من اطمینان محض دارم که آینده ی تیممون روشنه/نباید امسال رو با پارسال مقایسه کنیم/وضعیت سال گذشته ی ما عجیب بحرانی بود و توی قحطیه اسپانسر و خریدار امیر خان مجبور شد قویدل رو انتخاب کنه و بیاره داخل تیم.انصافا هم نبود قویدل بیشتر به ما ضربه میزد تا بودنش چون حداقل یه دلخوشی واسه ما و بچه های تیم تا نیم فصل داشتش
اما امسال شرایط 180 درجه فرق کرده/خدا رو هزاران مرتبه شکر که موندگار شدیم توی لیگ و کسانی که پشت این تیم بودن هم بیشتر شدن هم تعصبشون افزایش پیدا کرده.مسئله ی مهم تر اینه که 2عامل واسه یه انتخاب خوب مارو خیلی خوشحال و امیدوار به آینده میکنه یکیش اینه که زمان خوبی داشتیم واسه انتخاب یه خریدار خوب و عامل دیگه اینه که تعداد متقاضیا واسه خرید تیم هم زیاد بودن هم قوی
با تمام مسائلی که گفتم ما یه شناخت و یه جورایی یه اعتماد محض به آقای امیر خان عابدینی داریم/من هیچ شناختی به آقای محجوب ندارم ولی به این اعتقاد دارم وقتی امیر خان خریدارای اروپایی و پول دارای عربی رو رد میکنه و این آقا رو انتخاب میکنه یقینا یه برتری و آینده ی روشن تری رو نسبت به اونا توی این گذینه دیده
توی این دو سال هم به همه ثابت شده که دلسوز تر از امیر برای داماش کسی نیستش
به امید آسیایی شدن غیور مردان دیار میرزا در سال آینده
نه کاتالان نه میلان ### نه ملوان نه پیکان ### یه عشق داریم تو ایران ### اونم داماش گیلان
بزن به افتخار رشت و رشتی