[quote:f08e70607e="MAZIYAR"][quote:f08e70607e="sepidroudi"]
تو استیل آذین پول بیشتری میدادن به مهدوی و چاووشی و .......؟؟؟!!! عزیز جان اون فصل تو لیگ 1 پولدارترین تیم ایران داماش بود چرا عابدینی با اون سرمایه نگهشون نداشت؟!
[/quote:f08e70607e]
[color=blue:f08e70607e]من با اینکه خیلی دوست دارم وارد بحث شما بشم ولی ورود نمیکنم فقط این قسمت از نظر شما که با واقعیت هم خوانی نداره رو برات تشریح کنم...
عابدینی در اون برهه به شدت خواهان ماندگاری مهدوی ، چاوشی ، نظرمحمدی ، نظیف کار و عشوری زاد و ... بود که هیچ کدوم به دلیل مالی نرفتند چون عابدینی در اوز زمان بهشون پیشنهاد 300 میلیونی داد اما در استیل اذین 250 میلیون رو قبول کردند و یا نظرمحمدی به دلیل فیروزکریمی رفت و فقط نظیف کار مونده بود که اون رو هم فیروز فراری داد...
برای مثال افشین چاوشی 15 گل(بدون پنالتی) زده بود و میخواست در لیگ برتر دیده بشه و ...
با تمام انتقاداتی که به عابدینی وارد هست پس این تهمت به عابدینی نمیچسبه و به بازیکنان هم نمیشه زیاد ایراد گرفت!!!
(معین جان حضورا حاضرم باهات بحث کنم)[/color:f08e70607e][/quote:f08e70607e]
کش دادن این بحثای قدیمی هیچ لزوم و دلیلی نداره و مفید نیست و شما هم دیدید که من آغازگرش نبودم و طوری شد که ناچار شدم دوباره این حرفا رو بزنم!
خدا رو شکر - مازیار جان پس شما هم قبول داری که هیچکدوم به خاطر پول نرفتند استیل آذین و حداقل 2 الی 3 نفرشون به خاطر فیروز رفتند (تا اینجاش که حرف منم همین بود) , در مورد تمایل شدید عابدینی به ماندگاری این بازیکنا هم بقول همون آبای دانا که فرمود: وابدن ول کن