[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 6:01 pm

در حسرت یک نعره مستانه بمردیم
ویران شود آن شهر که میخانه ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 6:29 pm

[b:28fa2f622c]اقا majid_rasht عزیز:
اولا بسیار از شما سپاسگذارم که به اهمیت این موضوع واقفید و کاملا اهمیت این جریان رو درک کردید.
متاسفانه خیلی از دوستان به ظاهر متعصب و پر مدعا سطح تفکر بسیار حقیری دارند و این موضوع امروز به من ثابت شد. و واقعا موجبات تاسف من رو برانگیختند. مثل همون شخصی که تو تاپیک حمزه ی عزیز (برای انان که ما را دوست ندارند) انواع و اقسام توهمات فکریه خودش مثل حسادت-تفرقه اندوزی رو به من نسبت داد و من متوجه ی توهین هاش نسبت به خودم شدم اما به احترام حمزه ی عزیز تو تاپیکش جوابش رو ندادم و همچنین دیدم شخصی با اون سطح فکریه پایین به نظرم ارزش جواب دادن رو نداشت.
اون با فکر محدودش اینطور اندیشید که من با زدن اون حرفا با حمزه ی عزیز مشکل دارم و مثلا خواست با اون صحبتا و متلکا از حمزه دفاع کنه. خب ایرادی نداره شاید اون من رو نمیشناسه و سطح تفکراتش در همون حده اما خوده صاحب تاپیک من رو به خوبی میشناسه و از تفکرات و تعصبات من نسبت به شهر و تیم شهرم با خبره!
بگذریم. من به عنوان برادر کوچک همه ی ابراران سایت خالصانه از همه میخوام تو این تاپیک بیشتر فعالیت داشته باشند و مطالب و نکاتی رو که از روزنامه ها میبیند که توش بوی تبعیض و دلیلی برای انزجار و تنفر از این دو تیم منحوس پایتخت میشه رو تو این تاپیک قرار بدن تا ما با کمک هم-با کمک هم-با کمک هم ایشالا بتونیم اون چند درصد عوام و رشتی ها و حتی گیلکهایی که به این دوتیم منحوس گرایش دارند رو اگاه کنیم. به خدا این حرفام از ته دله این از بچگی برام یه دغدغه بود که چرا ما باید این همه تبعیض و این همه چوب نا اگاهی رو بخوریم. اگه همه تلاش کنیم به کمک این سایت و این تاپیک که دست گذاشته روی نقطه ی اصلیه تمام بی پولی ها تمام تبعیض ها تمام دوست نداشتن ها تمام فشار ها هم شهری ها و هم استانی هامون رو اگاه کنیم و کاری کنیم که به امید خدا نسل جدید ما (کودکان و نوجونان) توی خردسالی از جانب دوست خودشون با سوال استقلالی هستی یا پرسپولیسی مواجه نشن و فقط و فقط نام مقدس تیم شهر و استانمون داماش گیلان روی زبان همگان جاری بشه. ارزوی من دیدن اون روزه و تا زمانی که اون روز موعود رو کامل نبینم دست از تلاش نخواهم کشید.
باز هم از اقا مجید بابت مطالب زیباش تشکر میکنم. و منتظر فعالیت همه ی دوستان برای رسیدن به هدفمون هستم. [/b:28fa2f622c]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 6:42 pm

الان داشتم خلاصه بازي پرسپوليس و فولاد رو از 90 ميديدم؛ ديدم بعد از هر گل پرسپوليس ، غلامپور ؛ و چندين نفر ديگه دارند از سرو كول دايي بالا ميرن؛ به شونش بوسه ميزنند؛ واقعا متاسف شدم ؛ واسه امثال غلامپور ، كي چقدر بي مقدار و بي شخصيت هستند؛ چقدر خودشون رو جلوي آدمي مثل دايي كوچيك ميكنند؛ خود شيريني آخه چقدر! كه مثلا دايي خوشش بياد؛ كه اتفاقا خوشش نيومد !
آدم اگه كمي شخصيت داشته باشه از چند ده متري آدمايي مثل دايي و رويانيان و پروين رد نميشه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 6:50 pm

به نظر من بحث تنفر از استقلال و پرسپولیس یک بحث افراط گرایی هست و دامن زدن به این موضوع در نهایت پا رو فراتر از موضوعات فوتبالی میزاره و باعث ورود به مسایل اجتماعی و سیاسی و ... میشه که نتیجه ای جز اختلافات قومیتی نداره
به نظر من اینکه مردم چه شهری طرفدار چه تیمی هستند عوامل مختلفی داره که هرکدوم رو جدا باید برسی کرد و نمیشه یک نسخه برای همه نوشت
همین تیم داماش کنونی در زمان پگاه شدن طرفدار زیادی نداشت و سالها مدیریت پگاه باعث شد تا طرفدارانی پیدا کنه که نه میل به استقلال و پرسپولیس دارند شابد یعضی از دوستان خیلی یادشون نیاد ولی من یادمه بازی های پگاه با پایتختی ها نصف ورزشگاه مال تیم تهرانی بود و خیلی از همشهری های خودمون تیم پگاه رو مسخره میکردن ولی تغییرات و شرایط و ... دست به دست داد تا این فرهنگ عوض شد و حالا داماش تیم محبوب رشتی ها هستش
ولی باید به این نکته توجه کرد که وقتی بحث در مورد فوتبال هست باید از دید بالا نگاه کرد و اینکه فوتبال نه جنگ هست و نه انقدر با ارزش تر از اینکه باعث اختلاف و دشمنی بین هم وطنان ما بشه
اینکه عاشقانه طرفدار تیم شهرمون هستیم و یجورایی از حیثیت و قومیت ما این تیم داره دفاع میکنه در حد فوتبالیش زیباست ولی نباید به حدی افراطی برسه که نوعی فاشیسم برسیم
من طرفدار داماش هستم و طرفدار تیم دیگه ای نیستم ولی هیچ دلیلی برای حمایت یا نفرت از تیم های پایتخت یا ملوان یا هر تیم دیگه ای ندارم
امیدوارم دوستان هم با دید نفرت و کینه و قضاوت های فرا فوتبالی مسایل رو باهم قاطی نکنند .
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 8:56 pm

[size=13:22bd197268][color=black:22bd197268]دوستان و بزرگان و عزیزان ، به حق و زیبایی قلم زدند و نوشتند و استفاده کردیم... "اصالت گرایی و توجه به هویت و ریشه" همیشه در اکثر نوشته و مطالب بنده از اصولم بوده حال چه در محیط مجازی و وارش و یا چه در دنیای حقیقی و زندگی روزمره ، به همین جهت کاملا واقف به اهمیت وجود این تایپیک و تاپیکهای مشابه هستم ، و از اینگونه دغدغه های فکری بسیار استقبال می کنم و کاملا گفتمانهای راه گشا و با ایده و پیشنهاد های قابل اجرا را میپسندم و معتقدم باید به داشته های خود تکیه نمود و با اتحاد و همدلی و داشتن سیاستهای مناسب[b:22bd197268] چه از طرف هواداران فوتبال رشت و چه از سوی مسئولین ذیربط[/b:22bd197268] ، روزگاری را رقم بزنیم که همه مردمان این دیار با شنیدن نام دردانه های پایتخت تنها برای ثانیه هایی کوتاه و در حد استماع! درگیر شوند و سریعا برلبانشان این جمله جاری شود : [b:22bd197268]"اَمان رشت شینیم ، گیلان شینیم ، آبراریم ، اَمی غیرت اَ شهر فوتبالِ ، داماش و سیپیدرود مَرا زندگی کونیم و الباقی اَمرا کاری نَاریم"[/b:22bd197268]
امـــا قبل از هرگونه تلاش و اقدام برای رسیدن به اهداف عالیه ، اول باید هر هوادار به عنوان یک مبلغ با درایت و مبادی آداب خود در بین اطرافیان و دوستان با علم و ادب و متانت و حوصله شروع به جا انداختن این تفکرات نماید. نوشتن و گفتن در مقالات بسیار بسیار عالی و زیبا و از ملزومات بدیهی ست ولی کافی نیست. باید در مراودات روزمره ، در جمعهای خانوادگی و دوستانه ،توضیحات درست ، راهنمایی های مورد نیاز و هدایت های اصولی خصوصا برای کودکان و نونهالان صورت گیرد.[b:22bd197268] هر گاه بتوانیم هر داماشی هر رشتی و هر گیلانی پایبند به اصول و هویت و ریشه یک سفیر و مبلغ درست باشد ، آنگاه است که میتوان بسیار امیدوار بود که رنگ آبی اصیل صد در صد رشتی و قرمز اصیل صد در صد رشتی را شاهد باشیم.[/b:22bd197268]
همیشه گفته و باز هم میگویم ، در گذشته [b:22bd197268]طرفدارانی[/b:22bd197268] با تفکرات غیر هویت گرا و متصل به پایتخت ، لطمات بسیار زیادی بر پیکره فوتبال این شهر وارد نمودند که متاسفانه متاسفانه [b:22bd197268]پیشکسوتان و بزرگان فوتبال [/b:22bd197268]این شهر هم در این زمینه بی تقصیر نبودند. اما امروزه و با تغییر نسل هواداری در فوتبال رشت و هم چنین تغییر تفکر اکثر فوتبالیستهای بومی ، آینده فوتبال این دیار بسیار روشن و زیباست...

ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد[/color:22bd197268][/size:22bd197268]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 5:19 am

[b:633219188a]دیشب سوال برنامه 90 مثل همیشه در استانه ی این دربی الکی مهم و تحمیلی این بود که کدام تیم برنده ی دربی میشود. و تمام مخاطبین این برنامه در سراسر شهرستان ها برخی از روی عادت و سرگرمی و برخی از روی علاقه و شایدم برخی از روی نااگاهی پیامک دادن. البته من هم معتقدم این دربی میتونه مهم و با ارزش باشه اما فقط و فقط برای هم وطن های تهرانی. ولی تحمیل این دربی که بین پایتخت نشیناست به شهرستان ها دلیلی جزء اجرای ان سیاست یاد شده نداره. خیلی سخته ادم بتونه با دستگاه تبلیغاتیه بزرگی مثل تلوزیون تو دنیای مجازی مبارزه کنه و فریاد بزنه که که من خودم هویت و تیم شهر و استان دارم و به قول اقای خرمی عزیز فریاد بزنیم ( "اَمان رشت شینیم ، گیلان شینیم ، آبراریم ، اَمی غیرت اَ شهر فوتبالِ ، داماش و سیپیدرود مَرا زندگی کونیم و الباقی اَمرا کاری نَاریم" )
و این کار ممکن نخواهد بود مگر با اتحاد و همدلی و اگاه سازی در تمام هم نشینی ها و موقعیت ها تا شاید بتونیم تاثیر و یا حداقل یک تلنگر به هم شهری و هم استانیمون بزنیم.[/b:633219188a]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 5:53 am

[quote:b44c90dc93="r4sht"]به نظر من بحث تنفر از استقلال و پرسپولیس یک بحث افراط گرایی هست و دامن زدن به این موضوع در نهایت پا رو فراتر از موضوعات فوتبالی میزاره و باعث ورود به مسایل اجتماعی و سیاسی و ... میشه که نتیجه ای جز اختلافات قومیتی نداره
به نظر من اینکه مردم چه شهری طرفدار چه تیمی هستند عوامل مختلفی داره که هرکدوم رو جدا باید برسی کرد و نمیشه یک نسخه برای همه نوشت
همین تیم داماش کنونی در زمان پگاه شدن طرفدار زیادی نداشت و سالها مدیریت پگاه باعث شد تا طرفدارانی پیدا کنه که نه میل به استقلال و پرسپولیس دارند شابد یعضی از دوستان خیلی یادشون نیاد ولی من یادمه بازی های پگاه با پایتختی ها نصف ورزشگاه مال تیم تهرانی بود و خیلی از همشهری های خودمون تیم پگاه رو مسخره میکردن ولی تغییرات و شرایط و ... دست به دست داد تا این فرهنگ عوض شد و حالا داماش تیم محبوب رشتی ها هستش
ولی باید به این نکته توجه کرد که وقتی بحث در مورد فوتبال هست باید از دید بالا نگاه کرد و اینکه فوتبال نه جنگ هست و نه انقدر با ارزش تر از اینکه باعث اختلاف و دشمنی بین هم وطنان ما بشه
اینکه عاشقانه طرفدار تیم شهرمون هستیم و یجورایی از حیثیت و قومیت ما این تیم داره دفاع میکنه در حد فوتبالیش زیباست ولی نباید به حدی افراطی برسه که نوعی فاشیسم برسیم
من طرفدار داماش هستم و طرفدار تیم دیگه ای نیستم ولی هیچ دلیلی برای حمایت یا نفرت از تیم های پایتخت یا ملوان یا هر تیم دیگه ای ندارم
امیدوارم دوستان هم با دید نفرت و کینه و قضاوت های فرا فوتبالی مسایل رو باهم قاطی نکنند .[/quote:b44c90dc93]

[b:b44c90dc93]با بخشی از صحبتات موافقم شاهین عزیز. این که شما میگی باید مانع از اختلافات قومیتی شد درسته. و من هم به شخصه افراط و افراطگری رو بد میدونم. اما این افراط گری از جانب سران مملکت در زمینه ی فوتبال داره اعمال میشه. اون ها خودشون دارند مسائل سیاسی رو رخنه میدند در فوتبال.
من هم مثل شما با بحث هایی که باعث اختلافات قومیتی و شهری میشه و یا مثل خیلی از فاشیست ها (به طور مثال پان ترک ها ) که فوتبال رو دستاویزی برای اهداف کثیف سیاسی مثل تجزیه طلبی قرار میدند مخالفم. اصلا زیبایی و اصل فوتبال برای نزدیکی و دوستیه قومیت ها و شهر ها و کشورهاست.
من هم مثل شما تیمی رو به چشم انزجار و نفرت نگاه نمیکنم اون چیز که باعث انزجار و کینه و نفرت میشه تبعیض ها و ناعدالتی ها و تحمیل هاست. وگرنه من بارها و بارها گفتم دو تیم قرمز و ابیه پایتخت بدون موارد فوق میتونند دو تیم قابل احترام برای هم وطن های تهرانیمون باشند. اما عواملی که باعث نفرت شده باید برداشته بشه. مگه تو فوتبال جهان هر شهروند طرفدار تیم شهر و استان یا ایالت خودشه اونا اتحاد ملی شون زیر سوال میره و هر شهر سازه خودشو میزنه؟
من میگم ما نباید مردم رو عقب مونده نگه داریم تا مثلا به اتحاد و عدم جنگ های قومیتی برسیم. ما باید کاری کنیم که در کنار رقابت های زیبای فوتبالی بین شهر ها و در کنار نگاه عادلانه و عدم تحمیل اون ها ایران و ایرانی بودنش رو در نظر بگیرند و به اتحاد شهر ها و استان ها خدشه وارد نشه نه با اعمال سیاست یاد شده.[/b:b44c90dc93]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 8:33 am

[color=darkblue:a4e770b61d][size=18:a4e770b61d]این که سئوال نداره,چون,ما رشتی هستیم تیممون داماشه ما پشتش هستیم /3/[/size:a4e770b61d][/color:a4e770b61d]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 8:40 am

[quote:2e1631bdb1="r4sht"]به نظر من بحث تنفر از استقلال و پرسپولیس یک بحث افراط گرایی هست و دامن زدن به این موضوع در نهایت پا رو فراتر از موضوعات فوتبالی میزاره و باعث ورود به مسایل اجتماعی و سیاسی و ... میشه که نتیجه ای جز اختلافات قومیتی نداره
امیدوارم دوستان هم با دید نفرت و کینه و قضاوت های فرا فوتبالی مسایل رو باهم قاطی نکنند .[/quote:2e1631bdb1]

[color=darkblue:2e1631bdb1][size=18:2e1631bdb1]شاهین جان,نفرت وقتی پیش میاد که شاهد تبعیض باشی,که این 2 تا تیم به همراه سپاهان و تراکتور دیگه شورش رو در آوردن!تیم های دیگه پول ندارن بازیکنشون گشنه نخوابه,اینا میرن 3.5 میلیارد میدن بازیکن میخرن تازه سپاهان واسه اینکه بازار پس پس رو خراب کنه رفته بود مبلغ بالاتر پیشنهاد داده بود!!!واقعا خنده داره,اونم از نوع عصبی :) [/size:2e1631bdb1][/color:2e1631bdb1]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط armin5 » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 9:35 am

هر کسی از خودش چیزی نداره و آدم تهی ای هستش با چسبوندن خود به این تیم ها می خواد اون خلا رو پر کنه که باز هم کار بی فایده ای هست . فقط داره خودش گول میزنه /12/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 10:00 am

خیلی عجیبه وقتی شهرت تیم داشته باشه. تیمی با نام استانت باشه بعد بری تیم یه شهر دیگه رو تشویق و حمایت کنی. بعضی ها میگن تیم های استقلال و پرسپولیس هویت ملی دارند. خیر. هویت ملی این دو تیم نیستند. بها دادن بیش از اندازه به این دو تیم باعث شده یک فضای فسادی در فوتبال ایران شکل بگیره .

فوتبال زمانی زیبا تر میشه که مردم هر استانی تنها تیم شهر خودشون رو حمایت کنند. زمانی زیباتر میشه که فدراسیون به همه تیم ها به یک دید نگاه کنه.

و اما داماش باید سعی کنه در سال های آینده برای جذب هرچه بیشتر هوادار در شمال کشور تلاش کنه. باید از همون ابتدا کاری کنه که مثل نسل های قبل دوست داران فوتبال اول طرفدار این دو تیم سوگلی نشند و بعد برگردند سمت تیم خودشون بلکه از همون ابتدا عاشق و شیفته ی تیم شهر خودشون بشن.

داماش باید روز به روز قوی تر بشه و برای قهرمانی بجنگه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 11:08 am

دوستان عزیز من از نیت پاک شما کاملا خبر دارم ولی باید چند مورد رو اشاره کنم که خالی از لطف نیست
ما در کل همه از آسیا هستیم و بعد از ایران و بعد از گیلان و بعد از رشت
حالا به ترتیب این حس عرق به هر یک از این دسته بندی ها با توجه به شرایط زندگی و ... داره مثلا دوستان فرض کنید کرمان به دنیا میومدید بازم داماشی بودید ؟
پس شرایط جغرافیایی مهم هست
باور کنید چندین باز ژاپنی ها توی فوتسال طرفدار ایران بودند و میگفتن به عنوان نماینده آسیا باعث سربلندی ما هم هست
این یعنی نهایت فرهنگ ورزشی
نه اینکه هواداران فلان تیم اروپایی که هر اوباش گری و کتک کاری و توهین رو به عنوان افتخار و تیفوسی گری و ... میدونند
خدانکرده منظور من به دوستان تیفوسی داماشی نیست
ولی کلا مردم ایران دچار افراط و تفریط هستند حالت خنثی رو قبول ندارن
یا باید طرفدار استقلال و پرسپولیس بود یا متنفر ؟
در بازی های آسیایی هر تیمی از ایران باشه من طرفدارشم و همون تیم مقابل داماش بازی کنه با همه جونم طرفدار داماشم
دوستان اگه فوتبال دست سیاسی ها هست و یا اینکه از بودجه مملکت برای تیم خودشون خرج میکنند کاملا درسته ولی دلیل بر تنفر نباید باشه
تنفر در بحث روانشناسی از عقده های روانی انسان سرچشمه میگیره پس متنفر بودن یعنی نسبت به چیزی عقده و کمبود احساس کردن
به نظر من بهترین کار رفع حساسیت از این تیم هاست و پرداختن به تیم داماشی تیمی که با پول بی پول و صدر جدول و ته جدول ازش حمایت میکنیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 11:12 am

((استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟)) در گذشته ی نه چندان دور و در برخی موارد در زمان حال، این جمله مقدمه ی صحبت در مورد فوتبال بوده است. هرکسی برای این پرسش پاسخی داشت. اما سوال بعدی که غالبا بی جواب می ماند، جالب توجه است؛ ((چرا؟))
یکی می گفت خون من قرمز است. آن یکی می گفت خون من آبی است. یکی حرف از دریا و آسمان می زد. یکی بی رنگ بودن آب و هوا را عنوان می کرد و... این توجیهات در برخی موارد به فوتبال اروپا هم سرایت می کرد و دلیل علاقه ی عده ای به تیم های بزرگی چون اینتر و میلان و منچستر و چلسی و بایرن و آرسنال و دیگر تیم ها شباهت رنگ لباسشان به دو تیم استقلال و پرسپولیس بود!!!!
همه به طریقی از این ((چرا؟)) فرار می کردند، چون جوابش را نمی دانستند. چون جوابی وجود نداشت. دلیل منطقی وجود نداشت. تنها چیزی که وجود داشت علاقه ای بود که نثار دو تیم پایتخت نشین می شد. این علاقه، دو تیم تهرانی را بزرگ و بزرگتر کرد به طوری که این دو تیم تبدیل به دو اژدها شدند که همه چیز فوتبال را می بلعند. بامشان را هر روز بزرگتر می کنند و برفشان را روی بام های کوچک می ریزند. این دو اژدها آرام نمی گیرند مگر زمانی که برخی افراد جوابی مناسب برای پرسش مذکور بیابند. به راستی چرا من رشتی باید طرفدار استقلال تهران و یا پرسپولیس تهران باشم؟

آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم / یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 4:39 pm

[quote="r4sht"]دوستان عزیز من از نیت پاک شما کاملا خبر دارم ولی باید چند مورد رو اشاره کنم که خالی از لطف نیست
ما در کل همه از آسیا هستیم و بعد از ایران و بعد از گیلان و بعد از رشت
حالا به ترتیب این حس عرق به هر یک از این دسته بندی ها با توجه به شرایط زندگی و ... داره مثلا دوستان فرض کنید کرمان به دنیا میومدید بازم داماشی بودید ؟
پس شرایط جغرافیایی مهم هست
باور کنید چندین باز ژاپنی ها توی فوتسال طرفدار ایران بودند و میگفتن به عنوان نماینده آسیا باعث سربلندی ما هم هست
این یعنی نهایت فرهنگ ورزشی
نه اینکه هواداران فلان تیم اروپایی که هر اوباش گری و کتک کاری و توهین رو به عنوان افتخار و تیفوسی گری و ... میدونند
خدانکرده منظور من به دوستان تیفوسی داماشی نیست
ولی کلا مردم ایران دچار افراط و تفریط هستند حالت خنثی رو قبول ندارن
یا باید طرفدار استقلال و پرسپولیس بود یا متنفر ؟
در بازی های آسیایی هر تیمی از ایران باشه من طرفدارشم و همون تیم مقابل داماش بازی کنه با همه جونم طرفدار داماشم
دوستان اگه فوتبال دست سیاسی ها هست و یا اینکه از بودجه مملکت برای تیم خودشون خرج میکنند کاملا درسته ولی دلیل بر تنفر نباید باشه
تنفر در بحث روانشناسی از عقده های روانی انسان سرچشمه میگیره پس متنفر بودن یعنی نسبت به چیزی عقده و کمبود احساس کردن
به نظر من بهترین کار رفع حساسیت از این تیم هاست و پرداختن به تیم داماشی تیمی که با پول بی پول و صدر جدول و ته جدول ازش حمایت میکنیم[/quote

[b:e98740d411]شاهین جان شما یه سری مسائلی رو فرمودی و سوالاتی رو عنوان کردی که بر خودم لازم میدونم در موردشون توضیح و پاسخ بدم.

1) اگر من در کرمان یا هر جای دنیا بدنیا مویومدم قطعا طرفدار شهر و استان خودم میشدم.

2)اگه میبینید مردم و هواداران فلان کشور مثلا در فوتسال طرفدار ایران بودند قطعا به سربلندیه تیمی از اسیا فکر میکردند چون نسبت به اسیایی بودن اون تیم حس تعلق داشتند و در واقع اسیایی بودن نقطه ی مشترکی برای کسب افتخار برای کشور های دیگه ی اسیا محسوب میشد. همونطور که ما هم فرضا سپاهان یا اس اس یا پس پس با اعراب یا دیگر تیم های اسیایی در جام باشگاه های اسیا بازی دارند دوست داریم که اون تیم ایرانی نتیجه بگیره (به دلیل نقطه ی مشترکی به نام ایران) و در واقع سربلندیه خودمون به عنوان یه ایران رو در گرو موفقیت نماینده ی ایرانی مثل سپاهان یا اس اس میدونیم.( حال اگه هر چقدر هم از اون تیم که در لیگ ایران به دلیل لابی بازی و بی عدالتی و... بدمون بیاد)

3) در مورد اوباش گری و توهین و... من هم با شما هم عقیده و هم نظر هستم. و بحث انتقاد و بیانیه و طلب حق از رفتار های توهین امیز جداست.

[color=indigo:e98740d411]4) اما در این مورد که شما میگی با اینکه قبول داری فوتبال دست سیاسی هاست و بی عدالتی ها رو قبول داری و میبینی و باز هم میگی که این ها نباید دلیل بر تنفر باشه کاملا با شما مخالفم. اره به درستی اشاره کردی این ها عقده و بغض در حال انفجاریه که از کمبود ها نشئت میگیره.
صحبت های شما من رو یاد دین مسحیت میندازه که حضرت عیسی میگه اگه کسی به یک طرف گوش شما زد صورتت رو برگردون تا اونطرف صورتت هم بزنه! خیر من هرگز این رو قبول نمیکنم.
من هرگز قبول نمیکنم کسی که داره نسبت به شهرم و نسبت به تیمم تبعیض و بی عدالتی اعمال میکنه ازش متنفر نباشم. من هرگز نسبت به این سیاست و این افراد سیاسی که در فوتبال با اهداف خاص دخالت میکنند سکوت نخواهم کرد.
اگه شما ببینی کسی داره نسبت به حریمت به شهرت تجاوز میکنه سکوت میکنی؟ هرگز سکوت نمیکنی. من معتقدم داره به تیم های پر طرفداره شهرستانی و به طور کلی به شهرستان ها تجاوز میشه. جنس این تجاوز فکریه. با تبلیغات و با تحمیلات و با بی عدالتی ها داره به ما تجاوز فکری اعمال میشه دوست عزیز.
اسم این تجاوز فکری و تحمیله فوتبالی استقلال و پرسپولیسه! و این ها عوامل تنفر از دو تیم پایتخته!
به هر حال نظر هر کسی محترمه و قطعا نظر شما هم از این قاعده مستثنا نیست. [/b:e98740d411][/color:e98740d411]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط navid_rasht » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 7:16 pm

متن بسیار زیبایی دوست گرامی مون نوشتن.
در مورد اینکه تیمی از ایران در جام باشگاه های آسیا بازی میکنه به نظرم از برد وباختش نه خوشحال بشیم نه ناراحت بهترین حالته. مثال خارجیشم منچستر داره اروپا بازی میکنه طرفدار مثلا لیدز اگه ناراحت نشه از برد منچستر خوشحال هم نمیشه. اگه برد این تیم ها جنبه ی ملی داشته باشه پس چهار گوشه ی ایران از آذربایجان تا زاهدان گرفته و... باید خوشحال بشن که چنین موضوعی دیده نمیشه. عنوان تاپیک هم شبیه پرده نوشته ی زیبایی که میگه : ((آبی و قرمز پایتخت برای ما اهمیت ندارد. قلب مردمان شهر باران به عشق داماش و سپیدرورد می تپد)) باشه به نظرم تاثیر گذارتره.

اسم تیم ها هم خیلی مهمه. به نظرم خود اسم داماش که ریشه در خاک گیلان داره خیلی تاثیر گذاشته. اسم خیلی از تیم ها رو ببینین ربط زیادی به دیارشون نداره. حتی برخی تیم ها هم هویت شهری رو میگیرن و از سنبل های شهرهای دیگه استفاده میکنن مثل یک تیم تهرانی که از آثار تاریخی ایران در شیراز استفاده کرده.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان