[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_damashi » شنبه آگوست 10, 2013 10:13 pm

دوستان من رفتم برای سفر
بازی با استقلال هم نیستم اما هرجا باشم داماش گل بزنه پرچم داماش رو میبرم بالا :evil:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه آگوست 11, 2013 7:41 am

[quote:eed4cdc775="ali_damashi"]دوستان من رفتم برای سفر
بازی با استقلال هم نیستم اما هرجا باشم داماش گل بزنه پرچم داماش رو میبرم بالا :evil:[/quote:eed4cdc775]

ما جاتو خالی میکنیم علی جان. خوش بگذره.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه آگوست 11, 2013 7:52 am

ترکیب پیشنهادی من:
((دهقانی))( میتونیم تو این بازی تستش کنیم و به نظرم تو این بازی لایقی فر رو امتحان نکنیم بهتره چون حداقل دهقانی تجربه ی بازی تو لیگ برتر رو داره)

((رحیمی)) ((نظیف کار)) ((مختاری)) ((سیاه))

((حاجتی)) ((ابشک))

((مهدوی))

((سهرابی )) ((سیف الهی))

((متوسل زاده))(تو این بازی ها تجربه بسیار مهم هست و پیشنهاد من حضور امین تو نوک هستش)
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:12 am

اس اس بخاطر حواشی دور رفت سال قبل دوست داشت در برگشت مقابل 100 هزار هوادار جشن قهرمانی را با شکست داماش بگیره تا ضمن گرفتن انتقام قهرمانی بهش بیشتر مزه بده ولی از بد روزگار خورد به داماش بسیار آماده که محکوم به پیروزی بود (بخاطر راه دادن تیم شهرک) و نتونست انتقام بگیره.
ولی امسال خیلی زود به رشت اومده و تقریبا اس اس تیم سال قبلش رو حفظ کرده و همچنان مدعی اصلی قهرمانیه، اما در این سمت داماش که تمرینات خوبی انجام نداده و از نظر روحی و بحران مالی در شرایط خوبی به سر نمیکنه و 3 تساوی و یک باخت شرایط را خطرناکتر از قبل کرده، بخصوص که به چند هفته آینده هم نگاه کنیم و باید در تبریز با گسترش فولاد با انگیزه و در رشت با سپاهان (تیمی که قهرمانی پارسالش را ما ازش گرفتیم و بدجوری زخم خورده) بازی کنیم و با یک لغزش ممکنه نتیجه ای رخ بده که تا آخر نیم فصلم نتونیم جبرانش کنیم.
پس اول از همه بر ما هوادارا واجب که به شدت و قدرت پشت تیم بمونیم و چه در تمرین و چه در فضای مجازی و بخصوص در روز مسابقه پرشور تیم را تشویق کنیم تا روحیه از دست رفته برگرده و بازیکنان به آینده امیدوارتر بشن.
مطمئنا بازیکنای استقلول که پارسال رفت و برگشت به ما باختن در آغاز مسابقه با استرس به میدان میان و اگر ما هوادارا با تشویقهای مثال زدنیمون تیم رو به جلو ببریم براحتی میتونیم دروازه استقلول را به توپ ببندیم، چون همه دیدین که چه دفاع ضعیفی دارن و مطمئنا بازیکنان جوون ما انگیزه مضاعفی برای باز کردن دروازه نشون میدن
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:21 am

من بازی رو دیدم بازیکنا همشون مسخره بازی می کردن اصلا انتظار نداشتم کاپیتان اونطوری بازی کنه ... نود دقیقه بازی یه پاس درست و حسابی بهم ندادن فقط توپارو لو می دادن /9/ ...حالا زیاد مهم نی ولی حتما باید استقلال بزنیم وگرنه اوضاعمون خیلی بیریخت میشه...

افشین خان هر کاری می کنه اشکال نداره ولی این فراهانی رو نباید بذار اصلا اصول اولیه ی دروازبانی رو هم بلد نی /9/ خیلی وضعش خرابه ... به نظر من تو بعضی بازی ها که کاپیتان نمی تونه خوب بازی کنه تعویض بشه دنیا از هم نمی پاشه ... دیروز واقعا بد بازی کرد ...
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:39 am

تركيب موردنظرمن:
لايقيفر
ابوذر-نظيفكار-مختاري-سهرابي
ابشك-كاردوست
چاووشي-مهدوي-جهاگيرعسگري
متوسلزاده
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:53 am

[quote:8d7466bb35="shahin_darknight"]من بازی رو دیدم بازیکنا همشون مسخره بازی می کردن اصلا انتظار نداشتم کاپیتان اونطوری بازی کنه ... نود دقیقه بازی یه پاس درست و حسابی بهم ندادن فقط توپارو لو می دادن /9/ ...حالا زیاد مهم نی ولی حتما باید استقلال بزنیم وگرنه اوضاعمون خیلی بیریخت میشه...

افشین خان هر کاری می کنه اشکال نداره ولی این فراهانی رو نباید بذار اصلا اصول اولیه ی دروازبانی رو هم بلد نی /9/ خیلی وضعش خرابه ... به نظر من تو بعضی بازی ها که کاپیتان نمی تونه خوب بازی کنه تعویض بشه دنیا از هم نمی پاشه ... دیروز واقعا بد بازی کرد ...[/quote:8d7466bb35]

تیمی که بخاطر مشکلات مالی روحیه نداشته باشه، نه در زمین و نه در تمرین نمیتونه خوب کار کنه.
مهدوی و آبشک که مثلا شوتزنهای تیم ما بودند دیدید چطور توپ را با حداکثر ارتفاع ممکن به بالا کوبیدند، عدم تمرکز و دقت کافی در ساقهاشون مشهود بود.
این همه من گفتم باید یارگیری نفر به نفر انجام بشه چون فولاد سانترهاش دقیقه بهنگام گل دوم 4 بازیکن ما در مسیر توپ و یار حریف قرار داشت ولی هیچ کدوم گلزن خطرناک فولاد را که تنها در محوطه جریمه حضور داشت نگه نداشته بود!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:11 am

من که خیلی به این بازی امیدی ندارم خیلی شرایط سختی داریم از یه طرف شرایط مالی از اون طرف گلر بسیار خوبمون دیگه از شدت نارحتی میخوام سرم بزنم به دیوار اه اه/9/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:58 am

[b:e6b3c1bf68][color=blue:e6b3c1bf68]اشان امی بباخته حریفید کی بابا...بدترین شرایطه دورون استقلاله بریم.
مطمئنم...[/color:e6b3c1bf68][/b:e6b3c1bf68]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه آگوست 11, 2013 2:11 pm

lمن پیشنهاد میکنم ناظمی برای بازی با استقلال
از دهقانی استفاده کنه و این برای خود فرهانی هم بهتره تا از فشار های روانی تا حدی خارج بشه متاسفانه اگه رودباریان رو از دست نمیدادیم خیلی خوب بود.
در مورد حسن زاده هم باید بگم با سیف الهی اگه فیکس بازی کنند روز به روز بهتر میشن
بازیکنایی که اماده نیستن : کبه و چاوشی و فرهانی و سیاه
توصیه میکنم حداقل از اول با این 4 بازیکن شروع نکنیم بازی رو
به امید پیروزی بسیار شیرین در بازی بسیار سخت
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه آگوست 11, 2013 2:20 pm

لایقی فر
رحیمی** نظیفکار** مختاری** سیاه
آبشک** کاردوست
سهرابی**کاپیتان مهدوی**سیف اللهی
متوسل زاده

نیمه دوم که شروع شد افشین چاووشی بیاد تا 2 مهاجم بازی کنیم.نه 5 دقیقه مونده بازی تموم بشه,بعد همه میگن دیگه افشین آماده نیست!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه آگوست 11, 2013 2:25 pm

تو این بازی امیدوارم فراهانی تو دروازه نباشه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه آگوست 11, 2013 2:41 pm

لایقی فر
رحیمی-- نظیفکار--- مختاری--- سهرابی
آبشک-- کاردوست
حاجتی--- مهدوی---سیف اللهی
حسن زاده

تعویش ها
چاووشی(حاجتی)
متوسل زاده(حسن زاده)
قدمی(سیف الهی)
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه آگوست 11, 2013 6:03 pm

اینکه بچه های سایت امیدواری زیادی نسبت به شکست استقلال دارند خوبه امیدوارم این روحیه به تیم هم سرایت کنه /23/
اما فکر می کنم تنها دلخوشی به بازی فصل قبل و یا حتی بازیهای قبل تر ما رو از واقعیت دور می کنه اگر برای چند عامل فکر اساسی نشه متاسفانه من دید خوبی نسبت به این بازی ندارم که البته آرزو میکنم عکس آن ثابت بشه
1 . فکر می کنم همه در یک مورد متفق القول باشیم و آن وضعیت فرهانی و دروازه داماش هست شاید ما از وضعیت دروازبانهای دیگر تیم بی خبر باشیم اما یک سوال وجود دارد آن هم اینکه یعنی آنها بدتر از ان هستند که با یک توپ در طول بازی دروازه شان باز شود ؟!
2 هافبکهای ما در طول بازی آنقدر تحت فشار قرار می گیرند که قدرت بازیسازی ابتدایی را هم از دست می دهند این درست که با از دست دادن دو بال قدرتمند ما قدرت مانور این هافبکها کم شده اما نیاندیشیدن چاره برای پرس شدید حریفان بر روی هافبکها ، ما را به سرنوشت بازی نفت و فولاد دچار خواهد کرد .
3. بکار بردن کاردوست کنار ابشک شاید کمی قدرت تدافعی تیم را کاهش داده این در حالی است که اگر اشتباه نکنم کاردوست در بازی با سایپا چندین حرکت خوب از جناح راست انجام داد آیا نمی شود بر روی تکنیک او برای فرار از این جناح حساب باز کرد ؟
4 . متوسل زاذه در این روزها آماده ترین مهاجم ما نشان داده ذخیره نشاندن وی کمی جای سئوال دارد ؟

5 . این درست که دست افشین ناظمی از بابت ابزارهای لازم بسته است اما به این باور دارم که ناظمی می تواند با همین ابزارها نتایج خیره کننده ای کسب کند به شرطی که کاستی ها زا به پای اشتباهات فردی بازیکنان ننویسد چر که این جمله آغاز به قهقرا رفتن اندیشه یک مربی خواهد بود !
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه آگوست 11, 2013 6:19 pm

[size=13:19e57dfcca][color=black:19e57dfcca]امیدوارم کادر فنی و بازیکنان و هواداران ، همه و همه اتفاقات و نتیجه بازی با فولاد رو فراموش کنند و کادرفنی با استفاده از تجربه چند بازی گذشته و آنالیز دقیق داشته هامون و با تدبیر ، پنجشنبه 24 مرداد پیام آور شادی و نشاط برای مردمان شهر باران باشند.
ضمنا مدیران باشگاه هم باید در این چند روز باقی مانده تا بازی با استقلال ، کاملا شرایط رو زیر نظر داشته و از نزدیک هم تیم رو مدیریت و هم به فکر مسایل روحی روانی بازیکنان باشند...
هیچ کاری نشد نداره فقط و فقط همت و تدبیر از جانب همه از منه هوادار گرفته تا مدیر و کادر فنی و بازیکنان و و و رو می طلبه ...
به امید سرافرازی و پیروزی پسران شهر باران در مقابل یکی از دردانه های پایتخت...[/color:19e57dfcca][/size:19e57dfcca]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان