[quote:5021fe1f01="ba-taasob-2"][quote:5021fe1f01="navidmadan"]من موندم که چرا وقتی هم داماش هم ذوب آهن هردو میتونن بجنگن واسه آسیایی شدن اینجور میان بی حالو بی تحرکو خواب آور بازی میکنن........[/quote:5021fe1f01]
چون تیم چهارم نمیره آسیا

[/quote:5021fe1f01]
استقلال قهرمان جام حذفی شده و در بین سه تیم نخست هست . بنابراین تیم چهارم لیگ هم به آسیا می ره.
ما تو این فصل به خاطر مشکلاتی که داشتیم و حاشیه هایی که وجود داشت امتیازات زیادی رو بی جهت از دست دادیم که اگر تعدادی از این امتیازات رو به این سادگی از دست نمی دادیم خیلی راحت تو رتبه چهارم جدول قرار داشتیم !
در مورد این مسابقه هم باید بگم واقعا تو چند صحنه میلاد فراهانی خوب کار کرد و من فکر می کنم این بهترین مسابقه فراهانی بود چون تو مسابقات دیگه مدافعین اجازه نمی دادند که چنین موقعیت هایی برای تیم حریف ایجاد بشه و البته توی دو صحنه هم که شانس با ما یار بود هر چند در دو صحنه هم شانس با تیم ذوب آهن یار بود مثل همون پنالتی ای که طبق معمول اکثر بازیهای داماش براش گرفته نمیشه ( حالا اگر توی طول فصل یکی دو اشتباه داوری به سود داماش بود که اونم هم تو بوق کرنا کردند ) .
روی هم رفته بعد از بازی با سپاهان تیم تازه روند خودش رو پیدا کرد و به این تیم میشه امیدوار بود که این روند شکست ناپذیری رو تا پایان لیگ هم در مقابل تیم های صبا در رشت ، نفت در تهران (با توجه به واگذاریش به اراک) و شهرداری تبریز توی رشت حفظ کنه و حداقل 7 امتیاز رو از این بازیها بگیره.