[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:25 pm

[quote:9b992bb930="keyvan"][quote:9b992bb930="MAZIYAR"]نمی دونید چرا بعضی ها به عمق ماجرا فکر نمی کنند ، چند وقت هست باشگاه داره صورتش رو با سیلی سرخ نگه میداره!
[size=18:9b992bb930]بحث چای هم فعلا قطعی نشده ...[/size:9b992bb930]
اینکه تیم فوتسال بانوان و نوجوانان اعزم نمیشه یعنی وضع خیلی خراب تر از اون چیزی هست که من و تو فکر می کنیم...[/quote:9b992bb930]

منظور شما از بعضی احیانا من نبودم که!!!!!!!
اتفاقا چای هم قطعی شده، شبکه باران نشون داد که قویدل قرارداد نهایی رو بست و گفت تا 22 بهمن پول به حسای چایکاران واریز میشه....
یه سوال واسم پیش اومد از مهرداد پرسیدم،فکر نمیکردم این موضوع به شما بر میخوره....
دفعه بعد سعی میکنم به [size=24:9b992bb930]عمق[/size:9b992bb930] ماجرا فکر کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:9b992bb930]
کیوان جان منظورم کلی بود و به صورت شخصی نگفتم و با لحن بدی نگفتم.
هنوز آیت الله قربانی امضا نکرده و بعد از ان باید وزیر و رئیس جمهور امضا کنند.پس قطعی نشده.اگر هم نمی خواهید باور کنید اجباری نیست!مهم این است که این آقا پولی در اختیار باشگاه برای اعزام تیم ، پرداخت قرار داد بازیکنان و ... نداده،پس اعزام هوادار که مهمتر نیست؟
شما هم اینقدر همه چیز رو به خودت نگیر :wink:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:35 pm

آبشک: لمپارد را دوست دارم ولی به من می‌گونید فابرگاس!/ این بازی دوئل من و محمد نوری است
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_2

رودباريان:مصدوميت كمرم يك مشكل قديمي بود/ معلوم نيست مقابل پرسپوليس بازي كنم

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:41 pm

درست از‌‌ همان روزهای اولی که آبشک برای داماش بازی کرد هواداران این تیم به او لقب فابرگاس دادند. او در این باره می‌گوید: «از‌‌ همان روزهای اولی که برای داماش بازی کردم هواداران تیم به من گفتند فابرگاس اما خودم لمپارد را بیشتر دوست دارم. البته به خاطر هواداران داماش مجبورم با این لقب کنار بیایم و بازی فابرگاس را دوست داشته باشم اما باز هم می‌گویم میان هافبک‌های خارجی بازی لمپارد را دوست دارم.»

واقعا افرين به ابشك سليقه خوبي داري معلوم هست كه طرفدار چلسي هستي :P
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:51 pm .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:47 pm

عجب - پس اوضاع خرابه - یه مدت نشد ما هوادارا و کلا مجموعه (بازیکنا و .....) تیم فقط به فکر فوتبال باشیم مثل اصفهانیها

مخصوصا ما رشتی ها هر یکی دو سال یکبار گرفتاره مسایل مالی هستیم هم داماش و هم سپیدرود...

نمیدونم مشکل چیه و آقای قویدل چرا اینجوری رفتار میکنه ولی امیدوارم دودش به چشم تیممون نره :? :? که اگه بره ...... :( :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 5:55 pm

فقط خداکنه حمیددرخشان آریلسون رونزاره
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:26 pm

[color=black:4004527f0f][size=13:4004527f0f]من کلا عادت به حاشیه روی و حاشیه سازی ندارم و اون چیزی که برام مهمه فقط و فقط فوتبال رشت و داماشه ولی :متاسفانه اکثر آقایونی که وارد بحث فوتبال و سرمایه گذاری در اون میشند بخاطر خود نفس ورزش نیست و اهدافی متعالی تر و خصوصا تبلیغاتی دارند که بهتره بازگو نشه. ولی همین قدر میدونم که یک سرمایه گذار باید به شعار ها و حرفهای هنگام ورودشون عمل کنند حالا دو حالت داره یا اون قولها و وعده ها رو گوش ما اشتباه شنیده و یا اینکه به وعده ها عمل شده ما ندیدیم.... :roll: [/size:4004527f0f] [/color:4004527f0f]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:30 pm

اقا امروز تمرین خیلی با حال بود همه بازیکن های خط حمله ی داماش نفری 30 یا 40 تا پشت محوطه شوت زدند همه 20یا 25 تا گل زدن نیکبخت یکی هم نزد /18/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:37 pm

اگه باشگاه اتوبوس نذاره خیلی ظلمه که بره :cry:
کلی از رفیقام الان منتظر تماس منن تا بهشون خبر بدم کی قراره بریم ولی انگار که باشگاه هزینه گذاف تیمداری در کشتی اونم توو مازندران رو ترجیح میده آخرشم هیچیم بدست نیاوردن اما اینور 2تا اتوبوس کرایه نمیکنند واسه هوادار ! واقعا جای تاسف داره !
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:57 pm

يكي تكليف مارو روشن كنه . ما لش ميبريم تهران يا نه /8/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:40 pm

این داماشی رو که من می بینم تو آزادی اینا رو جو می گیره پرسپولیس رو می برن :arrow:
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:06 pm

درمورداعزام هوادارامون به تهران برای بازی باپرسپولیس روز بازی با سایپا من ازیکی ازبچه ها که باآقای سراوانی دررابطه باهمین موضوع صحبت کرده بود شنیدم که گفت آقای سراوانی گفته قراربرای هوادارمون اتوبوس خط واحد بگیرن یعنی دروغ بوده
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط ardavan » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:07 pm

[quote:4564eb51e1="amirground"]يكي تكليف مارو روشن كنه . ما لش ميبريم تهران يا نه /8/[/quote:4564eb51e1]
نه دوست گل من تشریفات مکرمه و معظمه خودتون رو نمی برین :P
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:25 pm

لعنت به 2تیم منفور پایتخت :)
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:52 pm

هادی سهرابی: به نظرم حريف‌مان در نيمه‌نهايي پرسپوليس است/ داماش هميشه در آزادی خوب بازی می‌کند
باید دید چه تیمی میزبان مي‌شود و امیدوارم اگر برای تعیین میزبان قرعه‌کشی شد شانس با ما باشد و بازی در عضدی رشت و در حضور هواداران‌مان برگزار شود

سایت گل- در آستانه بازي پرسپوليس و داماش در هفته بيست‌ودوم ليگ برتر، هادی سهرابی بازیکن موفق تيم گيلاني از اين رويارويي و همچنين از وضعيت داماش در جام حذفی مي‌گويد.

از شرایط خودت و تیم داماش بگو. اوضاع چطور است؟

خدا را شکر تیم ما در شرایط خوبی به سر می‌برد. تمرینات منظمی را طی می‌کنیم و از نظر روحی و جسمی شرایط خوبی داریم. من از ناحیه چشم در بازی با پارسه دچار آسیب‌دیدگی شدم که برطرف شده و اکنون هیچ مشکلی از این ناحیه ندارم و وضعیت خوبی دارم.

شرایط بازی در مقابل پرسپولیس در هفته بیست و دوم آن هم در تهران را چگونه ارزیابی می‌کنی؟

پرسپولیس تیم بزرگی است و ما مهمان این تیم هستیم. بازی در تهران و در استادیوم آزادی برای هیچ تیمی آسان و راحت نیست و پرسپولیس به علت نتایج ضعیفی که در نیم‌فصل اول به دست آورده بود در نیم‌فصل دوم از انگیزه بالاتری برخوردار است اما ما هم در مقابل آنان تیم دست و پا بسته‌ای نیستیم و تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز در این دیدار به کار می‌بندیم. در عین حال داماش گیلان همیشه در آزادی خوش درخشیده و این بار هم به لطف خدا و همت بازیکنان حتما بازی خوبی به نمایش درمی‌آوریم.

قرعه‌كشي ديدار پرسپوليس و ذوب‌آهن در جام حذفي هم انجام شد. به نظر شما حریف داماش در نیمه‌نهایی كدام يك از اين دو تيم خواهد بود؟

به احتمال زیاد رقیب ما در نیمه‌نهایی پرسپولیس خواهد بود. در آن صورت باید دید چه تیمی میزبان مي‌شود و امیدوارم اگر برای تعیین میزبان قرعه‌کشی شد شانس با ما باشد و بازی در عضدی رشت و در حضور هواداران‌مان برگزار شود. چرا که این برای ما یک امتیاز مهم به شمار می‌رود. اما حتی اگر در خارج از خانه بازی کنیم باز هم هدف ما پیروزی و رسیدن به فینال خواهد بود.

چرا داماش علیرغم نتایج خوب در جام حذفی در سه بازی اخیرش در لیگ بر‌تر تنها دو امتیاز گرفته است؟

ما روند تیمی بسیار خوبی را در پیش گرفتیم اما در لیگ بر‌تر با کمی بدشانسی مواجه شدیم و اگر محرومیت‌ها، مصدومیت‌ها و بدشانسی نبود در لیگ برتر هم اوضاع بهتری داشتیم و می‌توانستیم در رتبه‌ای بالا‌تر در جدول قرار بگیریم.‌‌ همان‌طور که شما هم دیدید توپ‌های ما در بازی سایپا گل نشد و حق ما در این بازی برد بود اما این خاصیت فوتبال است و هر تیمی خوب بازی می‌کند همیشه برنده نیست. در هر حال تیم ما تیم بسیار خوبی است و شایستگی جایگاه‌های بهتری را در لیگ بر‌تر دارد. امیدوارم که این اتفاق به زودی در جریان هفته‌های آینده رخ دهد و ما به رتبه‌های بالاتری در جدول برسیم.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 9:08 pm

[quote:4377148301="ardavan"][quote:4377148301="amirground"]يكي تكليف مارو روشن كنه . ما لش ميبريم تهران يا نه /8/[/quote:4377148301]
نه دوست گل من تشریفات مکرمه و معظمه خودتون رو نمی برین :P[/quote:4377148301]

اینا میخوان یه اتوبوس بذارن همرو دق میدن,هی بگیر نگیر میکنن,آخرشم نمیذارن,کلا انگار پولی در باشگاه موجود نیست!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان