[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مه 25, 2012 8:59 am

[quote:999b6f72d4="only_abarar"][quote:999b6f72d4="MEHRDAD"]درمورد برنامه ای که من خودم ندیدم و می دونم اکثر بچه هایی که انتقاد دارند هم ندیدن(چون اکثرا استادیومی هستید نه پشت سیستمی) نظری ندارم .

خیلی ها انتقادها و ابراز علاقه هاشون رو اعلام کردند . من فقط چند جمله می گم که امیدوارم منظورم رو بگیرید، این انتخاب شدن ها و انتخاب نشدن ها بی دلیل و حکمت نیست ...
گودبای پارتی هم راه نندازید...شاید هرندی موفق بود و شاید نبود اما مطمئن باشید مربیگری تیم داماش (تیم های دیگه لیگ ایران رو کاری نداریم ) به سبقه یک فرد ربطی نداره .[/quote:999b6f72d4]
اولین برنامش سر بازی ملوان بود و داماش خارج خونه بازی داشت پس همه کسایی که انتقاد دارن اون برنامه رو دیدن.حالا شاید تو ندیده باشی دلیل نمیشه هیچکی ندیده باشه!!![/quote:999b6f72d4]

بیأ مره بزن :roll:
من اکثرا حوصله دیدن کارشناسی ها رو ندارم و جذابیتی هم برام نداره ولی دیدم بعضی ها هم میگن بازی داماش و ملوان نه بازی های داماش و ملوان . توی نظرات هم ببینی اکثرا میگن بازی داماش با ملوان .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 25, 2012 9:06 am

[quote:1dd885e6fa="MEHRDAD"][quote:1dd885e6fa="only_abarar"][quote:1dd885e6fa="MEHRDAD"]درمورد برنامه ای که من خودم ندیدم و می دونم اکثر بچه هایی که انتقاد دارند هم ندیدن(چون اکثرا استادیومی هستید نه پشت سیستمی) نظری ندارم .

خیلی ها انتقادها و ابراز علاقه هاشون رو اعلام کردند . من فقط چند جمله می گم که امیدوارم منظورم رو بگیرید، این انتخاب شدن ها و انتخاب نشدن ها بی دلیل و حکمت نیست ...
گودبای پارتی هم راه نندازید...شاید هرندی موفق بود و شاید نبود اما مطمئن باشید مربیگری تیم داماش (تیم های دیگه لیگ ایران رو کاری نداریم ) به سبقه یک فرد ربطی نداره .[/quote:1dd885e6fa]
اولین برنامش سر بازی ملوان بود و داماش خارج خونه بازی داشت پس همه کسایی که انتقاد دارن اون برنامه رو دیدن.حالا شاید تو ندیده باشی دلیل نمیشه هیچکی ندیده باشه!!![/quote:1dd885e6fa]

بیأ مره بزن :roll:
من اکثرا حوصله دیدن کارشناسی ها رو ندارم و جذابیتی هم برام نداره ولی دیدم بعضی ها هم میگن بازی داماش با ملوان نه بازی داماش و ملوان . توی نظرات هم ببینی اکثرا میگن بازی داماش با ملوان .[/quote:1dd885e6fa]
تووو جان زن ناری کی :lol:
اول سر بازی ملوان این حرفارو زد که داماش خارج خونه داشت با مس که نکته جالبشم اینجا بود که یک ساعت داماش رو گرفت زیر باد انتقاد و اخر بازی هم گفتن داماش 2-0 باخت که هرندی هم گفت خوب دیگه با این وضع معلوم بود بهتر از این نمیشه ولی بعد از ده دقیقه یهو اعلام کردن که داماش تو دقایق پایانی 2-2 کرد در کمال تعجب اصلا خوشحال نشد و گفت البته همین مساوی هم چیز جالبی نبود!!مگه میشه یه رشتی که ادعای تعصبم داره فکر کنه داماش 2-0 باخته و بعد از ده دقیقه بگن تو 2 دقیقه اخر افشین دوتا زده و خوشحال نشه ادم!!! خودم کامل دیدم و داشتم دیوانه میشدم !!!و دوباره سر بازی با ملوان بازی برگشت حفاشو تکرار کرد که خودم ورزشگاه بودم و زیر باتوم!!! ولی چنتا از بچها دیدن وحتی ینفر همون موقع که تو ورزشگاه بودم زنگ زد بهم گفت
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه مه 25, 2012 9:12 am

ان شاالله که موفق باشه باداماش همه چی دست خودشه میتونه ازتجربه های مربی هایه بومیه قبلی استفاده کنه که به حال روز اونا نیفته مثل جهانپور که باپگاه تولیگ هفتم که اومد تاهفته هشتم فقط2امتیازاوردرفت واشتباهاتی که اونا کردن رونکنه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مه 25, 2012 9:17 am

معمولا تو برداشت های درستی از حرف هام نمی کنی و قبلا هم دیدمت بهت گفته بودم اما بهت میگم زیاد فکر نکن یه شخصیت می تونه از هر جهت کامل سفید باشه ولی می دونم این سفیدیش با همین حرکت خیلی انتقاد آمیزش سفیدتر از خیلی ها هست که همین الان توی تیم هستند و مطمئن باش اگر ببینمت و بگم چرا این حرف رو میزنم تو ممکنه بازم بگی نباید اون حرفا رو تو تلویزیون که همه می بینند می زد ولی متوجه حرفم میشی :wink:
شما هیچ وقت به یک بعد قضایا نگاه نکنید ... همه آدما خاکستری اند شاید یکی رنگ سفیدش بیشتر یکی کمتر ولی می دونم انتخاب هرندی حتی با همون رفتار خیلی اشتباهی که شماها می گید و من ندیدم به لحاظ شخصیتی بهتر از انتخاب بعضی شخصیت ها بود که باعث رتبه هفتم شدند و دیگه بازشم نمی کنم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط ashkan0131 » جمعه مه 25, 2012 9:18 am

اولا تا مالکیت باشگاه مشخص نشه حضور یا عدم حضور خود عابدینی در تیم مشخص نیست چه برسه به هرندی -----در ضمن این آقا کارنامه آنچنانی نداره در صحبت هاش با لحن بدی هم بر علیه داماش صحبت کرده ولی اون هم از روی عصبانیت بوده مطمئن باشید هرندی میاد که در فوتبال بمونه وتمام سعی و تلاشش رو انجام میده تا تیم موفق بشه امیدوارم در صورت حضور قطعیش در داماش به حاشیه و رسانه ای شدن نره
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه مه 25, 2012 10:05 am

[quote:a3749e1b7c="MEHRDAD"][quote:a3749e1b7c="pedram_1367"][quote:a3749e1b7c="MAZIYAR"][color=black:a3749e1b7c]هادی سهرابی،بازیکن رشتی فصل گذشته نساجی قاءمشهر و سالهای اخیر داماش گیلان با توجه به پیشنهادهای خوبی که از تراکتورسازی تبریز ، سایپای البرز و پیکان تهران دارد اولویت اول خود برای فصل آینده را تیم شهرش می داند.همچنین هادی سهرابی از طریق وارش اسپرت در پیامی انتخاب شایسته امید هرندی به عنوان سرمربی تیم داماش گیلان را به ایشان و هواداران پرشور گیلانی تبریک عرض کرد.[/color:a3749e1b7c][/quote:a3749e1b7c]

تشکر از اطلاع رسانی شما ... پس ما یکم امیدوار بشیم که این بازیکنان ما دوباره به خانه هاشون بر می گردند ... راستی خبری از نظرمحمدی و میکائیلی ندارین ؟ میان نمی یان ؟[/quote:a3749e1b7c]

نظرمحمدی به دلایلی بعید می دونم اما مسعود احتمالش زیاده ، البته با خودش حرف نزدم . [/quote:a3749e1b7c]

امیدوارم برگردند ... فکر می کنم این یک فصل دوری خیلی واسشون لازم بود تا تجربیاتشون زیادتر بشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه مه 25, 2012 10:33 am

[quote:6152803591="777"]ان شاالله که موفق باشه باداماش همه چی دست خودشه میتونه ازتجربه های مربی هایه بومیه قبلی استفاده کنه که به حال روز اونا نیفته مثل جهانپور که باپگاه تولیگ هفتم که اومد تاهفته هشتم فقط2امتیازاوردرفت واشتباهاتی که اونا کردن رونکنه[/quote:6152803591]

نه عزیز من جهانپور تو8 بازی 4امتیاز گرفت نه 2 امتیاز. شرایط بازیهای اول فصل ان سال هم دقیقا" مثل امسال بود بازیهای سخت تیم تو اول فصل بود بعد بازیها اسان شد برای مثال تیم داماش تو چهار هفته اول چهارتیم اول جدول مثل سپاهان نایب قهرمان ان فصل توهفته اول با پرسپولیس قهرمان تو هفته دوم با ابومسلم تیم چهارم ان فصل درهفته چهارم بازی کرد. البته نباید از اشتباهات داوری (مثل پنالتی تاییدشده تو برنامه 90روی ملکی تو هفته اول ودربازی باسپاهان در حالی که بازی صفز -صفر بود وما بازی رو در 10 دقیقه اخر باختیم ویا پنالتی اخراج روی چاووشی در بازی با ابومسلم ویا ان پنالتی مشکوک برای صنعت نفت تو دقایق پایانی وباخت ما )والبته اشتباهات ساشا ایلیچ به سادگی گذشت.شاید ان سال یه مدیر فوتبالی داشتیم مثل عابدینی در ادامه فصل پگاه با توجه به بازیهای اسانش نتایج خوبی میگرفت.یادمون نره تو ان سال تیم ما وضعیت بدی قبل شروع فصل داشت ومیخواست واگذار بشه وتیم خوب یارگیری نکرد اما بااین وجود هنوز هم تیم ما هرچه داره از همون دواران حضور جهانپورداره. یادمه بازیکن ناشناسی مثل مختاری ار جهانپوراورد وبهش بازی داد والان اسکلت تیم ما ما همون تیم جهانپور است.نظیفکار- مختاری -حاجتی -مهدوی -چاووشی -افشه وحتی سهرابی هم اولین بار جهانپور بهش میدان داد میکاییلی وخیلیهای دیگر راهم میتوان به این جمع اضافه کرد.
واقعیت اینه اگه یه مدیر خوب داشتیم بزرگترین افتخار فوتبال رشت به نام بانیش نوشته میشد و ما زیر بیرق دیگران نمی رفتیم کما اینکه اگه امسال هم وقتی تارتار خوب نتیجه نمی گرفت اگه یه مدیر ضعیف داشتیم آن باقلا مربیمون میشد تحت تاثیرتماشاگران وبعدبیا ودرستش کن من پرسپولیس بردم ودیگه به خدایی هم راضی نمیشد امپراطوری بماند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه مه 25, 2012 10:40 am

ساعاتی پیش با آقای عابدینی گفتگو می کردم از شما می گفت و از انتقادات شما و حمایتهایتان و اینکه وقتی چنین جوی برای این تیم وجود دارد یعنی به آن تعصب دارید یعنی عاشقش هستید و این هنجاری زیباست.
امیر عابدینی نشان داد که از شما دور نیست و در کنار شماست از جنس شماست و حرفهایتان را می خواند گله هایتان را می شنود و به آنان گوش می سپارد چون پدری مهربان درددلهایتان را با سعه صدر به جان می خرد و در همه حال برایتان تمام وجودش را در طبق اخلاص می گذارد تا همیشه و در نهایت شادمانتان ببیند.
شاید یادتان نرفته باشد ابتدای فصل گذشته بود که ما در اوج ثروت بودیم و روزگار به کاممان بود اما عابدینی در مصاحبه ای به صراحت گفت ما امسال هدفمان قرار گرفتن در میان تیمهای مطرح است یعنی 6 تیم دوم جدول و حتما یادتان نرفته که در این فصل چه بر سر تیم شهرتان آمده از هفته دوم مسابقات همه چیز آغاز شد دلهره و ترس از انحلال و سقوط اما تنها صدای گرم این مرد امیدوارمان می کرد.
همیشه می گفتم اندکی صبر سحر نزدیک است و بسیاری از شما با این سخن من آرام می گرفتید در حالیکه خود در آتش می سوختم اما هر وقت و هر زمان امیر عابدینی با طنین خاص صدایش می گفت علی نگران نباش با قدرتی دوباره و با عظمی بیشتر به تلاش می پرداختم و به آینده امیدوار می شدم.
آری اختلاس و زندان و تغییر 3 سرمربی و بی پولی و ... هر تیمی را می توانست نابود کند اما عابدینی ماند و تلاش کرد و به هدفش رسید تیم در بالاترین رتبه 6 تیم دوم قرار گرفت و این نشاندهنده قدرت مدیریت و توانمندی این مرد بود پس وقتی امروز می گوید باید به سمت بومی سازی برویم چیزی که خودمان آن را بارها فریاد زدیم و بارها گفتید که تیم کهکشانی نمی خواهید و ثبات در نام و ساختار و بومی سازی می خواهید بنابراین امروز نیز به او و افکارش اعتماد کنید و بدانید امیر عابدینی همچون ما قلبش برای فوتبال رشت و مردم رشت و خود رشت می تپد. علی یارتان
fb آقای سراوانی
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 25, 2012 11:03 am

[quote:a675d3144b="MEHRDAD"]معمولا تو برداشت های درستی از حرف هام نمی کنی و قبلا هم دیدمت بهت گفته بودم اما بهت میگم زیاد فکر نکن یه شخصیت می تونه از هر جهت کامل سفید باشه ولی می دونم این سفیدیش با همین حرکت خیلی انتقاد آمیزش سفیدتر از خیلی ها هست که همین الان توی تیم هستند و مطمئن باش اگر ببینمت و بگم چرا این حرف رو میزنم تو ممکنه بازم بگی نباید اون حرفا رو تو تلویزیون که همه می بینند می زد ولی متوجه حرفم میشی :wink:
شما هیچ وقت به یک بعد قضایا نگاه نکنید ... همه آدما خاکستری اند شاید یکی رنگ سفیدش بیشتر یکی کمتر ولی می دونم انتخاب هرندی حتی با همون رفتار خیلی اشتباهی که شماها می گید و من ندیدم به لحاظ شخصیتی بهتر از انتخاب بعضی شخصیت ها بود که باعث رتبه هفتم شدند و دیگه بازشم نمی کنم .[/quote:a675d3144b]
بره اصلا باشه سفید اصلا کاله سفید.من مگه گفتم باید تارتار می موند؟؟؟من که از همه بیشتر با تاتار مخالف بودم.خودتم میدونی.با اینکه هرندی هیچ رزومه خاصی نداره و اصلا مشخص نیست که موفق بشه یا نه من بازم میگم چون بومیه خوبه.ولی خوب یه سری که میگن نمیدونم با امدن هرندی فصل جدید در فوتبال رشت شروع شدو نمیدونم داماش میشه بارسلونا اینا همه حرفای احساسی.ادم باید بر اساس واقعیات حرف بزنه دیگه.مگه چی از هرندی دیدن که این حرفارو میزنن؟؟مگر اینکه دیشب تو خواب بهشون الهام شده باشه!!!اصلا من میگم میانه جدول بودن با یه مربی و تیم بومی رو به قهرمانی تو لیگ و رفتن به اسیا با یه مربی و یه تیم غیر بومی رو ترجیح میدم.اصلا با اینکه هرندی هیچ کارنامه ای نداره میگم صرفا جهت اینکه بومیه فرصت دادن بهش کار درسته ای ولی نمیدونم چرا حرف منو نمیفهمی؟؟!!ما میگیم حاظریم با بومی سقوط کنیم ولی تیممون غیر بومی نباشه بعد چطور حرفای سنگین این اقا باید اینقدر راحت از کنارشون گذشت؟؟؟!!نگفتم بایم از بازی اول علیه اش اعتراض کنیم که!!!گفتم باید واسه این حرکتش پاسخ مناسبی داشته باشه و اگه نداره عذر خواهی کنه.این حداقل کاری که میتونه بکنه.پس اگه نخواد اسه اینکارش جواب بده پس به حرفاش اعتقاد داره واد می هم که اعتقاد داره فوتبال رشت پیش فوتبال انزلی اینقدر حقیره پس چرا امده مربی داماش شده؟؟؟و چرا من باید ازش حمیات کنم؟؟؟
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مه 25, 2012 11:28 am

به قول خودت بره من اصلا راجع به این توضیحات و تحلیلی که کردی حرفی نزدم. این نظرته و هر کسی نظری داره منم نظر مثبت یا منفی ندادم ... :)

ضمنا امید هرندی تمام انتقادات و کامنت های سایت رو خونده که فکر کنم الان مازیار در موردش بنویسه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط eparsi » جمعه مه 25, 2012 11:46 am

[quote:20d6c2af7d="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها میگن که برخی بیش از حد حسس و تعصبی برخورد میکنن!!!یکی به من بگه واقعا بیشترین رقایبت رو با کی داریم؟؟!!غیر اینه که با ملوان؟؟؟خوب وقتی جلو حریفمون اینطور تحقیر و کوچیک میشیم اونم از زبان یه همشهری.این بنظرتون چیزی که باید ازش به همین راحتی گذشت؟؟!!!فکر کن مثلا مربی جدید لیورپول بیاد بگه ما باید از تیم منچستر یاد بگیریم!!!یعنی هوادارای لیورپول خاندان اون مربی رو میزارن بالا دار!!!یه هوادار لیورپول به پسر مالک باشگاه نامه نوشت و اون پسر مالک جواب اون هوادارو با نامه داد و لی یک توهین امیز صحبت کرد بعد هوادارای لیورپول دو روز کامل تو شهر تظاهرات کردن!!بعد این اقا خیلی راحت و با کینه امده 2/3 بار تو تی وی به بدترین شکل فوتبال رشت رو کوبونده بعد بعضی ها میگن این حساسیت بی مورده!!!واقعا واسم جالبه!!!![/quote:20d6c2af7d]
تی حرف انزلیچی آبرار ولی خوایی مثلا بشی تظاهرات بکوونی چی ببه بیشتر وضع خراب کوونی بهتر نکوونی اَ موقع بهتر ایسه امان از تیم حمایت بکوونی لیورپول وضع با امان دخیلی فرق کوونه امان الان امی وضع تثبیت ببوسته نیه و بهتر انه که فعلا حمایت بکونیم :wink:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مه 25, 2012 11:54 am

[color=black:5fd4ad0266]در صحبتی که دیروز با امید هرندی داشتم قول اولین مصاحبه را به ما داده بود و از آنجایی که از ما آشنایی نسبی داشت و در مورد وارش اسپرت شنیده بود به سایت آمد و تمام انتقادات و حمایت ها رو خوند و از انتقادها با دید باز استقبال کرد و گفت تیم داماش اینجور هوادار می خواد و من در کنار آین انتقادها و بستن یه تیم خوب میتونیم برای آسیایی شدن تلاش کنیم
این یه نکته خوب هست که سرمربی تیم نظرات هواداران رو کاملا و با دقت میخونه و فردا هم با ایشان قرار مصاحبه داریم و به خواسته خودشان از ما خواسته تا به جز سوالات وارش اسپرت،از شما کاربران محترم سایت بخواهیم تا سوالاتی که دارید رو توی همین تایپیک بیاورید و در مورد بحث ملوان هم نیازی نیست سوالی بپرسید چون توضیحات تکمیلی را در مصاحبه فردا می دهند.
در پایان هم لازم میدونم از داشتن شخصیت بالا و انتقادپذیری ایشان تشکر کنم.که مثل مربی سابق تا یه انتقاد دید نگفت اینا خط گرفته بودند[/color:5fd4ad0266]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط meraj130 » جمعه مه 25, 2012 11:59 am

میخوام از امید هرندی پرسیده بشه که در چه پست های قصد دارن بازیکن بگیرن و دنبال بازیکن ستاره یا ملی پوش هم میرن؟

چه رتبه ای رو برای داماش در نظر گرفتن و گویا مهندس عابدینی به امید هرندی گفته که لیست بده میخوام بدونم مهندس عابدینی چه رتبه ای از هرندی خواسته و انتطار داره؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rashtlove » جمعه مه 25, 2012 12:04 pm

مازیار مهرداد عزیز از شما ابراران یه خواهش دارم مثل همیشه که مرامتون همینه همیشه صادق بودین اطلاع رسانی کردین .
در مورد اون مصاحبه که انجام داد یه سری حرف زد که خودتون گفتی فردا بهش پرداخته میشه اما انتظار داریم مثل همیشه اگه بازم اون حرف رو تایید کرد و بلاخره یه سری خرفا رو دوباره بازگو کرد حداقل عذر خواهی نکرد همرو انعکاس بدی تا ما بشناسیم ادممون رو از مصاحبش چیزی کم نشه (میدونم نمیشه در حد حرف میگم )فقط همین دادا /13/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه مه 25, 2012 12:09 pm

اگه ممکنه از آقای هرندی بپرسید که آیا در بازی های خارج از خانه فقط به فکر کسب مساوی هستند یا تیم رو برای برد به میدان میفرستند؟ امیدوارم که تفکرات دفاعی نداشته باشند و به یک گل جلو افتادن از حریفان خصوصاً تو بازی های داخل خانه قناعت نکنند چون ثمری نداره و اکثراً در این شرایط بازی رو با مساوی یا باخت عوض کردیم در گذشته.

ضمناً از چه تاریخی برنامه بدن سازی و اردوی تیم رو شروع میکنند؟ بهشون بفرمایید که هوادار های داماش همیشه از تیمشون حمایت میکنند و به عشق این تیم تمام دغدغه های این چند وقت اخیر تیم رو تحمل کردند و دست از حمایت بر نداشتند.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان