[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 11, 2013 4:12 am

[color=black:f585fadb98]اگر هم تا الان به کامنت هات عکس العملی نشون ندادم فقط به خاطر ادمین بودن بود وگرنه راحت میتونستم خیلی وقت پیش جواب کامنت های شک برانگیزت رو بدم...
در مورد دست نشان و یا اخراج افشین ناظمی شما حرفی به زبان نیاوردی ، بلکه اون قسمت نظرم با توجه به برداشتی که از نظرات قبلی شما دلشتم یک پیشنهاد دادم که پیشنهاد بیراهه ای هم نبود...
ای کاش من هم مثل شما بودم تا میتونستم خیلی راحت خودزنی کنم و واقعیت هایی رو در مورد اسطوره ی مربیگری شما بگم...
همه ما به امید زنده هستیم و در این شکی نیست و اگر تیمی قبل از بازی به باخت رضایت بده باید فاتحه تیم رو خوند ، اما [b:f585fadb98]اینکه از زبان یک هوادار بعد از باخت بیاد بیرون که من دیگه انگیزه ای برای ادامه مسابقات ندارم باید تاسف خورد![/b:f585fadb98]
در ضمن لازم نکرده توی دهنم من حرف بزنی ، چون اینقدر توانایی و شجاعت دارم که حرفم رو خیلی رک به مخاطبم بزنم.شمایی که ادعا داری قدیمی ترین هوادار فضای مجازی هستی و جوری رفتار میکنی که انگار تافته جدا بافته هستی ؛ باید خدمتت عرض کنم که یک بار دیگه برو کامنت من رو بخون تا شاید متوجه نظر من بشی ، اصلا بحث آسیایی شدن نبود ، من هم مثل اکثر هواداران دوست داشتم و امیدوار بودم از طریق جام حذفی آسیایی میشدیم اما با این باخت بی انگیزه نمی شم ، [b:f585fadb98]یک هوادار واقعی برای آسیایی شدن از تیمش حمایت نمیکنه بلکه با تیمش زندگی میکنه...[/b:f585fadb98]
این تیم ارث پدری عابدینی و ناظمی نیست و دلیل حمایت هواداران هم عملکرد و توانایی آن ها است ، این مردم شهر هستند که وارثان این تیم هستند.
نادر دست نشان اگر موفق شد به خاطر این بود که یک تشکیلات پر قدرت پشتش بود و از لحاظ مالی مشکلی نداشت و تمام امکانات فراهم شده بود و حتی فراتر از امکانات هم فراهم شده بود(که اینجا جاش نیست که بگم!ببخشید که من نمیتونم مثل شما هر چیزی رو به زبون بیارم).اما افشینی که با نداری و اعتصاب بازیکنان تیم رو بست و از سه سال پیش پولش رو طلب داره ، اینقدر شجات داشته که سه جوان تاپ رو به فوتبال کشور تحویل بده و در پایان نیم فصل هم تیم رو هشتم جدول بکنه دیگه باید چی بکنه؟
قرار داد افشین ناظمی میدونی چنده؟نادرخان شما سه سال پیش پیشنهاد 300 میلیونی+100 میلیون پاداش صعود داماش رو قبول نکرد!
اگر پگاه در اوج پولداری تیم رشت رو هشتم جدول کرد و فینالیست حذفی کرد ، داماش در اوج بی پولی تیم رشت رو هفتم جدول و نیمه نهایی حذفی رفت.شما هم مثل هم استانی های انزلیچی ما در خواب و خیال گذشته هستید و نمی خواهید بیدار شوید که شرایط فوتبال ایران سخت شده و تیم های بی پولی مثل داماش دارن با سیلی صورتشون رو سرخ میکنند.
آقای قدیمی ترین هوادار فضای مجازی(!) که گردن این تیم حق داری(!) [b:f585fadb98]من به انتقاد کردن اعتقاد دارم و توی چشم ناظمی نگاه کردم و تمام انتقادات کاربران سایت رو بهش گفتم و یا راهنماییش میکنم تا نظرات انتقادی و پیشنهادی کاربران رو بخونه و منم معتقدم که باید به بازی ضعیف تیم در بازی با راه آهن انتقاد کرد...
اما کسی که میگه با این باخت من از ادامه مسابقات بی انگیزه میشم در هوادار بودنش شک دارم!یا اینکه کسی با حالت طلبکاری میگه ناظمی باید حتما تیم رو ششم جدول کنه مشکل دارم ، چون هواداران پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان با آن همه هزینه نمیتونند با این حالت از سرمربی شون طلب قهرمانی کنند!
حالا چون افشین ناظمی یک شخص محجوب هست باید سرش رو توی شهر خودش ببریم؟[/b:f585fadb98]
بعد از دو برد پیاپی هم در سایت نوشتم که افشین بغض فوتبال رشت را ترکوند ، اما همونجا هم این روزها رو هشدار دادم که انتظارات بالا نره و بعد با یه باخت فکر نکنیم آسمون به زمین اومده...
اون رو برای هواداران منتقد ننوشته بودم ، بلکه برای افرادی نشوتم که با یه برد هوای آسیا و یا یک باخت هوای لیگ یک بر میدارند نوشتم.[/color:f585fadb98]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 11, 2013 4:23 am

[quote:ff24b2b183="abarar1989"]دقیقا اون چیزی رو که میخوای برداشت میکنی؟صحبتهای من روشنه.هیچکدوم ابهامی نداره که بخوام توضیحی بدم در موردش.ولی شما میتونی این جملتو برای من توضیح بدی.من آدم بی سوادی هستم لطفا این خطو برای من به فارسی روان و سلیس ترجمه کن...
شما میگی ششم کمتر شدیم ناظمی خداحافظ یکی دیگه رو بیاریم جاش یعد با خرج های ملیارید پگاه نهایتا هشتم شده بود ما ناظمی رو بزاریم تحت فشار که تو تیمو ششم نکردی اخراج!بعضی دوستان باهات اختلاف نظر داشتن؟!!تو بگو کی باهات اختلاف نظر نداشت؟!!!مازیار خواسته نظر شخصی خودش رو در جهت تخریب تو اعلام کنه؟!مدیران این سایت هیچوقت اینکارو نکرده و نمیکنند برای گنده گنده هاش نمیکنن برای کاربران پشت سیستم هم نمیکنن...
در ضمن دیشب با چند نفر توی f.b صحبت کردم خودم و اونا هم نظر با مازیار بودن.حتما اونا هم هماهنگ شدست یا بطور اتفاقی همین یه مورد رو هم نظریم...
بهت گفتم جوابها یه طرفه طرز صحبتت با مدیر سایت یه طرف دیگست...
والا حتی یکی از بچه ها شما رو نمیشناسه.حتما شما درست میگی و همه اشتباه میکننن...
کسی نگفت شما بی تعصبی/در مورد اون عکس هم بی اطلاعم...خود علی خیر خواهم شما رو نمیشناسه.بگذریم...
غیرت و تعصب صرفا به رگ گردن کلفت کردن نیست درسته/غیرت و تعصب اینه که دو سال عمرتو از تهران پاشی بیای رشت برای تمامی بازی های داماش/غیرت و تعصب اینه که عابدینی رو کچل کنی که نهایتا اتوبوس بزاره برای بازی آبادان/غیرت و تعصب یعنی هر هفته با هزینه ی شخصیت برای داماش پرده و بنر بزنی.غیرت و تعصب یعنی 3 سال وارش اسپرت بدون کوچکترین کمکی از هیچ ارگان و باشگاه خاصی...هرچی فکر میکنم میبینم این آدم کلکسیون تعصبه بعد تو به این آدم حرف میزنی میخوام سرمو بکوبم به دیوار...البته بگم مازیار یکی از جمع با تعصبان داماشه.بخوام دونه دونه نام ببرم و کاراشونو بگم میشه مثنوی هفتاد من کاغذ...
نظر مخالف داشتن صرفا چیز بدی نیست.خلاف جریان رود شنا کردن کار بدی نیست.شاید در جاهای خاصی حق با شما باشه ولی مطمئن باش همیشه حق با شما نبوده و نیست.اگه توی رودخونه شنا کرده باشی میدونی نهایتا بتونی 100 متر خلاف عرض رودخانه شنا کنی مطمئنا نمیتونی از دهنه تا سر چشمه رودخونه رو برعکس شنا کنی.خیلی حرفها پشت این جمله ی آخره...[/quote:ff24b2b183]

رضا جان دیگه ما رو اینقدر شرمنده نکن ، هر کاری هر کسی برای داماش انجام داده برای عشقش هست و هیچ منتی نیست.من و شما در دریای خروشان هواداران متعصب داماش فقط یک قطره هستیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 4:41 am

[quote:5ad3a8f3f2="MAZIYAR"][quote:5ad3a8f3f2="abarar1989"]دقیقا اون چیزی رو که میخوای برداشت میکنی؟صحبتهای من روشنه.هیچکدوم ابهامی نداره که بخوام توضیحی بدم در موردش.ولی شما میتونی این جملتو برای من توضیح بدی.من آدم بی سوادی هستم لطفا این خطو برای من به فارسی روان و سلیس ترجمه کن...
شما میگی ششم کمتر شدیم ناظمی خداحافظ یکی دیگه رو بیاریم جاش یعد با خرج های ملیارید پگاه نهایتا هشتم شده بود ما ناظمی رو بزاریم تحت فشار که تو تیمو ششم نکردی اخراج!بعضی دوستان باهات اختلاف نظر داشتن؟!!تو بگو کی باهات اختلاف نظر نداشت؟!!!مازیار خواسته نظر شخصی خودش رو در جهت تخریب تو اعلام کنه؟!مدیران این سایت هیچوقت اینکارو نکرده و نمیکنند برای گنده گنده هاش نمیکنن برای کاربران پشت سیستم هم نمیکنن...
در ضمن دیشب با چند نفر توی f.b صحبت کردم خودم و اونا هم نظر با مازیار بودن.حتما اونا هم هماهنگ شدست یا بطور اتفاقی همین یه مورد رو هم نظریم...
بهت گفتم جوابها یه طرفه طرز صحبتت با مدیر سایت یه طرف دیگست...
والا حتی یکی از بچه ها شما رو نمیشناسه.حتما شما درست میگی و همه اشتباه میکننن...
کسی نگفت شما بی تعصبی/در مورد اون عکس هم بی اطلاعم...خود علی خیر خواهم شما رو نمیشناسه.بگذریم...
غیرت و تعصب صرفا به رگ گردن کلفت کردن نیست درسته/غیرت و تعصب اینه که دو سال عمرتو از تهران پاشی بیای رشت برای تمامی بازی های داماش/غیرت و تعصب اینه که عابدینی رو کچل کنی که نهایتا اتوبوس بزاره برای بازی آبادان/غیرت و تعصب یعنی هر هفته با هزینه ی شخصیت برای داماش پرده و بنر بزنی.غیرت و تعصب یعنی 3 سال وارش اسپرت بدون کوچکترین کمکی از هیچ ارگان و باشگاه خاصی...هرچی فکر میکنم میبینم این آدم کلکسیون تعصبه بعد تو به این آدم حرف میزنی میخوام سرمو بکوبم به دیوار...البته بگم مازیار یکی از جمع با تعصبان داماشه.بخوام دونه دونه نام ببرم و کاراشونو بگم میشه مثنوی هفتاد من کاغذ...
نظر مخالف داشتن صرفا چیز بدی نیست.خلاف جریان رود شنا کردن کار بدی نیست.شاید در جاهای خاصی حق با شما باشه ولی مطمئن باش همیشه حق با شما نبوده و نیست.اگه توی رودخونه شنا کرده باشی میدونی نهایتا بتونی 100 متر خلاف عرض رودخانه شنا کنی مطمئنا نمیتونی از دهنه تا سر چشمه رودخونه رو برعکس شنا کنی.خیلی حرفها پشت این جمله ی آخره...[/quote:5ad3a8f3f2]

رضا جان دیگه ما رو اینقدر شرمنده نکن ، هر کاری هر کسی برای داماش انجام داده برای عشقش هست و هیچ منتی نیست.من و شما در دریای خروشان هواداران متعصب داماش فقط یک قطره هستیم[/quote:5ad3a8f3f2]
[color=black:5ad3a8f3f2]چون مطمئنم شما تمام قد پشت داماش هستید چون مطمئنم بی منت برای این تیم و این شهر زحمت میکشید اعصابم خورد میشه بعضی ها قدر زحماتتون رو نمیدونن و فقط...[/color:5ad3a8f3f2]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 9:11 am

[size=14:dcda9fabe5]وارد این بحث نمی شم چراکه مطمئن هستم مازیار عزیز می دونه که اگه رودرو بودیم چه درد دلی باهاش می کردم . اما وقتی رضای گل اون چند جمله کوتاه رو درباره مازیار نوشت احساس کردم حیفه این جمله ها رو که با تمام وجود به حقیقت بودنش اعتقاد دارم دوباره بیان نکنم :

[color=darkblue:dcda9fabe5][b:dcda9fabe5]"چون مطمئنم شما تمام قد پشت داماش هستید چون مطمئنم بی منت برای این تیم و این شهر زحمت میکشید اعصابم خورد میشه بعضی ها قدر زحماتتون رو نمیدونن و فقط..."[/b:dcda9fabe5][/color:dcda9fabe5][/size:dcda9fabe5]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:05 pm

اقای مازیار خوان اگه برای تیمت زحمت کشیدی منتی بر من نیست و وظیفه هر هواداری هست ولی جناب عالی هربار موضوعاتی رو پیش میکشی که 100% به گذشته مربوط میشه اینکه یکی منو متهم به طرفدار انزلی چی بودن کرد و من اون زمان گفتم به استناد فلان چیز خیلی از اون هوادار بیشتر و قدیمی تر هستم در حمایت نباید ابزار سو استفاده شما باشه و بنده هیچ جا خودم رو تافته جا بافته ندوستم و صرفا دامن زدن شما به این موضوعات باعث تخریب من جلوی کسانی میشه کا هیچ چیزی در اون موارد نمیدونن
وقتی بنده بخاطر شرایط سختی که نیاز نیست بازش کنم میام و توی استادیوم شهرم ابروی تیمم میره وقتی راه اهنی که در حد تیم های دسته یک هم نبود مارو جلو چشممون حذف میکنه مثل شما حتما باید ریلکس بگم با انگیزه و سرحال هستم و اقای ناظمی هم شهری گل دستت درد نکنه ؟
چرا وقتی نوشتم زمان میبره تیم از شک در بیاد رو ندیدی ؟ ولی گفتم انگیزم رو از دست دادم دیدی ؟ دوست عزیز شما کاری که کردی یک نوع سانسور بعضی از حرفام واسه تخریب بوده
وقتی میگم باید ناظمی تیم رو 6 جدول کته یعنی به مرگ بردن تا به تب راضی بشه و فکر نکنه همیشه حمایت هست و از این حس حمایت خدا نکرده ما بریم ته جدول و با بحران سقوط مواجه بشیم
توضیح دادن این موضوع واقعا خنده داره که شما چیز به این سادگی رو درک نکردی گلم
اینکه تیم مشکلات مالی داره اینکه چند تا جوون خوب تونسته معرفی کنه از نقاط مثبت ناظمی هست باشه قبول ولی من بین تعصب و حقیقت سعی میکنم حقیقت رو بگم
بجای برچسب زدن به افراد یکم از بالاتر و وسیع تر همه نظرات رو درک کنید
امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیافته ولی اگه روزی تیم سقوط کنه همین دوستانی که برای ناظمی فرش گل پهن کردن سرش رو میبرن نه * که فقط ازش میخوام کاری کنه که نسبت به رتبه فصل قبل جایگاه بهتری پیدا کنه
متاسفانه خیلی ها که من رو تخریب میکنن همون های بودن که واسه قویدل گل شیرینی میبردن و جوری ازش تعریف میکردند که انگار ناجی داماش هست و بعد همون ها فحش خواهر و مادر نسیبش کردند
همیشه قضاوت عجولانه باعث اشتباه میشه
اگه من چیزی میگم درجا نگین مثل انزلی چی ها در گذشته هستم نه ادمین بزرگ و گرامی ، من به پایان فصل و اینده تیم نگاه کردم و هشدار دادم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:09 pm

من کوچکترین عضو در خانواده وارش هستم با اجازه دوستان چند نکته رو عرض کنم در مورد بحث اخیر مازیار و شاهین
از اینجا شروع کنم که در دو سال و اندی که از عضویت من توی وارش میگذره و تقریبا به صورت متوالی در خدمت دوستان بودم هرگز به این قضیه نرسیدم که مدیران سایت چه مهرداد ،چه مازیار و چه بقیه مدیران(پویان ،محمود و معراج) عمدا با کسی برخورد قهر آمیز کنند؛بله کاربران زیادی رو تعلیق کردند و حتی آی پی های خیلی ها رو بستند و خیلی از کاربرها از دستشون نارحت شدند ولی همه این کارها در چارچوب همین قوانین مکتوب بود.و این طور نبوده که صرفا از قیافه کسی خوششون نیاد بخواهند بهشون گیر بدهند.مثالی عرض کنم برای شما(شاهین) و سایر دوستانی که آن موقع عضو وارش نبودند:
قضیه ای که سال گذشته گریبان تیم رو گرفته بود (قضیه هرندی) که اصلا میل به باز کردن دوباره اون ندارم .من و مازیار دو دو جبهه متفاوت و متقابل شمشیر میزدیم و بحثهای که توی همین تاپیک ها میکردیم کم مونده بوده در دنیای واقعی به زد و خورد کشیده بشه !در اون موقع مهرداد هم بنابر سیاستی که داشت روزه سکوت گرفته بود همه چیز داشت به همین منوال پیش میرفت تا اینکه به دلایلی مازیار یکی از کاربران سایت که دوست صمیمی من بود و هست ( hamed_rashti ) رو تعلیق کرد و این باعث شد من در کامنت هام و چه در پیام خصوصی شدیدترین حملات رو به مهرداد کنم و حرف های بی پرده زیادی بزنم چناچه طرف مقابل هم کم نمی آورد و ضدحملات مهیبی می زد بگذریم از این که بعضی دوستان هم برای دو طرف آتش بیاری میکردند (مثلا توی گوش یه نفر یه چیزی میگفتم بعد میدیم حرفم کاملا تحویل طرف مقابل شده! و بالعکس )اینها همه رو گفتم که به اینجا برسم با اینکه مهرداد یا مازیار به راحتی میتونستند من رو با یک کلیک معلق و یا کلا مسدود کنند ولی هرگز برای خصومت شخصی که داشتیم اینکار رو نکردند و این طور نیست که از شاهین یا هر کاربری عقده داشته باشند و بخواهند ابراز قدرت کنند.
نظر هر کس هم تا جایی که توهین به فهم و شعور طرف مقابل نباشه محترمه و کامنت هر کاربری صرفا نظر شخصی خودش هست .
اما در مورد افشین ناظمی متاسفانه ما دچار یک اپیدمی بودیم که در سال باید در هر نیم فصل حداقل یک مربی عوض کنیم تا جایی که در 5 سال اخیر ما بیش از 10 سرمربی عوض کردیم و حالا برای اولین بار داریم با مربی ای پیش میریم که آمارش در نیم فصل اول قابل قبول بوده و طبق آماری که روزنامه نود داد بیشترین امتیاز ها رو در نیمه مربیان گرفته و 5 تعویض منجر به گل داشته حتی بالاتر از قلعه نوعی که جامها رو درو میکنه و علی دایی که جام رو به هر قیمتی میخاد و یا کرانچاری که یک سر و گردن از بقیه مربیان بالاتر نشون میده میدونید اگر همچین آماری رو تیم های سوگولی داشتند جراید و کارشناسان فوتبال اون رو تبدیلش میکردند به خدا !!!! ولی ما چون حس غریبه پرستی که از نسل قبل به ما ارث رسیده هنوز در ما وجود داره میگیم مرغ همسایه غازه!در دوران تارتار بدبخت وقتی دست نشان تشویق میشد روی سکوها من اینجا خیلی انتقاد کردم که اگر دست نشان خوبه چرا نتایجش رو با پگاه در تیم دیگری تکرار نکرده؟چرا سال قبل وقتی احکام تبانی در لیگ 1 اعلام شد نادر آقا هم جزو محرومین بود؟ و خیلی چرا دیگه! اگر ناظمی یک خاصیت داشته باشه اون اینه که اخلاق نادر و نادر ها رو نداره!
وقتی همه ما میدونیم ناظمی با چه بدبختی تیم رو کنار هم نگه داشته چطور آسمان و ریسمان می بافیم برای رتبه های بالاتر ! امیدواری خوبه ولی تا جایی که ابزارش باشه من قبلا هم گفتم من همه بازی ها رو به امید برد میرم استادیوم ولی اینطور نیست که بگم اگر نبره و یا حالا که نبرد من دیگه بی خیال میشم!کار ما نباید شبیه کار اون شخصی بشه که عزیزش فوت کرد و اون رو به درگاه خدا کرد و گفت خدایا اگر این عزیز من زنده شد تو رو می پرستم ولی اگر زنده نشد دیگر تو را نمیپرستم ولی زنده نشد و اون شخص فریاد میزد نمیپرستم نمی پرستم یک نفر حرفش رو شنید و گفت تو چه بپرستی و چه نپرستی این اتفاق افتاده مواظب باش خودت رو نکشی!
به هر حال هر کدوم از ما تعصب رو یک جور معنا میکنیم یکی با خرد شدن شیشه روی سر یکی با بیرون زدن رگ های گردن و دیگری مثل من در جر دادن حنجره روی سکو بهتره این بحث ها تموم بشه و همه با هم به فکر آینده باشیم و بازی های بعدی تا انشالله یک روز خوب شرایطی باشه که برنده همه جدال های روبه رو باشیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:42 pm

[quote:8013ad9400="MAZIYAR"][b:8013ad9400][color=black:8013ad9400]ناظمی و قلعه نویی اساتید تعویض طلایی
عملکرد آماری افشین ناظمی در نیم فصل اول
داماش قهرمان لیگ برتر در نیمه های دوم

[img:8013ad9400]http://8pic.ir/images/70318100150227104559.jpg[/img:8013ad9400]

متوسل زاده و مجیدی تعویض های طلایی نیم فصل
جدول طلایی ترین تعویض ها در نیم فصل اول

[img:8013ad9400]http://8pic.ir/images/09442749661031531829.jpg[/img:8013ad9400]

ناظمی بعد از دایی دومین مربی تاثیر گذار لیگ

[img:8013ad9400]http://8pic.ir/images/57513147525937428156.jpg[/img:8013ad9400]

[/color:8013ad9400][/b:8013ad9400][/quote:8013ad9400]

[size=18:8013ad9400][color=blue:8013ad9400]فابل توجه همه بچه هايي كه از افشين خان . . . . . . .

اينم آمار نيم فصل[/color:8013ad9400][/size:8013ad9400]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:53 pm .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:46 pm

[quote:95ee0bac99="The_King_of_rasht"]من کوچکترین عضو در خانواده وارش هستم با اجازه دوستان چند نکته رو عرض کنم در مورد بحث اخیر مازیار و شاهین
از اینجا شروع کنم که در دو سال و اندی که از عضویت من توی وارش میگذره و تقریبا به صورت متوالی در خدمت دوستان بودم هرگز به این قضیه نرسیدم که مدیران سایت چه مهرداد ،چه مازیار و چه بقیه مدیران(پویان ،محمود و معراج) عمدا با کسی برخورد قهر آمیز کنند؛بله کاربران زیادی رو تعلیق کردند و حتی آی پی های خیلی ها رو بستند و خیلی از کاربرها از دستشون نارحت شدند ولی همه این کارها در چارچوب همین قوانین مکتوب بود.و این طور نبوده که صرفا از قیافه کسی خوششون نیاد بخواهند بهشون گیر بدهند.مثالی عرض کنم برای شما(شاهین) و سایر دوستانی که آن موقع عضو وارش نبودند:
قضیه ای که سال گذشته گریبان تیم رو گرفته بود (قضیه هرندی) که اصلا میل به باز کردن دوباره اون ندارم .من و مازیار دو دو جبهه متفاوت و متقابل شمشیر میزدیم و بحثهای که توی همین تاپیک ها میکردیم کم مونده بوده در دنیای واقعی به زد و خورد کشیده بشه !در اون موقع مهرداد هم بنابر سیاستی که داشت روزه سکوت گرفته بود همه چیز داشت به همین منوال پیش میرفت تا اینکه به دلایلی مازیار یکی از کاربران سایت که دوست صمیمی من بود و هست ( hamed_rashti ) رو تعلیق کرد و این باعث شد من در کامنت هام و چه در پیام خصوصی شدیدترین حملات رو به مهرداد کنم و حرف های بی پرده زیادی بزنم چناچه طرف مقابل هم کم نمی آورد و ضدحملات مهیبی می زد بگذریم از این که بعضی دوستان هم برای دو طرف آتش بیاری میکردند (مثلا توی گوش یه نفر یه چیزی میگفتم بعد میدیم حرفم کاملا تحویل طرف مقابل شده! و بالعکس )اینها همه رو گفتم که به اینجا برسم با اینکه مهرداد یا مازیار به راحتی میتونستند من رو با یک کلیک معلق و یا کلا مسدود کنند ولی هرگز برای خصومت شخصی که داشتیم اینکار رو نکردند و این طور نیست که از شاهین یا هر کاربری عقده داشته باشند و بخواهند ابراز قدرت کنند.
نظر هر کس هم تا جایی که توهین به فهم و شعور طرف مقابل نباشه محترمه و کامنت هر کاربری صرفا نظر شخصی خودش هست .
اما در مورد افشین ناظمی متاسفانه ما دچار یک اپیدمی بودیم که در سال باید در هر نیم فصل حداقل یک مربی عوض کنیم تا جایی که در 5 سال اخیر ما بیش از 10 سرمربی عوض کردیم و حالا برای اولین بار داریم با مربی ای پیش میریم که آمارش در نیم فصل اول قابل قبول بوده و طبق آماری که روزنامه نود داد بیشترین امتیاز ها رو در نیمه مربیان گرفته و 5 تعویض منجر به گل داشته حتی بالاتر از قلعه نوعی که جامها رو درو میکنه و علی دایی که جام رو به هر قیمتی میخاد و یا کرانچاری که یک سر و گردن از بقیه مربیان بالاتر نشون میده میدونید اگر همچین آماری رو تیم های سوگولی داشتند جراید و کارشناسان فوتبال اون رو تبدیلش میکردند به خدا !!!! ولی ما چون حس غریبه پرستی که از نسل قبل به ما ارث رسیده هنوز در ما وجود داره میگیم مرغ همسایه غازه!در دوران تارتار بدبخت وقتی دست نشان تشویق میشد روی سکوها من اینجا خیلی انتقاد کردم که اگر دست نشان خوبه چرا نتایجش رو با پگاه در تیم دیگری تکرار نکرده؟چرا سال قبل وقتی احکام تبانی در لیگ 1 اعلام شد نادر آقا هم جزو محرومین بود؟ و خیلی چرا دیگه! اگر ناظمی یک خاصیت داشته باشه اون اینه که اخلاق نادر و نادر ها رو نداره!
وقتی همه ما میدونیم ناظمی با چه بدبختی تیم رو کنار هم نگه داشته چطور آسمان و ریسمان می بافیم برای رتبه های بالاتر ! امیدواری خوبه ولی تا جایی که ابزارش باشه من قبلا هم گفتم من همه بازی ها رو به امید برد میرم استادیوم ولی اینطور نیست که بگم اگر نبره و یا حالا که نبرد من دیگه بی خیال میشم!کار ما نباید شبیه کار اون شخصی بشه که عزیزش فوت کرد و اون رو به درگاه خدا کرد و گفت خدایا اگر این عزیز من زنده شد تو رو می پرستم ولی اگر زنده نشد دیگر تو را نمیپرستم ولی زنده نشد و اون شخص فریاد میزد نمیپرستم نمی پرستم یک نفر حرفش رو شنید و گفت تو چه بپرستی و چه نپرستی این اتفاق افتاده مواظب باش خودت رو نکشی!
به هر حال هر کدوم از ما تعصب رو یک جور معنا میکنیم یکی با خرد شدن شیشه روی سر یکی با بیرون زدن رگ های گردن و دیگری مثل من در جر دادن حنجره روی سکو بهتره این بحث ها تموم بشه و همه با هم به فکر آینده باشیم و بازی های بعدی تا انشالله یک روز خوب شرایطی باشه که برنده همه جدال های روبه رو باشیم[/quote:95ee0bac99]

[color=blue:95ee0bac99]دوست گلم من از دست نشان حمایتی نمیکنی و نفعی به من نمیرسه که بخواد ازش دفاع کنم ولی اگه شما با عدالت کمیته انظباطی اعتقاد داری میتونی محرومیت های داماش رو بپذیری به حق بوده همین حد هم دست نشان رو فرض کن - بگذریم حرف من ناظمی و دست نشان و تارتار و درخاشان و هرندی و ..... نیست حرف من اینده داماش هست . من با جرات میگم تا قبل انتخاب ناظمی کاملا از سرمربی گری ایشون نگران و مخالف بودم ولی حتی یک کامنت بعد انتخاب نذاشتم که مبادا وارد حاشیه بشیم و فقط حمایت کردم ولی اقای مازیار با مطرح کردن مسایلی در گذشته که هر کدوم دلیل داشته معلوم نیست به دنبال اثبات چه چیزی هست . مگه من مثل هر کسی حق ندارم درست چند لحظه بعد بازی توی راه برگشت از شدت ناراحتی بنویسم انگیزم رو از دست دادم ؟ و این حرف یعنی پایان هواداری من ؟ خیلی این حرف ساده لوحانه هست که بخاطر این من رو محکوم میکنند چون اگه میخواستم نا امید بشم از این تیم زمانی که یک قدمی اسیا بودیم و سر تیم رو بریدن و از فینال حذفی اسیا رو از دست دادیم دست از حمایت میشستم / دوست گلم شاید شما بر اساس منطق و بدون نظر شخصی قضاوت میکتی ولی باور کن خیلی ها موارد غیر فوتبالی رو وسط میکشن دقیقا مثل همین که از مازیار خواستم بگه کجا گفتم ناظمی اخراج بشه و دست نشان بیاد بجاش و در جواب گفت از نظراتت در گذشته و حمایتی که ازش قبلا کردی اینو گفتم . خوب این یعنی چی داداشم ؟ تو جای من باش و بگو این جز اینکه معنی تخریب داشته باشه هدف دیگه ای پشتش هست ؟ در ضمن بله ایشون میتونن منو مسدود یا ای پی بن کنند ولی چه فایده ای داره ؟ من چه اینجا باشم چه نباشم حامی تیمم هستم ولی این گونه رفتار از ادمین خیلی نا امید کننده هست چون من هیچ وقت قصد تخریب کسی رو داشتم و نه این کارو کردم فقط صرفا نظرات من برای مذاق چند نفر از دوستان که دوستی شدیدی با هم دارن خوش نیست . در کل از نظرت ممنونم همشهری گل [/color:95ee0bac99]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:50 pm

[color=violet:e1d1424d63][size=18:e1d1424d63]??????????????????????????????????????????????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:e1d1424d63][/color:e1d1424d63]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در چهارشنبه نوامبر 13, 2013 12:30 pm .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:59 pm

اصلا قصد دخالت در صحبت های رد و بدل شده را ندارم و تنها می خوام نظر خودم در مورد افشین ناظمی رو بگم.
داماش مقابل بعضی تیم ها خوب بازی نکرد. مثل بازی با پرسپولیس، مس، راه آهن، استقلال خوزستان. همونطور که دوستان گفتند در مقاطعی احساس می شد تیم جسارت لازم برای پیروزی رو نداره. بالعکس بعضی بازی های داماش هم تحسین برانگیز بود مثل بازی با سایپا و صبا و ذوب آهن و.... . بازیکنانی مثل فراهانی، حاجتی، نظیفکار و... یک روز در اوج بودند و روز دیگر کم فروغ ظاهر می شدند. یک بار تعویض های ناظمی نتیجه می داد و بازی به نفع داماش می شد، یکبار هم این اتفاق نمی افتاد.
افشین ناظمی امسال تیمی رو در اختیار گرفت که جهانبخش و ابراهیمی و رودباریان رو از دست داد. تمرینات دیرتر شروع شده بود. اردوی آنچنانی برگزار نشده بود. البته این تیم بازیکنانی مثل نظیفکار و آبشک و متوسل زاده و حاجتی و مهدوی و چاوشی و سهرابی و رحیمی رو حفظ کرده بود و روز های آخر هم کاردوست رو جذب کرد. ضمن اینکه ما از فصل گذشته تو بعضی از پست ها مشکل داشتیم و امسال هم بازیکنی جذب نکردیم. نمونه ی بارزش دفاع راست ما بود. نمی دونستیم از کدوم بازیکن می تونیم استفاده کنیم. سهرابی، سیاه، داسیلوا، محمدی یا.... .
به هر حال همین تیم بازی هاش رو شروع کرد. هیچ کس حدس نمی زد که سیف اللهی، حسن زاده، محمدی و قدمی فیکس تیم بشند و حتی در مواقعی تیم ما رو نجات بدند.
یه مثال می زنم از تیمی مثل راه آهن. همین تیمی که چند روزپیش ازش باختیم. این تیم با جذب مربی با دانش و کاردانی مثل ابراهیم زاده کارش رو شروع کرد. بعدش هم بازیکنانی مثل خالقی فر، منوچهری، رضاییان، میلاد نوری، برزای و... رو جذب تیمش کرد. سایت گل مطلبی منتشر کرد که در اون راه آهن مدعی کسب سهمیه ی آسیا معرفی شده بود. اما حالا این تیم از تیم های ضعیف لیگ برتره.....
البته این تیم هم احتمالا مشکلات خاص خودش رو داره که ما نمی دونیم و به ما ارتباطی هم نداره. اما در کل می خواستم بگم که تیم ما (با تمام نقاط ضعف وقوتش) در جایگاهی قرار گرفته که تیم های دیگه با میلیاردها تومن هزینه نتونستند به این جایگاه برسند.
در مورد نادر دست نشان باید بگم این مربی تونست ما رو به فینال جام حذفی برسونه و از این نظر موفق ظاهر شد. اما ما باید به امروز خودمون نگاه کنیم. نگاه کردن به گذشته می تونه به ما کمک کنه تا راهمون رو پیداکنیم اما نباید تو گذشته دنبال آیندمون باشیم. این بار می خوام از ذوب آهن مثال بزنم که تا پای قهرمانی آسیا پیش رفت. اما الان نه ذوب آهن شرایط گذشتش رو داره و نه ابراهیم زاده به فکر کسب جام قهرمانی آسیاست. البته همه چیز در آینده امکان داره اما اگه قرار باشه باشگاه ذوب آهن و ابراهیم زاده فقط به گذشته فکر کنند و افسوس بخورند، تنها به ضرر خودشون تموم میشه.
در پایان می خوام بگم که باید از افشین ناظمی حمایت کنیم اما به سبک درست و اصولی. انتقاد هم می تونه به اندازه ی تشویق حمایت محسوب بشه. یعنی همونقدر که اونو بعد از بازی خوب تیم تشویق می کنیم در موقع بازی بد هم باید ازش انتقاد کنیم چون دوست داریم موفقیت ناظمی و داماش رو ببینیم. اما این تشویق و انتقاد باید در راستای حمایت از مربی و تیم باشه نه در جهت تخریب همونطور که تشویق ناظمی هم باید آگاهانه و دلسوزانه باشه. باور بفرمایید افراط در تشویق و انتقاد به نفع هیچ کدوم از ما نیست. در کل افشین ناظمی مربی جوانیه که عملکرد قابل قبولی رو از خودش ارائه داده هرچند با همین ابزار ها هم می تونست تو بعضی بازی ها بهتر عمل کنه.
به هر ترتیب امیدوارم ناظمی تا پایان فصل به عملکرد خوبش ادامه بده و اشکالاتش رو برظرف کنه و یک مربی موفق لقب بگیره.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 11, 2013 3:42 pm

آقا حسام حرف منم به خدا همینه و معتقدم انتقاد به دور از احساس بسیار مثمرثمر هست و یادمون باشه افشین ناظمی در شرایط فعلی آخرین سرمایه سرمربیگری در استان هست و نباید بذاریم به راحتی بسوزه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 11, 2013 3:44 pm

آقا حسام حرف منم به خدا همینه و معتقدم انتقاد به دور از احساس بسیار مثمرثمر هست و یادمون باشه افشین ناظمی در شرایط فعلی آخرین سرمایه سرمربیگری در استان هست و نباید بذاریم به راحتی بسوزه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:09 pm

با سلام به همه دوستان گل. مدتی هست بخاطر مشغله خیلی زیاد فرصت چندانی برای سر زدن به سایت ندارم. در مورد بحث پیش اومده بین آقا مازیار و دوست دیگرمون باید بگم در بعضی موارد با جفتشون موافقم و در برخی موارد با جفتشون مخالف.
اما نظر من:
1- درسته که شجاعت در بازی از زمان دست نشان وارد تیم ما شد و دقیقا از همون زمان بود که ما دیگه برای هیچ تیمی حریف دست و پا بسته ای نبودیم. از این جهت ازش ممنونم. اما هرگز موافق بازگشتش به تیم نیستم چون به نظر من دیگه شخصیتش به اندازه تیم ما بزرگ نیست(برای اینکه صحبت زیاد طولانی نشه دلایل این حرفم رو بیان نمیکنم).
2- باید انتقاد این دوستمون رو قبول کنیم چون کاملا انتقادش وارد هست. ناظمی مشغول نابود کردن دست آوردی هست که از زمان اومدن دست نشان کلی آدم براش زحمت کشیدن. اون دست آورد هم چیزی نیست جز خودباوری همون دست آوردی که در مقاطعی بعضی از مربی ها با مصاحبه هاشون بهش ضربه میزدن. اما امروز افشین ناظمی عملا داره تیشه به ریشه این دست آورد میزنه. تیم ما داره کم کم خودباوریش از دست میده و دیگه بحث از محتاطانه بازی کردن گذشته و به ترسو بازی کردن رسیده و هیچ آدم عادلی نمیتونه این مورد رو انکار کنه.
3- افشین ناظمی آخرین سرمایه مربی گری بومی ما نیست. یادمه در زمان هرندی هم چنین حرفی زده میشد. بر فرض محال هم اگر باشه به چه قیمتی باید پاش واستیم؟ به قیمت بازگشت به 6-7 سال پیش؟ تو این 6-7 سال چه بر ما گذشت؟ کم حرص خوردیم؟ کم کز کردیم و گریه کردیم؟ نه! اگر دست من باشه به شخصه این دست آورد 6-7 ساله رو فدای جهانپور هم نمیکنم چه برسه به ناظمی.
4- من انتظار آسیایی شدن از تیم ندارم انتظار قهرمانی هم ندارم. منکر این نیستم که قهرمانی و آسیایی شدن خوبه ولی هیچ کدوم از اینا واسه ما ثبات نمیاره. مس آسیایی شد همین شهر همسایه ما آسیایی بود فجر آسیایی شد. به کجا رسیدن؟ سپاهان به کجا رسید؟ سپاهان چطور آسیایی شد؟ با ثبات! ظرفی که به شدت از آب پر بشه نصفش آب نیست بلکه حبابه. بر حسب تصادف و از طریق جام حذفی آسیایی شدن دو زار واسه من نمی ارزه. تیم باید اول به ثبات برسه بعد آسیا و قهرمانی.ما تازه تو نیمه راه ثباتیم. من تیمی دوست دارم که اگر میره دسته یک با همه وجودش واسه حیثیت بجنگه. همون تیمی که استقلال و پرسپولیس رو تو تهران ترکوند. همون تیمی که افشین چاوشی ش با همه وجود میجنگید، همون تیمی که مهدوی و حاجتی ش قوت قلب بودن. من این تیم رو میخوام حتی با یک مربی ا ن ل ی چی.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:53 pm

[size=13:b23dcf892f][color=black:b23dcf892f]هرگاه و در هر زمینه ای که انتظارات و خواسته ها بدون در نظر گرفتن واقعیت ها و ابزار و امکانات موجود باشد متاسفانه به جای "مهره سازی" شاهد "مهره سوزی" خواهیم بود...
[b:b23dcf892f]"صومی ، جهانپور ، هرندی و ناظمی" [/b:b23dcf892f]تنها سرمربیان گیلک و بومی رشت در طول لیگهای برتر و در گذشته لیگ دسته اول! آیا حد و شایستگی فوتبال رشت این است؟ شاید یکی از دلایل این موضوع را باید خود جستجو کنیم ، در خودی که گاها داشته هایش را کم پنداشته...

شخصا رتبه میانه جدول با نیروهای بومی و گیلک را به جایگاهی بالا اما بدون سرمایه های بومی ترجیح میدهم چون پرورش و اتکا به داشته های خود یکی از راههایی ست که آینده را از آن ما خواهد کرد . این درست که در فوتبال حرفه ای روز دنیا صحبت از بومی و غیر بومی شاید کمی خنده دار به نظر برسد ولی در فوتبال [b:b23dcf892f]"زیر خط حرفه ای" [/b:b23dcf892f]ما ، در فوتبالی که مصداق بارزی از " هر که به فکر خویش بودن است" ، باید آنچنان از خود "داشت" که سالها با خیال راحت بتوان "برداشت"...

این سخنان دلیلی بر عدم انتقاد از بومی ها نیست ، انتقاد درست و به جا و صد البته با رعایت شروط و اصول حرفه ای و در قالب جملات و گفته هایی پسندیده و بدون شُبهه و نه بر اساس دل خواسته ها و آرزوهای شخصی ، باعث پیشرفت خواهد شد ، در "انتقاد و تشویق" ، نه بلندپروازی و نه به کم قانع بودن ، هیچ کدام ره گشا نیست تنها باید "واقع بین" بود...[b:b23dcf892f]به حد کافی در ادوار و سالیان گذشته "فرصت سوزی" شده ، بیاییم یکدل و یکصدا و البته با تدبیر "فرصت سازی" کنیم...[/b:b23dcf892f][/color:b23dcf892f][/size:b23dcf892f]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:17 pm

آقای خرمی عزیز من هم مثل شما عاشق تیم بومی هستم. و مثل شما نه تنها تیم بومی میانه جدول بلکه تیم بومی لیگ یکی رو بیشتر از قهرمان غیر بومی لیگ برتر دوست دارم. من یکی از طرفداران افشین ناظمی بودم. چون دیدم با داماش لیگ یکی در جام حذفی چطور مقابل پرسپولیس بازی کرد و انصافا هم بعد از سرمربی شدن بسیار فراتر از حد انتظار من بود از این بابت واقعا ازش سپاسگزارم. من هوادار تیم قهرمان و آسیایی نمی خوام. من هوادار میخوام مربی تیمم بتونه در تیمش انگیزه ایجاد کنه، تیمش رو حداقل در مقابل حریفانی که مشخصا از ما ضعیفتر هستن شجاعانه بچینه و مقابل تیم های قویتر از ما منطقی ( نه ترسو) مربی گری کنه. همین! به نظر شما این انتظار زیادی هست؟! قبول بفرمایید که افشین ناظمی در حال حاضر اون افشین ناظمی نیست که در ابتدای لیگ امسال دیدیم. تیم ما واقعا فوتبال بازی میکرد و من به شخصه از باختش هم به آینده امیدوار میشدم اما الان با بردش هم نگران آینده خواهم بود و بیش از همه نگران خودباوری و شجاعت تیم هستم که در طی 6-7 سال زحمت و خون دل خوردن هزاران نفر بدست اومد.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان