[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مـن اگـه جـای مـسـئولیـن باشـگـاه بودم...

مـن اگـه جـای مـسـئولیـن باشـگـاه بودم...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ParhamRashti » شنبه سپتامبر 28, 2013 2:02 pm

من اگه جای مسولین باشگاه بودم بهترین امکانات رو برای تیمهای پایه میزاشتم
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:13 pm

من اگه جای مسؤولین زحمتکش باشگاه بودم، اولا از نیروی انتظامی تهران شکایت می کردم و ثانیا ضمانت افراد حاشیه ساز رو نمی کردم.
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط keivan » شنبه سپتامبر 28, 2013 7:21 pm

من اگه جای مسئولین داماش بودم 1- تیم رو سهامی عام میکردم که همه ی مردم بتونند تو این تیم سهیم باشند 2- با رایزنی با مسئولان قضایی سعی میکردم حداقل یک درصد از سود گروه صنعتی اریا رو به ورزش داماش(فوتبال.والیبال.بسکتبال)اختصاص میدم تا مثل سابق هم تیم والیبال داشته باشیم هم تیم بسکتبال و هم دوتیم فوتبال دیگه ی داماش(داماش تهران و داماش درود) با قدرت به کار خود ادامه بدند حتی یک در صد از سود گروه اریا مبلغ زیادیه چون حدودا این گروه متشکل از 30 شرکته 3- با رایزنی با مسئولان قول بازسازی و تعمیر ورزشگاه عضدی وسردار جنگل رو میگرفتم 4-به صورت مشارکتی همراه با چند سرمایه گذار فروشگاه داماش رو احداث میکردم 5-یک روزنامه یا هفته نامه برای داماش به وجود می اوردم تا هم هوادارامون در سراسر کشور ازش استفاده کنند و هم جلوی هجمه ی رسانه ای سایر تیم ها نسبت به داماش رو بگیره 6-به فوتبال پایه بیش از اینها بها میدادم و کاری میکردم استعداد های جوان بدون پارتی و پول بتونند لباس داماش رو بر تن کنند
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه سپتامبر 28, 2013 7:36 pm

من اگه جای مسئولین باشگاه بودم احترام میزاشتم به هوادار ها با خط واحد نمیفرستا دمشون تهران یکم از مسئولین سپاهان یاد بگیرند که اشپز دارن اوتوبوس هاشون یا تراکتوری ها که تو هتل المپیک بودن هوادار هاشون و...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه سپتامبر 28, 2013 7:49 pm

[quote:c9f3eb6d00="ali_damashi"]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم احترام میزاشتم به هوادار ها با خط واحد نمیفرستا دمشون تهران یکم از مسئولین سپاهان یاد بگیرند که اشپز دارن اوتوبوس هاشون یا تراکتوری ها که تو هتل المپیک بودن هوادار هاشون و...[/quote:c9f3eb6d00]

علی اقای گل تو دیگه چرا این حرف و میزنی؟؟؟بودجه اونا رو نگاه کن بودجه ما رو ببین...

یکم منصف باش
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه سپتامبر 28, 2013 8:21 pm

[quote:46555d120f="havadarehamishegi"][quote:46555d120f="ali_damashi"]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم احترام میزاشتم به هوادار ها با خط واحد نمیفرستا دمشون تهران یکم از مسئولین سپاهان یاد بگیرند که اشپز دارن اوتوبوس هاشون یا تراکتوری ها که تو هتل المپیک بودن هوادار هاشون و...[/quote:46555d120f]

علی اقای گل تو دیگه چرا این حرف و میزنی؟؟؟بودجه اونا رو نگاه کن بودجه ما رو ببین...

یکم منصف باش[/quote:46555d120f]

میثاق تو دیگه چرا برادر مگه ما از اونا چی کم داریم ؟ هوادار های اونا با تعصب ترن ؟ یا ... کاری که هوادار های ما میکنن اونا 1% رو هم انجام ندادن
من فکر میکنم اگه ما درخشان رو ننداخته بودیم بیرون و از عابدینی حمایت نمیکردیم الان عابدینی رفته بود و رئیس کانون هم قطعا کسِ دیگری بود و ...
این مثالی که من زدم فقط به خاطر این بود که فرق ما با اون ها رو ببینی و حالا ما حسرت اون ها رو میخوریم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه سپتامبر 28, 2013 8:29 pm

[quote:32c4b0cffb="ali_damashi"][quote:32c4b0cffb="havadarehamishegi"][quote:32c4b0cffb="ali_damashi"]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم احترام میزاشتم به هوادار ها با خط واحد نمیفرستا دمشون تهران یکم از مسئولین سپاهان یاد بگیرند که اشپز دارن اوتوبوس هاشون یا تراکتوری ها که تو هتل المپیک بودن هوادار هاشون و...[/quote:32c4b0cffb]

یکم منصف باش[/quote:32c4b0cffb]

میثاق تو دیگه چرا برادر مگه ما از اونا چی کم داریم ؟ هوادار های اونا با تعصب ترن ؟ یا ... کاری که هوادار های ما میکنن اونا 1% رو هم انجام ندادن
من فکر میکنم اگه ما درخشان رو ننداخته بودیم بیرون و از عابدینی حمایت نمیکردیم الان عابدینی رفته بود و رئیس کانون هم قطعا کسِ دیگری بود و ...
این مثالی که من زدم فقط به خاطر این بود که فرق ما با اون ها رو ببینی و حالا ما حسرت اون ها رو میخوریم[/quote:32c4b0cffb]

علی جان مسائل و قاطی نکن ما با تعصب ترین هوادارانیم بله اونا 1٪ هم به پای ما نمیرسن شکی هم درونش نیس ... اما اقا همه میدونیم که باشگاه مشکل مالی داره...نداره؟؟؟هنو پول بازیکناش و به سختی میده چه انتظاری داری؟؟؟اگه زمان آقای امیر منصور اریا بود بله حرف شما 99.99٪ درست بود ... اما حالا نیس چی کار کنیم؟؟؟مقصر هیچ کس نیس که با خط واحد رفتیم تهران ...
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه اکتبر 07, 2013 10:24 am

سایت گل- باشگاه فولاد خوزستان در نامه ای به فدراسیون فوتبال خواستار رسیدگی به رفتار بازیکنان پرسپولیس با تورج حق وردی در بازی با صبای قم شد.

به گزارش سایت گل، در نامه باشگاه فولاد خطاب به مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال آمده: «احتراما در جریان مسابقه تیم های صبای قم و پیروزی مشاهده گردید که درقبال هر تصمیم داور، عده ای ازبازیکنان تیم پیروزی به وی معترض شده او را به محاصره خود درمی آوردند به نحوی که جو سنگین و غیرطبیعی برای ایشان ایجاد شده او را در امر قضاوت دچار مشکل می نمود. با عنایت به اینکه عدم توجه به چنین حرکات غیرحرفه ای و عدم حمایت کافی از داوران موجب گسترش این روش نامطلوب گردیده و نهایتا حقوق تیم های با اخلاق که احترام به امر داوری را سرلوحه کارخویش قرارداده اند، تضییع خواهد گردید لذا خواهشمند است دستور فرمائید درخصوص جلوگیری از ناامنی داوران و ایجاد بستر مناسب و مطمئن برای آرامش روانی و قضاوت صحیح آنان و در نتیجه صیانت از حق و حقوق بازیکنان، کادر فنی و باشگاه ها اهتمام لازم را بعمل آورند.»
--------------------------------------
مسولین باشگاه عزیز مـا هم از این نامه حمایت کنن و سعی کنن جـو رو از الان حساس کنن تـا حواس همه به برخورد ها باشـه.
این روزها که داور های برای لـو نرفتن شماره حسابشون تمایل دارن برای پرسپولیس غش کنن بهتر با حمایت از این نامه چشم ها رو باز کنیـم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه اکتبر 10, 2013 8:16 pm

[b:8a731f0a08]حالا حتی دوست های قدیمی عادل نیز از دست او کلافه اند.[/b:8a731f0a08]

سایت گل- 90 مهم ترین و دوست داشتنی ترین برنامه دهه گذشته تلویزیون ایران، در سالهای ابتدایی دهه 90 با سرعتی وصف ناشدنی در راه سقوط قدم بر می دارد.

برنامه ای جدیدا کلافه کننده که تکیه مجری محبوبش برای یافتن حقیقت، دیگر به دل ها و روان ها نمی چسبد. چه دعوای فردوسی پور با امیر قلعه نویی در میان باشد و چه عادل در بلبشوی رشوه دادن ها و گرفتن، تک و تنها پی مقصر بگردد.

حالا منتقدان جمله معروف را بیشتر به زبان می آورند که از این صدا و سیما مگر غیر از این هم انتظاری می رود؟ اگر عادل برای نسل ما زمانی یکه تاز عرصه مبارزه با فساد، ناکارآمدی و پلیدی در فوتبال بود، حالا خروجی برنامه اش خواسته یا ناخواسته چیزی نیست. از این دوشنبه تا آن دوشنبه که پیازی داغ شود برای سرگرمی مردم که دیگر خیلی سخت پای برنامه های تلویزیون می نشینند. یک دعوای حسابی، یک افشاگری بزرگ، یک مصاحبه جنجالی و هر چه که دهه 70 در هفته نامه های زرد ورزشی می شد روی جلد ها دید، حالا در آنتن برنامه 90 در اختیار شماست.
عادل را همه ایران دوست دارد. 90 بهترین برنامه تلویزیون است. مدیران فوتبال ایران اکثرا فاسد و ناکاربلد هستند. شاید جمع همه اینها با هم 90 و فردوسی پور را به اینجا رسانده باشد. او در صدا و سیما رقیبی برای خود نمی بیند.

همه مجریان موفق این سالها که در حوزه ای غیر از ورزش در حال فعالیت بودند، قلع و قمع شده اند. اصولا تلویزیون در هیچ حوزه ای به اندازه ورزش به مجریان درجه یک خود آزادی عمل و اندیشه نمی دهد. در گذر همه این سالها نه احسان علیخانی، نه رضا رشیدپور، نه فرزاد حسنی، نه محمود شهریاری و نه محمد رضا شهیدی فر، هیچکدام ماندگار نشده اند. فردوسی پور مانده و خودش. و او هم برای ماندگاری برنامه اش را سال به سال به سمت یک شو تلویزیونی پیش برده است. برنامه ای پر از همه آن چیزهایی که تلویزیون ایران سالهاست دیگر ندارد و سلیقه و ذائقه مخاطب را تحت تاثیر قرار می دهد.
شاید کمی بی رحمانه باشد اما برنامه 90 حالا کمی به دوران ریاست جمهوری محمود * شبیه است. پر از ادعاهای عامه پسند و ژست های پوپولیستی در پی عدالت. طبیعی است که کمی دقیق تر شدن و کمی آگاهی بیشتر دیگر بیننده را خسته می کند. چرا 90 درباره توسعه فوتبال ایران حرفی نمی زند؟ نتیجه این همه بزن و بکوب چه شده است؟ چرا بی کفایتی کفاشیان و امثالهم زیر سوال نمی رود؟ چرا بحث های فنی هر روز کم و کمتر می شود؟

اگر ایده 90 روزی از روی شبکه های آلمانی یا 90+ شبکه های ترک الگو برداری شده، بهتر است عادل با دقت دوباره آنها از نظر بگذراند. اینکه 90 هر هفته رکورد اس ام اس هفته قبل خود را بشکند، افتخاری نیست. نه در آلمان و نه ترکیه، به راحتی آب خوردن آنتن برنامه برای دعوا و بگو و مگو با این مربی و آن مدیر، پر نمی شود. آنها فوتبال و لیگشان را از بعد فنی زیر و رو می کنند و حاشیه ها یا تلاش ها برای عدالت، به دستگاه قضایی سپرده می شود. عادل البته حق دارد خود را در این فوتبال بی صاحب دایه مهربان تر از مادر فوتبال بداند. مدیران فوتبال نیز البته از این اوضاع و احوال ناراضی نیستند. 90 مردم را سرگرم می کند و این برای مدیرانی که ثمره مدیریت شان چیزی جز بالا رفتن هر ساله دستمزد بازیکنان نیست، دوست داشتنی به نظر می رسد. 90 نیاز به خانه تکانی دارد. شاید اصلا خود عادل نیاز به مرخصی داشته باشد.
----------------------------------------------
در این روز ها که به هر بهانه ایی که شاید رسوا شدن بعضی ها باشد یا شاید روتین شدن برنامه فردوسی پور دلیلش باشد از این [b:8a731f0a08]آب گِل آلود ماهی میگرفتم[/b:8a731f0a08] و یکی از کسانی که دامـاش بی دلیل زیر سوال می برد را خانه نشین میکردم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 18, 2013 10:10 pm

عابدینی جـان اون لقمه توی دهنت رو قورت میدی بلامیسر؟یکم حرف بزن من نگران تکلم شمـام .اصلا دلم برای اون صدات تنگ شده حاجـی!
آخه مومن "اون که ایتا پیله لال پیتی بوو 90 دورون 2 ساعت حرف بزه"توو که ماشالله خوب کلمات امـرا بازی کنی"ایپچه فکَ تکان بدن.
الان دو هفته شده که این لال داره رسانه و جراید رو موافقش میکنه "خیلی عوذل میخوام قهرمانی غش کلد فلانی غش کلد !!!امروز داور برای شمـا از مرز کمـا گذشته بود که لال"کم بوو شـمـره بیمیـره.
عابدینی جـان اگه خسته ای این مرغوب اینجوری نبین توی رشت هارتو پورت میکنه" ها" توی ایران هم بلده عرضه اندام کنه

[b:6efb76bf77]پ.ن:2تا کامنت بالاتر اشاره کـردم امـا حرف مـا حکم مـو رو برای مسولین باشگاه داره[b][/b:6efb76bf77]
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 3:02 am

[b:644bdffdbe][color=blue:644bdffdbe]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم این اوضاع رو تموم میکردم و عصبانیت از شکست مقابل لنگ رو سر بازیکنام خالی نمیکردم هر چند که بازیکنا هم باید حد خودشون رو بدونن و شان مدیریت رو حفظ کنن.هر چه زودتر این غائله ختم به خیر بشه به نفع همس...
مدیریت محترم و بازیکنای عزیز اگر دلتون به حال زحماتی که کشیدین نمیسوزه لااقل دلتون به حال مردم این شهر،جوونای این شهر بسوزه که با خون دل خوردن هویت داماش رو پابرجا نگه داشتن و حالا منتظرن فرزنده ارشد این استان یعنی داماششون ثمره زحمت هاش رو بگیره...نه اینکه درجا بزنیم و برگزدیم سر خونه اول!
این اتحاد با جوون کندن همه به دست اومده...خواهشا خرابش نکنید!

[/color:644bdffdbe][/b:644bdffdbe]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 3:10 am

[quote:0f01c026ea="alex00755"][b:0f01c026ea][color=blue:0f01c026ea]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم این اوضاع رو تموم میکردم و عصبانیت از شکست مقابل لنگ رو سر بازیکنام خالی نمیکردم هر چند که بازیکنا هم باید حد خودشون رو بدونن و شان مدیریت رو حفظ کنن.هر چه زودتر این غائله ختم به خیر بشه به نفع همس...
مدیریت محترم و بازیکنای عزیز اگر دلتون به حال زحماتی که کشیدین نمیسوزه لااقل دلتون به حال مردم این شهر،جوونای این شهر بسوزه که با خون دل خوردن هویت داماش رو پابرجا نگه داشتن و حالا منتظرن فرزنده ارشد این استان یعنی داماششون ثمره زحمت هاش رو بگیره...نه اینکه درجا بزنیم و برگزدیم سر خونه اول!
این اتحاد با جوون کندن همه به دست اومده...خواهشا خرابش نکنید!

[/color:0f01c026ea][/b:0f01c026ea][/quote:0f01c026ea]

تیم اول گیلان،
داماش شهر باران،

یه تیم داریم تو ایران،
فقط داماش گیلان
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am