[quote:d2c9a012a7="nima_beckham"][quote:d2c9a012a7="amirdamashcity"]به نظرم تو این چند روز باید به فکر جایگزینی برای افشین ناظمی بود که یه تیم بدون تاکتیک،بدون انگیزه،بدون فیزیک مناسب و ... رو سه بازیه به میدان میفرسته که هر بازی بیشتر دارن افت میکنن و فقط زیر توپ میزنن داماش نیاز به مربی بزرگتر داره که بازیکنا از اقتدارش بترسن و اینطوری با مربی پسرخاله نباشن
البته بگم مهدوی و فراهانی شدن نقطه ضعف تیم به طوری که دو گل با اشتباه این دو برای فولاد بدست اومد

[/quote:d2c9a012a7]
[b:d2c9a012a7]
به نظر من هوای گرم خیلی رو این بازی تاثیر داشت و داماش تو بازی های آینده خیلی بهتر میشه ولی اگه یه فکری به حال دروازه نکنند حتی اگه بهترین فوتبال رو بازی کنیم بازم نتیجه نمیگیریم ....[/b:d2c9a012a7][/quote:d2c9a012a7]
حالا یه بازی یا 6 بازی دیگه من مطمئنم ناظمی برکنار میشه و اگه هم این امر صورت بگیره کاملا منطقیه ما نمیتونم تاکتیک سر در گم و ترسویانه تیم رو حساب گرما بزاریم مگه تو 3 تا بازیه قبل داماش خوب بازی کرد؟ به نظرمن که هر 4 بازی واقعا فاجعه بود،جالب اینه داماش قبلا تو خونه به هیچ کس باج نمیداد اما حالا برای مساوی میاد و یه گل میخوره بعدش زیر توپ میزنن تا اگه خدا بخواد یه بنده خدایی توپو بگیره و بازی رو از دوباره به تساوی بکشونه اینطوری نه سیخ میسوزه نه کباب که دقیقا خواسته مربیه تیمه البته یه نقطه ضعف بزرگ دیگه هم هست که تو کامنت قبلی ذکر کردم اینه که به جای اینکه بازیکنا از آقای ناظمی حساب ببرن ایشون از اونا حساب میبره و حتی جرات نداره یه داد سرشون بزنه تا بهتر بازی کنن ، که افت بدنی اکثر بازیکنا به خصوص مهدوی ، حاجتی و ... به خاطر همین موضوع هست.