توسط mahmood1331 » شنبه سپتامبر 14, 2013 7:24 am
[quote:dbb8fb0c1c="mahmood1331"][quote:dbb8fb0c1c="mahmood1331"][quote:dbb8fb0c1c="MEHRDAD"][quote:dbb8fb0c1c="Soheil7004"]تا اونجایی که من جسته وگریخته میدونم فکر میکنم اقا مهرداد هم عضو هیات مدیره کانون باشند خیلی دوست دارم نظر ایشون روهم بدونم وبپرسم که چرا از سوی کانون فعالیت خاصی صورت نمیگیره؟و چراتا بحال عضو خاصی هم گرفته نشده؟[/quote:dbb8fb0c1c]
[color=black:dbb8fb0c1c]تقریبا از دو ماه پیش من نیستم و قرار بود که اعضای جدید معرفی بشن که نمیدونم چرا هنوز این کار انجام نشده!
ببینید من در مورد چند ماهی که خودم بودم بگم که پیشنهادات بسیاری داده شد و خیلی هم رو بحث عضو گیری و نحوه اینکار و خدماتش صحبت کردیم و به ظاهر دنبال کار هم بودند اما نمیدونم چرا اینقدر کش داده شد که هنوزم کاری که می تونست توی دو سه ماه شرایطش فراهم بشه انجام نشد!
گاها حرف از شرایط مالی می شد؛ نمیخوام رو پیشنهادات و کارها ریز بشم که خارج از حوصلست اما پیشنهاداتی هم وجود داشت که چندان به شرایط مالی ارتباطی نداشت و می تونست اجرایی بشه ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی پیش نرفت...! به سهم خودم پیگیر بودم و خودمم به این شرایط انتقاد داشتم، بچه ها تو اینجا و محیط مجازی یا هرجایی که سوال کردن واقعا چیزی برای گفتن نداشتم و تائید کردم که واقعا تا الان کار بخصوصی انجام نشده. تو بحث لیدرها و تماشاگران هم معتقدم هنوز هیچ راهکار مناسبی درنظر گرفته نشده و شرایط مثل گذشته هست و با چیزهایی که می شنوم شاید یه بازگشت به عقب هم داریم.
امیدوارم تو این فصل واقعا یه فکری به حال امور فرهنگی و خدمات هوادار بشه. معتقدم هیچ چیز سخت نیست و مطمئنا هر کاری و چیزی راهی داره، اما همت می خواد و اراده جمعی ![/color:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]
[size=18:dbb8fb0c1c][color=darkblue:dbb8fb0c1c]با سلام
تا اونجايي كه من پيگير بودم ،فقط اينو دونستم كه در حال حاضر كسايي كه عضو كانون هستند فقط به پُزِش دل بستند و اينكه هر جايي بشينن و بگن كه چي، آره ما عضو كانون هواداراي باشگاه داماش هستيم
ولي دوستان و عزيزاني كه عضو كانون هستين اينو بدونين كه شما رسالت بزرگي دارين و اگر گاه و بيگاه ما محروم ميشيم ، 90درصدش شماها هستين كه مقصرين .خدمتتون عارضم كه ذهنيتي كه در مورد شما تو شهر وجود داره اينه كه همه ميگن فقط بلدين بعضي اوقات و تاكيد ميكنم بعضي اوقات يه بيانيه با ادبيات قشنگ ارائه بدين و همين و بس و ديگر هيچ . . .
عزيزاي من شما مسئوليتتون اين نيست كه فقط ،بيانيه بدون ثمر صادر كنين تاكيد و خواهش ميكنم كه حتي در اوج بي پولي هم بسياري از كارها رو ميشه انجام داد.پس بياييم و پُز دادن به ،عضو بودن در كانون رو كنار بزارين و يه مقدار به مسئوليتي كه بر عهدتون هست فكر كنين .اينو به همه اعضا عرض ميكنم از رئيس كانون تا آخرين عضو . تو رو خدا حركت حركت حركت[/color:dbb8fb0c1c][/size:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]
[size=18:dbb8fb0c1c][color=green:dbb8fb0c1c]قابل توجه آقاي رئيس كانون هواداران :[/color:dbb8fb0c1c]
[color=red:dbb8fb0c1c]الان يكي از اون زمانهاست كه از حقوق حقه باشگاه دفاع بشه اونم توسط كانون[/color:dbb8fb0c1c]
[color=blue:dbb8fb0c1c]هدف ما هم دعوا و مرافعه نيست ،حداقل اينكه بايستي خيلي محكم و محقانه عنوان بشه . . . .همين[/color:dbb8fb0c1c] [/size:dbb8fb0c1c][/quote:dbb8fb0c1c]
[size=18:dbb8fb0c1c]
حالا كه رئيس كانون هواداران به ما افتخار ميدن و به صورت آنلاين به سايت سر ميزنند ،اميدوارم كه حضور ملموس خودشون (كانون )رو بيشتر به نمايش بزارند و اينو بدونند كه ما با همه وجود پشتشون هستيم[/size:dbb8fb0c1c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند