[quote:bef69a6bb4="yankee"][quote:bef69a6bb4="pedram_1367"]به نظرم عیادت از مازیار زارع آخر هرچی ظاهر سازی و ریا کاری بود ... مخصوصا حضور چاووشی و اون خنده هایی که به زور جلوی دوربین زدند و قیافه بچمسته زارع که من رو بی نهایت ناراحت کرد و به نظرم درست نبود !!!
حالا که اینطوریه یک چیزی می گم که همیشه به دوستام می گفتم ولی اینجا نگفته بودم ، مطمئنم این بازی بیشترین فحاشی ها انجام میشه و اصلا شکی در این مورد ندارم و مطمئنم هیچ نیروی زمینی ای نمی تونه جلوی این کار رو بگیره و کارهایی نظیر صحبت های هرندی مبنی بر اینکه هوادارها باید کنار هم بشینند و عیادت از زارع و نظیر این ها ؛ 100% نتیجه عکس می ده چون جنبه فیلم بودنش بیشتر از میل به جلوگیری از فحاشی ها هست ....
اما در مورد اینکه بازی رو می خوان بندازن سردار فقط نظر من اینه که سازمان پزشکی قانونی رشت ، سازمان باغ رصوان رشت و مدیریت تازه آباد رشت خواهشا روز بازی تا دیر وقت بمونن که احتمالا مشتری زیاد خواهند داشت !!![/quote:bef69a6bb4]
پدرام جان یکم مثبت فکر بوکونید آبرار...
با این کار ما حسن نیت خودمون رو نشون دادیم...
بنظر من باشگاه با این کار سیاست بالاش رو نشون داد...
در ضمن مازیار زارع بهانه بود...ما عیادت بازیکن باشگاه ملوان رفتیم نه عیادت یک شخص خاص[/quote:bef69a6bb4]
دوست عزیز ، من در این زمینه هر چه قدر تلاش می کنم یکم مثبت باشم نمی تونم و به قولی نمیشه ... باشگاه ما می تونست یک نامه به ملوان بزنه یا تلفنی جویای احوالش بشه ولی با دوربین رفتن به نظرم همونی میشه که بالا گفتم ...
آقا ما می خوایم یک دفعه فحاشی رو در حساس ترین بازی برای رشت و انزلی ( از بازیکن و مربی گرفته تا تماشاگران و کسانی که فوتبالی نیستند ) ، تعطیل کنیم و کاری کنیم همدیگر رو تشویق کنیم ؟!!! این اصلا نشدنی هست ... بارها گفتم ، اگه بتونیم از فحاشی ها هم کنیم هنر کردیم ولی میل دادنش به صفر خیلی زمانبر هست و باید کار ریشه ای کرد ...
این ها نظرات منه و شاید خیلی با من موافق نباشند