[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرسنجی بهترین بازیکن فصل 92-91 داماش گیلان از نگاه هواداران (اولویت اول - تاپیک اصلی)

نظرسنجی بهترین بازیکن فصل 92-91 داماش گیلان از نگاه هواداران (اولویت اول - تاپیک اصلی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

بهترین بازیکن فصل 92-91 داماش گیلان؟(اولویت اول)

حسين ابراهيمي
7
4%
مرتضی ابراهیمی
1
1%
محمد آبشک
2
1%
علیرضا جهانبخش
69
38%
مصطفی حاجتی
2
1%
ابوذر رحیمی
1
1%
حسن رودباریان
1
1%
هادی سهرابی
14
8%
امین متوسل زاده
2
1%
محمد مختاری
2
1%
محمدرضا مهدوی
82
45%
علیرضا نظیف کار
1
1%

کل آرا : 184

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه مه 16, 2013 7:07 pm

نظر نیما من یاد تشکری انداخت که بر خودم لازم می دونم که از تمام بازیکنای داماش که این فصل خیلی زحمت کشیدن، داشته باشم. خسته نباشید می گم بهشون و افتخار می کنم که هوادار داماشم.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مه 16, 2013 7:20 pm

از مصطفی حاجتی هم صحبت نشد بازیکنی که بدون حاشیه همیشه به داماش وفادار بوده من یکی که همیشه قدردان زحماتش هستم و فکر کنم یکی از دلایل اینکه زیاد ازش صحبت نمیشه همین بی حاشیه بودنش هست.

اینم به افتخار مردی که هیچ وقت داماش رو تنها نذاشت

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط 1gilani » پنج شنبه مه 16, 2013 7:27 pm

[color=blue:e1a5feef96]جهانبخش این فصل فوق العاده بود

مهدوی و هادی هم خوب بودن

ما همه رو دوست داریم
به امید موفقیت داماااااااااااااااااااااااااش[/color:e1a5feef96]
نماد کاربر
1gilani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 14, 2013 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه مه 16, 2013 7:29 pm

واقعا انتخاب میان بچه هایی که از جان و دل برای این تیم زحمت کشیدند کار سختی است . البته برخلاف دفعه قبل که نظز سنجی در نیم فصل رو به صلاح تیم نمی دانستم در پایان فصل بدور از دغدغه ها شاید بشود آسوده تر نظر داد اما همه این بازیکنان برای داماش ما با همه وجود از جان و جوانیشان گذشتند که شاید قدرشان را امروز آنطور که شایسته است ندانیم . نگاهی کوتاه به خاطرات این فصل صحنه هایی را مقابل دیدگان زنده می کند که هر کدامشان تا ابد در خاطره ما ثبت خواهد شد . . . لحظه هایی مانند . . .
افشین چاووشی آنگاه که پس از گل مقابل تصویر میرزای بزرگ خبردار می ایستد.
محمد آبشک که پس از رهایی از مصدومیت پاس گل پیروزی را برای کبه در دیدار با استقلال به زیبایی ارسال می کند
ابوذر رحیمی وقتی چشمهای پر از اشکش درد از دست رفتن پنالتی را در دل هوادار از بین می برد .
جهانبخش وفتی دستان به شکل قلبش ، قلب همه ما را برای از دست دادنش می لرزاند .
حسین ابراهیمی غزالی که حکم به پیروزی داماش 10 نفزه برابر دردانه قرمز پایتخت مقابل دیدگان هزاران گیلانی می دهد.
امین متوسل زاده وقتی بهترین تیم ایران را با ضربه ای مهلک به زانو در می آورد .
علیرضا نظیف کار وقتی نبودنش دفاع داماش را بی دفاع می کند
هادی سهرابی وفتی لحظه شماری می کند تا فرصت دهند ثابت کند چقدر به داماش دلبسته است
محمد مختاری وقتی ناباورانه کارت قرمز داور را جلوی چشمانش می بیند
مصطفی حاجتی وقتی به سرش می کوبد زمانی که فرصت گل را از دست می دهد
و کاپیتان مهدوی وقتی ضربان قلب ما به اوج می رسید آنگاه که در انتظار ضربه های سرکشش بودیم
و همه کسانی که برای این تیم در روزگاری که ارزشها معنی وارونه یافته اند با همه وجود مبارزه کردند تا باور کنند که اگر می گوییم داماش هویت ورزشی گیلان است دلیل اثباتش غیرت و شرافتی است که همه مردان داماش از خود به نمایش گذاشتند . به همین دلیل پس از بوسیدن دست تک تکشان شاید تنها دلیل این انتخاب سخت همراهی با هواداران عزیزداماش و بخصوص بچه های نازنین این سایت باشد
انتخاب اول کاپیتان مهدوی
انتخاب دوم علیرضا جهانبخش
انتخاب سوم امین متوسل زاده
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه مه 16, 2013 7:35 pm

همه زحمت کشیدن خسته نباشن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه مه 16, 2013 7:44 pm

1-جهانبخش
2-مهدوي
3-حسين ابراهيمي
4-هادي سهرابي
5-نظيف كار
6-متوسل
7-ابوذر
8-آبشك
9-مختاري
10-حاجتي
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 16, 2013 8:11 pm

[color=black:868da87e06]البته میدونم این نوع انتخابها معمولا سلیقه ای هست ، اما خب باید یکسری ملاک واسه سلیقمون درنظر بگیریم .
شخصا یکی از مهمترین چیزایی که درنظر گرفتم این بود که کسی جانشینش نباشه و یا نبودش حس بشه . [/color:868da87e06]

[color=brown:868da87e06][size=18:868da87e06]به تریتب اولویت :[/size:868da87e06][/color:868da87e06]

[color=red:868da87e06]1- مهدوی
2- جهانبخش
3- حسین ابراهیمی[/color:868da87e06]

[color=blue:868da87e06]بقول اردشیر پورنعمت ، اولویت داماش باید حفظ تیم کنونی که به پختگی کامل رسیده باشه و در درجه بعد باید نقاط ضعف
ترمیم کنه و همچنین انزلیچی بخشیدن به وضع مالی باشه .[/color:868da87e06]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:25 pm

لامثب چه روشی ابداع کردم واسه نظرسنجی اما کیه که قدر بدونه. :lol: /22/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:26 pm

نظر من هم به ترتیب مهدوی -جهانبخش وابراهیمی.اگه صرفا بخوایم مسائل فنی رو در نظر بگیریم به نظر من جهانبخش اوله اما با توجه به یه سری مسائل دیگه اولویت اولم مهدوی.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه مه 16, 2013 8:27 pm

[quote:795681930c="majid13"]لامثب چه روشی ابداع کردم واسه نظرسنجی اما کیه که قدر بدونه. :lol: /22/[/quote:795681930c]
تو ابداع کردی؟ :roll: :D

عجب رقابت نزدیکه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در پنج شنبه مه 16, 2013 8:29 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:29 pm

[quote:a6f024aefb="MEHRDAD"][quote:a6f024aefb="majid13"]لامثب چه روشی ابداع کردم واسه نظرسنجی اما کیه که قدر بدونه. :lol: /22/[/quote:a6f024aefb]
تو ابداع کردی؟ :roll: :D[/quote:a6f024aefb]
پ.ن.پ شما قبلا اینطوری نظرسنجی میزاشتین؟ :roll:
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه مه 16, 2013 8:32 pm

همیشه تو تاپیکهایی که نظرسنجی داره منتظر این سوال هستم که یکی از دوستان بپرسه که چرا جمع درصد آرا 99 درصد میشه امـــــــــا ......

4% + 42% + 10% + 40% + 1% = 97% /21/

رقابت نزدیک کاپیتان مهدوی و علیرضا جهانبخش هم جالبه :) البته به امید برتری کاپیتان مهدوی :arrow:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidroudi در پنج شنبه مه 16, 2013 8:34 pm .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:34 pm

[color=black:c13ec0a186]انتخاب اول من آچار فرانسه تیم.کسی که حتی درون دروازه ی تیم هم قرار گرفت تا پسران شهر باران بدون دروازه بان نباشند
انتخاب دوم من پدیده ی لیگ برتر علیرضا جهانبخش
انتخاب سوم من کاپیتان با تعصب داماش کسی که با نبودنش خلاقیت از داماش گرفته میشد محمد رضا مهدوی
البته حسین ابراهیمی و علی نظیف کار و ابوذر رحیمی هم بازی های خیلی خوبی برای ما انجام دادند.خیلی دوست داشتم افشین چاوشی بازی های روییایشو برامون انجام بده ولی حیف که نشد.البته من مقصر بخش زیادی از افت افشین رو درخشان میدونم.کسی که با لجبازی بی موردش باعث شد افشین روحیش رو از دست بده...[/color:c13ec0a186]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:37 pm

رای منم اول جهانبخش بعد کاپیتان بعد هادی
ولی الان پشیمونم باید اول به کاپیتان رای میدادم /12/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 16, 2013 8:37 pm

[quote:03946e9ef4="sepidroudi"]همیشه تو تاپیکهایی که نظرسنجی داره منتظر این سوال هستم که یکی از دوستان بپرسه که چرا جمع درصد آرا 99 درصد میشه امـــــــــا ......

4% + 42% + 10% + 40% + 1% = 97% /21/

رقابت نزدیک کاپیتان مهدوی و علیرضا جهانبخش هم جالبه :) البته به امید برتری کاپیتان مهدوی :arrow:[/quote:03946e9ef4]
[color=black:03946e9ef4]اتفاقا دیروز با مهرداد داشتم در مورد همین موضوع صحبت میکردم.معین جان قبلا هم پیش اومده.[/color:03946e9ef4]
[size=24:03946e9ef4][color=brown:03946e9ef4]سیستم سایت ما درصد ها رو کات میکنه،گرد نمیکنه.مثلا 4.5%رو میزنه 4 درصد.8.8 %رو میزنه 8 درصد و...
برای همین قبلا حتی تا 95،6 % هم اومده...[/color:03946e9ef4][/size:03946e9ef4]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه مه 16, 2013 8:47 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان