[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:24 pm

[quote:e3e6128556="Aberare_ba_tasob"]اول از همه از کاربرا خواهش میکنم که تایپیک الکی ایجاد نکنند.جالب هم این هست یه بار تایپیک رو حذف میکنیم و دوباره همون تایپیک رو ایجاد میکنند.
اما در مورد بازی و حواشی،بازی خوبی نبود و فقط تونستیم از روی شانس نتیجه رو بدست بیاریم که خدا رو شکر بازهم
من اصلا کاری به کار نادر و یا شعارهایی که بر علیه تارتار دادند ندارم.فقط از دوستان و آقای تارتار سوال میکنم:
امروز برنامه داماش برای گلزنی چی بود؟چرا اصلا داماش طراوتی برای حمله نداره؟باید واقعیت رو گفت آیا داماش مستحق برد بود؟
تیم ما برد و ما هم خیلی خوشحالیم ولی آیا باید چشممون رو روی واقعیت ببندیم؟
به این هم اعتراف میکنم که با اومدن مختاری در دفاع خیلی خوب شدیم و دیگه اون استرس سابق رو نداریم.
ولی من با یه شعار کاملا موافق بودم:
یک ساعت گذشت و هنوزم خبری نیست.....بابا این که داماش نیست بابا اینکه داماش نیست /15/ /15/ /15/

ولی نقطه خوب این هفته شعار هواداران خطاب به مسئولین بود که خیلی خوب گرفت به خصوص شعار داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه[/quote:e3e6128556]

مازیار تو پشت دروازه بودی؟
این نادر نادر کار تو بود؟
کاندیدای مدیریت؟
:D :lol: :wink:
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:27 pm

[quote:a9a4f52028="Aberare_ba_tasob"]ولی نقطه خوب این هفته شعار هواداران خطاب به مسئولین بود که خیلی خوب گرفت به خصوص شعار داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه[/quote:a9a4f52028]

آبرار قبول. اما این رو هم در نظر بگیر که رسانه ها همه حرف های تارتار رو که از هوادار ها دلخور بود بازتاب دادن، نه اون شعار های خوب هوادار ها رو. پس چرا ارزش یک کار خوب خودمون رو با یک کار بد از بین می بریم؟؟ :idea: باز هم میگم این همه به دینور زاده فرصت دادیم، حالا این بنده خدا تارتار تو این شرایط بحرانی تازه سه هفته هست تیم رو تحویل گرفته. پس بیایید کاری نکنیم این مربی هم بگذاره بره توی این شرایط بی پولی و بحرانی! :?:
آخرين ويرايش توسط mehran2010 on يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:31 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:27 pm

[quote:8a1be3e11f="monfared"]متاسفانه به تماشای بازی در ورزشگاه نرسیدم
اما شعار هایی که در مورد تارتار در اواخر بازی از تلوزیون شنیده می شد خوب نبود
من از روش کار تارتار حمایت نمی کنم
به هر حال در نیم فصل به یک تیم بحران زده ورود کرده و این اصلا خودش یک نیرو و توان مضاعف طلب می کنه و من دلم می خواد نام ببریم چند تا مربی در چنین شرایطی حاضر به کار در تیم می شدند؟
انصافا باید این موضوع رو لحاظ کرد
حالا هنوز برای دادن رای در مورد تارتار زود هست
در مورد امروز هم فقط باید گفت خدا رو شکر
همین
نفس همه بند اومد تا بردیم
من که داشتم به رده ی جدول فکر می کردم و این که بازی بعد هم که کار دشواری در پیش داریم باز ...
در حال حاضر من چیزی که در مورد تارتار می تونم بگم این هست که اهل ریسک هست، اما به سبک خودش
اگر قاسم پور خیلی تیم رو تهاجمی می بست و قدرت رو به حریف دیکته می کرد، اما تارتار داره به نیروهای نیمکت تکیه می کنه
انصافا این چیزی نبود که خیلی از ما بهش اعتقاد داشتیم و می خواستیم؟!
فقط مشکلی که هست تحول در پست بازیکنان هست
بازیکنان گاهی اصلا نمی دونن چکار می کنند
امروز ابشک خیلی جنگنده بود
حاجتی به نظرم اصلا خوب نبود
خوب یا بد، به تعویضش معترض بود و متاسفانه این مسایل اگر از طرف بومی ها باب بشه، دیگه توی تیم سنگ روی سنگ بند نمی شه
در مورد افشین نمی دونم چه مشکلی بوده که اصلا توی لیست تیم حتی نبوده
اقا شما رو به خدا تیم رو از هم نپاشید
امی دیل آویزانه ...
من از حضور افشه و جهانبخش و از این که به این ها میدان داد خوش حالم
اما تنها نگرانی که دارم از پست های غیر تخصصی هست که تارتار بازیکنان رو بازی می ده و ریسک تارتار در این هست
امیدوارم ختم به خیر بشه کار تیم
واقعا اقا مازیار راست گفت که بمردیم تا ببردیم ..[/quote:8a1be3e11f]

من هم موافقم آخه با 3 تا بازی تو 10 روز میشه در موردش نظر داد؟
در ضمن با این بی پولی چه انتظاری دارید؟
تارتار رو حمایت کنیم تا بتونیم جواب بگیریم.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:27 pm

[quote:cc2ae52997="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:cc2ae52997]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:29 pm

اخه بحث سر اینه که تو فوتبال ایران اختلاف تیمها یه گله و معمولا" تیمی که گل اولو بزنه برده .استقلال امروز باخت از مس 1-0 . ما هم اگه از استقلال گل نمی خوریم یا ان توپهای اول بازی گل میشد بازی را نمی باختیم. یا شما سپاهان نگاه کنید چه جوری هفته پیش از صبا باخت درحالی که بازی را باید نیمه اول با اختلاف 3گل میبرد اما کلید بازی گل به خودی اشجاری بود. ما تو تمام بازیهای که تو رشت عقب افتادیم نبردیم. برای من مثل روز روشن بود که این بازی رو میبریم ان هم تو دقایق پایانی .خیلی باهوش وهوشیارانه بازی کردیم الکی مثل بازیهای قبلی تو رشت گل نخوردیم. بعد از 6بازی تو رشت بردیم.2تا تو جام حذفی( بازی با نفت تو جام حذفی را هم در جریان بازی نبردیم) چهار تا تو لیگ.فجر بازی با ملوان را با پنالتی از دست دادویا تو تهران بازی با استقلال را با گل مشکوک به خطا از دست داد.این تیم خوب دفاع میکرد با نفرات زیاد ومثل بحرین خودشونو زمین میزدند. داور هم همه خطاهای 50/50را برای حریف گرفت . خوب تو این بازی عوض حمایت از تیم تا دقیقه 90 وانتفاد از ضد فوتبال حریف و داور ما تیم خودمون می کوبیدیم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:30 pm

امروز یک روز بسیار بدی داشتیم هیچ گونه برنامه ای برای حمله نداشتیم قبول دارم تارتار هنوز ترکیب رو نشناخته اما دوستان یکم منطقی فکر کنید دوستانی که در پشت دروازه شعار " نادر دست نشان برگرد به تیمت سر میدادن" مگه بچه بازی که دست نشان بشه مربی تازه اون هم به عنوان چهارمین سرمربی تاتار تازه 2 هفته است تیم رو گرفته باید بهش فرصت داده بشه متاسفم واسه اون دوستانی که روبروی جایگاه شعار حیا کن سر میدادند هیچ چیری از فوتبال نمیفهمند فقط بدرد پر کردن ورزشگاه میخورن آره با این شعارها تاتار رفت گواردیولا اومد شد سرمربی
جهانبخش فوق العاده خوب بود آبشک هم طبق معمول عالی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:30 pm

من با نظر مازيار كاملا موافقم.اين طوري بخوايم بازي كنيم كارمون گره ميخوره.اميدوارم كه تارتار به خودش بياد و بدونه كه ما بده تيممون رو نميخوايم.
امروز تو دفاع عالي بوديم /7/ /11/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:31 pm

من پشت بودم آبرار.
نادر هم من راه ننداختم ولی معتقدم با این تارتار نمیتونیم به جایی برسیم.
خدا وکیلی یاد دوران مهدی دینورزاده افتادیم!جو همون زمان توی تیم حاکم هست!
آیا شما خبر دارید که تارتار بین دو نیمه بازی با استقلال گفته...(بی خیال)
تیم داره داغون میشه،هیچ انگیزه ای توی تیم نیست.
باز هم میگم کاری به کاری شعار نادر ندارم ولی حس میکنم اون شعارهای دقیقه های آخر رو روند هجومی تیم تاثیر گذاشت و تیم رو به غیرت آورد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:32 pm

گلی که همه چیز را تغییر داد/ اعتراض رشتی ها به تارتار تا دقیقه 90
هواداران تیم داماش که در نیم فصل دوم دو باخت متوالی را تجربه کرده بودند امروز با سر دادن شعارهایی اعتراض خود را به مهدی تارتار نشان داده و با صدا کردن نادر دست نشان خواستار آمدن این مربی به تیمشان شدند

سایت گل- امروز در ورزشگاه رشت و در جریان بازی داماش با فجرسپاسی هواداران تیم گیلانی بارها با شعارهای اعتراض آمیز خود مهدی تارتار را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرنگار گل هواداران تیم داماش که در نیم فصل دوم دو باخت متوالی را تجربه کرده بودند امروز با سر دادن شعارهایی اعتراض خود را به مهدی تارتار نشان داده و با صدا کردن نادر دست نشان خواستار آمدن این مربی به تیمشان شدند. البته با گلی که علیرضا جهانبخش در آخرین دقیقه بازی به ثمر رساند این شعارها قطع شده و جو ورزشگاه به نفع تارتار تغییر کرد.

ضمن این که در جریان همین بازی تماشاگران محمود یاوری را به ضدفوتبال متهم کردند و با سر دادن شعارهای خاصی که نام یاوری به همراه خشایار محسنی در آن ها به گوش می رسید اعتراض خود را به سرمربی فجرسپاسی نشان دادند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%AA%D8%A7
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:34 pm

رضا مهرداد رفت چسبیدی به مازیار؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:43 pm

[quote:64b334c895="zxzx"]امروز یک روز بسیار بدی داشتیم هیچ گونه برنامه ای برای حمله نداشتیم قبول دارم تارتار هنوز ترکیب رو نشناخته اما دوستان یکم منطقی فکر کنید دوستانی که در پشت دروازه شعار " نادر دست نشان برگرد به تیمت سر میدادن" مگه بچه بازی که دست نشان بشه مربی تازه اون هم به عنوان چهارمین سرمربی تاتار تازه 2 هفته است تیم رو گرفته باید بهش فرصت داده بشه متاسفم واسه اون دوستانی که روبروی جایگاه شعار حیا کن سر میدادند هیچ چیری از فوتبال نمیفهمند فقط بدرد پر کردن ورزشگاه میخورن آره با این شعارها تاتار رفت گواردیولا اومد شد سرمربی
جهانبخش فوق العاده خوب بود آبشک هم طبق معمول عالی[/quote:64b334c895]

تیم ما تو بحرانه . بعد شما برو 2تا بازی فجر واین یاوری را نگاه کن بعد بیا حرف بزن .تمام تلاشش برای خراب کردن بازی حریف بود. همیشه بازیمون با این سپاسی تو لیگ برتر تو رشت گره خورده. بحران ما با یسیچ از بازی با سپاسی شروع شد تو رشت شروع شد 2-0 باختیم و از انروز خوشی ندیدیم با دست نشان هم تو رشت 1-0 باختیم با گل دقیقه 2 .سال بعد با گل دقیقه 90چاووشی مساوی گرفتیم.همیشه بازیمون با این تیم گره میخوره اما امسال منطقی بودیم وبردیم الکی گل نخوریم تا ببازیم.بعضیها چیزی از فو تبال نمی قهمند واصلا" طرقدار داماش نیستند 2تا بازی میبازه به همه فحش می دهند طرفدار بردهای داماش هستند همین.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:47 pm

[quote:8c2fd461c5="siakelach"]رضا مهرداد رفت چسبیدی به مازیار؟[/quote:8c2fd461c5]
عجب آدمي هستي ها :wink:
تو ورزشگاه هم بهم گير داده بوديا :lol: .خوب راست ميگه ديگه.ميدوني كه تيفوسي ها نظرشون يكيه :wink: :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:48 pm

آقا حمید ای کاش به نظرات همه احترام بذاریم و اگر هم موافق نباشیم با نظرات هم دیگران را متهم به فوتبال نفهمیدن و ... نکنند.
من وکیل وسیع بچه های تیفوسی نیستم ولی میخوام در جواب یه قسمت حرفاتون بهتون یه چیزی بگم:
اون موقع که تیم در دسته یک بود این اکثر تیفوسی ها بودند که به استادیوم میومدند و داماششون رو تنها نمیذاشتند!اون موقع که 100 نفر به استادیوم میومد!این همون ها هستند که تا آبادان رفتند!این ها همونا هستند که با هزینه خودشون به تهران رفتند!
این درست نیست که به لیل موافق نبودن با شعارهاشون واقعیت ها رو کتمان کنیم و اون ها رو هوادار ندانیم و فقط خود رو هوادار بنامیم /3/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:52 pm

من فقط تونستم نیم ساعت اول بازیو نگاه بکنم پس در مورد اون نیم ساعت فقط نظر میدم ... تو نیم ساعت اول بازی کاملا دست ما بود ولی اصلا هافبکهامون نمی تونستن غلامیو تغذیه کنندو غلامی تو جریان بازی زیاد نبود و باید برای این موضوع یه فکر اساسی بکنند چون تو بازیهای اخیر غلامی کاملا محو می شه از جریان بازی ( البته بقیه بازی نمی دونم غلامی موقعیتی داشت یا نه )
در اخر خیلی خوشحال شدم از برد تیممون و ناراحت از اینکه نتونستم این بردو از نزدیک ببینم ...
ولی تو کامنتها بنظر میرسه به تارتار اعتراض انجام شد که به نظرم کار اشتباهی بود چون تو این وضعیت تیم , فقط و فقط باید از تارتار حمایت کنیم تا نتیجه بگیریم ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:54 pm

[quote:63022a9b8e="abarar1989"][quote:63022a9b8e="omidkhan"]اخه تیفوس ها اون شعار بود شما دادید

اخه دست نشان با این بی پولی که الان هست میاید اون ادم پول پرستی من اون کامل میشناسم ولی تاتار به کمم قانعه در ضمن تاتار 10 روزه که اومده الکی تیمو به حاشیه نبریم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /4/ /4/ /4/ :([/quote:63022a9b8e]
ولي بايد به تارتار حالي ميكرديم اينجا رشته و بايد حواسشو جمع كنه.خدايي خوب بازي نكرديم.شانس آورديم برديم.ولي مهم اينه كه برديم :D[/quote:63022a9b8e]

منم با abarar هم عقیده ام . :wink: به نظرم نباید هوادارا زیاد شل بگیرند ! این کار باعث شد تار تار حساب کار بیاد دستش بدونه که ما هوادارا فوتبالو میفهمیم . :twisted:

واقعا اگه میباختیم معلوم نبود چه بلایی سرمون میومد :roll: ,ولی خوشبختانه یه برد شیرن به دست آوردیم و با انگیزه میریم سراغ تراکتور :evil:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان