[quote:cf502561ce="majid13"][quote:cf502561ce="navidmadan"][quote:cf502561ce="majid13"][quote:cf502561ce="navidmadan"][quote:cf502561ce="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:cf502561ce]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:cf502561ce]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:cf502561ce]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم

اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان

،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر[/quote:cf502561ce]
دوست من از اون اول میگفتی طرحت اصلا خوشم نیومد ومذخرفه بهتر بود. همونطور که گفتم این طرح تلفیقی قدرت و اتحاد رو میرسونه. در ضمن برادر من لوگو یه چیز انتزاییه نه یه چیز حقیقی !

[/quote:cf502561ce]
دمت گرم دیگه مجید جان

چرا ناراحت شدی آخه؟

من کی گفتم طرحت مضخرفه؟

دوستیم همه اینجا،،،، میخواهیم بهترین لوگو رو داشته باشیم ،،،، دوستی یعنی اینکه واسه بهتر شدن؛ همدیگه رو راهنمایی کنیمو اشکالاتمونو به هم بگیم ،،، ناراحتی نداره که ابرار

،،،،،،،،،،،،،، در ضمن من فکر نمیکنم رشتت معماری باشه ، چون تعریفت از انتزاعی بودن یک نماد و نشانه اصلا صحیح نیست ،،،،،، یک نشان انتزاعی در عین اینکه اشاره مستقیم به هدف طراح نمیکنه؛ هیچگونه کثرت گرایی هم با خودش به همراه نداره ،،،،،،، به هر حال علامت مشت هم میتونه قدرت باشه ، هم دعوا باشه ، هم مقاومت باشه ، هم آش و لاش کردن باشه ، هم هر چیز دیگه ای توی هر نوع زمینه ای (ورزشی - اجتماعی - سیاسی - فرهنگی و...) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در ضمن ، حتی با قبول همین لوگوی شما به عنوان لوگوی مناسب و برتر ، خودت قضاوت کن که آیا این لوگو مثلا به جای لوگوی داماش نمیتونه مثلا واسه هوادارای پورتوی پرتغال یا چلسی انگلیس یا گهر دورود کاربرد داشته باشه؟؟؟ ،،،،،، این یعنی عدم وجود هویت در این لوگو[/quote:cf502561ce]
اول از همه منو بعنوان داداش کوچکترت ببخش اگه تند رفتم. راستش شما احساس کردم خیلی مسخره وار کامنت گذاشتی و من هر چقدر هم که طرحم آماتور بوده باشه انتظار مسخره شدنو نداشتم چون خلاصه یه زحمتی کشیدم ولی حالا که فهمیدم نیت این نبوده ازتون عذر میخام.
آبرار خلاصه رشته رو اشتباه کردی چون من رشتم گرافیکه و اینا هم از مباحث گرافیکه حالا چون من خیلی آماتورم بخاطر اینه که تقریبا تازه کارم و رشته معماری واسه یه مبحث دیگست.
خلاصه الان به آبرار مهیار هم گفتم که من دیگه طرح بهتری به مغزم خطور نمیکنه آبرار. بنظرم همونی که محمود عزیز گفت خوبه یعنی چندتا حرفهی بیان.
فقط یه سوال چندتا لوگو هست که شما با دیدنش (بدون اینکه نوشتش رو بخونی) میفهمی این چیه؟(واسه چه نهاد یا شرکتی)[/quote:cf502561ce]
قربونت

منم اگه کامنتم جوری بوده که باعث سوء برداشت شده عذر میخوام

،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اینکه رشتتم گرافیکه خیلی خوبه و ایشالا موفق باشی توش ،،،،، ولی در مورد معماری (یا کلا هر رشته ای غیر از رشته خودت) قضاوت نکن ،،،،،، من خودم نمیدونم توی گرافیک چقدر به مباحث نظری انتزاع پرداخته میشه ولی میتونم ادعا کنم که توی معماری کاملا دانشجوها برای اینکه طرحشون مورد پذیرش قرار بگیره باید یه حداقل هایی از مباحث انتزاعی رو توی کارشون داشته باشن که مسلماَ از طریق مطالعه مباحث نظری بحث انتزاع این چیزا بدست میاد و تقویت میشه (هرچند که این موضوع متاسفانه در بیشتر دانشگاه ها رعایت نمیشه چون اصولا 90% دانشجوها حتی اصول پایه رشتشونم یاد ندارن ؛ چه برسه به مباحث فرا رشته ای )،،،،، بگذریم ..................................... در مورد سوالت هم فقط این جواب رو بهت میدم که هیچوقت دو گروه از مردم رو نباید در قضاوت و فهم یک اثر هنری یا انتزاعی دخیل دونست ،،،، 1-افرادی که در پایین ترین سطح آگاهی نسبت به کار هنری (در اون زمینه خاص ، چه نقاشی ، چه گرافیک و چه معماری) هستن ،،،،، 2-افرادی که در بالاترین سطح آگاهی در اون زمینه هستن ،،،،،،،،،،،،، البته خیلی خلاصه فقط این دو گروه رو نام بردم ؛ وگرنه باز کردنش که چرا و چطور و ... جاش اینجا نیست

،،،،،،،،، بنابراین لازم نیست یک نماد و یا لوگو رو هرکسی با هر سطح دانش و سوادی بفهمه و درک کنه ،،، همونطور که اگه انقدر غرق انتزاع بشه و کسی ازش چیزی سر در نیاره هم کار شاهکاری نیست

در طرح یک لوگو برای یک موضوع خاص؛ همیشه کلیدواژه های اون موضوع خاص هستن که تعیین میکنن لوگو به چه شکل در بیان ،،،،،،،،، امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی