[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed3 » جمعه ژانويه 04, 2013 11:33 pm

[quote:ed9c56fe3e="mohammadrashti22"][quote:ed9c56fe3e="mahyarmaya"]mohammadrashti22 :خسته نه باشی بلامیسر.اما در مورد کارت توضیح میدی آبرار؟[/quote:ed9c56fe3e]

ممنون دوست عزیز

دوستان دو گروه هستند. گروهی میخوان طرح پر شور باشه و گروهی میخوان طرح فرهنگی هم باشه. من سعی کردم در عین پرشور بودن با استفاده از نماد میرزا کوچک خان طرح رو فرهنگی هم نشون بدم
خودم هم میخواستم طرح هم فرهنگی باشه هم پرشور

در تصویر زیر سعی کردم توضیحات و معانی لوگو رو ذکر کنم.

امیدوارم دوستان خوششون بیاد :P

[align=center:ed9c56fe3e][img:ed9c56fe3e]http://limootorsh.persiangig.com/damash/tozihatelogo.jpg[/img:ed9c56fe3e][/align:ed9c56fe3e][/quote:ed9c56fe3e]
[color=black:ed9c56fe3e]برارجان استقلال شهرداری رشتَ خُب بَمویی. او سال تأسیسی کی گی مال استقلال رشتِ. شهرداری مهرداری دِ چیسه؟ :roll:[/color:ed9c56fe3e]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 04, 2013 11:56 pm

[quote:cf502561ce="majid13"][quote:cf502561ce="navidmadan"][quote:cf502561ce="majid13"][quote:cf502561ce="navidmadan"][quote:cf502561ce="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:cf502561ce]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:cf502561ce]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:cf502561ce]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم :D اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان :D ،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر[/quote:cf502561ce]
دوست من از اون اول میگفتی طرحت اصلا خوشم نیومد ومذخرفه بهتر بود. همونطور که گفتم این طرح تلفیقی قدرت و اتحاد رو میرسونه. در ضمن برادر من لوگو یه چیز انتزاییه نه یه چیز حقیقی ! :arrow:[/quote:cf502561ce]
دمت گرم دیگه مجید جان :) چرا ناراحت شدی آخه؟ :) من کی گفتم طرحت مضخرفه؟ :) دوستیم همه اینجا،،،، میخواهیم بهترین لوگو رو داشته باشیم ،،،، دوستی یعنی اینکه واسه بهتر شدن؛ همدیگه رو راهنمایی کنیمو اشکالاتمونو به هم بگیم ،،، ناراحتی نداره که ابرار :) ،،،،،،،،،،،،،، در ضمن من فکر نمیکنم رشتت معماری باشه ، چون تعریفت از انتزاعی بودن یک نماد و نشانه اصلا صحیح نیست ،،،،،، یک نشان انتزاعی در عین اینکه اشاره مستقیم به هدف طراح نمیکنه؛ هیچگونه کثرت گرایی هم با خودش به همراه نداره ،،،،،،، به هر حال علامت مشت هم میتونه قدرت باشه ، هم دعوا باشه ، هم مقاومت باشه ، هم آش و لاش کردن باشه ، هم هر چیز دیگه ای توی هر نوع زمینه ای (ورزشی - اجتماعی - سیاسی - فرهنگی و...) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در ضمن ، حتی با قبول همین لوگوی شما به عنوان لوگوی مناسب و برتر ، خودت قضاوت کن که آیا این لوگو مثلا به جای لوگوی داماش نمیتونه مثلا واسه هوادارای پورتوی پرتغال یا چلسی انگلیس یا گهر دورود کاربرد داشته باشه؟؟؟ ،،،،،، این یعنی عدم وجود هویت در این لوگو[/quote:cf502561ce]
اول از همه منو بعنوان داداش کوچکترت ببخش اگه تند رفتم. راستش شما احساس کردم خیلی مسخره وار کامنت گذاشتی و من هر چقدر هم که طرحم آماتور بوده باشه انتظار مسخره شدنو نداشتم چون خلاصه یه زحمتی کشیدم ولی حالا که فهمیدم نیت این نبوده ازتون عذر میخام.
آبرار خلاصه رشته رو اشتباه کردی چون من رشتم گرافیکه و اینا هم از مباحث گرافیکه حالا چون من خیلی آماتورم بخاطر اینه که تقریبا تازه کارم و رشته معماری واسه یه مبحث دیگست.
خلاصه الان به آبرار مهیار هم گفتم که من دیگه طرح بهتری به مغزم خطور نمیکنه آبرار. بنظرم همونی که محمود عزیز گفت خوبه یعنی چندتا حرفهی بیان.
فقط یه سوال چندتا لوگو هست که شما با دیدنش (بدون اینکه نوشتش رو بخونی) میفهمی این چیه؟(واسه چه نهاد یا شرکتی)[/quote:cf502561ce]
قربونت :) منم اگه کامنتم جوری بوده که باعث سوء برداشت شده عذر میخوام :) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اینکه رشتتم گرافیکه خیلی خوبه و ایشالا موفق باشی توش ،،،،، ولی در مورد معماری (یا کلا هر رشته ای غیر از رشته خودت) قضاوت نکن ،،،،،، من خودم نمیدونم توی گرافیک چقدر به مباحث نظری انتزاع پرداخته میشه ولی میتونم ادعا کنم که توی معماری کاملا دانشجوها برای اینکه طرحشون مورد پذیرش قرار بگیره باید یه حداقل هایی از مباحث انتزاعی رو توی کارشون داشته باشن که مسلماَ از طریق مطالعه مباحث نظری بحث انتزاع این چیزا بدست میاد و تقویت میشه (هرچند که این موضوع متاسفانه در بیشتر دانشگاه ها رعایت نمیشه چون اصولا 90% دانشجوها حتی اصول پایه رشتشونم یاد ندارن ؛ چه برسه به مباحث فرا رشته ای )،،،،، بگذریم ..................................... در مورد سوالت هم فقط این جواب رو بهت میدم که هیچوقت دو گروه از مردم رو نباید در قضاوت و فهم یک اثر هنری یا انتزاعی دخیل دونست ،،،، 1-افرادی که در پایین ترین سطح آگاهی نسبت به کار هنری (در اون زمینه خاص ، چه نقاشی ، چه گرافیک و چه معماری) هستن ،،،،، 2-افرادی که در بالاترین سطح آگاهی در اون زمینه هستن ،،،،،،،،،،،،، البته خیلی خلاصه فقط این دو گروه رو نام بردم ؛ وگرنه باز کردنش که چرا و چطور و ... جاش اینجا نیست :) ،،،،،،،،، بنابراین لازم نیست یک نماد و یا لوگو رو هرکسی با هر سطح دانش و سوادی بفهمه و درک کنه ،،، همونطور که اگه انقدر غرق انتزاع بشه و کسی ازش چیزی سر در نیاره هم کار شاهکاری نیست :) در طرح یک لوگو برای یک موضوع خاص؛ همیشه کلیدواژه های اون موضوع خاص هستن که تعیین میکنن لوگو به چه شکل در بیان ،،،،،،،،، امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی :)
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه ژانويه 05, 2013 5:50 am

[quote:424cccdc1a="mohammadrashti22"][quote:424cccdc1a="mahyarmaya"]mohammadrashti22 :خسته نه باشی بلامیسر.اما در مورد کارت توضیح میدی آبرار؟[/quote:424cccdc1a]

ممنون دوست عزیز

دوستان دو گروه هستند. گروهی میخوان طرح پر شور باشه و گروهی میخوان طرح فرهنگی هم باشه. من سعی کردم در عین پرشور بودن با استفاده از نماد میرزا کوچک خان طرح رو فرهنگی هم نشون بدم

[align=center:424cccdc1a][img:424cccdc1a]http://limootorsh.persiangig.com/damash/tozihatelogo.jpg[/img:424cccdc1a][/align:424cccdc1a][/quote:424cccdc1a]

من بین طرح ها اینو بیشتر پسندیدم فقط آبرار به نظرت تفنگ میرزا بیش از حد دراز نیست!!! غیر طبیعی به نظر میاد
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط armin8651 » شنبه ژانويه 05, 2013 6:38 am

[quote:ef2d628a65="mahyarmaya"]مجید آرمین جان آن میشید؟[/quote:ef2d628a65]

آقا ببخشید من دیگه دیشب نتونستم بمونم
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » شنبه ژانويه 05, 2013 12:46 pm

بچه ها نمی تونین مثل کره ای ها پرچم بزرگ بیاریم ورزشگاه پشت دروازه هرکی می تونه بیاره همین جا نظر بذاره /13/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mosi555 » شنبه ژانويه 05, 2013 4:27 pm

[quote:70e9b4ac31="sepidroudi"][quote:70e9b4ac31="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:70e9b4ac31]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:70e9b4ac31]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:70e9b4ac31]

مجید جان عالیه - فقط مثلا رعد و برق و باران بالای این طرح بزنی پرتر و زیباتر نمیشه به نظرت؟؟؟

اینجوری نشون میده تیفوسیها تیمشون رو تو بارون هم تنها نمیزارن و جانانه تشویق میکنن

یا مثلا از اونجایی که آرم باشگاهمون اسب بالداره :roll: بالهاش که هست - سر یه اسب رو به صورتی هنرمندانه که خودت بلدی مثلا بزاری

البته اینا نظر منه - شاید دارم چرت میگم :lol: :lol:[/quote:70e9b4ac31]

قشنگ ترین طرح برای هوادارای 2 اتیشست majid13 ممنون
با سر اسب مخالفم با بارونم همینطور ولی تو طرح رعد و برق اگه تو اون مشته باشه بنظر من جالب میشه
majid13 امتحان کن اگه جالب شد بزار :arrow:
نماد کاربر
mosi555
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » شنبه ژانويه 05, 2013 5:11 pm

تو طرح ارم باشگاه هم باشه بد نيست
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » يکشنبه ژانويه 06, 2013 6:15 am

خداکنه یه طرح ساده باشه، امیدوارم زیاد توش پیچیدگی نباشه چون زیبایی این لوگو به ساده بودنشه، طرح های ساده خیلی زودتر فراگیر میشن، حتی بچه ها هم میتونن اون لوگو رو بکشن
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » يکشنبه ژانويه 06, 2013 6:21 am

ازنظر من طرح ادیت شده ی "mohammadrashti" ازهمه زیباتر و جالبتره، من خیلی خوشم اومده، هم نمادی از سرسبزی و بارون هست هم نمادی از عدالت طلبی، فونتشم قشنگ شده و تاریخ تاسیس هم هست، جالبیش اینه که داخلِ یه لوگوی گرد طراحی شده
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه ژانويه 06, 2013 10:17 am

این تاپیک داره میره پایینا
دوستان خلاق و طراح منتظر کارهای بهتریم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 10:34 am

[quote:91536c3001="golsar-boy"][quote:91536c3001="mohammadrashti22"][quote:91536c3001="mahyarmaya"]mohammadrashti22 :خسته نه باشی بلامیسر.اما در مورد کارت توضیح میدی آبرار؟[/quote:91536c3001]

ممنون دوست عزیز

[align=center:91536c3001][img:91536c3001]http://limootorsh.persiangig.com/damash/tozihatelogo.jpg[/img:91536c3001][/align:91536c3001][/quote:91536c3001]

من بین طرح ها اینو بیشتر پسندیدم فقط آبرار به نظرت تفنگ میرزا بیش از حد دراز نیست!!! غیر طبیعی به نظر میاد[/quote:91536c3001]

نه آبرار مقیاس واقعی هست. اون زمان تنفگا اینجوری بودن
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه ژانويه 06, 2013 2:00 pm

بنظر من وقتی که لوگو رو انتخاب کردیم اگه این لوگو رو در غالب پرچم های بزرگ ( مثل باشگاههای آلمان) درست کنیم عالی میشه.
البته هزینه ش زیاد میشه و نیاز هست که هر کدوم از ما ها یک سهم کوچکی تو ساختش داشته باشیم ( به قول خودمون دنگی ).
این یک کار نوع تو فوتبال ایران هستش.
دوستان نظرشون چیه؟
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژانويه 06, 2013 2:05 pm

[quote:7a5093f738="yankee"]بنظر من وقتی که لوگو رو انتخاب کردیم اگه این لوگو رو در غالب پرچم های بزرگ ( مثل باشگاههای آلمان) درست کنیم عالی میشه.
البته هزینه ش زیاد میشه و نیاز هست که هر کدوم از ما ها یک سهم کوچکی تو ساختش داشته باشیم ( به قول خودمون دنگی ).
دوستان نظرشون چیه؟[/quote:7a5093f738]

من پايم دانگي دونگي :D يكي از دوستان كه اشنايي يا رفيقي تو كار درست كردن پرچم داره پا پيش بزاره :twisted:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 2:14 pm

من یه پیشنهاد دیگه هم دارم .....بعد این که یکی از لگو ها انتخاب شد

میتونیم مثل سال پیش که عکس میرزارو چاپ کردیم... این لگو رو هم روی تیشرتی چاپ کنیم

بعد به شکل هماهنگ بپوشیم فکر کنم جالب بشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه ژانويه 06, 2013 2:22 pm

[quote:6ffe29e51b="ali_damashi"][quote:6ffe29e51b="yankee"]بنظر من وقتی که لوگو رو انتخاب کردیم اگه این لوگو رو در غالب پرچم های بزرگ ( مثل باشگاههای آلمان) درست کنیم عالی میشه.
دوستان نظرشون چیه؟[/quote:6ffe29e51b]

من پايم دانگي دونگي :D يكي از دوستان كه اشنايي يا رفيقي تو كار درست كردن پرچم داره پا پيش بزاره :twisted:[/quote:6ffe29e51b]

اگه تو ایام محرم به بعضی از این هیئت ها توجه کرده باشین پرچم های بزرگی داشتند .ما از همون پرچم ها نیاز داریم حالا با سایز کمی کوچکتر. مشکل اصلی تو چاپ لوگو روی پرچم هست که فکر نکنم داخل ایران یا رشت چنین اسکنر بزرگش داشته باشیم ! فکر کنم که باید دنبال کسی باشیم تا این لوگو رو به صورت دستی و با خیاتی روی پارچه بدوزه...
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان