[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تراکتور سازی vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

تراکتور سازی vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط vahidakbari » جمعه ژانويه 31, 2014 2:57 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:00 pm

[[color=red]size=18]سلام
دوستان یک تبریک نصفه و نیمه بخاطر کسب این 1 امتیاز که ممکن است روز آخر بدرد تیم بخورد. ما که جان به لب شدیم تا سوت پایان زده شد بهرحال همین یک امتیاز غنیمت است. به امید برد برابر راه آهن والبته با حضور همه هواداران در استادیوم
[/size]
[/color]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:04 pm

FC Damash Guilan
کار ارزشمند کاپیتان مهدوی
امروز کاپیتان مهدوی محروم بود ولی به همراه تیم به تبریز رفت که هم به بازیکنان روحیه بده و هم به علی نظرمحمدی کمک کنه .

تیم مون همه با هم همدل شدن که تو لیگ برتر بمونیم . ان شالله با حمایت هواداران غیورمون در لیگ برتر خواهیم موند .
-----------------------------------------------
سالار کاپیتان :P
آخرين ويرايش توسط majid13 on جمعه ژانويه 31, 2014 3:11 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:07 pm

تونی : درباره بازی داماش صحبتی نمیکنم

توني اوليويرا سرمربي جديد تيم تراکتورسازي در حاشيه ديدار تراکتور و داماش اظهار داشت: من در مورد بازي امروز صحبتي نمي‌کنم. سال گذشته که تراکتورسازي را ترک کردم هنوز تماشاگران اين تيم جزيي از زندگي و وجود من هستند. اين هواداران اصلي‌ترين دليل حضور من بودند. البته دلايل ديگري هم در پيوستن من به تراکتور موثر بود که يکي از آن دلايل نامه مديرعامل باشگاه به من بود.

به گزارش تسنيم، سرمربي تيم تراکتورسازي خاطرنشان کرد: من يک مربي حرفه‌اي هستم و بايد به نحواحسن کارم را انجام دهم و تلاش خواهم کرد در تراکتورسازي به موفقيت برسم.

اوليويرا در خصوص اينکه چرا صبح امروز در فرودگاه تبريز گفت‌وگويي با هواداران نداشت گفت: من خيلي دوست داشتم که بتوانم با هواداران صحبت کنم ولي همانطور که ديديد فرودگاه تبريز بسيار شلوغ بود و من نتوانستم با آنها صحبت کنم. نبايد فراموش کرد که هيچ باشگاهي بدون هوادار معنا ندارد و اگر اين هواداران در کنار تيم ما نباشند تراکتور چيزي نخواهد داشت.

وي در خصوص مذاکراتش با باشگاه براي پيوستن به تراکتورسازي تصريح کرد: با باشگاه صحبت کرديم و قرار شد تعامل خوبي را هم داشته باشيم. در حال حاضر قرارداد من 3 ماهه است و تا پايان فصل جاري خواهد بود.

اوليويرا ادامه داد: در صورت رضايت طرفين از يکديگر براي سال آينده صحبت خواهيم کرد و قرار شده شرايطي به وجود بياوريم که بتوانيم به خوبي کارمان را انجام دهيم و مديريت باشگاه هم قول داده که از من حمايت کند.

سرمربي جديد تيم تراکتورسازي در پاسخ به اين خبرنگار تسنيم که چه شناختي از علي کريمي دارد تاکيد کرد: کريمي يکي از بازيکنان تيم است و برايم هيچ فرقي با ساير بازيکنان ندارد و بهتر است فعلا در خصوص نفرات خاصي سوال پرسيده نشود.

وي در خصوص اينکه آيا بازي‌هاي قبلي تراکتور را پيگيري مي‌کرد گفت: من کم و بيش در جريان بازي‌هاي تراکتور بودم و برخي از مسابقات آنها را هم تماشا کردم.

[b]
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:08 pm

نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:20 pm

نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه ژانويه 31, 2014 3:25 pm

♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 31, 2014 3:57 pm

دانلود کلیپ روپایی زدن سرمربی داماشی ها در جریان بازی با تراکتور

جنب و جوش ها ، حرص خوردن ها و تعویض های منطقی چیلاورت رشتی ها در کنار زمین و از همه مهمتر روپایی زدنش مرا یاد دوران دروازه بانی علی نظر برای تیم شهرباران انداخت.منِ هواداری که در خانه بازی را مشاهده می کردم شارژ شدم چه برسد به بازیکنی که از نزدیک و در آن فشار شاهد حرکت سرمربی اش بود.
علی نظر همیشه بمب روحیه بود و امروز امیدوار شدم که دوباره روحیه از دست رفته را به رگ های تیم بی روحیه ی هفته های قبل تزریق کرد.

http://uppit.com/srmkini5yl1j/NAZAR.mp4

------------------------------------------------

* براي دانلود از سرور uppit پس از کليک بر دکمه download همين صفحه ، در صفحه بعد و پس از لود کامل صفحه چند ثانيه صبر کنيد سپس بر روي دکمه Generate Link کليک کنيد و در صفحه بعد بر روي گزينه Download با حجم مشخص نوشته شده در کنار اين کلمه فايل ويدئوي با فرمت Mp4 را دانلود کنيد. درصورتي که در مرحله آخر با اخطار آنتي انزلیچی مواجه شديد با غيرفعال کردن آنتي انزلیچی مي توانيد بدون هيچ مشکلي فايل را دانلود کنيد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » جمعه ژانويه 31, 2014 3:59 pm

نظرمحمدي: از تساوي مقابل تراکتور راضي‌ام

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان از تساوي تيمش مقابل تراکتورسازي ابراز رضايت کرد.

علي نظرمحمدي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل تراکتورسازي تبريز اظهار داشت: امروز شاهد بازي خوبي بوديم. ما 6 بازي پياپي بود که امتياز کسب نکرد بوديم و امروز بايد تلاش مي‌کرديم دست پُر از زمين خارج شويم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: ما تراکتورسازي را مي‌شناختيم و مي‌دانستيم اين تيم بازيکنان باتجربه‌اي دارد. با توجه به بازي‌هاي اخير تراکتورسازي براي مهار حملات اين تيم مدافعان زيادي چيده بودم و مي‌دانستم که چون اين تيم خط حمله خوبي دارد بايد در خط دفاع مراقب باشيم. خوشبختانه همه بازيکنان داماش عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشتند.

سرمربي تيم داماش با ابراز رضايت از نتيجه اين بازي خاطر نشان کرد: کسب نتيجه مساوي در تبريز خيلي با ارزش است و من کاملاً از اين نتيجه راضي هستم. عملکرد بازيکنانم هم راضي کننده بود.

نظرمحمدي در خصوص پذيرفتن هدايت تيم داماش گفت: داماش حريف آتش بود و پذيرفتن هدايت اين تيم در آستانه بازي با تراکتورسازي ريسک بزرگي بود. سعي مي‌کنم بهترين عملکرد را از خود به نمايش بگذارم. بايد اين را يادآوري کنم که خودم را سرباز رشت مي‌دانم.

وي تصريح کرد: عابديني به من گفت شجاعانه پيش برو و به برد و باخت توجه نکن. اگر خوب بازي کنيد براي ما کافي است.

سرمربي تيم داماش گيلان به تمجيد از کاپيتان تيمش پرداخت و تصريح کرد: رضا مهدوي پشتوانه ما است و ارادت خاصي به وي داريم. او کاپيتان تيم داماش است و به بازيکنان روحيه مي‌دهد.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 31, 2014 4:04 pm

در رابطه با بازی داماش - تراکتور:

- اون حلقه قبل از شروع بازی هرچند بسیار دلنشین بود ، اما حالا چرا ؟!
- بعد از مدت ها از ابتدای بازی با دو مهاجم بازی کردیم ، در هر حال تحولی بود که بخوبی انجام شد.
- دوستان به درستی بهترین بازیکنان ما را انتخاب نمودند ، بد ندیدم نام متوسل زاده را نیز اضافه کنم که بی امان دوید .
- فریاد های نظر محمدی بوی تعصب می داد ، درود بر او و افشین ناظمی /3/
- در نیمه دوم بعد از مدت ها بازی بسیار منطقی ، بدون استرس را از تیم شاهد بودیم . شخصاً از بازی نیمه دوم لذت بردم.

سایر بازیها :

- نفت فوتبال کرد ، ملوان نتیجه گرفت !
- مس بازی بسیار عالی از خود به نمایش گذاشت و رودباریان یک پنالتی نیز گرفت .
- علی دایی مثل ملوان خوش شانس بود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 31, 2014 4:06 pm

گرچه این امتیاز بدجوری واجــــــــــــــــب بود واسمون و خداروشکر به دست آوردیمش ، اما با خودش یه افسوس بزرگ هم آورد ،،،، اینکه تیمی که توی سرمای وحشتناک تبریز میتونه از تراکتور مثل آب خوردن امتیاز بگیره ، چرا نتونست توی رشت ، توی زمین خودش ، توی آب و هوای مطبوع خودش ، جلوی هوادارای خودش از فجر و گسترش و ... امتیاز بگیره؟ ،،،،،،،،،، نمیدونم ، شاید واسه این باشه که کلا ما عادت داریم جلوی تیمای قوی فقط خیلی جدی بگیریم بازی رو ،،،،،،، همین موضوع منو واسه بازی روز جمعه میترسونه ،،،،، امیدوارم بازی رو از راه آهن ببریم ،،،، یعنی 100%%%%%%%%% باید ببریم ،،،، با این تک امتیازا نهایتاً میریم پلی آف ،،،،،،، ذوب آهن امکان نداره بیخیال شه ...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه ژانويه 31, 2014 5:01 pm

دمتگرم داش علی امیدوارمون کردی آبرار
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » جمعه ژانويه 31, 2014 5:02 pm

نظرمحمدی :
بعد از شش شکست متوالی یک امتیاز گرفتیم/ عابدینی می‌گفت چکار کنیم
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با بیان اینکه تیمش بازی بسته ای را مقابل تراکتورسازی تبریز به نمایش گذاشت، گفت: بازی خیلی خوبی بود و ما پس از شش شکست پیاپی یک امتیاز از تراکتورسازی کسب کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نظرمحمدی در کنفرانس خبری پس از بازی تیم های تراکتورسازی و داماش اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و ما می دانستیم که بازی سختی در تبریز داریم تراکتورسازی را می شناختیم و می دانستیم که این تیم از خط حمله قوی و سرعتی برخوردار است و بازیکنان با تجربه ای در این تیم توپ می زنند اما در عین حال این را هم می دانستیم که تراکتورسازی تیمی فرد محور است.

وی ادامه داد: تراکتورسازی در تمام بازی هایش عمق دفاع حریف را هدف قرار می دهد و از این رو ما با سه دفاع مرکزی برابر این تیم بازی کردیم و توانستیم که روزنه های نفوذی حریف را به خوبی پوشش دهیم.

نظرمحمدی با ابراز خوشحالی از کسب یک امتیاز از دیدار برابر تراکتورسازی گفت: کسب نتیجه مساوی در تبریز برای تیم من همانند پیروزی بود و ما از امتیاز گرفتن در زمین تیم تراکتورسازی خوشحالیم.

وی افزود: از 9 بازی گذشته یک برد و یک مساوی نصیب تیم داماش شده بود و بقیه بازی ها را باخته بود و تساوی برابر تراکتورسازی سومین مسابقه بیرون از خانه داماش در فصل جاری بود.

سرمربی تیم داماش گیلان در خصوص وضعیت خود در راس کادر فنی این تیم خاطر نشان کرد: من سرباز شهر رشت و باشگاه داماش هستم و در این شرایطی که سرمربی تیم شده ام از حیثیت ورزشی ام مایه گذاشته ام؛ چراکه شرایط فعلی داماش شبیه آتشی بود که هیچ مربی قبول نمی کرد که به این تیم بیاید.

وی ادامه داد: آقای عابدینی ریسک بزرگی کرد که به من جوان فرصت داد و من امیدوارم که بتوانم پاسخ اعتماد ایشان را بدهم. عابدینی مدیر فنی باشگاه است و قبل از بازی به من گفت که نگران برد و باخت نباش در طول بازی هم با مدیر رسانه ای باشگاه کاملا در تماس بود و نظرات و مشورت های خود را ارائه می داد.

نظرمحمدی در خصوص تیم تراکتورسازی هم گفت: به آقای باغ آبادی تبریک می گویم که تیم خیلی خوبی را در هفته های اخیر درست کرده است آنها خیلی از تیم ما سرتر بوده اند و حقشان کسب سه امتیاز بود.

وی ادامه داد: ما در این بازی بسته بازی کردیم چون به یک امتیاز این دیدار نیاز داشتیم ما حتی اگر در بازی های خانگی هم از ابتدای فصل یک امتیاز کسب می کردیم می توانستیم وضعیت بهتری در جدول داشته باشیم.

سرمربی داماش گفت: هواداران تراکتورسازی باید به این تیم بنازند و انشاءالله که تراکتورسازی در جام حذفی یک جام برای هوادارانش بیاورد؛ چراکه حد مردم تبریز کسب حداقل یک جام است.

دیدار تیم های تراکتورسازی تبری و داماش گیلان امروز با نتیجه مساوی بدون گل در تبریز به پایان رسید.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 31, 2014 5:08 pm

با اینکه حلقه اتحاد در ابتدای بازی بین کادر فنی و بازیکنان دیر تشکیل شد و ای کاش در یکی دو بازی قبلی تشکیل میشد ولی خوشحالیم هم برای اینکه بلاخره امتیاز گرفتیم و هم اینکه اتحاد کادر فنی و بازیکنان قطعا با حمایت هواداران همراه خواهد بود و این مثلث تعصب دوباره شکل خواهد گرفت فقط از صمیم قلبم امیدوارم که حلقه چهارم یعنی مدیریت طبق معمول ضد حال نزنه
یه سوال اینکه ما که جلوی مهاجم های خوبی مثل انصاری فر و کریمی و احمدزاده و غیره به این خوبی میتونیم دفاع کنیم چرا جلوی فجر و صبا اینجوری دفاع نکردیم
امیدوارم این فصل به خیر تموم بشه و البته داماش هم عاقبت به خیر بشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه ژانويه 31, 2014 6:12 pm

دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای