[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:57 pm

milad1987 : برادر شما روی چی حق داشتید؟! اینکه گفتی اگر آلوز رو بذاره من از همون اول فحش میدم یا یکی دیگه بگه آبشک رو نذاشته منم فحش بدم؟!
من میخوام بدونم یعنی چه فحش بدم؟!
مگر کسی میتونه جلوی اعتراضی که به حق یا ناحق باشه رو بگیره ولی آیا اعترض=فحش؟!
این چیه که همه یاد گرفتیم؟!
آیا همون حیا کن و رها کن در وهله اول یک اعتراض نیست؟ یا نمیخوایم نمیخوایم اعترض نیست؟! حتما یه فحشی هم چاشنی بشه و به شخصیت طرف توهین کنیم؟!
من معتقدم متاسفانه بدجوری یه چیزای رو ما مساوی با یه چیزای دیگه میدونیم...
دیروز من یه جایی نشستم که یه نفر بالا سرم بود و همش هر بازیکنی هر کاری میکرد این یه داد میزد و یه چرتی میگفت...آفرین فلان شده یا خاک تو سرت فلان شده... به همه هم میگفت! از نظیفکار زحمتکش بومی تا اون بازیکنی که شاید کم کاری میکرد! اطرافیانشم تحت تاثیر همون جو کم کم باهاش همراهی می کردند!!
به خدا داشت حالم بد می شد، دلم میخواست بلند شم بکوبم تو سرش و......... ولی چه کنم که دوستان نزدیک میدونند من رو یه مسائلی باید دور حرف زدن رو هم خط بکشم !!!
متاسفانه مجبور شدم به خاطر محتوای کاملا توهین آمیز بعضی از کامنت ها رو کاملا حذف کنم و بعضی دیگه رو ویرایش .
توی کامنت های حذف شده حرف هایی رو میدیدم که برام جالب بود... حرف از دلالی می شد و حرف هایی هم در مورد امیر عابدینی..
من اول یک چیزی رو بگم..
بعد از بازی یه نفر که خودش رو معرفی نکرد اومد سمت من و بهم گفت مهرداد حالا برو بنویس دینورزاده مورینیو، آخه این مربیه؟! و بعد از زدن حرفش گذاشت رفت!
من نمیدونم من کی و کجا نوشتم که فلانی مورینیو! من نظر خودم رو توی یه مطلب انتقادی گذاشتم اما وقتی تصمیم بر بقای دینورزاده شد، به عنوان نظر شخصی گفتم که برای جلوگیری از حاشیه بهتره فعلا دست از این بحث برداشته بشه تا دو سه بازی بعد!!
من ان اطمینان رو میدم که دینورزاده ممکنه طبق اعتقاد بعضی ها از یه جنبه هایی مثل تاکتیکی و ... مشکلاتی رو داشته باشد اما آدم سالمی هست و این رو مطمئنم !
اما در مورد عابدینی این رو بگم که امیرعابدینی رو هرگز یک مدیرعامل معمولی باشگاه ندونید بلکه ایشون سهام دار و مدیر بخش ورزشی داماش هستند و کلیه فعالیت های ورزشی داماش به ایشون سپرده شده ضمن اینکه در حال حاضر هم تا درست شدن وضعیت مالی باشگاه داره از جیبش خرج میکنه! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید چون بیشتر از این نمیتونم چیزی رو باز کنم...

انشاالله که فرصتی پیش بیاد و در مورد بعضی از مسائل بتونیم حضوری با تعدادی از بچه ها صحبت داشته باشیم.

در پایان اعتراض بدور از احساسات حق هر شخصیه اما فحاشی لااقل در چارچوب اینجا نیست!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 7:42 am

این دینورزادهشورشو درآورده تا تیمو کشید دفاع گل خوردیم /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 7:44 am

چرا آبشکو نزاشت اخه؟!!!!!!!!!!!!!!
یکی میگفت مصدومه؟راسته؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 7:48 am

دینورزاده حیا کن تیم مارورها کن
/9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 7:50 am

بهتره دینورزاده بره یا نتیجه بگیره(((که دومیش خیلی بعیده)))
چون رو بازی راه آهن هم اگه بخواد وضع اینجوری باشه بعید میدونم بچه ها به حیا کن رها کن بسنده کنن.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » شنبه سپتامبر 10, 2011 8:26 am

[b:b5490e5f86] تعویض های اشتباه همیشه تیم رو به چنگ داده
این بازی هم شاهدش بودیم[/b:b5490e5f86] /15/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 10, 2011 8:49 am

دیروز یه چیزی خیلی برام جالب بود.روی یه پلاکارد نوشته بود داماش عشق لایجون زاکان!
واقعا دم تمام گیلانی ها گرم که این همه راه رو اومدن و تیمشون رو تشویق کردند مطمئنا هوادارای رشتی مثل شهر همسایه نیستند که تمام بردها رو بزنند به پای خودشون و فقط از اسم شهرشون استفاده کنند.
داماش پتانسیل این رو داره که از کل استان براش هوادار بیاد پس باید قدر این پتانسل بدونیم و نباید با نتایج بد از دست بدیم.
نکات جالب دیگری هم بود که تشویق نادر دست نشان بود که ای کاش همه یکصدا تشویق میکردند.
در ضمن اگر تیم سرپا هست فقط به خاطر شخص مهندس عابدینی هست و این رو هم مطمئن باشید هیچ وقت مهندس نمیذاره این تیم منحل بشه(به کوری چشم تمام کسایی که دوس دارن تیم منحل بشه)
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 10, 2011 9:50 am

بومي هاي با انگيزه؛ روي نيمكت!!!

در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:25 am

خسته شدیم ازاین کاراش دیگه/9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:58 am

[b:0bdbd0d20a] این عکس خیلی حرف توشه ها[/b:0bdbd0d20a] /9/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه سپتامبر 10, 2011 11:41 am

[quote:cb623af1f8="Aberare_ba_tasob"]دیروز یه چیزی خیلی برام جالب بود.روی یه پلاکارد نوشته بود داماش عشق لایجون زاکان!
واقعا دم تمام گیلانی ها گرم که این همه راه رو اومدن و تیمشون رو تشویق کردند مطمئنا هوادارای رشتی مثل شهر همسایه نیستند که تمام بردها رو بزنند به پای خودشون و فقط از اسم شهرشون استفاده کنند.
داماش پتانسیل این رو داره که از کل استان براش هوادار بیاد پس باید قدر این پتانسل بدونیم و نباید با نتایج بد از دست بدیم.
نکات جالب دیگری هم بود که تشویق نادر دست نشان بود که ای کاش همه یکصدا تشویق میکردند.
در ضمن اگر تیم سرپا هست فقط به خاطر شخص مهندس عابدینی هست و این رو هم مطمئن باشید هیچ وقت مهندس نمیذاره این تیم منحل بشه(به کوری چشم تمام کسایی که دوس دارن تیم منحل بشه)[/quote:cb623af1f8]راستی اون مشکلات مدیریتی چی شد ؟چون شما گفته بودین حل شده ولی خبرش هرروز بیشتر می پیچه حتی 5شنبه 20:30هم گفت
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:25 pm

[quote:fe33a6fef1="Soheil_Rashti"]بومي هاي با انگيزه؛ روي نيمكت!!!

[/quote:fe33a6fef1]
من تشکر کردم که عکس جالبی بود.اما یه لحظه با انصاف صحبت کنیم:مختاری رفت تو زمین و دیدیم عالی نبود و حتی بهتر از آلوز نبود.درسته؟حتی میشه گفت زمان گل مدافع روبرو ضربه زننده اون بود که توپ رد شد.(به نظر من سر گل همه مقصر بودن،کل تیم یدفعه جا موند و انگار شکه شد).حاجتی باید جای زنیدپور و چاووشی هم جای غلامی بازی میکرد،بعدش ماها اعتراض نمیکردیم آقا چرا زنیدپور رو بازی نمیده،غلامی رو ..... چرا آوردین اینارو ......... جهانگیر عسگری غیر بومی هم که رفت جای کیا،کیا آماده نبود اما چنت سانتر خوب و یه استگاهی به تیر زد.همین هم آدم رو دچار دوگانگی میکنه.حالا شما اگه جای مربی بودین،آماده رو میزاشتین یا نامی تر یا بومی یا غیر بومی؟از دیدن آبشک رو نیمکت دیوااااانه میشم(شنیدم که تنبیه انضباطی بود،بخاطر بحث با مربی)اما آبشک جوون آینده دارکه بی شک حقش تیم ملی،چرا یکم نباید تمرکز و کنترلشو رو اعصابش بیشتر بکنه،حتی تو زمین هم گاهی اوقات عصبی میشه،چرا مربی(به قول شما بومی گریز)ما نظیفکار و مهدوی رو بازی میده؟همین آبشک جز این بازی تو تمام بازیا 90 دقیقه بازی کرد.درسته ما بومیامونو (مثلا" مختاری)دوست داریم و حتی درسته آلوز اشتباه زیاد داره،اما با قرار دادن مکملی مثل جهانبخش که پوشش کارهای سرعتی رو بده،آلوز تو توپ گیری و بازی خونی و ضربه سر خوبه.در کل من به شخصه امیدوار و مطمئنم که داماش با امثال آبشک و مهدوی و نظیفکار و غلامی و ......... امسال دلسردمون نمیکنه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه سپتامبر 10, 2011 3:01 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:30 pm

اقا چاوشی جایه کریمی بتزی باید میکرد نه غلامی معلومه زیاد چیزی از ترکیبه داماش نمیدونی
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:49 pm

milad civil: اول اينكه اون صرفا يه عكس بود كه ديدم جالبه ايجا گذاشتم.
ولي حالا كه يه بحثو باز كردي,نميشه كه همينجوري ازش بگذري. شما اول يه چيزي رو ميگي و بعد همونو نقض ميكني. چيزي كه مشخصه اينه كه تو اين بازي كسي اسمي از آلوز نياورد كه مثلا اون بد بازي كرده باشه ولي اگه شما تمرينات تيمو دنبال كرده باشي متوجه ميشي كه مختاري روز به روز داره آماده تر ميشه و تو همين وضعيتش هم از آلوز بهتره. خودتم كه گفتي گل تقصير محمد نبود بلكه از جناح چپ اون گل به ثمر رسيد.
ما هيچ وقت نگفتيم كه حاجتي بايد بجاي ميلاد بازي كنه. اگه دقت كرده باشي تا بازي قبل همه از بازي ابوذر شاكي بودن و ميگفتن كه حاجتي بايد دفاع چپ باشه كه ديديم رحيمي خيلي خوب بازي كرد و هيچ حرفي باقي نذاشت.
در مورد آبشك هم همه ميدونن كه اين هيجاني بازي كردنش صرفا سر تعصبيه كه به تيم داره و چون اولين سال ليگ برترش هست ميخواد خودشو نشون بده. منم موافقم كه بايد عصبانيتشو كنترل كنه ولي اونم به بازي هيجان ميده و نميذاره كه مثل ديروز هافبكاي تيم حريف آزادانه تو زمين بچرخن.
در ضمن چاووشي بايد بجاي كريمي بازي ميكرد نه غلامي. همه از انگيزه ي غلامي براي گل زدن خبر داشتن و هيچ وقت بحث نيمكت نشيني اون مطرح نبوده.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه سپتامبر 10, 2011 1:34 pm

جهانبخش گیلانیه؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي