[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamidjavan » جمعه آپريل 13, 2012 7:28 pm

[quote:dbe88788f2="The_King_of_rasht"][quote:dbe88788f2="MAZIYAR"][quote:dbe88788f2="miladcivil"][quote:dbe88788f2="majid13"]دم ممد غلامی هم گرم واقعا جنگده بازی کرد.[/quote:dbe88788f2]

آره ، غلامی خوب بود ، منم راضیم . اما عالی نبود ، بازم در یک صحنه با سر توپ ربایی کرد که حتی بازم
پای بازیکن بهش برخورد کرد ، اما بعضی بچه تو جایگاه H دهن مارو سرویس کردن که هی تشویق نکن ،
فحش میدادن بهش ، هی چاووشی رو تشویق کن و ...........
خدایی خیلی اعصاب مارو بهم ریختن . چند نفر تازه اومدن تو اون قسمت H که ما هستیم و تو این چند بازی
هم نظم مارو بهم ریختم و هم اعصابمونو خراب کردن ![/quote:dbe88788f2]
متاسفانه همون افراد دارن باعث ضربه زدن به جو صمیمی هواداران میشن و وقتی پشت دروازه شعار ایران آسیا رو داد به من زنگ زدن و گفتن این چه شعاریه که من گفتن به تو چه؟هرکس دوست داره میگه![/quote:dbe88788f2]

میلاد جان این ادامه همون جریانی بود که من واستون قبل از بازی تعریف کردم و از بعد از بازی با سپاهان شروع شده اگر یه خورده واقع بین هم باشیم همچین افرادی باعث میشند که وقتی یک بازیکن بعد از پایان قراردادش از اینجا میره دهنش رو باز کنه و هر چیزی در مورد کل رشت بگه جالب اینجاست وقتی خودشون داشتند واسه من رشادت هاشون! رو تعریف میکردند اینقدر مسخره بود که واقعا مونده بودم چی بگم !!!![/quote:dbe88788f2]

غلامی مثل همیشه با تعصب بازی کرد. غلامی تو بدترین روزهای فوتبالیش هم برای ما با تعصب بازی کرده . شاید بازیش نگرفته وتوپهاش گل نشده اما توتعصبش شک ندارم. امروز هم عالی بودوبازی خوبی ارایه کرد. (متاسفانه بازیکن اگه روزش نباشه براش حرف در میارند مثل انصاری فرد که امروز تماشاگران سایپا بهش اعتراض کردند وبازیهای خوب چندسال اخیرشو به خاطر یه بازی نادیده گرفتند)امسال ابوذر رحیمی هم برای ما عالی بازی کرده وخیالمون از دفاع چپ کاملا" راحت کرد در ضمن امروز نفوذهای خوبی هم داشت وشاید هم جاش تو تیم ملی خالیه.
در مورد بعضی ها هم بگم که فقط دنبال تخریب تیم هستند وخراب کردن تشویق ومتاسفانه دهنشون برای همه چیز باز میشه به جزء تشویق
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamidjavan در جمعه آپريل 13, 2012 7:32 pm .
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آپريل 13, 2012 7:29 pm

امروز میلاد رو فرم نبود اما قبول ندارم که کم کاری میکرد اون با اینکه مدت هاست از رفتنش گفته اما تاکید کرده که بخاطر مردم به بازی ادامه میده یادمون نره همه بازیکنای داماش بجز یک نفر در بدترین شرایط در کنار تیم موندند و ما وظیفه داریم از تمام بازیکنانمون تا آخرین لحظه حمایت کنیم. و اگه یکی از اونا روز خوبی نداشتند روزای خوبشونو از یاد نبریم. بقول معروف بخاطر یه دستمال قیصریه رو به آتیش نکشیم .به هر حال این نظر منه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 13, 2012 9:10 pm

[quote:7d914a6a8f="navidmadan"]منم این برد شیرینو به همه بچه ها تبریک میگم ,,,, توی روزی که بارون امان همه رو توو ورزشگاه بریده بود بازم به نسبت تشویق بچه ها بد نبود ........... غیر از 2-3 مورد کوچیک تعللی که بچه ها داشتن توی کل بازی که یکیشم باعث شد گل بخوریم دیگه اشتباه آنچنانی ای بچه ها نداشتنو با اینکه بازی با پرسپولیسم برده بودن ولی بازم مغرور نشدنو واسه برد بازی کردن که باید ازشون ممنون بود ...................... اینجا میخوام واقعا از محمد غلامی تشکر کنم که با اینکه چند روز پیش مصاحبه کرده بودو گفته بود که اولویتش واسه فصل بعد استقلالو پرسپولیسه ولی با همه وجودش امروز بازی کرد , گرچه بهترین روزش نبود ولی تلاششو کردو یه گل حساسم واسمون زد ........................................................................................................................... ولی نکته منفی این بازی فقط یک چیز بود اونم نحوه بازی کردن میلاد زنیدپور ,,,,,,,, من خودم به شخصه میلادو خیلی دوست دارم ولی واقعا انتظار نداشتم بیاد توی زمینو انقدر رفع تکلیفی بازی کنه .................. شاید کم کاریه امروزش زیر سایه تلاش بقیه بچه ها که باعث برد تیم شدن گم بشه ولی اصلا این حرکتش بخششی توش نمیتونه باشه .............................. بچه ها همه شماها که امروز چه از تلوزیونو چه از ورزشگاه بازی رو دیدید خواهشا نظرتونو راجع به بازیه میلاد بگید , نمیدونم شاید من دارم اشتباه فکر می کنم!! ,,,,,,,, توی چند صحنه که بهش پاس داده شد متاسفانه اصلا دنبال توپ نمیرفت که توی یکی از صحنه ها هم یکی از بازیکنای تیم که یادم نیست کی بود بهش اعتراض کرد که چرا نمیری دنبال توپ؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, توی شرایطی که تیم داره خوب نتیجه می گیره اصلا حاشیه درست کردن واسه تیم درست نیست ,,, تنها انتظاری که از کادر فنی دارم اینه که بازیه امروز میلادو قشنگ آنالیز کنن ببینن واقعا این بازیکن نهایت تلاششو امروز کرد توی همون چند دقیقه ای که اومد توی بازی یا نه؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, و یه خواهش از آقا مهرداد گل : ازش میخوام که این ماجرا رو پیگیری کنه , نظر بقیه رو هم جویا بشه و بعدش حالا از یه طریقی این ندا رو به تیم بده که این هوادارا به خاطر اسمو تیپ بازیکنا نیست که دوسشون دارنو تشویقشون می کننو بهشون لقب میدن ,,,, این تلاش بازکنا توی زمینه که باعث تشویق هوادارا میشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, نیم فصل اول چاووشی واقعا رو فرم نبودو خیلیامونم بهش اعتراض داشتیم , ولی حالا که داریم میبینیم که داره با همه وجود واسمون بازی میکنه نتیجش شد این همه تشویقی که واسش انجام شدو نوش جونش ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, امیدوارم میلاد اگه دلش دیگه با تیم نیست به زور وارد میدون نشه واسمون , چون فقط باعث ضرر تیم شهرمون میشه , ولی اگه مشکلش جای دیگس امیدوارم هرچه زودتر مشکلش رفع بشه و توی این 4 هفته آخر به تیم کمک کنه تا با یه خاطره خوب از این شهر بره................................................................[/quote:7d914a6a8f]

در خیلی از مسائل با شما هم عقیدم . اما به نظر من (شخصا") میلاد به دلیل بازی نکردن تو فرم بازی نیست ، درسته
امروز چنتا ایستگاهی بد زد و کم دوندگی داشت و حتی یکی از بازیکنا ازش خواست پیگیرتر بازی کنه ، اما یکی دو تا پاس
خوب داد و حتی چنتا دریبل خوب در لب خط داشت .
چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است ........... امسال مونده و 4تا بازی دیگه و خدارو شکر تیم موندنی شده و الان
برای کسب آبرو تلاش میکنه ، پس بهتره ماهم این مسائلی که هست و حتی به نظرمون میرسه رو نگه داریم و دامن بزنیم ،
تا فصل نقلو انتقالات عابدینی میدونه چیکار داره (من به شخصه در این مورد خیلییییلی قبولش دارم) ......................
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه آپريل 13, 2012 9:45 pm

[quote:3c300a518c="miladcivil"][quote:3c300a518c="navidmadan"]منم این برد شیرینو به همه بچه ها تبریک میگم ,,,, توی روزی که بارون امان همه رو توو ورزشگاه بریده بود بازم به نسبت تشویق بچه ها بد نبود ........... غیر از 2-3 مورد کوچیک تعللی که بچه ها داشتن توی کل بازی که یکیشم باعث شد گل بخوریم دیگه اشتباه آنچنانی ای بچه ها نداشتنو با اینکه بازی با پرسپولیسم برده بودن ولی بازم مغرور نشدنو واسه برد بازی کردن که باید ازشون ممنون بود ...................... اینجا میخوام واقعا از محمد غلامی تشکر کنم که با اینکه چند روز پیش مصاحبه کرده بودو گفته بود که اولویتش واسه فصل بعد استقلالو پرسپولیسه ولی با همه وجودش امروز بازی کرد , گرچه بهترین روزش نبود ولی تلاششو کردو یه گل حساسم واسمون زد ........................................................................................................................... ولی نکته منفی این بازی فقط یک چیز بود اونم نحوه بازی کردن میلاد زنیدپور ,,,,,,,, من خودم به شخصه میلادو خیلی دوست دارم ولی واقعا انتظار نداشتم بیاد توی زمینو انقدر رفع تکلیفی بازی کنه .................. شاید کم کاریه امروزش زیر سایه تلاش بقیه بچه ها که باعث برد تیم شدن گم بشه ولی اصلا این حرکتش بخششی توش نمیتونه باشه .............................. بچه ها همه شماها که امروز چه از تلوزیونو چه از ورزشگاه بازی رو دیدید خواهشا نظرتونو راجع به بازیه میلاد بگید , نمیدونم شاید من دارم اشتباه فکر می کنم!! ,,,,,,,, توی چند صحنه که بهش پاس داده شد متاسفانه اصلا دنبال توپ نمیرفت که توی یکی از صحنه ها هم یکی از بازیکنای تیم که یادم نیست کی بود بهش اعتراض کرد که چرا نمیری دنبال توپ؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, توی شرایطی که تیم داره خوب نتیجه می گیره اصلا حاشیه درست کردن واسه تیم درست نیست ,,, تنها انتظاری که از کادر فنی دارم اینه که بازیه امروز میلادو قشنگ آنالیز کنن ببینن واقعا این بازیکن نهایت تلاششو امروز کرد توی همون چند دقیقه ای که اومد توی بازی یا نه؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, و یه خواهش از آقا مهرداد گل : ازش میخوام که این ماجرا رو پیگیری کنه , نظر بقیه رو هم جویا بشه و بعدش حالا از یه طریقی این ندا رو به تیم بده که این هوادارا به خاطر اسمو تیپ بازیکنا نیست که دوسشون دارنو تشویقشون می کننو بهشون لقب میدن ,,,, این تلاش بازکنا توی زمینه که باعث تشویق هوادارا میشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, نیم فصل اول چاووشی واقعا رو فرم نبودو خیلیامونم بهش اعتراض داشتیم , ولی حالا که داریم میبینیم که داره با همه وجود واسمون بازی میکنه نتیجش شد این همه تشویقی که واسش انجام شدو نوش جونش ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, امیدوارم میلاد اگه دلش دیگه با تیم نیست به زور وارد میدون نشه واسمون , چون فقط باعث ضرر تیم شهرمون میشه , ولی اگه مشکلش جای دیگس امیدوارم هرچه زودتر مشکلش رفع بشه و توی این 4 هفته آخر به تیم کمک کنه تا با یه خاطره خوب از این شهر بره................................................................[/quote:3c300a518c]

در خیلی از مسائل با شما هم عقیدم . اما به نظر من (شخصا") میلاد به دلیل بازی نکردن تو فرم بازی نیست ، درسته
امروز چنتا ایستگاهی بد زد و کم دوندگی داشت و حتی یکی از بازیکنا ازش خواست پیگیرتر بازی کنه ، اما یکی دو تا پاس
خوب داد و حتی چنتا دریبل خوب در لب خط داشت .
چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است ........... امسال مونده و 4تا بازی دیگه و خدارو شکر تیم موندنی شده و الان
برای کسب آبرو تلاش میکنه ، پس بهتره ماهم این مسائلی که هست و حتی به نظرمون میرسه رو نگه داریم و دامن بزنیم ،
تا فصل نقلو انتقالات عابدینی میدونه چیکار داره (من به شخصه در این مورد خیلییییلی قبولش دارم) ......................[/quote:3c300a518c]
باهات موافقم ,,,, ولی خب زمانی یکم بیشتر نگران شدم که وقتی گل دومو زدیم میلاد هیچ خوشحالی ای نکردو بعد 20-30 ثانیه تازه دستاشو یکم مشت کردو تکون داد که مثلا منم خوشحالم که گل زدیم...... ,,,,,,,, نمیدونم , امیدوارم به روزای خوبش برگرده.......
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » جمعه آپريل 13, 2012 9:54 pm

یک نکته می خوام در مورد ممد غلامی بگم اونم اینه که بعضی از دوستان فراموش کردن زحمات غلامی رو اون حرکت استثنایشو بازی صبا تو قم تکو تنها یه گل 3امتیازی زد یا بازی با راه اهن اونطوری سر جولوی پای بازیکن راه آهن انداخت یا بازی با فولاد تک موقعت مارو بین 2نفر گل کرد یا.....درسته شاید بعضیا بگن پول میگیره همین کارارو کنه اما کسای دیگه هم هستن مثل زنید پور محمدی اندازه غلامی پول گرفتن اما نصف این تعصبم به داماش نداشتن به خاطر یه بازی با ملوان که من اصلا اعتقاد ندارم کم کاری کرده حتی اگر اگر کرده باشه به خاطر زندگی شخصیش باید باشه که 100درصد زندگی شخصی یه نفر از زندگی فوتبالیش مهم تره ما بعد بیایم زحماتشو نادیده بگیریم فصل بعد میخواد بره که بره اختیاره خودشو داره مهم اینه که این فصل که داماش بود زحمتشو کشیدو اندازه پولش که حلالش باشه زحمت کشید اگر از داماشم رفت که اشالله موفق باشه مهم اینکه با پیراهن داماش برای تیم موثر بود برخلاف بعضی از تازه واردای تیم /3/ /5/ /13/
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آپريل 13, 2012 10:06 pm

چند بازی هست که فوتبال رو به معنای واقعی داریم به نمایش میگذاریم و این نشون از عزم بازیکنان و قدرت مدیریتی داماش داره... در طول فصل هر وقت تیم اراده کرد تونست خوب کار بکنه. انصافا به جز بازی استقلال در دور رفت و دو سه بازی دور برگشت این سه بازی اخیرمون جزو زیباترین بازی های فصلمون به شمار می رن.
اگر چه یک سوم قراردادها درابتدای فصل پرداخت شد اما کدوم تیم توی لیگ برتر هست که از ابتدای فصل تا نزدیک به انتها هیچ رقمی رو به بازیکناش نداده باشه و بتونه اینطور دووم بیاره؟! این رقم نداده یک طرف بحث هست و بحث مهمتر اینه که این تیم مالک نداشت!! یعنی تا قبل از بازی با پرسپولیس یه آینده مبهم در انتظارش بود...
پ.ن : در مورد اون اشخاص هم من که اومدم سمت بچه های بالای H اون اشخاص رو دیدم از بچه ها که شاید این آقایون رو حتی بشناسند و سلام و علیکی هم باهاشون دارند می خوام که اونا را از خودشون دور کنند . همین اشخاص و امثال این ها باعث و بانی برخی از حواشی شدند و میشن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mojnew0131 » جمعه آپريل 13, 2012 10:41 pm

داش جایگاه H رو ما اول فصل با شش ، هفت نفر جا انداختیم الان هرکی راحت برای خودش میاد در موردش حرف میزنه یا میان اونجا مثل مجسمه وای میستن وتشویق نمی کنن ... یا تازگیا بعضیا میان برای خودشون شعار میدن!!! من بعد هر بازی صدام تا دو روز بیرون نمیاد بهتره در مورد این جایگاه بهتر حرف زده بشه اما در مورد اون بازیکن با تعصب !!! هر کی پول میگیره اونم این قدر زیاد باید بازی بکنه اونم از نوع خوبش !! چه بومی چه غیر بومی و اگر این طور نباشه باید بهش اعتراض کرد... چون مهم شهرمون وتیم شهرمونه ، ودر ضمن هر کی به رشتی جماعت توهین بکنه ما جلوش در میایم ...خیلی چیزها رو نمیشه اینجا گفت داش ...شما در جریان نیستید ... در ضمن با عرض معذرت قصد بی احترامی ندارم ؛ هر کی اعصابش تو این جایگاه اعصابش خورد میشه لطفا نیاد ما کاری رو بدون دلیل انجام نمدیم وگر نه اگه می خواستیم کارای دیگه هم میتونستیم انجام بدیم ، همه ما طرفدار رشتیم ودیدید که امروز جواب تشویق ما رو خیلی خوب داد و بازم میگم خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گفت داش وگرنه نظر شما هم تغییر می کرد (دنیا فقط رررررششششتتتتتت)
نماد کاربر
mojnew0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آپريل 13, 2012 10:48 pm

الان این کامنت شما در پاسخ به من هست یا بچه های دیگه؟!؟!! :roll:
جنابعالی می خواهید بفرمائید جزو این اشخاص مورد نظر من هستی؟!
والله بنده که تو این 3 سالی که جایگاه h نشستم و 15 -16 سالی که استادیوم می آم این اشخاص رو تنها چند بازی هست می بینم...!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه آپريل 14, 2012 3:23 am

[quote:202379fc5b="saeed0131"]یک نکته می خوام در مورد ممد غلامی بگم اونم اینه که بعضی از دوستان فراموش کردن زحمات غلامی رو اون حرکت استثنایشو بازی صبا تو قم تکو تنها یه گل 3امتیازی زد یا بازی با راه اهن اونطوری سر جولوی پای بازیکن راه آهن انداخت یا بازی با فولاد تک موقعت مارو بین 2نفر گل کرد یا.....درسته شاید بعضیا بگن پول میگیره همین کارارو کنه اما کسای دیگه هم هستن مثل زنید پور محمدی اندازه غلامی پول گرفتن اما نصف این تعصبم به داماش نداشتن به خاطر یه بازی با ملوان که من اصلا اعتقاد ندارم کم کاری کرده حتی اگر اگر کرده باشه به خاطر زندگی شخصیش باید باشه که 100درصد زندگی شخصی یه نفر از زندگی فوتبالیش مهم تره ما بعد بیایم زحماتشو نادیده بگیریم فصل بعد میخواد بره که بره اختیاره خودشو داره مهم اینه که این فصل که داماش بود زحمتشو کشیدو اندازه پولش که حلالش باشه زحمت کشید اگر از داماشم رفت که اشالله موفق باشه مهم اینکه با پیراهن داماش برای تیم موثر بود برخلاف بعضی از تازه واردای تیم /3/ /5/ /13/[/quote:202379fc5b]

صد در صد تایید. غلامی واسه داماش خیلی زحمت کشیده و فصل بعد هر جا که باشه براش آرزوی موفقیت داریم.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آپريل 14, 2012 4:47 am

من نظر شخصیم رو میگم :
از نظر من هیچ دلیلی نداره که وقتی بازی شروع شده و چاووشی فیکس نیست ، کل ورزشگاه داد بزنه که افشین چاووشی ! یا بعد گل زدن غلامی داد بزنیم چاووشی ؟! آخه خدایی درسته که غلامی گل بزنه و یکی دیگه تشویق بشه ؟! /4/ /4/ بعد می خوایم بازیکنانمون واسه ما بازی کنن ! به قول یکی از دوستان توی همین سایت این رفتار ها رو از یکسری می بینند و بعد میگن اشتباه کردیم رفتیم رشت ( اصلا منظورم پژمان نوری نیست ) ! من همون جا هم به دوستان گفتم درست نیست بچه ها و حاشیه واسه تیم درست میشه اما موثر نبود ... یا بعد گل چاووشی داد بزنن تارتار یادت باشه چاووشی باید باشه ... خدایی تا اونجایی که من یادمه چاووشی بهترین و طلایی ترین بازیکن جایگزین ما بوده و هست و از گل هایی که این فصل هم واسه ما زده حداقل 4 تاش واسه زمانی هست که ذخیره اومده تو .... و من خودم اگه مربی بودم هیچ وقت چاووشی رو فیکس نمی ذاشتم چون وقتی ذخیره میاد بیشتر تاثیر می ذاره ... من فکر می کنم دیروز محمد غلامی ، تارتار ، جهانبخش ، ابراهیمی کم تشویق شدند یا بهتره بگم اصلا از زحماتشون تشکر نشد ! دم چاووشی گرم که آخر بازی غلامی رو آورد طرف هوادارها که این نشون می ده تمام شعارهای هوادارها تاثیر گذاره و چاووشی هم متوجه شد که غلامی که خوب بود نه عالی و می تونه بهتر باشه کم تشویق شد ...
بگذریم ... شعار پوررضا روحت شاد بهترین نکته دیروز بود و واقعا روحش شاد /3/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه آپريل 14, 2012 4:59 am

به نظر من هم بازی دادن به چاووشی به عنوان بازیکن ذخیره یک استراتژی خوب از طرف تارتار هست که تو چند بازی واقعاً جواب داده. ای کاش افشین و تماشاگر ها این مسئله رو به جای اینکه با مسائل حاشیه ای مرتبط بدونن، اون رو بخشی از استراتژی نسبتاً موفق تارتار ببینن.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آپريل 14, 2012 4:59 am

در مورد یکسری بازیکنان دیگه صحبت کردن جایز نیست ، شخصاً ترجیح می دم از تیم برند بیرون مثل زنیدپور ، آقایی و در راس شون محمد محمدی .
بقول دوستان من موندم آخه این همه تشویق زنیدپور برای چی بود ؟
چون دو ماه از سوی کادر فنی بایکوت شده بود و ایام عیدی که همه سر تمرینات بودند ، آقا توی خونه اش لم داده بود ؟!
آرپیچی که هر ده تا بازی یکبار کار کنه ، می خوام هیچ وقت کار نکنه . /17/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 14, 2012 5:26 am

ولی الان آقا مهدی (داداش محمدغلامی) فکر میکنه که ما دیگه اصلا ممد رو تویه این بازی تشویق نکردیم :lol:
محمدو تشویق کردیم اما یخورده کم بود. در کل خود من خیلی دوسش دارم، خدایش وقتی که خریده بودیمش حتی ۱% هم فکر نمیکردم که اینقد از جون مایع بذاره شما وقتی حرفمو میفهمید که ممد رو با زنیدپور مقایسه کنید در طول این فصل. حالا فصل بعد هر تیم پایتخت که رفت واسش آرزو موفقیت میکنم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 14, 2012 5:27 am

دیروز آرپیچیش خراب شده بود /10/ شانس آوردیم هوادارا رو زخمی نکرد /16/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 14, 2012 5:29 am

[quote:23b8ce3005="mehran2010"]به نظر من هم بازی دادن به چاووشی به عنوان بازیکن ذخیره یک استراتژی خوب از طرف تارتار هست که تو چند بازی واقعاً جواب داده. ای کاش افشین و تماشاگر ها این مسئله رو به جای اینکه با مسائل حاشیه ای مرتبط بدونن، اون رو بخشی از استراتژی نسبتاً موفق تارتار ببینن.[/quote:23b8ce3005]

دقیقا درسته ! چاوشی هر وقت نیمه دوم میاد گل میزنه ...
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان