[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:30 am

[quote:8c880bbb96="sepidroudi"]راه آهن - داماش

داماش - اس خوزستان

پرسپولیس - داماش

داماش - ذوب آهن

مس - داماش

با نگاه به بازهای پیش رومون تا پایان نیم فصل میبینیم که اکثر بازیهای سختمون رو انجام دادیم و خدا رو شکر امتیاز خوبی هم جمع کردیم و الان بهترین فرصت برای افزایش امتیازات و بستن بارمون هست اما دو تا نکته وجود داره:
1- تیمای ته جدولی رو به هیچ وجه نباید دست کم گرفت چرا که میدونند تک تک امتیازات باقیمونده براشون حیاتیه و به خاطر همین خیلی سخت خواهد بود بازی باهاشون
2- چون فاصله امتیازات کلا خیلی کمه به خاطر همین این بازیها عملا 6 امتیازی هستند

با توجه به دو بازی خانگی اگه بتونیم 8 امتیاز از این 5 بازی بگیریم و باخت ندیم جلوی این تیما خیلی عالی میشه - فقط و فقط تمرکز و حوصله و باهوش بودن مهمه تو این 5 بازی[/quote:8c880bbb96]

[color=red:8c880bbb96]کاملا درست گفتی معین عزیز.[/color:8c880bbb96] [color=black:8c880bbb96]من حتی حس میکنم اگه کمی با تدبیر کار کنیم و با استراتژی صحیح گام به میدان
بذاریم و از نقاط ضعف و قوت خودمون و حریف به درستی استفاده کنیم قطعا میتونیم راه آهن شکست.[/color:8c880bbb96]
[color=indigo:8c880bbb96]بردن مس هم در کرمان با این اوضاع خراب اونا کار سختی نیست..... [/color:8c880bbb96][color=blue:8c880bbb96]اما کار اصلی ما بردن پرسپولیس اونم در تهران
هست که به امید خدا اگه مصدوم و محروم نداشته باشیم و تیم ما کامل آماده باشه میتونیم بدجوری حال این پرمدعا
میان تهی بگیریم [/color:8c880bbb96] :wink: /7/ /23/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:35 am

ابراهيم‌زاده از بازيکنان سورينت خداحافظي کرد

سرمربي تيم سورينت پس از شکست اين تيم مقابل صبا به شکل غيرمستقيم از شاگردانش خداحافظي کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

منصور ابراهيم زاده که جمعه شب پنجمين شکست تيمش را در 10 هفته آغازين ليگ برتر تجربه کرد،بعد از پايان مسابقه از بازيکنان تشکر کرد و در فضاي سنگين رختکن ورزشگاه يادگار امام قم از آنها خداحافظي کرد.

به گزارش اوج، او اين بار برخلاف بازي هاي قبلي نکات فني موردنظرش را هم بيان نکرد و پس از دقايقي راهي نشست خبري شد و سپس ورزشگاه را ترک کرد.

در شرايطي که تيم سورينت عصر شنبه بايد در يک مسابقه تدارکاتي به ميدان برود،به زودي وضعيت نهايي نيمکت اين تيم روشن خواهد شد.

سورينت جمعه آينده از هفته يازدهم ليگ برتر ميزبان تيم داماش گيلان خواهد بود.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:40 am

راه آهن رو اگه چند تا اتوبوس هوادار ببریم حتما 3 امتیاز مال ماست ... :P :twisted:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:04 am

ابراهيم‌زاده از بازيکنان سورينت خداحافظي کرد

سرمربي تيم سورينت پس از شکست اين تيم مقابل صبا به شکل غيرمستقيم از شاگردانش خداحافظي کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

منصور ابراهيم زاده که جمعه شب پنجمين شکست تيمش را در 10 هفته آغازين ليگ برتر تجربه کرد،بعد از پايان مسابقه از بازيکنان تشکر کرد و در فضاي سنگين رختکن ورزشگاه يادگار امام قم از آنها خداحافظي کرد.

به گزارش اوج، او اين بار برخلاف بازي هاي قبلي نکات فني موردنظرش را هم بيان نکرد و پس از دقايقي راهي نشست خبري شد و سپس ورزشگاه را ترک کرد.

در شرايطي که تيم سورينت عصر شنبه بايد در يک مسابقه تدارکاتي به ميدان برود،به زودي وضعيت نهايي نيمکت اين تيم روشن خواهد شد.

سورينت جمعه آينده از هفته يازدهم ليگ برتر ميزبان تيم داماش گيلان خواهد بود.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه سپتامبر 21, 2013 11:02 am

[quote:8e11b39a1e="havadarehamishegi"]علی تو تاپیک بزن باهم میریم به اسیا[/quote:8e11b39a1e]

این بازی رو بردیم تا اخر فصل من تاپیک بزنم بیمه هستیم که :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه سپتامبر 21, 2013 1:37 pm

به نظر من باید بازی به بازی برنامه ریزی کنیم و خیلی که واسه 5 بازی بعد رو دوستان امتیاز شماری می کنند در هر هفته شرایط تیم ها عوض میشه و پیش بینی بسیار سخته
داماش فعلا راه اهن رو در بهترین موقعیت در پیش رو داره و اگه بتونه برد بگیره همون رده های بالا تثبیت میشه و بازی بعدی با استقلال خوزستان در رشت میتونه با 3 امتیاز خونگی مارو تا رده 4 جدول بالا ببره
ولی خدای نکرده باخت به راه اهن و نهایتا یه مساوی با استقلال خوزستان میتونه مارو برگردونه به مکان های 9 تا 12
بهشت و جهنمی شدنمون دست خودمونه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » شنبه سپتامبر 21, 2013 1:48 pm

خداحافظي ابراهيم‌زاده با بازيکنان راه آهن

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت پس از ديدار مقابل صباي قم در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد و عصر امروز هم در تمرينات تيم حاضر نشد.

تيم فوتبال راه‌آهن سورينت عصر امروز از ساعت 18 قرار بود در يک ديدار دوستانه به مصاف تيم مقاومت برود که اين بازي به علت عدم حضور تيم مقاومت لغو شد.

پس از اين بازيکنان اصلي راه‌آهن که روز گذشته به ميدان رفته بودند ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره هم در نيمه زمين به بازي فوتبال پرداختند.

به گزارش فارس، منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت در تمرين امروز غايب بود او روز گذشته پس از شکست مقابل صبا در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد و حالا بايد ديد مسئولان باشگاه راه‌آهن سورينت چه تصميمي در خصوص سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه خواهند گرفت.

فرزاد آشوبي بازيکن تيم فوتبال راه‌آهن در خصوص خداحافظي ابراهيم‌زاده گفت: ابراهيم‌زاده روز گذشته با بازيکنان دست داد اما اميدوارم اين موضوع به معناي رفتن او نباشد اميدوارم او به کار خود ادامه دهد و در کنارش بتوانيم شاهد موفقيت راه‌آهن سورينت در ادامه ليگ برتر باشيم.

تيم فوتبال راه‌آهن در پايان هفته دهم ليگ برتر با 7 امتياز در رده پانزدهم ليگ قرار دارد
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » شنبه سپتامبر 21, 2013 1:58 pm

باشگاه اتوبوس میذاره واسه بازی؟؟؟؟؟
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 21, 2013 2:25 pm

[quote:75c0c09c8c="arman-persia"]باشگاه اتوبوس میذاره واسه بازی؟؟؟؟؟[/quote:75c0c09c8c]
تصمیمش رو داره و در صورت نهایی شدن از طریق همین سایت اطلاع داده میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه سپتامبر 21, 2013 2:43 pm

دیگه تهران رفتن که کاری نداره
دوستای گل خودشونم میتونن با چند تا مینیبوس و اتوبوس هناهنگ کنند و با هزینه شخصی برن
من که اگه مشکلی نباشه با ماشین خودم میرم
برای حمایت هرکی مشکل مالی در حد رفت و برگشت نداره بیاد تهران
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 3:52 pm

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت در خصوص خداحافظي‌اش در رختکن که در رسانه‌ها اعلام شده بود توضيحاتي ارائه کرد.

منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت عصر امروز در دقايق پاياني تمرين اين تيم حاضر شد. پيش از اين شايعاتي در خصوص خداحافظي ابراهيم‌زاده مطرح شده بود.

به نقل از فارس، همچنين عنوان شده بود سرمربي راه‌آهن سورينت پس از شکست 2 بر يک مقابل صباي قم در رختکن از بازيکنان خداحافظي کرده است. ابراهيم‌زاده در واکنش به اين مسئله و هنگامي که با اين سؤال روبرو شد که چه اتفاقي افتاد که در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد رو به مسئولان تيم از جمله تدارکات کرد و گفت: از آنها بپرسيد که بعد از هر بازي من چه کاري مي‌کنم، آنها در جواب سرمربي راه‌آهن اعلام کردند که ابراهيم‌زاده با بازيکنان دست مي‌دهد و به آنها خسته ‌نباشيد مي‌گويد.

سرمربي راه‌آهن سورينت ادامه داد: من پس از هر بازي به بازيکنانم خداقوت مي‌گويم و البته پس از هر برد يک ياحيدر هم مي‌گوييم.

وي افزود: من طبق اصول رفتار مي‌کنم، شايد يک هفته، يک ماه و يا چند وقت ديگر اتفاقي رخ دهد اما اين اتفاق قطعا بر طبق اصول خواهد بود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:07 pm

یادم میاد دو بازی پایانی فصل قبل کمتر کسی امید داشت که از سپاهان و استقلال 6 امتیاز بگیریم ولی من اون موقع دلم روشن بود به 6 امتیاز
از 5 بازی آینده من انتظار گرفتن 15 امتیاز رو دارم

بعد از پایان هر بازی این کامنت رو نقل و قول میگیریم
هر چی خدا بخواد.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:31 pm

توضيح ابراهيم‌زاده درباره خداحافظي‌اش

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت در خصوص خداحافظي‌اش در رختکن که در رسانه‌ها اعلام شده بود توضيحاتي ارائه کرد.
توضيح ابراهيم‌زاده درباره خداحافظي‌اش
منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن سورينت عصر امروز در دقايق پاياني تمرين اين تيم حاضر شد. پيش از اين شايعاتي در خصوص خداحافظي ابراهيم‌زاده مطرح شده بود.

به نقل از فارس، همچنين عنوان شده بود سرمربي راه‌آهن سورينت پس از شکست 2 بر يک مقابل صباي قم در رختکن از بازيکنان خداحافظي کرده است. ابراهيم‌زاده در واکنش به اين مسئله و هنگامي که با اين سؤال روبرو شد که چه اتفاقي افتاد که در رختکن با بازيکنان خداحافظي کرد رو به مسئولان تيم از جمله تدارکات کرد و گفت: از آنها بپرسيد که بعد از هر بازي من چه کاري مي‌کنم، آنها در جواب سرمربي راه‌آهن اعلام کردند که ابراهيم‌زاده با بازيکنان دست مي‌دهد و به آنها خسته ‌نباشيد مي‌گويد.

سرمربي راه‌آهن سورينت ادامه داد: من پس از هر بازي به بازيکنانم خداقوت مي‌گويم و البته پس از هر برد يک ياحيدر هم مي‌گوييم.

وي افزود: من طبق اصول رفتار مي‌کنم، شايد يک هفته، يک ماه و يا چند وقت ديگر اتفاقي رخ دهد اما اين اتفاق قطعا بر طبق اصول خواهد بود.

[color=darkblue:60cdc7b098][size=18:60cdc7b098]سر بازی با ما دیگه جدی جدی خداحافظی میکنی و میری :) [/size:60cdc7b098][/color:60cdc7b098]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه سپتامبر 21, 2013 6:32 pm

من یک پیشنهاد در مورد بازی دارم
بچه ها به بودو نبود سرمربی راه اهن فکر نکنید وارد حاشیه نشید باید همفکر کنیم برای تیم خودمون
تحلیل و تفسیر های فنی بازی و ارنج هاتون رو بگین قطعا این سایت رو ناظمی و دیگران میخونه و میتونه مفید باشه
من در مورد راه اهن و سبک بازیش امسال اطلاع چندانی ندارم ولی میخوام از ناظمی بخوام مثل بازی با تراکتور از بازیکنای دفاعی بخوان که فضا به مهاجم های حریف ندن و همچنین تیم رو کاملا هجومی ببنده
پیشنهاد میکنم متوسل زاده و حسن زاده + سیف الهی + کبه + هادی سهرابی حتما بازی کنند و فرهانی هم دروازه بان اول ماست
با این عملکرد خوبی که داشته فرهانی روحیه خوبی داره و خیال من کمی راحت تره
همه چیز به نظر من برای موفقیت امادست و تلاش تیم رو میخوایم برای تسخیر گام به گام مکان های بالای جدول
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ali-tifusi » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:28 pm

خداروشکرابراهیم زاده برکنارشد.مطمعن باشیدمیبریم
اگه باشگاه ماشینم نزاره مابازم میریم هرطورشده ازمسولینن که میگن حمایت میکنیم میخوایم واسه این بازی ماشین بزارن تابه کل ایران بگیم داماش هیجاتنها نیس .شیمی جان قربان
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان