به فحاشي تماشاگران تهراني هم رسيدگي می کنيد!!؟؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط asheri » دوشنبه اکتبر 21, 2013 6:17 pm

[quote:0880b1efc2="Rashti0131"][quote:0880b1efc2="asheri"]آبرارم rashti0131 هیچکس تو ورزشگاه به سیدجلال فحش نداد.وقتی پرسپولیسی ها به تقلید از شعار معروف ما گفتن هوهوهوهوهو تا اونطرف ورزشگاه جوابشون و بدن وقتی اونطرف جوابشون و نمیدادن ما میگفتیم هیهیهیهی همین رو دمشون موند و بهمون فحش دادن!!!!!!!!!!!!

خبرا بد به اطلاعتون رسیده[/quote:0880b1efc2]

آبره من بازی رو تو استادیوم بودم...بعد اینکه گل دوم رو خوردیم فحاشی ها به طرف سیدجلال شروع شد حالا شما نشنیدی یا نبودی حتما...واقعا نمیخوام توهین کنم ولی بعضی از هوادارا استادیوم رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن با دعوا گرفتن و زدن تماشاگر حریف یا فحاشی پرچم بالا نمیره اینجوری دشمن هامون بیشتر میشه ولی بعضی ها که درکشون نمیکنم همچین طرز فکری دارن...ما همه هواداریم به جای اینکه هوای داماشو داشته باشیم هم برای تیم محبوبمون و هم خودمون دردسر درست میکنیم.[/quote:0880b1efc2]

صددر صد فحاشی به ضرر خود ماست هم فرهنگ قوم گیل و خدشه دار میکنه هم کمر تیم و میشکونه.از این لحاظ منم با شما هم عقیدم.ولی تهرونی ها قبل گل دومشون و از دیقه شصت بازی رو به هوادارای ما گفتن بابات کیه... و چند دیقه ادامش دادن!!!هرچی خواستن گفتن و مراحل تشکیل خانوادشون و این که چطور به دنیا اومدن و قشنگ به هوادارای ما شرح دادن.بعد این اهانتها و به ثمر رسیدن گل دوم که دیقه هشتاد و خورده ای بود هوادارای ما هم جواب توهیناشون و دادن.یعنی آبرار شما میفرمایید باید لال میشدیم و فقط حرف میشنیدیم!!!؟؟؟بعد گل دوم هم وقتی جواب فحاشی هاشون و دادیم گفتن رشتیه پاره پاره...شما طرف کی هستی آبرارrasht0131.طرف یه مشت نژاد پرست که فقط بلدن به ما توهین و فحاشی کنن؟؟؟طرف کسایی که همه ی بودجه و امکانات ملت سهمشونه و شکم گنده میکنن و بعدش دهن به فحاشی قوم گیل و دیلم باز میکنن؟؟؟طرف کسایی که اگر ما جنگلی ها نبودیم الان برده *# و انگلیس بودن والان خودشون و از نژاد برتر آریایی میدونن و ما رو به عنوان یک مشت غلام و دهاتی میشناسن!!!؟؟؟طرف کسایی که.......
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان