[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:59 am

برد فوق العاده ای بود /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:10 am

ماشاالله به غیرت بازیکنان و کادر فنی مون و دست مریزاد به همه هواداران که 90 دقیقه تمتم تیم رو تشویق کردند. ایشاالله این بردها ادامه دار باشه تا دل هوادارامون همیشه شاد باشه.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:17 am

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار كه شامگاه سه شنبه در ورزشگاه شهید عضدی شهرستان رشت و در حضور حدود هشت هزار تماشاگر برگزار شد، تیم فوتبال داماش گیلان در یك دیدار پرگل موفق شد با نتیجه پنج بر سه حریفش را شكست دهد.

این دیدار برای هر دو تیم حائز اهمیت بود چون تیم داماش در دو دیدار گذشته اش به تساوی رسیده بود و نیاز مبرم به پیروزی در این دیدار خانگی داشت و از سوی دیگر تیم پیكان نیز كه دو دیدار قبلی اش فقط یك امتیاز كسب كرده بود نیز به دنبال سه امتیاز این دیدار بود.

دو تیم در این دیدار یك بازی سراسر هجومی را از خود به نمایش گذاشتند و سرانجام موفق شدند هشت بار دروازه یكدیگر را باز كنند تا این دیدار پرگل ترین مسابقه در فصل جاری و یكی از پرگل ترین رقابت های لیگ برتر لقب گیرد.

در این دیدار ابتدا تیم فوتبال پیكان به گل برتری دست یافت و محمدرضا طهماسبی كاپیتان این تیم در دقیقه هفتم از روی یك ضربه ایستگاهی اولین گل این دیدار را به ثمر رساند.

پس از این گل، تیم فوتبال پیكان تهران می توانست به دومین گل خود نیز دست یابد اما عیسی آل كثیر بازیكن این تیم در دقیقه دهم پس از جاگذاشتن دروازبان حریف توپ را به بیرون زد.

تیم فوتبال پیكان تهران روز دوشنبه بدون حضور عبداله ویسی سرمربی خود وارد رشت شد اما این مربی روز سه شنبه خود را به رشت رساند تا تیمش را هدایت كند.

پس از اینكه شركت صدرا مالكیت باشگاه داماش را در اختیار گرفت، آرم این شركت بر روی لباس های تیم فوتبال داماش گیلان نقش بست و این تیم با آرم اسپانسر خود وارد زمین شد.

مهدی سعادتی استاندار گیلان نیز اواخر نیمه اول، در ورزشگاه شهید عضدی رشت حضور یافت تا از نزدیك شاهد بازی دو تیم داماش و پیكان باشد.

شهرام قویدل مدیرعامل شركت صدرا و مالك جدید باشگاه داماش نیز از نزدیك شاهد دیدار تیمش برابر پیكان بود كه در نهایت این تیم به یك پیروزی پرگل رسید.

طبق تصمیمات گرفته شده طی هفته گذشته، مالك جدید باشگاه داماش قرار بود امروز اولین پول را به تیم فوتبال داماش گیلان تزریق كند.

در جریان این دیدار، تماشاگران تیم فوتبال داماش گیلان بسیارخوشحال و شادمان بودند چون پس از مدت ها تیم فوتبال مداش صاحب اسپانسر شده و طرفداران این تیم نیز شركتی را كه باشگاه داماش را تحت پوشش قرار داده را به شدت تشویق كردند.

علیرضا جهانبخش مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان در دیدار برابر پیكان دو گل به ثمر رساند و بازی قابل قبولی را نیز از خود به نمایش گذاشت كه این بازیكن پس از تعویض به شدت از سوی طرفداران داماش مورد تشویق قرارگرفت.

همچنین امید هرندی سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان و امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش نیز از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شدند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:24 am

دیشب بهترین روز زندگی من بود.تولد داماش مبارک
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:11 am

پرگل ترین بازی هفته در رشت - گزارش تصویری
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B1%D8%A7
%D9%86/2012/08/01/3279103/%D9%BE%D8%B1%DA%AF%D9%84-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:11 am

دیشب بازی خیلی قشنگی بود. به نظرم یک یا 2 پنالتی به نفع ما گرفته نشد. داور اشتباه داشت. گل دوم و سوم هم الکی خوردیم

به همتون تبریک میگم /11/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:24 am

تبریک به همه طرفدارای با غیرت و با وجود داماش که مثل همیشه معنی واقعی یار دوازدهم به همه نشون دادن.فقط متاسفم واسه نیروی افتضایی که بعد بازی که مردم داشتن جشن و پایکوبی میکردن اونطوری وحشیانه به ملت حمله کردن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:25 am

نه یکی نه دوتا میزنه 5 تا 5 تا /11/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:31 am

تبریک به همه داماشی ها
دیروز روز فوق العاده ای بود جهانبخش فوق العاده بود ابراهیمی عالی بود مهدوی چاوشی بروش کیانی نظیف کار مختاری واز همه مهمتر فراهانی عالی بود یکی دو تا موقعیت خوب رو گرفت
در مورد صدا وسیما باید بگم بازی رو برام ضبط کردند الان که داشتم نگاه میکردم متوجه این موضوع شدم که صدا در عضدی خیلی ضعیف هستش فکر نکنم عمدی باشه به نظر میاد اون گروهی که واسه صدابرداری تو عضدی مستقر هستند خوب صدابرداری انجام نمی دن در ضمن شبکه باران بر خلاف بازی های گذشته این بار از بازی دیروز گزارش چهار دقیقه ای تهیه کرد که امروز صبح تو اخبار 10 صبح پخش شد احتمالا تو اخبار های بعدی هم پخش خواهد شد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:36 am

دیشب فوق العاده بود.هرگز از یادم نمی ره این بازی وشادی بعد از بازی در خیابان /16/ /16/ اگه همه ی بازی ها رو اینطوری بازی کنیم میتونیم بریم آسیا.داماش آسیایی /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » چهارشنبه آگوست 01, 2012 8:57 am

[quote:26a41e89e0="abarar1989"][quote:26a41e89e0="lvlamad_2010"]
2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره[/quote:26a41e89e0]
در مورد تماشاگرها اولا اینو باید بگم که اونقدری که شما و مازیار میگید بد نبود.من فیلمه بازیو که نگاه میکنم از بازی پیش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.در ضمن یه نکته ای رو رک بگم تا افرادی که فقط واسه لاس زدن میان ورزشگاه تو بین ما باشن(که تعدادشون کم هم نیست) وضع از این بهتر نمیشه.ما نمیتونیم از هم خیلی دور باشیم چون تشویق ها این طوری که ما انجام میدیم(منظور از ما نسل جدید تماشاگرهاست) به مزاج خیلی ها سازگار نیست.خیلی ها جنبه ی یه شعار جدید رو ندارن.خیلی ها نمیتونن چهارتا کلمه رو پشت هم بگن.فقط وای وای تیمه داماش حمله حمله رو بلدن.میدونی چرا؟چون تا حالا بیشتر از عمو سبزی فروش و بشکن بشکن کسی ازشون بیشتر نخواسته.واسه همین تا یه شعار جدید میای بدی باید با صد نفر دعوا بگیری و باید بهش ثابت کنی همه حمله از بشکن بشکن واسه تیم مفید تره.یه عده فقط اومدن لاس بزنن و انزلی چی آبایه بگن.تا دو دقیقه ورزشگاه ساکت میشه شروع میکنن.باید کلی جان بکنیم تا خفشون کنیم...
نظره شما چیه بگیریم همشونو بزنیم.پسره تو بازیه فولاد نیم ساعت کمربنده منو گرفته میگه بشین میخوام بازی نگاه کنم.میگی چی کارش کنم بزنمش.گیریم این یکیو یکاریش کردم بعدیو چی،مگه یکی دوتا ان...
ما یه راه حل بیشتر نداریم.همه دست به دست هم بدیم تا افرادی که واسه لاس زدن میان ورزشگاه مثل امروز(قضیه ی مازیار) جرات حرف زدنو نداشته باشن...
در ضمن خوبه حالا اکثر بچه های این سایت یا بهتر بگم همشون و دوروبریاشون موافق تشویقن و مردونه تشویق میکنن.برا من تو s به پسره میگم تشویق کن میگه ورزشگاه جای لذت بردن از فوتباله نه جای داد زدن.اون آقا لذتو تو تخمه و اسکمو خوردن میبینه.میگی چی کارش کنم.وضع بعضی ها خیلی داغونه...
یه خواهشی هم از اکیپ عکس آقا(بالای اچ دارم):برا از اون بالا دل بکنید بیاید 4 تا پله پایین تر.اگه وسط باشیم میشه بالا سرمون هم هماهنگ کرد.ولی بالا فقط باید با اون عکس هماهنگ کنید :wink:
اینایی رو که گفتم منظورم منه نوعی بود و کلی در مورد با تعصبین داماش گفتم که باید دست به دست بدیم...[/quote:26a41e89e0]

ابرار من خودم همیشه Hبالا میشینم اقا مشکل اینجا اینه هرکی میرسه لیدر میشه واسه خودش بچه های انجمن تو این قسمت پخشن من گفتم تو اینجا تنهایی ابرار مازیار اومد درست اما همتون با اون 2 تا لیدر دیگه جمع شدین وسط سکو این بار بیایین یکیتون بالا باشه این جا یکی از مستعد ترین جایگاه ورزشگاست این ,اما مطمئن باشید یکیتون بیاد بالا یکی 2 تا لیدر هم که همیشه میان بزاریم وسط و پاین میتونیم تشویق هارو از همینجا شروع کنیم به شرطی که لیدر های اسقاطی رو بندازیم پشت نمیکت یکیشون چند دقیقه رفت اونجا بعدش برگشته دوباره داره هندی میخونه

در کل یه روزی نا هماهنگی بود بین s ,hاماچقدر پیشرفت مثبت داشتیم که الان ورزشگاه زیر پای بچه های با غیرت سایت ماست ارزوی موفقیت دارم
یه نکته هم میگم ابراران یارو مست میکنه میاد ورزشگاه بعضی ها ارزش هم کلام شدن هم ندارن شما هم الکی درگیرنکنید خودتون یا علی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آگوست 01, 2012 10:22 am

برد ديشب واقعاً عالي بود /3/ به همه هوادارن فهيم و با فرهنگ تبريك مي گم ؛ فكر مي كنم زدن 5 گل كار هر تيمي نباشه اما چند نكته وجود داشت كه عبارتند از :
1- اگرچه بازي رو برديم اما واقعاً نمي دونم اين داوران رو از كجا ميارند ، اين داور ترك كه اهل بناب بود بجاي داوري بهتر كه به شغل كباب پزي رو بياره ، بعنوان يك پيشنهاد ، مي خواستم عرض كنم ، عوض اينكه اين همه پول بي زبان رو به اين بازيكنان بديم ، همين پول رو صرف آموزش داوران كنيم ، فوتبال ايران كه هيچ ، داوراش از بازيكنانش بدترند .
2- مثل هميشه ، مثل آب خوردن گل مي خوريم ، صرفنظر از گل سوم ما كه با اشتباه محرز داور كبابي همراه بود ، اما واقعيت اينكه بعد از گل پنجم ، بچه ها بازي رو وا دادند ، مشخص بود كه گل مي خوريم و خورديم .
3- اخطارهاي بي دليل مي تونه بريا ما مشكل ساز باشه ، هم كاپيتان و هم ابراهيمي نبايد كارت مي گرفتند .
4- در خصوص تماشاگران ، نبايد انتظار داشته باشيم كه همه مثل كاربران باشند ، موقعي كه توي ورزشگاه نشستي ، از شما سوال مي كنند كه بازيكن شماره 8 يا 10 داماش كيه ؟ مشخص اون بنده خدا براي فوتبال به ورزشگاه نيامده ، اما تاثير حضور كاربران وارش اسپورت در تغيير نحوه عملكرد (رو به مثبت) ساير تماشاگران براي من مشهود هست .
5- بازيكنان داماش امسال به قضاوت ها خوب اعتراض مي كنند ، كاري كه در سال گذشته مشاهده نمي شد ،ولي كادر فني بايد به هوش باشه ، فكر نكنند چون برديم ، نيازي به شكوه و گلايه از داور ناداور نيست ، يادم هست پارسال دوستمان در بازي با پس پس عنوان مي كرد : بريم به چي اعتراض كنيم ؟ به اينكه بازي رو مي خواند سه بر صفر به نفع ما كنند ؟ آخرش هم در اون وضع بي پولي يك جريمه بالابلند براي ما صادر شد .ديشب هم همون گل سوم در آخر فصل مي تونه خيلي به ضرر ما باشه .مي دونيد كه حتي تيم پنجم از آخر ( تيم چهردهم جدول) نيز بايد بازي پلي آف برگزار كنه ، مسئولين داماش ،مثل پارسال بي خيال نباشيد ؛ هزار بار .
6- گلي كه از رو ضربه ايستگاهي خورديم ،اگرچه ضربه زيبايي بود اما با وجود يك دروازبان سرپنجه ، نبايد گل مي شد ،
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 10:43 am

[quote:f5201ba85c="abarar1989"][quote:f5201ba85c="lvlamad_2010"]
2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره[/quote:f5201ba85c]
در مورد تماشاگرها اولا اینو باید بگم که اونقدری که شما و مازیار میگید بد نبود.من فیلمه بازیو که نگاه میکنم از بازی پیش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.در ضمن یه نکته ای رو رک بگم تا افرادی که فقط واسه لاس زدن میان ورزشگاه تو بین ما باشن(که تعدادشون کم هم نیست) وضع از این بهتر نمیشه.ما نمیتونیم از هم خیلی دور باشیم چون تشویق ها این طوری که ما انجام میدیم(منظور از ما نسل جدید تماشاگرهاست) به مزاج خیلی ها سازگار نیست.خیلی ها جنبه ی یه شعار جدید رو ندارن.خیلی ها نمیتونن چهارتا کلمه رو پشت هم بگن.فقط وای وای تیمه داماش حمله حمله رو بلدن.میدونی چرا؟چون تا حالا بیشتر از عمو سبزی فروش و بشکن بشکن کسی ازشون بیشتر نخواسته.واسه همین تا یه شعار جدید میای بدی باید با صد نفر دعوا بگیری و باید بهش ثابت کنی همه حمله از بشکن بشکن واسه تیم مفید تره.یه عده فقط اومدن لاس بزنن و انزلی چی آبایه بگن.تا دو دقیقه ورزشگاه ساکت میشه شروع میکنن.باید کلی جان بکنیم تا خفشون کنیم...
نظره شما چیه بگیریم همشونو بزنیم.پسره تو بازیه فولاد نیم ساعت کمربنده منو گرفته میگه بشین میخوام بازی نگاه کنم.میگی چی کارش کنم بزنمش.گیریم این یکیو یکاریش کردم بعدیو چی،مگه یکی دوتا ان...
ما یه راه حل بیشتر نداریم.همه دست به دست هم بدیم تا افرادی که واسه لاس زدن میان ورزشگاه مثل امروز(قضیه ی مازیار) جرات حرف زدنو نداشته باشن...
در ضمن خوبه حالا اکثر بچه های این سایت یا بهتر بگم همشون و دوروبریاشون موافق تشویقن و مردونه تشویق میکنن.برا من تو s به پسره میگم تشویق کن میگه ورزشگاه جای لذت بردن از فوتباله نه جای داد زدن.اون آقا لذتو تو تخمه و اسکمو خوردن میبینه.میگی چی کارش کنم.وضع بعضی ها خیلی داغونه...
یه خواهشی هم از اکیپ عکس آقا(بالای اچ دارم):برا از اون بالا دل بکنید بیاید 4 تا پله پایین تر.اگه وسط باشیم میشه بالا سرمون هم هماهنگ کرد.ولی بالا فقط باید با اون عکس هماهنگ کنید :wink:
اینایی رو که گفتم منظورم منه نوعی بود و کلی در مورد با تعصبین داماش گفتم که باید دست به دست بدیم...[/quote:f5201ba85c]

حرف شما درست دوست عزیز اما واقعا بازی قبل تشویق ها حرف نداشت فوق العاده و یک دست بود . ولی این بازی کلا جایگاه روبه روو 50 درصد بازی قبل هم با هم هماهنگ نبودن. ولی پشت دروازه ای ها واقعا قشنگ تشویق کردن . به نظر من اگه لیدرا تو جایگاه H و S پخش بشن و بالا واستن راهت بقیه جایگاه ها خودشون روو هماهنگ می کنن.پایین بودن لیدر ها به دفعات که کن دیدم جواب نمی ده . ما اگه بتونیم همیشه مثل بازی اول تشویق کنیم عالی می شه .

در مورد اوون سری از آدما حرفتو قبول دارم اما ما می تونیم کاری کنیم اونا هم خودشون وارد جو بشن . نگا کن اگه این 2 تا جایگاه هماهنگ باشه . و یه دست شه بقیه که نشستن خودشون خجالت می کشن و تشویق می کنن اینو من دیدما.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط monaj381 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 10:46 am

چاووشی :بد شروع کریم ،بد هم تمام کردیم!

درداماش سابقه 15 گل درلیگ برتر راهم دارم اما اول همه سعی و تلاشم رامی کنم تا تیمم موفق باشد و بعد به گلزنی خودم فکر می کنم سایت گل –افشین چاووشی دومین گل فصل اش را مقابل پیکان زد اما در بین دو نیمه تعویض شد.خودش توضیح می دهد:از ناحیه کشاله ران مصدوم شدم و دیگر نتوانستم ادامه بدهم.کادرپزشکی تشخیص داد تا در نیمه دوم بازی نکنم و فکر می کنم دربازی با سایپا هم غایب باشم.

چاووشی درباره برد پرگل داماش می گوید:واقعا بد شروع کردیم و بد هم تمام کردیم اما در اواسط بازی فوق العاده بودیم.اول یک هیچ عقب افتادیم اما بازی را پنج بر یک کردیم اما اواخربازی دو گل دیگر خوردیم.البته به نظرم داوری خوب نبود.گل اول شان که با ضربه ایستگاهی به ثمررسید اصلا خطایی نشده بود.پنالتی شان هم پنالتی نبود اما بچه ها زحمت کشیدند و بازی را بردیم.

وی درباره روند رو به رشد داماش می گوید:با تغییر و تحولاتی که داشتیم 5 امتیاز از سه بازی خوب است.مطمئن باشید روز به روز بهتر هم می شویم .ما خوب بدنسازی نکردیم و این سه بازی اول فصل حکم بازی تدارکاتی را برای ما داشت اما خدا راشکر روزبه روز بهتر می شویم.

چاووشی در پاسخ به اینکه امسال چند گل برای داماش می زنی می گوید:درداماش سابقه 15 گل درلیگ برتر راهم دارم اما اول همه سعی و تلاشم رامی کنم تا تیمم موفق باشد و بعد به گلزنی خودم فکر می کنم.
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 11:25 am

دوستان وارش اسپرتی در H در بازی با پیکان ....

تو عکس بازی قبلی کمتر بودیم ولی اینجا بیشتریم ... ان شاالله در بازی بعدی تمام 1500 نفر کاربر همینجا با هم عکس بگیریم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان