با توجه به تعطیلی 20 روزه لیگ و اینکه ما فقط تمرین کردیم و بازی ای در کار نبود ؛ این بازی فوق العاده بود ... و چند تا سوتی ای که بازیکنان دادند رو به همین حساب می ذارم چون خدایی چمن عضدی تعجب کرده که بود بعد 30 روز روش بازی لیگ برتر انجام داره میشه .....
در مورد چینش بازیکنان به نظرم اینکه سهرابی بردیم جلو و مهدوی رو گذاشتیم عقب اشتباه بود ولی غیرت و تعصب بر پست غیر تخصصی غلبه کرد و هر دو خوب بودند ...
دفاع های وسط ما کم اشتباه بودند ، حاجتی مثل همیشه با مغز خودش بازی کرد و سیاه هم با بدن خودش !! کلا دفاع راست ما خیلی وضعش خرابه ...
تاکتیک نفتی ها دور زدن حاجتی بود که چند بار موفق شدند ولی دفاع وسط های ما حواسشون بود ... هرچند فکر می کنم سهرابی رو جلوی حاجتی گذاشته بود که کمکش کنه و انصافا خیلی کمک کرد ...
حاجی زاده هم خیلی تلاش کرد بازی رو خراب کنه ولی نتونست ... من کشته اون نزدیک شدن هاش به دفاع ها بودم برای اینکه توپ بگیره و بازی سازی کنه که تا می گرفت می زد زیر توپ و مینداخت یا تو اوت یا زیر پای دفاع حریف !!!
حسین ابراهیمی متوسط بود ... تجربه نشون داده ابراهیمی باید تو کوران مسابقات باشه تا خودش رو نشون بده ... تعطیلی ها خیلی بهش صدمه می زنه !
جهانبخش که مثل همیشه بسیار کارساز و با کلاس بازی بسیار بالا بود ...
چاووشی هم که دقیقا نشون داد جزو بهترین ضربه آخر زن ها در ایران هست ( هر چند یکی رو نزد ) ...
متوسل زاده هم همون کاری که نیاز بود یعنی قلدری رو با اومدن به زمین انجام داد و خدایی اگه نمیاوردش تو ، شاید مساوی می کردیم و تعویض کاملا به جایی بود
آوردن مختاری به جای ابراهیمی رو متوجه نشدم به چه دلیلی بود ولی من خودم تو نظرم بود مختاری باید به جای سیاه که اواخر داشت چک و پر الکی می زد ؛ بیاد تو ...
ای کاش بیشتر گل می زدیم .... نمی دونم چرا اواخر بازی که موقعیت های بیشتری نصیبمون شده بود ، زیاد دقت نمی کردیم و به برد با اختلاف 2 گل راضی شده بودیم ؟؟؟!!!! در حالیکه تفاضل گل ما زیاد تعریفی نداره و نیاز به گل زده بیشتری هستیم
از این ها گذشته حرکت چاووشی جالب بود و ای کاش دوربین تلویزیون بیشتر روش مانور می داد ... آخر هم نفهمیدم جهانبخش چی رو پیراهنش نوشته بود ؟؟!!