[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کانون هواداران داماش چه اهدافي را دنبال مي کند...

کانون هواداران داماش چه اهدافي را دنبال مي کند...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:32 am

[b:a386ed18cf][color=black:a386ed18cf]جالبه وارش اسپرت داره اکثر جاها جور کانون رو میکشه.کاربرای با تعصبشون خودشون لیدری میکنن تشویقهای خودجوش میکنن خودشون بنر و پرچم میزنن خودشون و... و تازیگیا تصمیم گرفتن دقیقه 30 جهانبخشو تشویق کنن و اجراشم میکنن.خودشون تز میدن و اجرا میکنن.فراخوانها تا الان با وارش اسپرت بوده من موندم اصلا چرا کانون داریم.الان که کانون داریم چه فرقی میکنه با یک سال پیش که کانون نداشتیم؟!!!!!!!![/color:a386ed18cf][/b:a386ed18cf]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط jahan46 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:36 am

[quote:1c095817f3="abarar1989"][b:1c095817f3][color=black:1c095817f3]جالبه وارش اسپرت داره اکثر جاها جور کانون رو میکشه.کاربرای با تعصبشون خودشون لیدری میکنن تشویقهای خودجوش میکنن خودشون بنر و پرچم میزنن خودشون و... و تازیگیا تصمیم گرفتن دقیقه 30 جهانبخشو تشویق کنن و اجراشم میکنن.خودشون تز میدن و اجرا میکنن.فراخوانها تا الان با وارش اسپرت بوده من موندم اصلا چرا کانون داریم.الان که کانون داریم چه فرقی میکنه با یک سال پیش که کانون نداشتیم؟!!!!!!!![/color:1c095817f3][/b:1c095817f3][/quote:1c095817f3]
[size=18:1c095817f3][color=red:1c095817f3]هیچی آقای abarar1989 به قول دوستمون mahmood1331 فقط دنبال پز دادنش هستند که عضو کانون هستند و این سئوال من جواب نداره که اعضائ کانون به چه ترتیبی منتخب میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:1c095817f3][/size:1c095817f3]
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:43 am

[quote:f3e8f46ee4="jahan46"][quote:f3e8f46ee4="abarar1989"][b:f3e8f46ee4][color=black:f3e8f46ee4]جالبه وارش اسپرت داره اکثر جاها جور کانون رو میکشه.کاربرای با تعصبشون خودشون لیدری میکنن تشویقهای خودجوش میکنن خودشون بنر و پرچم میزنن خودشون و... و تازیگیا تصمیم گرفتن دقیقه 30 جهانبخشو تشویق کنن و اجراشم میکنن.خودشون تز میدن و اجرا میکنن.فراخوانها تا الان با وارش اسپرت بوده من موندم اصلا چرا کانون داریم.الان که کانون داریم چه فرقی میکنه با یک سال پیش که کانون نداشتیم؟!!!!!!!![/color:f3e8f46ee4][/b:f3e8f46ee4][/quote:f3e8f46ee4]
[size=18:f3e8f46ee4][color=red:f3e8f46ee4]هیچی آقای abarar1989 به قول دوستمون mahmood1331 فقط دنبال پز دادنش هستند که عضو کانون هستند و این سئوال من جواب نداره که اعضائ کانون به چه ترتیبی منتخب میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:f3e8f46ee4][/size:f3e8f46ee4][/quote:f3e8f46ee4]

والله اولش که اصلا نداشتیم بعد هم که قرار شد داشته باشیم خودشون انتخاب کردند .افراد شاخصی رو انتخاب کردند مثل رادنی دیدار و مهرداد ثابت،حسن صالح و همچنین آقای سهرابی ویکی دو نفر دیگه به اضافه آقای سراوانی به عنوان رییس کانون بعدش که آقایان مهرداد ثابت(مدیر سایت خودمون)،صالح و سهرابی از هیات مدیره کانون اومدند بیرون والان هم اعضای جدید هیات مدیره کانون مشخص نیست!

ولی معمولا هیات مدیره کانون توسط اعضای کانون انتخاب میشن یعنی با رای گیری واز اونجایی که ما اصلا نداشتیم و اصلا عضو گیری هم نشد خودشون انتخاب کردند!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 24, 2013 8:44 am

تا وقتی که باشگاه تو یه شهر باشه و مدیر عامل تو یه شهر دیگه باشه وضعیت همینطوریه . این مشکل خیلی وقته که باهامونه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:38 am

jahan46 : افراد که ابتدا انتخاب شده بودند نمایندگان گروه های مختلف مثل رسانه ، مرتبط با مسئولین شهری ، بخش هوادار و... انتخاب شد و قرار بود که بعد از عضو گیری اعضای هیات مدیره رو کسانی که کارت عضویت می گیرند انتخاب کنند که البته گویا الان اساسنامه ثبت شده و نحوه انتخاب متفاوت شده .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه جولاي 24, 2013 7:31 pm

کانونی که از وظایفشون, فقط بیانیه دادن بلدن, تعطیل بشه بهتره :(
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه جولاي 24, 2013 7:39 pm

کانون هوادارن ، یعنی وارش اسپورت که خیلی عضو داره /11/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه آگوست 02, 2013 4:03 pm

[quote:997668437c="mahmood1331"][quote:997668437c="MEHRDAD"][quote:997668437c="Soheil7004"]تا اونجایی که من جسته وگریخته میدونم فکر میکنم اقا مهرداد هم عضو هیات مدیره کانون باشند خیلی دوست دارم نظر ایشون روهم بدونم وبپرسم که چرا از سوی کانون فعالیت خاصی صورت نمیگیره؟و چراتا بحال عضو خاصی هم گرفته نشده؟[/quote:997668437c]

[color=black:997668437c]تقریبا از دو ماه پیش من نیستم و قرار بود که اعضای جدید معرفی بشن که نمیدونم چرا هنوز این کار انجام نشده!
ببینید من در مورد چند ماهی که خودم بودم بگم که پیشنهادات بسیاری داده شد و خیلی هم رو بحث عضو گیری و نحوه اینکار و خدماتش صحبت کردیم و به ظاهر دنبال کار هم بودند اما نمیدونم چرا اینقدر کش داده شد که هنوزم کاری که می تونست توی دو سه ماه شرایطش فراهم بشه انجام نشد!
گاها حرف از شرایط مالی می شد؛ نمیخوام رو پیشنهادات و کارها ریز بشم که خارج از حوصلست اما پیشنهاداتی هم وجود داشت که چندان به شرایط مالی ارتباطی نداشت و می تونست اجرایی بشه ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی پیش نرفت...! به سهم خودم پیگیر بودم و خودمم به این شرایط انتقاد داشتم، بچه ها تو اینجا و محیط مجازی یا هرجایی که سوال کردن واقعا چیزی برای گفتن نداشتم و تائید کردم که واقعا تا الان کار بخصوصی انجام نشده. تو بحث لیدرها و تماشاگران هم معتقدم هنوز هیچ راهکار مناسبی درنظر گرفته نشده و شرایط مثل گذشته هست و با چیزهایی که می شنوم شاید یه بازگشت به عقب هم داریم.
امیدوارم تو این فصل واقعا یه فکری به حال امور فرهنگی و خدمات هوادار بشه. معتقدم هیچ چیز سخت نیست و مطمئنا هر کاری و چیزی راهی داره، اما همت می خواد و اراده جمعی ![/color:997668437c][/quote:997668437c]
[size=18:997668437c][color=darkblue:997668437c]با سلام
تا اونجايي كه من پيگير بودم ،فقط اينو دونستم كه در حال حاضر كسايي كه عضو كانون هستند فقط به پُزِش دل بستند و اينكه هر جايي بشينن و بگن كه چي، آره ما عضو كانون هواداراي باشگاه داماش هستيم
ولي دوستان و عزيزاني كه عضو كانون هستين اينو بدونين كه شما رسالت بزرگي دارين و اگر گاه و بيگاه ما محروم ميشيم ، 90درصدش شماها هستين كه مقصرين .خدمتتون عارضم كه ذهنيتي كه در مورد شما تو شهر وجود داره اينه كه همه ميگن فقط بلدين بعضي اوقات و تاكيد ميكنم بعضي اوقات يه بيانيه با ادبيات قشنگ ارائه بدين و همين و بس و ديگر هيچ . . .
عزيزاي من شما مسئوليتتون اين نيست كه فقط ،بيانيه بدون ثمر صادر كنين تاكيد و خواهش ميكنم كه حتي در اوج بي پولي هم بسياري از كارها رو ميشه انجام داد.پس بياييم و پُز دادن به ،عضو بودن در كانون رو كنار بزارين و يه مقدار به مسئوليتي كه بر عهدتون هست فكر كنين .اينو به همه اعضا عرض ميكنم از رئيس كانون تا آخرين عضو . تو رو خدا حركت حركت حركت[/color:997668437c][/size:997668437c][/quote:997668437c]
[size=18:997668437c][color=green:997668437c]قابل توجه آقاي رئيس كانون هواداران :[/color:997668437c]
[color=red:997668437c]الان يكي از اون زمانهاست كه از حقوق حقه باشگاه دفاع بشه اونم توسط كانون[/color:997668437c]
[color=blue:997668437c]هدف ما هم دعوا و مرافعه نيست ،حداقل اينكه بايستي خيلي محكم و محقانه عنوان بشه . . . .همين[/color:997668437c] [/size:997668437c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » جمعه آگوست 02, 2013 4:31 pm

[b:cfcdf30024]کانون هواداران یعنی کشک[/b:cfcdf30024]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه سپتامبر 14, 2013 7:24 am

[quote:dbb8fb0c1c="mahmood1331"][quote:dbb8fb0c1c="mahmood1331"][quote:dbb8fb0c1c="MEHRDAD"][quote:dbb8fb0c1c="Soheil7004"]تا اونجایی که من جسته وگریخته میدونم فکر میکنم اقا مهرداد هم عضو هیات مدیره کانون باشند خیلی دوست دارم نظر ایشون روهم بدونم وبپرسم که چرا از سوی کانون فعالیت خاصی صورت نمیگیره؟و چراتا بحال عضو خاصی هم گرفته نشده؟[/quote:dbb8fb0c1c]

[color=black:dbb8fb0c1c]تقریبا از دو ماه پیش من نیستم و قرار بود که اعضای جدید معرفی بشن که نمیدونم چرا هنوز این کار انجام نشده!
ببینید من در مورد چند ماهی که خودم بودم بگم که پیشنهادات بسیاری داده شد و خیلی هم رو بحث عضو گیری و نحوه اینکار و خدماتش صحبت کردیم و به ظاهر دنبال کار هم بودند اما نمیدونم چرا اینقدر کش داده شد که هنوزم کاری که می تونست توی دو سه ماه شرایطش فراهم بشه انجام نشد!
گاها حرف از شرایط مالی می شد؛ نمیخوام رو پیشنهادات و کارها ریز بشم که خارج از حوصلست اما پیشنهاداتی هم وجود داشت که چندان به شرایط مالی ارتباطی نداشت و می تونست اجرایی بشه ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی پیش نرفت...! به سهم خودم پیگیر بودم و خودمم به این شرایط انتقاد داشتم، بچه ها تو اینجا و محیط مجازی یا هرجایی که سوال کردن واقعا چیزی برای گفتن نداشتم و تائید کردم که واقعا تا الان کار بخصوصی انجام نشده. تو بحث لیدرها و تماشاگران هم معتقدم هنوز هیچ راهکار مناسبی درنظر گرفته نشده و شرایط مثل گذشته هست و با چیزهایی که می شنوم شاید یه بازگشت به عقب هم داریم.
امیدوارم تو این فصل واقعا یه فکری به حال امور فرهنگی و خدمات هوادار بشه. معتقدم هیچ چیز سخت نیست و مطمئنا هر کاری و چیزی راهی داره، اما همت می خواد و اراده جمعی ![/color:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]
[size=18:dbb8fb0c1c][color=darkblue:dbb8fb0c1c]با سلام
تا اونجايي كه من پيگير بودم ،فقط اينو دونستم كه در حال حاضر كسايي كه عضو كانون هستند فقط به پُزِش دل بستند و اينكه هر جايي بشينن و بگن كه چي، آره ما عضو كانون هواداراي باشگاه داماش هستيم
ولي دوستان و عزيزاني كه عضو كانون هستين اينو بدونين كه شما رسالت بزرگي دارين و اگر گاه و بيگاه ما محروم ميشيم ، 90درصدش شماها هستين كه مقصرين .خدمتتون عارضم كه ذهنيتي كه در مورد شما تو شهر وجود داره اينه كه همه ميگن فقط بلدين بعضي اوقات و تاكيد ميكنم بعضي اوقات يه بيانيه با ادبيات قشنگ ارائه بدين و همين و بس و ديگر هيچ . . .
عزيزاي من شما مسئوليتتون اين نيست كه فقط ،بيانيه بدون ثمر صادر كنين تاكيد و خواهش ميكنم كه حتي در اوج بي پولي هم بسياري از كارها رو ميشه انجام داد.پس بياييم و پُز دادن به ،عضو بودن در كانون رو كنار بزارين و يه مقدار به مسئوليتي كه بر عهدتون هست فكر كنين .اينو به همه اعضا عرض ميكنم از رئيس كانون تا آخرين عضو . تو رو خدا حركت حركت حركت[/color:dbb8fb0c1c][/size:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]
[size=18:dbb8fb0c1c][color=green:dbb8fb0c1c]قابل توجه آقاي رئيس كانون هواداران :[/color:dbb8fb0c1c]
[color=red:dbb8fb0c1c]الان يكي از اون زمانهاست كه از حقوق حقه باشگاه دفاع بشه اونم توسط كانون[/color:dbb8fb0c1c]
[color=blue:dbb8fb0c1c]هدف ما هم دعوا و مرافعه نيست ،حداقل اينكه بايستي خيلي محكم و محقانه عنوان بشه . . . .همين[/color:dbb8fb0c1c] [/size:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]

[size=18:dbb8fb0c1c]
حالا كه رئيس كانون هواداران به ما افتخار ميدن و به صورت آنلاين به سايت سر ميزنند ،اميدوارم كه حضور ملموس خودشون (كانون )رو بيشتر به نمايش بزارند و اينو بدونند كه ما با همه وجود پشتشون هستيم[/size:dbb8fb0c1c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه سپتامبر 14, 2013 9:47 am

والله ما که هیچ هدفی و ندیدیم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » شنبه سپتامبر 14, 2013 3:29 pm

هیچ وقت کسی این سؤال رو واسم توضیح نداد که اساسا کسی که میخواد عضو کانون بشه، چه حقوقی داره و چه وظایفی در قبالش داره؟ از مسؤولین خواهش می کنم فکری به حال کانون بکنن. /4/ /6/
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 3:35 pm

[b:9fafa54d52]کانون در داماش بسیار فعال باشه خیلی ضعیفه [/b:9fafa54d52]
/12/
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال