[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بهترین گزینه مربیگری برای داماش در ادامه چه کسی است؟+نظرسنجی

بهترین گزینه مربیگری برای داماش در ادامه چه کسی است؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

بهترین گزینه برای هدایت داماش کیست؟

اکبر میثاقیان
8
10%
نادر دست نشان
54
67%
فرهاد کاظمی
4
5%
رسول کربکندی
3
4%
وینگو بگوویچ
1
1%
بلاژوویچ
5
6%
محمد مایلی کهن
3
4%
هادی طباطبایی
3
4%

کل آرا : 81

پستتوسط kasra » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:41 pm

این مهره های که شما منظورتونه بیشتر اسم دارن تا بازی کردن.هر کدومشون دارن تو هر بازی یه جور سوتی میدن.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 25, 2011 1:45 pm

به گزارش مهر، اسامی 187 سرمربی و مربی کشور از سوی کمیته آموزش اعلام شد که این افراد می توانند در مسابقات لیگ برتر، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان کشور حضور داشته باشند.

[color=black:e049a3af4e] [color]
[b:e049a3af4e]
اسامی این مربیان که در سایت فدراسیون فوتبال منتشر شده به شرح زیر است: علی پروین، مسعود معینی، مسعود ممی نظرزاده، مصطفی افخمی، مصطفی

عمادی الهیاری، مصطفی قنبرپور، منصور پورحیدری، مسعود اقبالی، عبدالصمد مرفاوی، عبدالعلی چنگیز، علیرضا عسگری شاد، علیرضا منصوریان، غلامحسین

حسنوی، غلامحسین مظلومی، علی اصغر انزلیچی، علی حیدر شریفی، علی دایی، علی دوستی، علی رعدی، علی روزبهانی، علی نیکبخت، علیرضا پورمند،

ابراهیم قاسمپور، احمد سنجری، احمد خداداد، اردشیر قلعه نویی، اسماعیل اردلان، اصغر مازیار، اکبر محمدی، امید طیری، امیر حسین پیروانی، آتیلا حجازی، آرش

لب جویی، بیژن طاهری، پایان رافت، پرویز مظلومی، تقی سلیمانی، جمشید شاه محمدی، جواد حسن‌زاده طبقچی، جواد زرینچه، حسین رحمانی، حسین صالح،

حسین فرکی، حسین قدسی، حمید درخشان، حمید علیدوستی، حمید مطهری، فریدون معینی، فریدون نورزاده برقی، فیروز کریمی، حمیدرضا استیلی، غلامرضا

فروزانی، فراز کمالوند، فرشاد پیوس، داود مهابادی، رحمان احمدی، رحیم میرآخوری، رضا رجبی، رضا عابدیان، رضا کاظمی (فرهاد کاظمی)، رضا نداف احدی، ساکت

الهامی، ستار همدانی، سیامک رحیم‌پور، سیدجواد منافی، سیدمجتبی حسینی، سیدمحمدرضا پنجعلی، سیدمهدی ابطحی، سیدوحید امیری، مجید صالح، مارکار

آقاجانیان، مجتبی تقوی، مجید جلالی، انزلیچی دین محمدی، صادق ورمزیار، مجید نامجومطلق، محمدعلی پیروانی، محمد مایلی کهن، محمد مهدی غفاری،

محسن عاشوری، محسن انزلیچی، محمد توانایی، محمد جلالی فراهانی، محمد حسین ضیایی، محمد خرمگاه، محمود فکری، مرتضی کرمانی مقدم، مرتضی

محصص، محمد دایی، مهدی احمدپور، مهدی تارتار، مهدی حسینی نسب، مهدی دینورزاده، مهرداد گلیاری، نادر عربی، نادر فریاد شیران، ناصر پورمهدی، ناصر فریاد شیران، هومن افاضلی، واقف جعفردخت، یحیی گل محمدی و یعقوب وطنی کیا (تهران)

بهمن صالح نیا، محمد احمدزاده، فرهاد پورغلامی، اردشیر پورنعمت، افشین ناظمی ثابت، مجید جهانپور، فرهاد حسین‌پور، محمدرسول حقدوست، محمود پیشگاهادیان، منوچهر درجزی، نادر عزت الهی و نصرت ایراندوست (گیلان)

محمود یاوری، محمود یزدخواستی، منصور ابراهیم زاده اصفهانی، محمد یاوری، قاسم رحیمی، کریم قنبری، محمدرضا کربکندی، قاسم زاغی نژاد، سیدغلامرضا جعفری، حسن حاج رسولیها، حسین چرخابی، مجتبی توتونی و هاشم سلطانی (اصفهان)

کوروش بختیاری‌زاده، سید مجتبی مرتضوی، سیاوش بختیاری‌زاده، عبدالله ویسی، عبدالمجید باقری نیا، ابراهیم تهامی، حسن سالمی، حسنعلی شاهمرادیان، داریوش یزدی، فریدون حردانی، کریم حیدر بوستانی و نعیم سعداوی (خوزستان)

محمدبابابی، مجید نوروزی گزکوه، مجید مرتضایی آبرودی، اکبر میثاقیان، آرمین رهبر، خداداد عزیزی، عباس چمنیان، هادی برگی‌زر و هاشم رهباردار (خراسان رضوی)

نادر دست نشان، فرهاد کوچک‌زاده، سعید بسطامی، بهاء الدین پناهی، پرویز رمضانپور خاکی، حسین قزل سفلو، حسین مسگر ساروی (مازندران)

غلامحسین پیروانی، ناصر جانی خانی، علی اصغر کلانتری، اصغر اکبری، بهرام شفیعی، جمشید غدیری، محمد عباسی مهرداد شکاری (فارس)

غلامرضا باغ آبادی، حسن آذرنیا، احد شیخ لاری، اصغر اعتباری و حسین پاکی خطیبی (آذربایجان شرقی)

اصغر کامیاب، حمید معماری، حمید کللی فرد و عبدالرحیم خرمزی (بوشهر)

اکبر زبردست، حمید حاج اسماعیل زاده، قاسم شهبا و محمود محمودی‌نیا (کرمان)

فرشاد فلاحت زاده، آرتا منهاجی، شهرام مهرپیما، غلامرضا جهانی و محمدرضا مهاجری (البرز)

علی اکبر پورمسلمی و بهروز معین (همدان)

امیرمسعود میرزاده ومجید رضایی (قزوین)

محمدرضا خطیب (یزد)

مرسل وقری مقدم (اردبیل)

[/b:e049a3af4e]
[color=black] [/color:e049a3af4e]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » پنج شنبه آگوست 25, 2011 2:00 pm

[quote:6959bb7232="miladcivil"][quote:6959bb7232="behnam"][quote:6959bb7232="miladcivil"][quote:6959bb7232="behnam"]ولی من ممی رو ترجیح میدم شاید به اتحاد رشتو انزلیم کمک کنه[/quote:6959bb7232]
شرمنده همه عزیزان بابت حرفی که میخوام بزنم.آقا بهنام گل پسر اونایی که تو ملوان بودن شرفشون از * هم کمتره.مگه همین پژمان نوری * یادتون نیست که تو 90 چه * * *؟یا مثلا نزهتی * که بچه لشت نشاء هست واسه اینکه تو ملوانه تو 90 * * اطراف انزلی،لشت نشاء !؟!؟!؟!؟ پس بی خیال این جماعت * بشو.آخه تو * * هی میگی ممی ممی.اون اگه مربی بود برق شیراز و پیکان و ..... نمینداخت.آقا شرمنده،اعصابم خراب شد[/quote:6959bb7232]

مگه من گفتم بیاد که این کارو کنه؟؟؟ اونا که فحش میدن فرهنگشو به رخه ما میکشن حالا ما فحش بدیم با کلاسیم؟؟؟ مگخ تو همین عضدی به اونا فحش نمیدن؟؟؟ بعدش آقا احمد زاده مربیه خوبیه نترسه هیشکی نمیتونه منکر این بشه من به دور از تعصبات نظر میدم و شما تعصبی من میگم تیم با اینمیره بالا اما انگار بعضیا فقط میخوان از انزلی بالا باشیم... حالا مگه این مربی ها که شما میگین همیشه موفق بودن؟؟؟؟ اونا هم همین تیمارو به چنگ دادن مگه یادتون رفته همین فرهاد کاظمی اومد رشت با خودش یه لشکر بازیکن دقوزی آورد؟؟!!! چی کار کرد با تیم؟؟؟ یا نادر دست نشان تو بازیه نساجی داماش چه حرفایی به ما زد ... تو بازی ای که ما 4 تا خوردیم از نساجی کم فحش خوردیم از مازنیها ؟؟؟ یاددتون نیست آقایونه متعصب؟؟؟ حالا بیایم بگیم اوه اونا به ما فحش دادن نه نه از اونا مربی نگیریم روشون زیاد میشه!!!![/quote:6959bb7232]
اگه منظورت با منه،من شک ندارم که اگه احمدزاده بیاد آخر 100% ناموفقه و دو سال دیگه میره ملوان و میگه بزرگترین اشتباه عمرم بود.این حرف اگه تعصبه،باشه،بذار تعصبی باشه.هیچکس قرار نیست بره تو عضدی یا سردار فحش بده،اما این با فرهنگی نیست که یه عده بهت فحش بدن و تو نگاشون بکنی.من میگم مربی بمونه چون با تغییر حاشیه بزرگتری ایجاد میشه،هیچ ربطی هم به ملوان نداره،چون داماش قابل مقایسه نیست با ملوان.داماش امسال اومد و باید فقط بمونه،اگه رتبش هرچی بهتر باشه،چه بهتر.ملوان سرباز میگیره،تماشاگرای ملوان حتی بعد گل خوردن تا پایان تیمشونو تشویق میکنن اما اینجا تیم 2-1 جلو هست به جای تشویق همه انگار اومدن سینما،بعد باخت همه میشن کارشناس.ملوان از حق میزبانیش و داوری استفاده میکنه اما تو رشت داور میاد گند میزنه و میره.[/quote:6959bb7232]

مگه من میگم احمد زاده بیاد ؟؟؟ گفتم احمد زاده هم مربیه خوبیه نترسه با جوونا نترس بازی میکنه کلا تیماش نترسن ... ببینید الان هر مربی ای بیکاره حتما موفق نبوده که بیکاره پس باید تعطیل شه؟؟!!!!!!!!!!!!! این چه طرزه فکریه من میگم مهم تیمه نه اینکه فلانی بیاد یا بهمانی همه یه جایی خوب بودن یه جایی بد.اگه اینجوری بخوایم فک کنیم پس بریم استانکو رو بیاریم دیگه چون نه به ما فحش دادن هم محلیاش هم اینکه منشوری نیست هم خوبه فقط یه پاش لبه گوره، من دیگه نمیدونم چی بگم به هر صورت میدونم همه نگرانه تیمیم امیدوارم از حرفام ناراحت نشی دوسته من،منم مثه بقیه نظره شخصیمو گفتم
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط moein_mn2 » پنج شنبه آگوست 25, 2011 2:18 pm

با دست نشان كاملا مخالفم نكنه يادتون رفته بازي با نساجي تو قاىمشهر در مورد رشتي ها جه حرفي زد.
ما از قبل فكرشو ميكرديم كه رشتي ها جنين حركتي رو انجام بدن . به مسولين تذكر داده بودم . رشتي ها كارشون همينه .
براش اينجا جيزي كم نذاشتيم بعد اون حرفا رو در مورد ما زد. /20/
خودم كاظمي رو خيلي دوست دارم ولي تيم داره ولي محمد مايلي كهن بدون تيمه و با عابديني رابطه خوبي داره ولي حاشيه هاش زياده.
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 25, 2011 2:45 pm

متاسفانه بعضی دوستان نمیدونم بر اساس چه مواردی نظر میدن و اسم میبرند.
نادر دست نشان الان همیاری اراک رو داره و توی دوران بدنسازی هست و هیچ وقت باشگاه همیاری اجازه نمیده قرار دادش رو فسخ کنه.
فرهاد کاظمی الان سرمربی پیکان هست حالا خوبه عکسش هم قبلا توی سایت گذاشته بودیم.
کربکندی تا به حال چه کار کرده؟از موقعی که از ذوب آهن رفت ذوب آهن بارها نائیب قهرمان ایران شد و خودش هم هرجا رفت تیم رو به گند کشید.
وینگو مگه همین چند سال پیش توی پگاه نبود؟آخه کی یه مربی خارجی برای ما تونسته خوب کار کنه(همون طور که بازیکن خارجی و غیربومی نتونسته خوب کار کنه).
محمد مایلی آیا واقعا فکر میکنید مایلی با عابدینی روی یه میز بشینند چی میشه؟آیا واقعا شما حال و حوصله چرندیات اون رو دارید؟همیشه باید توی حاشیه باشیم دیگه
هادی طبالطبائی اصلا مدرک نداره تا بخواد توی لیگ برتر مربی گری کنه ولی میشه ازش به جای سجادی استفاده کرد
اکبر میثاقیان فکر کنم مربی یکی از تیم های لیگ یکی هست(مطمئن نیستم)
اون هم تفکرات دفاعی داره و به نظر من بدرد نمیخوره
مجید جهانپور هم به شخصه خوشم میاد شاید بعضی ها بگن کارنماش توی لیگ برتر خوب نبوده که باید بهشون بگم در سال اولی که پگاه اومد بالا و بازیکنان تقریبا خوبی گرفت رده هفتم جدول بودیم که آقایان انداختنش بیرون.ولی در سال 87 ضعیف عمل کرد و به نظر من هم یه ریک هست ه بخواهیم سرمربی بشه ولی میشه به عنوان یه مشاور و یا مدیرفنی در کنار تیم باشه.
اما در مورد افشین ناظمی من پارسال هم از اومدن افشین ناظمی خوشحال شدم و همه بازیکنان هم همینطور.در واقع صفا و صمیمیت رو افشین به تیم برگردوند(حرف بازیکنا هست)و اگه مهندس بهش بها بده مطمئن هستم که میتونه خودشو نشون بده و تمام مراحلی که بخواد یه سرمربی خوب بشه رو طی کرده و به دلیل بومی بودنش برای این تیم دل میسوزونه و با بازیکنا هم رابطه خیلی خوبی داره
اما نظر خودم در مورد نادر رو بگم هیچ رشتی نیست که بخواد اون سالی که توی قائمشهر به مربیگری اون بلا سرمون بیاد رو از یاد ببره.از یه طرف دیگه هم نادر تا به حال با بازیکنای بزرگ کار نکرده و نمیشه از قبل پیش بینی کرد که میتونه نتیجه بگیره یا نه.ولی در کل جو شهر رشت نسبت به نادر بهتر هست و بازیکنای بومی تیم هم با نادر کار کردند و باهاش آشنایی دارند در واقع نادر بعد از شرایط بدنسازی بیشتر روی شرایط روحی بچه ها کار میکنه که این راز موفقیت نادر هست.اگر به نادر رو اورد خوبه ولی تا حدودی غیرممکنه که همیاری اراک اجازه بده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه آگوست 25, 2011 3:08 pm

آبرار درسته. الان مربي خوب بيكار نداريم. همشون يه جايي مشغولن.
خودم با افشين ناظمي موافقم. فكر كنم ميتونه تيمو جمع كنه.حتي طباطبايي هم ميتونه بشه كمكش. بالاخره اين دو نفر بين هوادارا و بازيكنا محبوب هستن و كسي نميتونه به سادگي ازشون بگذره.
تو اين وضعيت اين بهترين راهه.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:21 pm

آقایونی که موافق مربیه بومی هستند بدونن ما فعلا تو این شرایط مربی بومی با تجربه کسی که بتونه این تیمه پر مهره رو جمع کنه نداریم گزینه های خارجی هم تا با جو تیم و شرایط تاکتیکی تیم اخت بشن زمانه زیادی تلف میشه .بهترین گزینه ها همون کسایی هستند که الان تو دسته اول تیم دارن و باید رضایتشون رو از تیماشون گرفت مثل نادر از شهرداری اراک و کمالوند از پاس همدان. یک نکته ای تو مصاحبه های دینورزاده بدجور تو ذوقم می زنه و اون اینه که این آقا می گه تیم هنوز هماهنگ نیست. آقای دینورزاده محترم تیمه داماش تحت هدایت شما اولین تیمی بود که تمریناته پیش از شروع فصل رو انجام داد پس شما داشتی چیکار می کردی که هنوز تیم هماهنگ نشده؟؟؟
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:29 pm

[quote:5be2c79f39="ardavan"]آقایونی که موافق مربیه بومی هستند بدونن ما فعلا تو این شرایط مربی بومی با تجربه کسی که بتونه این تیمه پر مهره رو جمع کنه نداریم گزینه های خارجی هم تا با جو تیم و شرایط تاکتیکی تیم اخت بشن زمانه زیادی تلف میشه .بهترین گزینه ها همون کسایی هستند که الان تو دسته اول تیم دارن و باید رضایتشون رو از تیماشون گرفت مثل نادر از شهرداری اراک و کمالوند از پاس همدان. یک نکته ای تو مصاحبه های دینورزاده بدجور تو ذوقم می زنه و اون اینه که این آقا می گه تیم هنوز هماهنگ نیست. آقای دینورزاده محترم تیمه داماش تحت هدایت شما اولین تیمی بود که تمریناته پیش از شروع فصل رو انجام داد پس شما داشتی چیکار می کردی که هنوز تیم هماهنگ نشده؟؟؟[/quote:5be2c79f39]
واقعا فکر میکنی رضایت نامه نادر رو میدن؟اومدن نادر یه خوبی دیگه داره که اینه نادر به هیچ وج اجازه دخالت توی تیمش رو نمیده!!!و مربی مقتدری هست ولی احتمالش خیلی کم هست.
در ضمن افشین ناظمی و امید هرندی هم مربی های بدی نیستند.
در بین خارجی ها من به دنیزلی خیلی اعتقاد دارم و فکر کنم بتونه با این بازیکنا موفق بشه.
ولی به نظر من افشین خان از همه بهتر هست ولی بعد از اون نادر خیلی خوب هست.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ardavan » پنج شنبه آگوست 25, 2011 8:44 pm

نه به هیچ عنوان امیدوار نیستم بشه رضایت نادر و کمالوند رو گرفت. البته کمالوند باشگاهش رو تحدید به جدایی کرده چون از نظر مسائل مالی هنوز به تعهداتشون عمل نکردن پس از طریق باشگاه باد پی گیری بشه .
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه آگوست 25, 2011 11:51 pm

چرا افشین ناظمی سرمربی شود ؟!
تو بین مربیان بومی رشت تنها شخصی که بیشترین حضور رو در لیگ برتر داره افشین ناظمی هستش..
استقلال شهرداری رشت/پگاه/داماش کارنامه ی حضور افشین با اخلاق هست ..بخاطر این گفتم با اخلاق چون واقعا با اخلاقه شاید با این کارنامه ی خوبش مثلا افشین اگه 4تا مصاحبه مثل دیگران انجام میداد مطمئنا به جاهای بهتری میرسید ولی همیشه از حاشیه بخاطر تیم شهرش کنار نشسته .....
/23/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه آگوست 26, 2011 11:05 am

هرچند از کمالوند اصلا خوشم نمیاد ولی مربی هست که می تونه تیم رو جمع کنه و همیشه هم پشت هودارای تیمشه برعکس....
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pesare-rashti » جمعه آگوست 26, 2011 11:32 am

به نظر من هم بهترین گزینه نادر امپراطوره
من شنیدم اون قراردادش با اراک رو قطعی نکرده . فدراسیون هم گفته برای لیگ برتر مشکلی نداره

برید تو سایتش بخونید . این نظرسنجی رو اورده و تو سایتش نوشته :

«««« نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که مردم فهیم رشت و هواداران دوست داشتنی داماش گیلان خاطرات شیرین نائب قهرمانی در جام حذفی و حفظ سهمیه پگاه رشت در لیگ برتر در سال 1387 با سرمربیگری نادر دست نشان را فراموش نکرده اند و امیدوارند با بازگشت مجدد او به رشت بار دیگر خاطرات آن سال تکرار شود »»»

بهترین گزینه اونه .
نماد کاربر
pesare-rashti
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 26, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه آگوست 26, 2011 12:04 pm

[quote:40f3a562c4="pesare-rashti"]به نظر من هم بهترین گزینه نادر امپراطوره
من شنیدم اون قراردادش با اراک رو قطعی نکرده . فدراسیون هم گفته برای لیگ برتر مشکلی نداره

برید تو سایتش بخونید . این نظرسنجی رو اورده و تو سایتش نوشته :

«««« نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که مردم فهیم رشت و هواداران دوست داشتنی داماش گیلان خاطرات شیرین نائب قهرمانی در جام حذفی و حفظ سهمیه پگاه رشت در لیگ برتر در سال 1387 با سرمربیگری نادر دست نشان را فراموش نکرده اند و امیدوارند با بازگشت مجدد او به رشت بار دیگر خاطرات آن سال تکرار شود »»»

بهترین گزینه اونه .[/quote:40f3a562c4]
اگه اینطور باشه به نظر من هم بهترین گزینه دست نشان هست. چون با خیلی از این بازیکنها کار کرده و اصلا اساس کارش هم بیشتر بها دادن به بومی ها بود. از لحاظ شخصیتی و اخلا قی هم مورد تاییده. فقط فکر کنم تنها مشکل اومدنش عابدینی باشه که با اومدن نادر دیگه نمیتونه تو تیم دخالت کنه واسه همین نمیاردش.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه آگوست 26, 2011 12:19 pm

اره دیگه خوب الا هرکس دیگه هم بود اینو میگفت.میخواد بیاد اینجا این حرفارو میزنه.چرا اونموقع که تو نساجی بود و ما به عنوان مهمان رفتیم اونجا اون کاره با ما کرد این اقا؟؟؟؟!!!!به ما جا ندادن و مار واز ورزشگاه انداختن بیرون و در تو مصاحبش با نود گفت اینا هودارای رشتی نیستن اینا ادم ها باشگان در حالی که اون 300 نفری که اونجا بودیم همون هایی بودیم که همه جوره از این اقا حمایت کردیم و کردیمش نادر امپراطور ولی این اقا نمک خوردو نمک دون شکست.تازه برفرض که با شاگاه مشکل داشت چرا علیه ما هوادارا این صحبتو کرد؟؟؟؟!!
هرچند بنظر من میتونه تیم رو جمع کنه وشاید بهترین گزینه باشه ولی وقتی اون روز رو یادم میاد به هیچ عنوان دوست ندارم برگزده رشت مگر اینکه بیاد و در مورده اتفاقات اون روز توضیح بده و از هودارای ما عذر خواهی کنه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amir131 » جمعه آگوست 26, 2011 12:31 pm

سایت گل - افشین پیروانی سرمربی سابق پرسپولیس که در حال حاضر در تیمی فعالیت نمی کند،شاید سرمربی یک تیم لیگ برتری شود.او در بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان به شبکه جهانی جام جم رفت تا این بازی را کارشناسی کند.
مجری برنامه از وضعیت فعلی پیروانی سوال کرد و این مربی هم گفت که با توجه به اینکه در رشته تربیت بدنی و مقطع دکترا تحصیل می کند به زودی مدرک معتبری را از یکی از دانشگاه های خارج کشور دریافت خواهد کرد.
اما نکته جالب در حرف های پیروانی این بود او اعلام کرد به زودی با یک تیم لیگ برتری قرارداد خواهد بست.تیمی که لابد در انتهای جدول است و شرایط خوبی ندارد.
او در صحبتهای از مدیران سابق استیل آذین هم انتقاد کرد و علت اصلی سقوط این تیم را تیم بستن بد آنها عنوان کرد و گفت:ما می گفتیم مدافع می خواهیم اما آنها همه مهاجمهای لیگ را در تیم جمع کردند.
این امیدوارم جز گزینه ها نباشه /6/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان