[quote:2e1631bdb1="r4sht"]به نظر من بحث تنفر از استقلال و پرسپولیس یک بحث افراط گرایی هست و دامن زدن به این موضوع در نهایت پا رو فراتر از موضوعات فوتبالی میزاره و باعث ورود به مسایل اجتماعی و سیاسی و ... میشه که نتیجه ای جز اختلافات قومیتی نداره
به نظر من اینکه مردم چه شهری طرفدار چه تیمی هستند عوامل مختلفی داره که هرکدوم رو جدا باید برسی کرد و نمیشه یک نسخه برای همه نوشت
همین تیم داماش کنونی در زمان پگاه شدن طرفدار زیادی نداشت و سالها مدیریت پگاه باعث شد تا طرفدارانی پیدا کنه که نه میل به استقلال و پرسپولیس دارند شابد یعضی از دوستان خیلی یادشون نیاد ولی من یادمه بازی های پگاه با پایتختی ها نصف ورزشگاه مال تیم تهرانی بود و خیلی از همشهری های خودمون تیم پگاه رو مسخره میکردن ولی تغییرات و شرایط و ... دست به دست داد تا این فرهنگ عوض شد و حالا داماش تیم محبوب رشتی ها هستش
ولی باید به این نکته توجه کرد که وقتی بحث در مورد فوتبال هست باید از دید بالا نگاه کرد و اینکه فوتبال نه جنگ هست و نه انقدر با ارزش تر از اینکه باعث اختلاف و دشمنی بین هم وطنان ما بشه
اینکه عاشقانه طرفدار تیم شهرمون هستیم و یجورایی از حیثیت و قومیت ما این تیم داره دفاع میکنه در حد فوتبالیش زیباست ولی نباید به حدی افراطی برسه که نوعی فاشیسم برسیم
من طرفدار داماش هستم و طرفدار تیم دیگه ای نیستم ولی هیچ دلیلی برای حمایت یا نفرت از تیم های پایتخت یا ملوان یا هر تیم دیگه ای ندارم
امیدوارم دوستان هم با دید نفرت و کینه و قضاوت های فرا فوتبالی مسایل رو باهم قاطی نکنند .[/quote:2e1631bdb1]
[color=darkblue:2e1631bdb1][size=18:2e1631bdb1]شاهین جان,نفرت وقتی پیش میاد که شاهد تبعیض باشی,که این 2 تا تیم به همراه سپاهان و تراکتور دیگه شورش رو در آوردن!تیم های دیگه پول ندارن بازیکنشون گشنه نخوابه,اینا میرن 3.5 میلیارد میدن بازیکن میخرن تازه سپاهان واسه اینکه بازار پس پس رو خراب کنه رفته بود مبلغ بالاتر پیشنهاد داده بود!!!واقعا خنده داره,اونم از نوع عصبی

[/size:2e1631bdb1][/color:2e1631bdb1]