[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چند کلامی با امیر شهر باران

چند کلامی با امیر شهر باران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amin_asadolahpor » چهارشنبه مه 08, 2013 10:17 am

من منکر زحمات عابدینی نشدم.گفتم بزار دیگران انتقاد کنن.در واقع هر کی میاد انتقاد میکنه چندنفر به عنوان چابلوسی یا پاچه خوار ی میان حمایت میکنن.ایناهمه قضیه رو نمیدونن پای حرف بازیکناننشستن.عابدینی تنها مدیری بوده که بی نهایت واسه این تیمو این شهر زحمت کشیده.من فقط مدیریت امیر عابدینی ندیدم.مدیرای دیگه هم قبل حاجی امدنو رفتن اما حاجی با سیاست بودن باعث شدش اتحاد بیشتر بین همه هوادارمون به وجود بیاد.اما هرکسی نقطه ضعفی داره منظور منم افرادی که به ایشون مشاوره میدن فقط برای بقای خودشون تو باشگاه تلاش میکنن.همون قدر که امیر عابدینی تو این تیم زحمت کشید تماشگرانمونم زحمت کشیدن.این هوادار هست به تیم هویت داده و میده نه شخص نه بازیکن.چون سالهای گذشته بازیکن ملی پوش امد تو این تیم رفت اما همین هوادار موندش.پس انتقاد از کسی سکان 1 تیمو در دست داره باید بشنوه وخود حاجی بایدجوابگو باشن نه دیگران تا خصومتی پیش نیاد.من همیشه به سایت خوبتون میام هر روز میام اما اگه مطلبی نمیزارم دلیل خاص خودشو داره.بچه های سایت وخدتون برام خیلی قابل احترامید
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مه 08, 2013 12:01 pm

اول از همه از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند تشکر می کنم و سایر دوستان بخصوص آن عده ای که می دانم حرفهایی در دل دارند خواهش می کنم نظراتشان را بیان کنند گرچه سه ، چهار روز آینده از دسترسی به سایت محروم هستم و احتمالا این افتخار را ندارم که نظراتشان را بخوانم اما مطمئن هستم که آنان حرفهای زیادی برای گفتن دارند .
اگر اجازه بدید می خواستم نکاتی رو ذکر کنم اول از همه نظر صریح خودم رو درباره عابدینی بیان میکم البته شاید عد ه ای با آن مخالف باشتد ولی این نظر شخصی من است . . . [color=black:70a1939d71]دوستان رک بگویم اگر امیر عابدینی نبود ما امروز باید برای داماش مراسم سالگرد می گرفتیم !!! شاید بعضی خوششان نیاید اما متاسفانه در گیلان هیچ نیرویی و هیچ مدیری قادر نبود تیمی را که در حال متلاشی شدن بودن یکپارچه حفظ کند بله این درست است به عابدینی خیلی ها کمک کردند در درجه اول هواداران ، رئیس هیئت فوتبال استان فرماندار محترم رشت و ... اما اگر مدیریت و نفوذ و قدرت و از همه مهمتر دلسوزی و علاقه شخص عابدینی به داماش گیلان نبود امروز گرگها بر جنازه داماش جشن پیروزی گرفته بودند . و هنوز هم اعتقاد دارم که داماش بدون عابدینی مانند فرزندی بی پناه خواهد بود . . . .[/color:70a1939d71] [b:70a1939d71]اما[/b:70a1939d71]
هیچ کدام اینها دلیل نمی شود که امروز که فصل به انتها رسیده نتوانیم حرفها و انتقادات خود را بیان کنیم من خودم هنوز در مورد زمان بیان این حرفها دو دل بودم اما با پرس و جو تصمیم گرفتم که این حرفها امروز باید بیان شود چرا که تیم در آستانه واگذار شدن به مالکی جدید است و حتی تصور تکرار تراژدی شهرام قویدل هم ترسناک است برای همین اینبار از امیر عابدینی می خواهیم که اشتباهات گذشته تکرار نشود. عدم تحقیق درباره گذشته یک خریدار مطلب عجیبی است که نمی توان آن را به گردن قوه قضاییه و دیگران انداخت آقای عابدینی بارها گفته اند که امین اموال آریا و نیز به نوعی امین قوه قضائیه هستند پس ایشان در رابطه با واگذاری این امانت مسئول بوده و نمی توانند از این تصمیم اشتباه به عنوان تنها طناب نجات یاد کنند . ( گرچه تصور اینکه ایشان از گذشته و سابقه شرکت صدرا بی خبر بوده سخت است و اینکه بنا به چه ملاحظاتی به این قرارداد رضایت داده مجهول ،گرچه تیز هوشی و اوج مدیریت ایشان برای نجات دادن داماش از دست این کرکسها جای تقدیر دارد )این دل نگرانیها برای این بیان می شود که مبادا در باره خریدار جدید هم این اشتباهات تکرار شود
دوستان اگر در این مطلب از امید هرندی نام برده شد نه برای دفاع از این شخص بوده ( که من به دلایلی ، رفتارهای نامتعادل ایشان را چه در محل کار شخصیم و یا مصاحبه های ایشان شاهد بودم ) بلکه برای انتقاد از روشی بود که برای برکناریش صورت گرفت همه ما فضای آنروزهای سایت را به یاد داریم . و گرنه متاسفانه امید هرندی در مصاحبه هایش اشتباهات زیادی کرده که خود باید پاسخگوی آن باشد .
اما در مورد جام حذفی ضمن احترام به نظر دوستان بسیار عزیزم مهرداد و سینای عزیز ( فکر می کنم این افتخار را قبلا داشتم که با سینای عزیز چند دقیقه حضوری صحبت کنم اگر اشتباه نمی کنم ) من اعتقاد دارم که جام حذفی برای داماش جز ایجاد استرس در روزهای پایانی نتیجه ای نداشت . اینکه بخواهیم در طول فصل تصمیماتی بگیریم که کارمان در پایان محتاج حماسه و معجزه شود شاید برای دفعات دیگر نتیجه دلخواه را حاصل نکند . منهم مثل همه دوست داشتم که داماش قهرمان جام حذفی شود اما شاهد این بودم تیمی که در چندین بازی 120 دقیقه جنگیده بود چطور خستگی را در در رقابتهای لیگ و دیدارهای حساس فریاد می کرد . فقط دویدن های مهدوی رابه یاد بیاورید . ایا این برای تیمی که حتی یک جایگزین نصف و نیمه هم برای کاپیتانش نداشت الزامی بود ؟!!! به هر حال این نظر شخصی من بوده و نظر همه دوستان برایم قابل احترام است مرا ببخشید برای کامنت طولانیم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مه 08, 2013 4:54 pm

amin_asadolahpor : امین جان بیشتر این حرف هات که اصلا به من ارتباطی نداشت و به هیچ وجه جواب کامنت من نبود. در مورد نظرات دیگران هم شما نمی تونی نظر بدی که چی بگن یا نگن و یا برچسبی به نظرات دیگران بزنی و به نوعی توهین کنی . شما فقط می تونی نظر خودت رو مثل بقیه ارائه بدی...
ضمنا معنی این جمله رو نفهمیدم " خود حاجی بایدجوابگو باشن نه دیگران تا خصومتی پیش نیاد"
خصومتی پیش نیاد؟ فکر کنم منظورت ابهامی پیش نیاد بود!
یه نکته هم بگم من هیچ جا تعریف تمجید زائد الوصف از هیچ شخصی ندارم و می تونی بری تو آرشیو نظرات و متن هایی که می نویسم ببینی. همینجا هم گفتم با این همه زحمات امیر عابدینی اصطلاح امیر شهر باران که منظور به کل شهر تعمیم داده میشه رو اشتباه می دونم و "امیر داماش" رو بهتر میدونم.
در مورد انتقاد هم یه بار تو کامنت قبلی هم گفتم پس این چی بود انتقاد نبود؟ اگر منظورت هست که من هیچ توضیحی ندم اگر چیزی می دونم ، من اگر صلاح بدونم میگم و در مورد حیطه کار و نظر دادن من فقط خودم تصمیم میگیرم .
ضمنا تشکرم از نظرت اشتباهی بود، نظرت تشکر نداشت :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pyruz » چهارشنبه مه 08, 2013 5:18 pm

به نظر من باید قدر عابدینیو دونست با همه.....بازیایی که داره.خداییش زحمت کشید و دل سوزوند
نماد کاربر
pyruz
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 08, 2013 5:39 pm

حرف ها رو باقی دوستان زدند فقط من خواستم و حرفم اینه که همین امیر عابدینیِ روزهای بی پولی و بی کسیِ داماش باشه ...
همین دو سالی که طبق میل ما رفتار کرد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط toshiba » چهارشنبه مه 08, 2013 8:36 pm

من با حرفهای اقامجیدموافقم تنها مخالفتم درمورد جام حذفی هست که بهترین راه برای اسیایی شدن تیممون هست همیشه نمیشه به لیگ برتر فکر کرد باید سطح دیدگاهمونو ازلیگ برتربالاتر ببریم مگه تیممون چه چیز کمتراز تراکتور داره مطمعن باش تیمی مثل تراکتور صبا سایپا بتونن برن اسیا ماهم میتونیم فقط تنها بدیمون اینکه خودمونو باورنداریم ازلحاظ پتانسیل پتانسیلمون ازاین تیمها به مراتب بالاترهست
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه مه 12, 2013 9:11 am

مهرداد جان .من بین خصومت و ابهامو خوب میدونم من نظر دادم نه دخالت
اگه گفتم امیر عابدینی باید پاسخگو باشد نظرم این نبودش تو خودتو جلو هوادار بزاری و پاسخگو باشی مثل همیشه عزیز برادر :!:
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 12, 2013 11:28 am

من خودم هوادارم چطور می تونم جلوی هوادار قرار بگیرم؟ ضمنا من از جانب کسی پاسخگو نمی شم فقط گاهی تو نظراتم نیاز می بینم که یه توضیحاتی بدم در مورد جوانب اون انتقاد یا پیشنهاد تا دوستان اون توضیحات رو هم در نظر داشته باشند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان