اینکه بچه های سایت امیدواری زیادی نسبت به شکست استقلال دارند خوبه امیدوارم این روحیه به تیم هم سرایت کنه
اما فکر می کنم تنها دلخوشی به بازی فصل قبل و یا حتی بازیهای قبل تر ما رو از واقعیت دور می کنه اگر برای چند عامل فکر اساسی نشه متاسفانه من دید خوبی نسبت به این بازی ندارم که البته آرزو میکنم عکس آن ثابت بشه
1 . فکر می کنم همه در یک مورد متفق القول باشیم و آن وضعیت فرهانی و دروازه داماش هست شاید ما از وضعیت دروازبانهای دیگر تیم بی خبر باشیم اما یک سوال وجود دارد آن هم اینکه یعنی آنها بدتر از ان هستند که با یک توپ در طول بازی دروازه شان باز شود ؟!
2 هافبکهای ما در طول بازی آنقدر تحت فشار قرار می گیرند که قدرت بازیسازی ابتدایی را هم از دست می دهند این درست که با از دست دادن دو بال قدرتمند ما قدرت مانور این هافبکها کم شده اما نیاندیشیدن چاره برای پرس شدید حریفان بر روی هافبکها ، ما را به سرنوشت بازی نفت و فولاد دچار خواهد کرد .
3. بکار بردن کاردوست کنار ابشک شاید کمی قدرت تدافعی تیم را کاهش داده این در حالی است که اگر اشتباه نکنم کاردوست در بازی با سایپا چندین حرکت خوب از جناح راست انجام داد آیا نمی شود بر روی تکنیک او برای فرار از این جناح حساب باز کرد ؟
4 . متوسل زاذه در این روزها آماده ترین مهاجم ما نشان داده ذخیره نشاندن وی کمی جای سئوال دارد ؟
5 . این درست که دست افشین ناظمی از بابت ابزارهای لازم بسته است اما به این باور دارم که ناظمی می تواند با همین ابزارها نتایج خیره کننده ای کسب کند به شرطی که کاستی ها زا به پای اشتباهات فردی بازیکنان ننویسد چر که این جمله آغاز به قهقرا رفتن اندیشه یک مربی خواهد بود !