[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه اکتبر 05, 2013 6:28 pm

من هر بازی که داماش توی رشت بازی داره به نیت برد میرم استادیوم و بازی های خارج از خونه رو هم با همین نیت نگاه میکنم اصلا قبل از هیچ بازی تا حالا نشده به مساوی فکر کرده باشم چه برسه به باخت!
فکر کنم دو هفته پیش بود توی یه کامنت قبل از بازی با راه آهن توی همون تاپیک نوشتم از 5 بازی آینده انتظار 15 امتیاز رو دارم جالب اینجاست که در این دو هفته که برد نداشتیم دوستان بعضا تیکه می اندازند که : "کجا هستند اونهایی که از 5 بازی 15 امتیاز میخاستند؟ " (همین جا هستیم بوقورعان هیچ جا نرفتیم ! ما که از همه خوردیم شما روش تیکه بنداز!!! )
اگر از من بپرسید داماش رو کجا میبینی نمیگم باشگاه های آسیا میگم میتونیم بریم به باشگاهای جهان
این رو من نمیگم قانون جذب میگه : "انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" و غیره
مثلا همه خاستیم و در فکر بودیم که فضای عضدی بهتر بشه و دیدیم که الان شده پس این میتونه نتیجه افکار جمعی ما بوده باشه که تاثیر گذاشته
غرض اینکه آبرار! پیله برار ! بلامیسر! تی جان قوربان! با ما به از آن باش که با خلق جهانی!
من قبل از هر بازی انتظار یه برد پر گل رو از داماش متصور هستم حالا حریف هر کی باشه ضمن اینکه قبل و بعد بازی انتقادم رو هم کردم معمولا و شهرام و بهرام هم واسم نداشته
دوست دارم توی بازی با پس پس حاجتی نباشه و یکی دو هفته بچسبه به نیمکت و یا سکو ضمن اینکه باید بگم علی نظیفکار که از اول فصل سوژه انتقاد من بود در بازی قبلی بی نقص بازی کرد و یکی دو جا واقعا من رو به تحسین واداشت خوشحالم که داره سعی میکنه که به اوجش برگرده
امیدوارم پرسپولیس رو توی تهران له کنیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keivan » شنبه اکتبر 05, 2013 9:23 pm

اگه روز روز داماش باشه پرسپولیسو راحت میبریم تا روز بازی کاپیتان مهدوی انشالله کاملا اماده میشه اینو از این جهت گفتم که در بازیهای اینچنینی بازیکنی مثل مهدوی میتونه بسیار حائز اهمیت باشه.امیدوارم مثل بازیه استقلال سر ما رو نبرن.
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 05, 2013 11:07 pm

[[b:06356f0d54]quote="Farzad-7091"]یعنی باشگاه واسه این بازی اتوبوس میذاره؟ :?:[/quote]
[color=black:06356f0d54]باشگاه برای این بازی اتوبوس نمیذاره.دلیلش هم کاملا معلومه
ولی این بازی هم مثل تموم بازی های تهران هوادار به تهران اعزام میشه.شک نکنید مشکلات بازی راه آهن هرگز پیش نمیاد.یعنی کاری میکنیم که پیش نیاد...
اطلاعات تکمیلی رو هفته ی آینده اعلام میکنیم...[/color:06356f0d54][/b:06356f0d54]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 11:43 pm

[quote:78a0b6ea18="abarar1989"][[b:78a0b6ea18]quote="Farzad-7091"]یعنی باشگاه واسه این بازی اتوبوس میذاره؟ :?:[/quote:78a0b6ea18]
[color=black:78a0b6ea18]باشگاه برای این بازی اتوبوس نمیذاره.دلیلش هم کاملا معلومه
ولی این بازی هم مثل تموم بازی های تهران هوادار به تهران اعزام میشه.شک نکنید مشکلات بازی راه آهن هرگز پیش نمیاد.یعنی کاری میکنیم که پیش نیاد...
اطلاعات تکمیلی رو هفته ی آینده اعلام میکنیم...[/color:78a0b6ea18][/b:78a0b6ea18][/quote]
/13/ /13/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:03 am

ایشالله میبریم /11/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:14 am

[quote:56e1625be8="The_King_of_rasht"]من هر بازی که داماش توی رشت بازی داره به نیت برد میرم استادیوم و بازی های خارج از خونه رو هم با همین نیت نگاه میکنم اصلا قبل از هیچ بازی تا حالا نشده به مساوی فکر کرده باشم چه برسه به باخت!
فکر کنم دو هفته پیش بود توی یه کامنت قبل از بازی با راه آهن توی همون تاپیک نوشتم از 5 بازی آینده انتظار 15 امتیاز رو دارم جالب اینجاست که در این دو هفته که برد نداشتیم دوستان بعضا تیکه می اندازند که : "کجا هستند اونهایی که از 5 بازی 15 امتیاز میخاستند؟ " (همین جا هستیم بوقورعان هیچ جا نرفتیم ! ما که از همه خوردیم شما روش تیکه بنداز!!! )
اگر از من بپرسید داماش رو کجا میبینی نمیگم باشگاه های آسیا میگم میتونیم بریم به باشگاهای جهان
این رو من نمیگم قانون جذب میگه : "انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" و غیره
مثلا همه خاستیم و در فکر بودیم که فضای عضدی بهتر بشه و دیدیم که الان شده پس این میتونه نتیجه افکار جمعی ما بوده باشه که تاثیر گذاشته
غرض اینکه آبرار! پیله برار ! بلامیسر! تی جان قوربان! با ما به از آن باش که با خلق جهانی!
من قبل از هر بازی انتظار یه برد پر گل رو از داماش متصور هستم حالا حریف هر کی باشه ضمن اینکه قبل و بعد بازی انتقادم رو هم کردم معمولا و شهرام و بهرام هم واسم نداشته
دوست دارم توی بازی با پس پس حاجتی نباشه و یکی دو هفته بچسبه به نیمکت و یا سکو ضمن اینکه باید بگم علی نظیفکار که از اول فصل سوژه انتقاد من بود در بازی قبلی بی نقص بازی کرد و یکی دو جا واقعا من رو به تحسین واداشت خوشحالم که داره سعی میکنه که به اوجش برگرده
امیدوارم پرسپولیس رو توی تهران له کنیم[/quote:56e1625be8]

[color=blue:56e1625be8][b:56e1625be8]خدا تره بدره حمزه جان که می دیل حرفا بزه ای!!!
منم یادم میاد پارسال اواخر فصل بود که صحبت از پیروزی داماشمون جلوی استقلال و سپاهان کردم که با با انتقاد بعضی از دوستان گلم مواجه و حتی محکوم به رویا پردازی شدم![/b:56e1625be8][/color:56e1625be8]
بخدا بزرگ فکرکردن مالیات نداره دوستان،به قول حمزه:[b:56e1625be8][color=red:56e1625be8]
"انسان چیزهایی رو که بهش فکر میکنه جذب میکنه" یا "زندگی ما نتیجه رویای ماست " یا "انسان در رویای خودش زندگی میکنه" [/color:56e1625be8][/b:56e1625be8]
[color=blue:56e1625be8][b:56e1625be8]بزرگ فکر کنید حتی اگه مسخرتون کنن...دنیا برای همه خوبی و ثروت و موفقیت داره و تمومی نداره،سهم خودتون رو با افکار کثبت زودتر طلب کنید.با فکرتون به شهر و تیممون کمک کنید.خودتون رو دست کم نگیرید.ممکنه یک نفر از شما نگرشش اونقدر قوی باشه که داماش رو آسیایی کنه...[/b:56e1625be8][/color:56e1625be8]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه اکتبر 06, 2013 8:17 am

[quote:3c01bc9aac="The_King_of_rasht"]من هر بازی که داماش توی رشت بازی داره به نیت برد میرم استادیوم و بازی های خارج از خونه رو هم با همین نیت نگاه میکنم اصلا قبل از هیچ بازی تا حالا نشده به مساوی فکر کرده باشم چه برسه به باخت!
امیدوارم پرسپولیس رو توی تهران له کنیم[/quote:3c01bc9aac]

دمت گرم دیگه حمزه جان :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » يکشنبه اکتبر 06, 2013 1:32 pm

امیدوارم این تعطیلی به نفع داماش باشه و بازی مقابل پرسپولییییییییس داماش همیشگی رو ببینم.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه اکتبر 06, 2013 4:01 pm

خوبه حالا هوادارای ما به قانون جذب هم رو آوردن
امیدارم همه مثبت فکر کنند و مثبت اتفاق بیافته
اما من اعتقاد دارم باید حقیقت گرا باشیم و شرایط رو واقع بینانه نگاه کنیم
من اصلا اعتقاد ندارم در آزادی از پیش بازنده هستیم و حتی فکر میکنم پتانسیل برد در آزادی رو هم داریم .
ولی با شرایطی که دو تیم دارن و کلیت شرایط حاکم بر این بازی من فکر میکنم تساوی هم بد نباشه
قطعا باخت در این بازی دیگه این قابلیت رو که به بالای جدول نگاه کنیم رو از ما میگیره
پس بهتره اول نبازیم و بعد به فکر پیروزی باشیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 6:41 pm

اينكه هميشه براي بردن وبا اين انگيزه به ميدان بريم خيلي عاليه.داماش اين قدرت رو داره و نشون داده كه تو آزادي اين چندسال اكثرا برنده بوده.
ياد چندين سال پيش ميفتم كه هميشه خودمونو دست كم ميگرفتيم وهمين باعث عدم رشدوتوسعه فوتبالمون شد.چندسال پيش كه با پگاه در تهران 2 بر 0 به پرسپوليس باختيم آقاي مجيد جهانپور كه احترام خاصي واسش قائلم تو مصاحبش بعد بازي گفت 2 بر 0 نتيجه خوبي بود و من همون موقع ها هميشه از اين دست كم گرفتن ها و اين مصاحبه ها غصه ميخوردم.تو اين چند سال اخير ومخصوصا بعداز اومدن دست نشان و بازيهاي درخشان داماش توجام حذفي و ألان هم افشين خان ناظمي و ميدون دادن به بچه هاي بومي با انگيزه كه رابطه خوبي با تماشاچيا داشتن(كه حرف دلشونو بشنون) اين حس برتري جويي و ميل به بردن در هربازي چه داخل و چه بيرون خانه بكلي توي تيم جا افتاده وشاهدرشد چشمگيري در بازيكن سازي و همچنين نتايج بهتر و درخورتر از قبل هستيم
به امــــــــيد دامـــــــــــــــاش آسيـــــــــــــايي
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:09 pm

sepidroudi :

من کوچیکتم معین جان امیدوارم به دل نگرفته باشی چون اگه نمیگفتم مثل این بود که داشتم لال از دنیا میرفتم !
:P :P :P :P :P
فکر کنم رکورد 100% برد پرسپولیس در بازی های خانگی این فصل رو داماش خواهد شکست
به امید برتری بر پرسپولس
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:52 pm

[quote:a624cd63fc="The_King_of_rasht"]sepidroudi :

من کوچیکتم معین جان امیدوارم به دل نگرفته باشی چون اگه نمیگفتم مثل این بود که داشتم لال از دنیا میرفتم !
:P :P :P :P :P
فکر کنم رکورد 100% برد پرسپولیس در بازی های خانگی این فصل رو داماش خواهد شکست
به امید برتری بر پرسپولس[/quote:a624cd63fc]

شما اصلا بزن تو گوش ما , ما که حرفی نداریم حمزه جان :arrow:

متاسفانه از حرف من سو برداشت شد - شما تاپیک پیش بینی نتایج رو ببین من حتی در بدترین شرایط داماش و در مقابل بهترین تیم دنیا (مثلا بارسای کبیر :twisted: :!: ) هم فقط برد رو پیش بینی میکنم و به کمتر از اون هم رضایت ندارم , این میشه قسمت دل و عشق قضیه که فقط برد عشقمون رو میخوایم :P

ولی اگه منطقی به قضیه نگاه کنیم گاهی اوقات ممکنه این دید ما و این توقع ما اگه کنترلش نکنیم هم توقعات نابجا ایجاد کنه و در پی این توقعات نابجا به تیم چه از سرمربی گرفته چه بازیکنان استرس وارد کنه وتحت فشارشون بزاره و اون سمت ممکنه در صورت عدم نتیجه گیری در بین ما هوادارا هم سرخوردگی ایجاد کنه

حرفم این بود که باید بین عشق و علاقمون و واقعیات موجود یک تعادلی ایجاد کنیم.

در آخر هم به امید کسب 9 امتیاز کامل از سه دیدار آینده مخصوصا جلوی چرت چولیس :twisted: هر چند 5 امتیاز هم ایده آل خواهد بود :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 10:14 am

قرار بود هفته به هفته پول‌مان را بدهند اما پرداخت‌ها ماهیانه شده است
مختاری: مقابل پرسپولیس ابتدا به فکر نباختن هستیم/ قبول دارم نتایج داماش نوسان دارد
خبرگزاری تسنیم: بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان گفت: پرسپولیس به غیر از بازی با استقلال همه دیدارهای خانگی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته و فکر می‌کنم در تهران ابتدا باید برای نباختن به میدان برویم.

محمد مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی بدون گل داماش مقابل استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر اظهار داشت: در مجموع شاهد بازی چندان خوبی نبودیم. داماش برخلاف دیدارهای خانگی گذشته نتوانست بازی‌ خوبی به نمایش بگذارد. درست است که نیمه‌دوم چند موقعیت برای گلزنی داشتیم ولی به غیر از یکی دو مورد سایر موقعیت‌ها از روی سانترها و شلوغی‌های جلوی دروازه به دست آمد.

بازیکن داماش با اشاره به بازی دفاعی تیم استقلال خوزستان تصریح کرد: برنامه‌ استقلال خوزستان تجمع در خط دفاعی و استفاده از ضد حملات بود تا بتواند نتیجه بگیرد. متاسفانه ما برخلاف بازی‌های گذشته نتوانستیم نمایش خوبی داشته باشیم و سعی می‌کنیم در دیدارهای آینده جبران کنیم.

مختاری در مورد نوسان نتایج داماش در این فصل گفت: قبول دارم از نظر نتیجه‌گیری نوسان داشته‌ایم. در 5 هفته اول تنها 3 امتیاز گرفتیم، در 5 هفته دوم 11 امتیاز کسب کردیم و در 2 بازی اخیر هم که تنها یک امتیاز گرفته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم امتیازات از دست رفته در این 2 هفته را جبران کنیم. دیدار آینده‌مان جمعه آینده با پرسپولیس است که یک دیدار سخت به حساب می‌آید، چرا که پرسپولیس به غیر از بازی با استقلال همه دیدارهای خانگی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است. به همین دلیل فکر می‌کنم در تهران ابتدا باید برای نباختن به میدان برویم و سپس به فکر گلزنی باشیم. با این وجود داماش همیشه مقابل تیم‌های پرسپولیس و استقلال بازی‌های خوبی از خود به نمایش گذاشته است و این بار هم مطمئنا بازی خوبی انجام می‌دهیم.

مختاری در خصوص مشکلات مالی تیم داماش به تسنیم گفت: قرار بود هفتگی به بازیکنان پول بدهند که پرداختی‌ها تقریبا ماهیانه شده است. هنوز به وعده‌هایی که داده‌اند عمل نکرده‌اند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط arya86 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 2:40 pm

داماش خالق شگفتی هاست( یا خیلی خوبه یا خیلی بد بازی میکنه)انشاا... اولین شکست خانگی پرسپولیس رو بهش تحمیل میکنیم.
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 5:50 pm

در مورد اتوبوس بعد بازی راه اهن من اعتقاد داشتم از این به بعد اگه مثل سالهای گذشته خودمون اتوبوس بگیریم بریم بهتره ولی جایی نگفتم چون میدونم اگه ما اقرار کنیم باشگاه که دیگه از خدا خواسته خیالش راحت میشه میگه دیدین خودتون گفتین . ولی به هر حال عده ای هستن شاید نتونن با این شرایط وهزینه ها بیان واز همراهی تیمشون محروم بشن.به نظر من اگه باشگاه فیلتر هایی که برای بردن هوادار هست سفت وسخت تر بگیره و دوگانه عمل نشه میشه بدون مشکل رفت. هم ما هم افرادی که توباشگاه هستن نسبت به تمام افرادی که بازی های خارج خونه رو میان وشرایطی که دارن شناخت دارن......
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان