[quote:26a41e89e0="abarar1989"][quote:26a41e89e0="lvlamad_2010"]
2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره[/quote:26a41e89e0]
در مورد تماشاگرها اولا اینو باید بگم که اونقدری که شما و مازیار میگید بد نبود.من فیلمه بازیو که نگاه میکنم از بازی پیش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.در ضمن یه نکته ای رو رک بگم تا افرادی که فقط واسه لاس زدن میان ورزشگاه تو بین ما باشن(که تعدادشون کم هم نیست) وضع از این بهتر نمیشه.ما نمیتونیم از هم خیلی دور باشیم چون تشویق ها این طوری که ما انجام میدیم(منظور از ما نسل جدید تماشاگرهاست) به مزاج خیلی ها سازگار نیست.خیلی ها جنبه ی یه شعار جدید رو ندارن.خیلی ها نمیتونن چهارتا کلمه رو پشت هم بگن.فقط وای وای تیمه داماش حمله حمله رو بلدن.میدونی چرا؟چون تا حالا بیشتر از عمو سبزی فروش و بشکن بشکن کسی ازشون بیشتر نخواسته.واسه همین تا یه شعار جدید میای بدی باید با صد نفر دعوا بگیری و باید بهش ثابت کنی همه حمله از بشکن بشکن واسه تیم مفید تره.یه عده فقط اومدن لاس بزنن و انزلی چی آبایه بگن.تا دو دقیقه ورزشگاه ساکت میشه شروع میکنن.باید کلی جان بکنیم تا خفشون کنیم...
نظره شما چیه بگیریم همشونو بزنیم.پسره تو بازیه فولاد نیم ساعت کمربنده منو گرفته میگه بشین میخوام بازی نگاه کنم.میگی چی کارش کنم بزنمش.گیریم این یکیو یکاریش کردم بعدیو چی،مگه یکی دوتا ان...
ما یه راه حل بیشتر نداریم.همه دست به دست هم بدیم تا افرادی که واسه لاس زدن میان ورزشگاه مثل امروز(قضیه ی مازیار) جرات حرف زدنو نداشته باشن...
در ضمن خوبه حالا اکثر بچه های این سایت یا بهتر بگم همشون و دوروبریاشون موافق تشویقن و مردونه تشویق میکنن.برا من تو s به پسره میگم تشویق کن میگه ورزشگاه جای لذت بردن از فوتباله نه جای داد زدن.اون آقا لذتو تو تخمه و اسکمو خوردن میبینه.میگی چی کارش کنم.وضع بعضی ها خیلی داغونه...
یه خواهشی هم از اکیپ عکس آقا(بالای اچ دارم):برا از اون بالا دل بکنید بیاید 4 تا پله پایین تر.اگه وسط باشیم میشه بالا سرمون هم هماهنگ کرد.ولی بالا فقط باید با اون عکس هماهنگ کنید
اینایی رو که گفتم منظورم منه نوعی بود و کلی در مورد با تعصبین داماش گفتم که باید دست به دست بدیم...[/quote:26a41e89e0]
ابرار من خودم همیشه Hبالا میشینم اقا مشکل اینجا اینه هرکی میرسه لیدر میشه واسه خودش بچه های انجمن تو این قسمت پخشن من گفتم تو اینجا تنهایی ابرار مازیار اومد درست اما همتون با اون 2 تا لیدر دیگه جمع شدین وسط سکو این بار بیایین یکیتون بالا باشه این جا یکی از مستعد ترین جایگاه ورزشگاست این ,اما مطمئن باشید یکیتون بیاد بالا یکی 2 تا لیدر هم که همیشه میان بزاریم وسط و پاین میتونیم تشویق هارو از همینجا شروع کنیم به شرطی که لیدر های اسقاطی رو بندازیم پشت نمیکت یکیشون چند دقیقه رفت اونجا بعدش برگشته دوباره داره هندی میخونه
در کل یه روزی نا هماهنگی بود بین s ,hاماچقدر پیشرفت مثبت داشتیم که الان ورزشگاه زیر پای بچه های با غیرت سایت ماست ارزوی موفقیت دارم
یه نکته هم میگم ابراران یارو مست میکنه میاد ورزشگاه بعضی ها ارزش هم کلام شدن هم ندارن شما هم الکی درگیرنکنید خودتون یا علی