دیگه این بازی رو نبردیم میخواستیم کی رو توی رشت ببریم؟
آقای تارتار چرا نمیخوای قبول کنی که تاکتیک نداری؟
به خدا دیگه خسته شدیم،دیگه چقدر تشویق کنیم؟
مهدس جان تو رو جون عزیزت حرف ما رو گوش کن،به خدا ما بدی تیم رو نمیخواهیم!ما عاشق این تیم هستیم!
صدای هوادارانی که شما و حسین هدایتی رو صدا کردن بشنو و عملی کن!
امیرخان تیمی که حتی دو تا حمله درست حسابی نکرده ولی هواداراش میان و مردانه 88 دقیقه تیمشون رو تشویق میکنند و اون چند دقیقه رو هم حقشون اعتراض کردن رو میگیرن.
امیرخان نذار دیر بشه ما یه مربی جسور میخواهیم.
اما در مورد جهانگیر و در کل بازیکنان غیربومی بگم:وقتی مهدوی کیا رفت با خودم گفنم اشکال نداره عاشق لونگ تهران بود به درک که میخواد بره،وقتی حرکات و نازکردن های محمدی رو دیدم گفتم این بی غیرت هست و الکی بهانه زانوشو آورده.وقتی حرکت وقیحانه ی جهانگیر رو دیدم با خودم گفتم این فهم و شهور خانوادگیش بود وقتی جرح و بحثش با هوادارا رو دیدم گفتم مقصر خودمون هستیم نباید تشویقش میکردیم و به خودم جلوی بچه ها فحش دادم دیگه هیچ وقت تشویقش نکنم!ولی وقتی کم فروشی و بی غیرتی میلاد زنیدپور رو دیدم شکم به یقین تبدیل شد که هیچ بازیکن غیربومی برای این شهر دل نمیسوزونه و قدر این هوادارا رو نمیدونه.بلکه این افشین خان ناظمی هست وقتی درد و دل ما هوادارا رو میشنوه اشکش در میاد بلکه این افشین خان هست وقتی گریه هوادارای داماش رو میبینه دلش برای این تیم میسوزه و با نگاهی به چشاش همه چیزو میشه فهمید.(این اتفاقات در رختکن داماش بود)
ولی یه قسمت حرفم به سکوها ربط پیدا میکنه،دم همه هوادارانی که اومدن و مردانه تشویق کردن گرم،من به شخصه هیچ وقت ندیده بودم جایگاه h چنین شوری داشته باشه و نیمه دوم رو کلا سرپا وایسته.واقعا تشویق ها فق العاده بود با انکه خیلی ها میخواستند تفرقه بندازن.من واقعا موندم این لیدرها دنبال چی هستن؟امروز دیگه مطمئن شدم این کارهاشون عمدی هست و در یه قسمت با تمسخر گرفتن هوادارا باعث شدن که تشویق ها بیشتر جون بگیره که این کار از صد تا فحش هم براشون بدتر بود.
امیدوارم بتونیم بعد از تعطیلات در رشت انزلیچی بگیریم و آدرس این انزلیچی رو اقا مهتی به ما هم بده