیکنت و... یه کلمه ای ناپسند رو نسبت بدی اونوقت نمی تونی بهش کمک کنی.
اگر بیای مشکل شخصیت با اشخاص دیگر رو توی کامنت هات نمود بودی اونوقت نمی تونی به تیمت کمک کنی بلکه در واقع دنبال این هستی که به نوعی شخص مورد نظر رو تخریب کنی . و همینطور اگر علاقه شخصیت به شخصی رو بخوای تو نظراتت تاثیر بدی باز هم همین نتیجه رو داره .

در مورد بحث های فنی من فکر نمی کنم کسی منظورش باشه که ما بازیکن نداریم اما مطمئنا سطح بازیکنان ما قابل قیاس با بازیکنان تیم های بالا نشین نیست و البته سطح آماده سازی اون تیم ها .
در مورد استفاده از زارعی خود من هم برام جای سوال هست که چرا از این بازیکن استفاده شده و قطعا اگر یادم بمونه و عمری باقی بود تو کنفرانس قبل بازی استقلال حاضر بودم می پرسم. البته در این مورد منصور ابراهیم زاده بعد از بازی نفت و در خصوص بازی با ازبکستان یه صحبتی داشت و گفت : شاید ما بگوییم پژمان نوری نباید تو بازی با ازبکستان در بازی حضور می داشت اما ممکن است وقتی با سرمربی تیم ملی صحبت کنیم و دلایلش رو بپرسیم اونقدر دلیل داشته باشه که ما رو قانع کنه که بازی کردن نوری درست بوده چون با اون بازیکنان شب و روز و در تمرینات حضور داشته و زندگی کرده .
اما در خصوص نتیجه گیری تیم (نه بازی) تو کامنت قبلی هم گفتم که میزان امتیازات بدست آمده تو نیمه دوم نیم فصل اول با وجود سنگین تر بودن نسبی این نیمه بهتر بود پس نمی تونیم بگیم چون رتبه تیم پایین تر اومده ضعیف تر عملکرد داشتیم . می بینیم که تو میانه جدول چطور تیم ها با چند امتیاز در جدول رده بندی جا به جا میشن ... چه بسا اگر در یکی از بازیها مثل صبا و ذوب آهن ناداوری نداشتیم ،الان با یک برد هم می تونستیم در کورس مدعیان باشیم! البته سبک بازی در اصفهان و این تعداد امتیاز برای نیم فصل دوم به هیچ وجه مناسب و قابل قبول نیست . انتظار من این هست که بعد از 5-6 بازی از نیم فصل دوم حداقل در 8 تیم بالای جدول باشیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 1:58 pm

آقا مهرداد از این که وقت گذاشتی و نوشتی متشکرم و در کل از این که پاسخ گو هستی واقعا خوشحالم
نظر من در حالت کلی به تظر شما نزدیک تر هست.
خدا رو شکر با هیچ بشری تا حالا مشکل شخصی نداشتم و ندارم
نظر من در مورد همه کامنتهای این تایپیک بعد از بازی بود که گفتم
فکر کنم خود شما بازی با نفت تهران من رو در جایگاه اچ دیدید که از اول تا آخر بازی ایستاده و در حال انجام دادن وظیفه خودم که تشویق تیم هست بودم البته بجز شما خیلی از بچه های سایت در اچ هم شاهد هستند پس من از بردن تیمم ناراحت نمیشم(پس این تهمت که چندماهی هست به من وارد میشه بی اساسه) بلکه پر در میارم از بردن تیمم . در مورد درخشان فقط من نظرم روی زارعی بود و به بقیه کاری نداشتم که شما هم فرمودید از ایشان خواهید پرسید و چیزی هم در مورد نتایج گذشته ایشون نگفتم.
من از علاقه شخصیم به کسی هم در کامنت قبلی ننوشتم فقط به حرکت هواداران در بازی با فجر سال گذشته گفتم.
یادتونه چند ماه پیش نزد شما بدی من رو کردند که فلانی چنین گفته ! اگر خاطرتون باشه تکذیب کردم پس من با کسی مشکل ندارم ولی متاسفانه برخی از دوستان کاسه داغ تر آش شدند و جریان جلوی باشگاه رو پیراهن عثمان کردند که یا ایها الناس اینها صلاح تیم و شهر رو نمیخوان .
خدا رو شکر مشکل من با باشگاه داماش ختم به خیر شد و با روبوسی و صحبتهای دوستانه حل شد. حالا من ماندم از اون موقع تا حالا چرا در اکثر کامنتهای دوستتان مخاطب کلمه بعضی ها بودم؟
بحث رو ادامه نمیدم تا مصلحت شهر عزیزمان به خطر نیوفتد!
تا خدا هست خدایی میکند
گیلانی در دنیا پادشاهی میکند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 2:44 pm

فقط برام خیلی جالبه که چرا بعضی ها ؛ این اصطلاح "بعضی ها" رو به خودشون می گیرند،مگر همه ی بعضی ها خودشون هستند؟!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 3:05 pm

[quote:292c00eac8="The_King_of_rasht"]
تا خدا هست خدایی میکند
گیلانی در دنیا پادشاهی میکند.[/quote:292c00eac8]

[color=black:292c00eac8]کشته اصطلاحات و ضرب المثل هات هستم حمزه جان :wink: /2/ /8/ /11/[/color:292c00eac8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:29 pm

دروازه‌بان تیم فوتبال داماش گیلان:
انگیزه حضور در تیم ملی را دارم

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال داماش گیلان گفت: خوشحالم که پس از مدت‌ها دوری از میادین توانستم بازی خوبی را در مقابل سپاهان به نمایش بگذارم و باید بگویم به تیم ملی هم فکر می‌کنم.
خبرگزاری فارس: انگیزه حضور در تیم ملی را دارم

Tweet

حسن رودباریان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: در نیمه نخست بازی مقابل سپاهان بازی خوبی را ارائه کردیم، اما نیمه دوم روی چند اشتباه ساده گل خوردیم.

وی در پاسخ به این سئوال که با وجود عملکرد خوب در بازی برابر سپاهان به تیم ملی هم فکر می‌کنید، تصریح کرد: شاید من بازی خوبی را در بازی مقابل تیم اصفهانی از خود به نمایش گذاشته باشم، اما عملکرد خوب زمانی برای من اهمیت دارد که با برد تیم همراه شود و اگر خدا قسمت کند انگیزه حضور در تیم ملی را دارم.

دروازه‌بان تیم فوتبال داماش گیلان به صحنه منجر به اخراج بازیکن تیم فوتبال داماش اشاره کرد و افزود: من به درستی آن صحنه را ندیدم و فکر می‌کنم، خطا بیرون از محوطه جریمه رخ داد، اما باید بگویم در آن موقعیت اشتباه فاحش از سوی من رخ داد، چرا که اگر برای دفع توپ به بیرون می‌آمدم، بازیکن تیم ما اخراج نمی‌شد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:29 pm

بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان:
اخراجم در بازی برابر سپاهان صحیح بود

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان گفت: اخراجم در بازی برابر سپاهان صحیح بود و داور در این صحنه به درستی قضاوت کرد.
خبرگزاری فارس: اخراجم در بازی برابر سپاهان صحیح بود

محمد مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: در بازی مقابل سپاهان مانند دیدارهای گذشته خود ظاهر نشدیم چرا که اگر خوب بودیم هیچ‌گاه سه گل دریافت نمی‌کردیم.

وی تصریح کرد: عملکرد تیمی خوبی در دیدار برابر سپاهان نداشتیم و نتوانستیم بازی‌های گذشته خود را تکرار کنیم.

بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به اخراجش در بازی مقابل سپاهان ادامه داد: داور در آن صحنه به درستی قضاوت کرد و اخراجم در دقایق پایانی بازی صحیح بود.

وی گفت: در آن صحنه متوجه حضور بازیکن سپاهان نشده و وی را از عمد نزدم و نفهمیدم خطایم بیرون از محوطه جریمه رخ داد یا داخل بود.

مختاری با اشاره صحبت‌های بلند دروازه‌بان داماش با مدافعان تیمش تاکید کرد: رودباریان به دلیل نظاره بازی از پشت سر تیم، به شکل قرار گرفتن مدافعان تیم آگاهی بیشتری دارد و باید با بازیکنان بلند صحبت کند و ما مشکلی با این موضوع نداریم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:46 pm

[quote:8f2bb5aeed="MAZIYAR"]فقط برام خیلی جالبه که چرا بعضی ها ؛ این اصطلاح "بعضی ها" رو به خودشون می گیرند،مگر همه ی بعضی ها خودشون هستند؟!![/quote:8f2bb5aeed]
آقا مازیار این نشون میده که تعداد بعضی ها کم نیست و هر کاربری از این اصطلاح شما یک برداشتی داره و بعضا احساس می کنه مخاطب عبارات شماست پیشنهاد می کنم دنبال واژه جایگزین باشی :wink: اما سخنم رو به شماست مطمئن باش هیچ هواداری راضی به شکست تیم شهرش نیست اگر اینچنین بوده باشه شما در بلاهت اون شک نکن اگر انتقادی صورت می گیره از روی تعصب و دلسوزی هست نه غرض و غرض ورزی تیم نه جایگاه درست حسابی تا به امروز تصاحب کرده و نه بازیهای دل نوازی انجام می ده بازیهای بیرون از خانه از قبل از بازی شکست خورده محض هستیم و بازیهای داخل خانه بی برنامه و سراسیمه پی پیروزی ! از لحاظ تاکتیکی فاقد پیشرفت و از لحاظ همدلی نقطه صفر مرزی ! شما انتظار داری در این شرایط همگی متفق القول شروع به تعریف و تمجید و به به چه چه کنیم ؟!!
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 7:52 pm

من زیاد تو این موضوع جدید دخالت نکردم ولی میبینم داره تفرقه ایجاد میشه

خواهشن اینقدر به هم انتقاد نکنیم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 8:01 pm

[quote:a1ab7db28b="sajad1985"][quote:a1ab7db28b="MAZIYAR"]فقط برام خیلی جالبه که چرا بعضی ها ؛ این اصطلاح "بعضی ها" رو به خودشون می گیرند،مگر همه ی بعضی ها خودشون هستند؟!![/quote:a1ab7db28b]
آقا مازیار این نشون میده که تعداد بعضی ها کم نیست و هر کاربری از این اصطلاح شما یک برداشتی داره و بعضا احساس می کنه مخاطب عبارات شماست پیشنهاد می کنم دنبال واژه جایگزین باشی :wink: اما سخنم رو به شماست مطمئن باش هیچ هواداری راضی به شکست تیم شهرش نیست اگر اینچنین بوده باشه شما در بلاهت اون شک نکن اگر انتقادی صورت می گیره از روی تعصب و دلسوزی هست نه غرض و غرض ورزی تیم نه جایگاه درست حسابی تا به امروز تصاحب کرده و نه بازیهای دل نوازی انجام می ده بازیهای بیرون از خانه از قبل از بازی شکست خورده محض هستیم و بازیهای داخل خانه بی برنامه و سراسیمه پی پیروزی ! از لحاظ تاکتیکی فاقد پیشرفت و از لحاظ همدلی نقطه صفر مرزی ! شما انتظار داری در این شرایط همگی متفق القول شروع به تعریف و تمجید و به به چه چه کنیم ؟!![/quote:a1ab7db28b]
در مورد اصطلاح بعضی ها ، شاید به انگشتان یک دست هم نرسه ولی اون کسانی که باید متوجه بشن خودشون متوجه می شوند و دلیلی نداره که همه به خودشون بگیرند.افرادی مثل شما ، مرداب، میلاد و اکثریت کاربران سایت انتقاداتشون قابل احترام هست حتی اگر مخالف نظر من باشه ولی...
اما در مورد اینکه استنباط شما از نظر من این بود که انتظار دارم همه تعریف و تمجید کنند باید بگم با عرض پوزش سخت در اشتباهید و اگر نظر من را یک بار دیگر بخونید منوجه می شوید و من هم مثل شما هنوز هم در شک دلیل قرارگیری مسعود زرعی در دفاع راست هستم!!!
نکت جالب اینه که بازیکنان هم در تعجب این انتخاب هستند!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 8:22 pm

The_King_of_rasht : من اول اسم کاربریت رو نوشتم اما کامنتم موضوعیت کل داشت .
ضمن اینکه من هیچ جا شبهه ای به هواداری تیم وارد نکردم بلکه گفتم اون مسائل روی تشویق ها یا کامنت ها خواسته یا ناخواسته وقتی تاثیر بذاره دیگه باز هم خواسته یا ناخواسته به دنبال مسائل دیگه ای میشیم .
حمزه عزیز خود من ممکنه با خیلی ها اختلاف نظر یا مشکل داشته باشم خارج از اینجا اما هیچ وقت از اینجا برای مقاصد خودم استفاده نکردم و نمی کنم بلکه سعیم رو می کنم که موفقیت تیم رو در نظر بگیرم .

sajad1985 : برادر من این مسلم هست که هوادار واقعی به فکر تیمش هست و به همین دلیل ممکنه گاهی انتقاد کنه ولی چرا بازی با کلمات و جملات و حرف های تکراری؟ آخه کجا حرف از این شد که به به و چه چه بشه؟ :roll: یا کی گفت انتقاد نشه؟
لطفا یه سرچ بکن و جمله انتقاد نکنید رو پیدا کن !
یه جا یکی میگه به هم ریختگی تاکتیکی داشتیم یا بازی اینطور بود و اونطور ...درخشان به نظرم این اشتباه رو داشت اینجا باید اینطور می بودکه این حالا نظر شخصی و یا انتقاد میشه و حتی اگر خلاف نظر اکثریت باشه قابل احترام ؛ ولی یه جا یکی میاد میگه تیم بزدل بود ، یازدهم بود شد چهاردهم و پیشرفت نیست که اونوقت باید یه قسمت های از نوع صحبت رو زیر سوال برد و به یه قسمت دیگه پاسخ داد که به هر حال اگر نوع بازی مورد پسند نبود اما نوع امتیاز گیری رو نمی شه مقایسه کرد و کفه ترازو به سمت نیمه دوم نیم فصل اول سنگینی می کرد .
توصیه برادرانه من این هست که وقتی می خواید یه دیدگاه به این شکل رو بیان کنید حتما اخبار، کامنت ها و دیدگاه ها رو بخونید و مطالعه کنید .
موفق باشید .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 8:36 pm

[quote:77e17d50ae="MAZIYAR"][quote:77e17d50ae="sajad1985"][quote:77e17d50ae="MAZIYAR"]فقط برام خیلی جالبه که چرا بعضی ها ؛ این اصطلاح "بعضی ها" رو به خودشون می گیرند،مگر همه ی بعضی ها خودشون هستند؟!![/quote:77e17d50ae]
آقا مازیار این نشون میده که تعداد بعضی ها کم نیست و هر کاربری از این اصطلاح شما یک برداشتی داره و بعضا احساس می کنه مخاطب عبارات شماست پیشنهاد می کنم دنبال واژه جایگزین باشی :wink: اما سخنم رو به شماست مطمئن باش هیچ هواداری راضی به شکست تیم شهرش نیست اگر اینچنین بوده باشه شما در بلاهت اون شک نکن اگر انتقادی صورت می گیره از روی تعصب و دلسوزی هست نه غرض و غرض ورزی تیم نه جایگاه درست حسابی تا به امروز تصاحب کرده و نه بازیهای دل نوازی انجام می ده بازیهای بیرون از خانه از قبل از بازی شکست خورده محض هستیم و بازیهای داخل خانه بی برنامه و سراسیمه پی پیروزی ! از لحاظ تاکتیکی فاقد پیشرفت و از لحاظ همدلی نقطه صفر مرزی ! شما انتظار داری در این شرایط همگی متفق القول شروع به تعریف و تمجید و به به چه چه کنیم ؟!![/quote:77e17d50ae]
در مورد اصطلاح بعضی ها ، شاید به انگشتان یک دست هم نرسه ولی اون کسانی که باید متوجه بشن خودشون متوجه می شوند و دلیلی نداره که همه به خودشون بگیرند.افرادی مثل شما ، مرداب، میلاد و اکثریت کاربران سایت انتقاداتشون قابل احترام هست حتی اگر مخالف نظر من باشه ولی...
اما در مورد اینکه استنباط شما از نظر من این بود که انتظار دارم همه تعریف و تمجید کنند باید بگم با عرض پوزش سخت در اشتباهید و اگر نظر من را یک بار دیگر بخونید منوجه می شوید و من هم مثل شما هنوز هم در شک دلیل قرارگیری مسعود زرعی در دفاع راست هستم!!!
نکت جالب اینه که بازیکنان هم در تعجب این انتخاب هستند!!![/quote:77e17d50ae]
امیدوارم درخشان زود به خودش بیاد و پی به اشتباهاتش ببره البته جدا از ایراداتی که به نحوه چیدمان و تعویض های بازی بر درخشان وارده تو شرایط عادی امتیاز گرفتن از این سپاهان تو اصفهان کاری بس مشکل بود البته درخشان یه فرصت بزرگ داره هم برای تثبیت جایگاه خودش و هم بازگشت شخصیت تیمی داماش و اونم چیزی نیست جز کسب 3 امتیاز و یه بازی تماما هجومی مقابل استقلال تهران که با توجه به حمایت همه جانبه فوتبال دوستان رشتی و تلاش بازیکنان برای اینچنین بازی هایی که تو دید عموم هست دور از انتظار نیست .. بعد از بازی خوب شهرک نشینها مقابل پرسپولیس دلمون لک زده برای زمین گیر کردن یکی دیگر از دردانه های پایتخت این بار تو رشت و بوسیله داماش گیلان .. انشاالاء
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه نوامبر 29, 2012 8:58 pm

MEHRDAD: برادر من این مسلم هست که هوادار واقعی به فکر تیمش هست و به همین دلیل ممکنه گاهی انتقاد کنه ولی چرا بازی با کلمات و جملات و حرف های تکراری؟ آخه کجا حرف از این شد که به به و چه چه بشه؟ :roll: یا کی گفت انتقاد نشه؟
لطفا یه سرچ بکن و جمله انتقاد نکنید رو پیدا کن !
یه جا یکی میگه به هم ریختگی تاکتیکی داشتیم یا بازی اینطور بود و اونطور ...درخشان به نظرم این اشتباه رو داشت اینجا باید اینطور می بودکه این حالا نظر شخصی و یا انتقاد میشه و حتی اگر خلاف نظر اکثریت باشه قابل احترام ؛ ولی یه جا یکی میاد میگه تیم بزدل بود ، یازدهم بود شد چهاردهم و پیشرفت نیست که اونوقت باید یه قسمت های از نوع صحبت رو زیر سوال برد و به یه قسمت دیگه پاسخ داد که به هر حال اگر نوع بازی مورد پسند نبود اما نوع امتیاز گیری رو نمی شه مقایسه کرد و کفه ترازو به سمت نیمه دوم نیم فصل اول سنگینی می کرد .
توصیه برادرانه من این هست که وقتی می خواید یه دیدگاه به این شکل رو بیان کنید حتما اخبار، کامنت ها و دیدگاه ها رو بخونید و مطالعه کنید .
موفق باشید .[/quote]

آقا مهرداد دوست عزیز استفاده از اون واژه برای خودم هم قابل قبول نیست اما با توجه به بازی که مقابل تراکتور کردیم ( جدا از نتیجه و کسب یک امتیاز که به نوعی قابل قبول بود ) و این بازی اخیر مقابل سپاهان احساس می کنم با این روند وجهه خوبی تو بازیهای بیرون از خانه نداشتیم و باید فکری به حال این درد مذمن بشه واین انتظار از کسی نیست جز کادر فنی ... خودم بعنوان بیننده بازی داماش و سپاهان هیچ نکته مثبت و امیدوارکننده ایی از تیم ندیدم گاهی اوقات تیم میبازه و همه میگند باخت و با این مسئله کنار می یاد اما اینجور باخت ها مثل بازی با سپاهان و البته بازی با سپاسی در گذشته خردکننده است و غیر قابل هزم و وجه تیم رو خراب می کنه امیدوارم با برد مقابل استقلال که چشم همه ایران به اون بازیه کاملا ورق برگرده و داماش مبدل بشه به همون تیم دوست داشتنی ..
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان