[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » جمعه آپريل 12, 2013 3:42 pm

تو این بازی جهانبخش ( 3 کارته ) و علی نظیف کار ( اخراج ) رو نداریم !!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه آپريل 12, 2013 3:44 pm

[quote:14a8575a57="hatam"][color=black:14a8575a57]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:14a8575a57] /23/[/quote:14a8575a57]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه آپريل 12, 2013 3:49 pm

[quote:c1438c9a23="navidmadan"][quote:c1438c9a23="hatam"][color=black:c1438c9a23]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:c1438c9a23] /23/[/quote:c1438c9a23]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:c1438c9a23]

[color=blue:c1438c9a23]پیش بینی این بازی هم مثل همه بازی های دیگه داماش احتمالن با حمایت هوادارا شروع میشه و داماش فشار میاره و بازی قشنگی هم میکنه ولی بازم با اشتباه و یا یه اتفاق گل میخوریم و میبازیم من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافته اما کارنامه ناظمی در مقابل تیم های قوی اینو میگه [/color:c1438c9a23]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه آپريل 12, 2013 3:50 pm

[quote:4df0de7bae="navidmadan"][quote:4df0de7bae="hatam"][color=black:4df0de7bae]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:4df0de7bae] /23/[/quote:4df0de7bae]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:4df0de7bae]

گهر تو زمین خودش بازی میکنه و تیم مایلی کهن هم به تیمی راه نمیده ، از کجا مطمعنید که میبره؟! ، تراکتور رو هم لابد میگین میبره؟ ... ما سه امتیازه سپاهانو بگیریم همچی حله...
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه آپريل 12, 2013 3:53 pm

فقط نبازیم :?
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه آپريل 12, 2013 3:53 pm

[quote:61ceefaf1c="r4sht"][quote:61ceefaf1c="navidmadan"][quote:61ceefaf1c="hatam"][color=black:61ceefaf1c]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:61ceefaf1c] /23/[/quote:61ceefaf1c]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:61ceefaf1c]

[color=blue:61ceefaf1c]پیش بینی این بازی هم مثل همه بازی های دیگه داماش احتمالن با حمایت هوادارا شروع میشه و داماش فشار میاره و بازی قشنگی هم میکنه ولی بازم با اشتباه و یا یه اتفاق گل میخوریم و میبازیم من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافته اما کارنامه ناظمی در مقابل تیم های قوی اینو میگه [/color:61ceefaf1c][/quote:61ceefaf1c]

دوست عزیز بجای اینکه در تمامی تاپیک ها علیه ناظمی جبهه بگیرین ، این بحث تغییر کادر فنی و بزرگ بودن یا کوچیک بودن سرمربی رو بزارین اخر فصل خیلی خیلی بهتره! ؛الان این مسائل فقط باعث ساختن حاشیه میشه و دردی رو دوا نمیکنه ، با تشکر!
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط navidmadan » جمعه آپريل 12, 2013 3:57 pm

[quote:3dd15f4ccb="hatam"][quote:3dd15f4ccb="navidmadan"][quote:3dd15f4ccb="hatam"][color=black:3dd15f4ccb]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:3dd15f4ccb] /23/[/quote:3dd15f4ccb]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:3dd15f4ccb]

گهر تو زمین خودش بازی میکنه و تیم مایلی کهن هم به تیمی راه نمیده ، از کجا مطمعنید که میبره؟! ، تراکتور رو هم لابد میگین میبره؟ ... ما سه امتیازه سپاهانو بگیریم همچی حله...[/quote:3dd15f4ccb]
من نمیگم تیمش به کسی راه میده ،،،، ولی تیمشون درست درمون تمرین نمیکنه ،،،، تیمشون کلا رو هواس !!! ،،،،،، از 10 بازیه گذشتشون فقط 3 امتیاز تونستن بگیرن !! خب یکم باید واقع بین باشیم آبرار ،،،،،،،، همینجوری هی الکی به خودمون امید میدیم که الان وضعمون اینه دیگه !! هی میگیم عمرا این به ما برسه و اون به ما برسه ،،،، خب اگه اینجوریه پس ما هم عمرا بتونیم از 2 بازیه بعدمونم امتیازی بگیریم !!!!!!!!
البته که با بدست آوردن 3 امتیاز بازی با سپاهان خیالمون راحت میشه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، من فقط امیدوارم بازیه دوشنبشون با استقلال واسشون خیلی سنگین باشه و یکی 2 تا از بازیکنای اصلیشونم 3 کارته بشن و محروم بشن ،،،،، وگرنه واقعا سپاهان خطرناکه ،،،، الکی به کسی باج نمیده !
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه آپريل 12, 2013 4:03 pm

آلومينيوم اصلا شاخ نيست
فقط ذوب آهنه كه ميتونه شاخ بشه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه آپريل 12, 2013 4:09 pm

[quote:ef948980b4="hatam"][quote:ef948980b4="r4sht"][quote:ef948980b4="navidmadan"][quote:ef948980b4="hatam"][color=black:ef948980b4]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:ef948980b4] /23/[/quote:ef948980b4]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:ef948980b4]

[color=blue:ef948980b4]پیش بینی این بازی هم مثل همه بازی های دیگه داماش احتمالن با حمایت هوادارا شروع میشه و داماش فشار میاره و بازی قشنگی هم میکنه ولی بازم با اشتباه و یا یه اتفاق گل میخوریم و میبازیم من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافته اما کارنامه ناظمی در مقابل تیم های قوی اینو میگه [/color:ef948980b4][/quote:ef948980b4]

دوست عزیز بجای اینکه در تمامی تاپیک ها علیه ناظمی جبهه بگیرین ، این بحث تغییر کادر فنی و بزرگ بودن یا کوچیک بودن سرمربی رو بزارین اخر فصل خیلی خیلی بهتره! ؛الان این مسائل فقط باعث ساختن حاشیه میشه و دردی رو دوا نمیکنه ، با تشکر![/quote:ef948980b4]

[color=red:ef948980b4]دوست عزیز من فقط ریشه یابی مشکلات رو گفتم و گفتم هیچ راه حلی هم جز صبر کردن و حمایت توی عضدی مقابل سپاهان نداریم فقط اگه این بازی رو هم ببازیم بازی با استثلال بسیار سخت تر میشه برامون و فقط باید امید به عدم نتیجه گرفتن آلومینیوم و دوب داشته باشیم تا تیم خودمون [/color:ef948980b4]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط hatam » جمعه آپريل 12, 2013 4:15 pm

[quote:b761836190="r4sht"][quote:b761836190="hatam"][quote:b761836190="r4sht"][quote:b761836190="navidmadan"][quote:b761836190="hatam"][color=black:b761836190]فراموش نکنید ما هنوز با تیم پایینیمون 5 امتیاز فاصله داریم و بازی بعدیمون هم تو جهنم سبز هستش ؛ تیممون هم تو رشت خداییش بازیهای فوق العاده ای انجام میده و ما در مقابل هیچ تیمی از پیش بازنده نیستیم...باید باید باید هوادارای خونگرممون در این بازی از داماش بیشتر حمایت کنن ، این بازی کمی از فینال نداره برامون ؛ ایشالا با همت بازیکنها و حمایت هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم... [/color:b761836190] /23/[/quote:b761836190]
اگه دوشنبه آلومینیوم گهر رو ببره که میبره ،،،،،، اختلافمون با تیم پایینیمون به 3 میرسه ،،،،،،،،،، این اختلاف 5 امتیازی موقتیه...[/quote:b761836190]

[color=blue:b761836190]پیش بینی این بازی هم مثل همه بازی های دیگه داماش احتمالن با حمایت هوادارا شروع میشه و داماش فشار میاره و بازی قشنگی هم میکنه ولی بازم با اشتباه و یا یه اتفاق گل میخوریم و میبازیم من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافته اما کارنامه ناظمی در مقابل تیم های قوی اینو میگه [/color:b761836190][/quote:b761836190]

دوست عزیز بجای اینکه در تمامی تاپیک ها علیه ناظمی جبهه بگیرین ، این بحث تغییر کادر فنی و بزرگ بودن یا کوچیک بودن سرمربی رو بزارین اخر فصل خیلی خیلی بهتره! ؛الان این مسائل فقط باعث ساختن حاشیه میشه و دردی رو دوا نمیکنه ، با تشکر![/quote:b761836190]

[color=red:b761836190]دوست عزیز من فقط ریشه یابی مشکلات رو گفتم و گفتم هیچ راه حلی هم جز صبر کردن و حمایت توی عضدی مقابل سپاهان نداریم فقط اگه این بازی رو هم ببازیم بازی با استثلال بسیار سخت تر میشه برامون و فقط باید امید به عدم نتیجه گرفتن آلومینیوم و دوب داشته باشیم تا تیم خودمون [/color:b761836190][/quote:b761836190]

منم میگم ریشه یابی رو بزاریم اخر فصل بهتره ؛ چون فقط 2 بازی داریم به پایان فصل و فقط حمایت هوادارا از تیمه که میتونه مارو از این شرایط خارج کنه ، ممنون از توجهتون
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط r4sht » جمعه آپريل 12, 2013 4:26 pm

در پايان ديدار نفت تهران و داماش که با پيروزي 2 بر صفر نفت تهران همراه بود عده‌اي از هواداران داماشي در بيرون ورزشگاه حاضر شده بودند.

داماشي‌ها که در جريان بازي نيز هوادارانشان با يکديگر دچار درگيري شده بودند به دليل باخت از بازيکنانشان ناراحت بودند و بار ديگر بين آنها درگيري رخ داد.

هواداران حتي مي‌خواستند با بازيکنان اين تيم که سوار اتوبوس بودند درگير شوند که ماموران نيروي انتظامي از اين کار جلوگيري کردند.

اگه این خبر درست باشه باید واقعا واسه این عده ای که رفتن اونجا تاسف خورد
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mostafa » جمعه آپريل 12, 2013 4:27 pm

امیدوارم 3 امتیاز بازی رو بگیریم. اما مهم تر از اون اینه که نبازیم. یعنی میشه؟ 8O
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آپريل 12, 2013 4:37 pm

مشکل بعضی از ماها مربوط میشه به دوست داشتن یک شخص یا عدم علاقه به یه شخص دیگه...
بیشتر اون کسانی گاهی از یه شخص حمایت می کنند و گاهی همه چیز رو فراموش می کنند لزوما به این دلیل نیست که جیره بگیرند میشه که دوستش داشته باشند یا بهش علاقه داشته باشند . برعکس این قضیه هم وجود داره و ممکن هست که افرادی دیگه از شخصی خوششون نیاد و ....
همین علاقه داشتن و نداشت ها یا عدم اطلاعات و آگاهی کافی باعث می شد که ما هم گهگاه از طرف برخی متهم بشیم .
یاد بگیریم فقط تیممون رو دوست داشته باشیم و اگر از شخصی حمایت می کنیم به این دلیل باشه که در کنار زحمتی که میکشه، منافع تیم با اون شخص بهتر حفظ میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه آپريل 12, 2013 4:59 pm

[quote:bfa2381138="MEHRDAD"]مشکل بعضی از ماها مربوط میشه به دوست داشتن یک شخص یا عدم علاقه به یه شخص دیگه...
بیشتر اون کسانی گاهی از یه شخص حمایت می کنند و گاهی همه چیز رو فراموش می کنند لزوما به این دلیل نیست که جیره بگیرند میشه که دوستش داشته باشند یا بهش علاقه داشته باشند . برعکس این قضیه هم وجود داره و ممکن هست که افرادی دیگه از شخصی خوششون نیاد و ....
همین علاقه داشتن و نداشت ها یا عدم اطلاعات و آگاهی کافی باعث می شد که ما هم گهگاه از طرف برخی متهم بشیم .
یاد بگیریم فقط تیممون رو دوست داشته باشیم و اگر از شخصی حمایت می کنیم به این دلیل باشه که در کنار زحمتی که میکشه، منافع تیم با اون شخص بهتر حفظ میشه .[/quote:bfa2381138]

[color=red:bfa2381138]من سعی کردم علاقه شخصی حودم رو وارد تصمیماتم نکنم همینطور نفرتم رو مثلا با اینکه از درخشان خوشم نمیومد ولی تا جایی که میشد بخاطر منافع تیم حمایت کردم و اگه گزینه ای رو معرفی میکنم کافیه به کارنامه این افراد نگاه کنیم همین موضوع داره در مورد ناظمی اتفاق میافته علاقه به این مربی همشهری باعث شده تا ضعفش رو نبینیم و باید بگم کارنامه اصلا خوبی نداره توی این چند بازی و این رو هم بخاطر تیم شهرم که سال هاست دارم ازش حمایت میکنم میگم دوستان عزیز کم لطفی میکنند و در ضمن مطرح شدن این موضوع به حاشیه بردن تیم نیست برنامه ریزی واسه آیندست تا بازم از یک سوراخ نیش نخوریم و آخرش کاسه چه کنم دست نگیریم و کسانی مثل تارتار و درخشان و قاسم پور و ... رو یازم نبینیم - ما به سرمربی نیاز داریم که اولا محبوبیت در رشت داشته باشه ، کارنامه خوبی داشته باشه و بدونیم که تیم رو به جایی که شایسته هست میرسونه و من با این گزینه ها چند سرمربی بیشتر نمیتونم پیدا کنم و بازم عرض میکنم بنده بخاطر علاقه شخصی به کسی این موضوع رو مطرح نمیکنم [/color:bfa2381138]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آپريل 12, 2013 5:18 pm

فقط خدا کنه این فصل لعنتی رو به سلامت بگذرونیم واسه فصل بعد با مالکیت جدید خیلی امیدوارم. این فصل یه جورایی داریم خودمونو به تقدیر میسپریم. امیدوارم با حمایت همه ی کسایی که قلبشون واسه داماش می تپه از این بحران به سلامت عبور کنیم. از هوادارانم میخوام خواهش کنم داداشای گلم اتحادمونو از دست ندیم و بییاییم فقط به فکر حمایت از تیممون باشیم. ما باید بتونیم این بحران رو مدیریت کنیم تا به امید خدا جایگاهمون این فصل تو لیگ تثبیت بشه. این هم باز تاکیید میکنم بازی با سپاهان باید واسمون حکم فینال جام حذفی رو داشته باشه. بازی با سپاهان به نظرم اخرین فرصت ماست که خیالمونو راحت کنیم و خودمونو به سرنوشت نسپاریم. امیدمون به جهنم سانتیاگو عضدیست!!
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان