[quote:0e7e1396a4="sinaabarar"][quote:0e7e1396a4="RASHTBOY"][color=blue:0e7e1396a4]دوستان خواهش می کنم ، از همه زوایا عملکرد هواداران رو تجزیه تحلیل کنید ، در مقابل همین تماشاگران ، در چند بازی حتی در آزادی ، پس از پایان مسابقه اقدام به پاکسازی سکوها و جمع آوری زباله کردند ، این کار یک کار خاص بود که تابحال بنده این رفتار رو از کره ای ها و ژاپنی ها دیده بودم در ایران که نوبری بود .
معتقدم کار بد رو به هیچ عنوان نمی شه توجیه کرد ، اما متاسفانه دیگران صرفاً نیمه خالی لیوان هواداران داماش رو می بینند در صورتی که همین صدا و سیمااون حرکت هواداران گهر درود در قبل از بازی با اس اس چنان بزرگنمایی کرد که نگو و نپرس ، در صورتی که من معتقدم درودی ها کار خاصی انجام ندادند ، البته رفتار هوادران داماش بزرگنمایی می شه اما جنبه منفی آن
بله دوستان گرامی صندلی شکستن ، درست نیست ولی چطور تو ت ب ر ی ز همین صندلی ها شکسته می شه بدون محرومیت ، ولی برای ما . . . شاید صندلی تبریز با صندلی انزلی فرق می کنه !!![/color:0e7e1396a4][/quote:0e7e1396a4]
دوست عزيز اتفاقا اين شما هستيد كه داريد اشتباه مي كنيد. ما به دلايلي كه شايد كمي ناشي از سادگي و بي سياستي هوادارانمون باشه جنگ رسانه اي رو باختيم. البته بخش زياديش به پدر سوخته بازي هاي درودگر و كميته ي داوران هم ربط داره. ببين دوست عزيز ما بايد با واقعيات زندگي كنيم. عدالت در اين كشور و در اين فوتبال توهمي بيش نيست. پس بايد خود هواي خودمون رو داشته باشيم.
به بازي پرسپوليس اشاره كردي. خيلي خوبه! و از طرفي به هواداران كره اي و ژاپني! من روز بازي با پرسپوليس در ورزشگاه بودم و يكي از دوستان رو هم آورده بودم! به نظر بنده بعضي از دوستان براي سياحت تشريف آورده بودند! برخي ديگه براي اينكه طرفداراي پرسپوليس بگن وااااااي و اينها جواب بدن كيييي.........! برخي براي اينكه با دست و پا هنر پانتوميم خودشون رو به رخ حريف تهراني بشونن! البته يك سري از دوستان واقعا لطف داشتن و زحمت مي كشيدند و كيسه ي زباله پخش مي كردند كه اي تقدير داره و بايد تداوم داشته باشه! ما اگه در الگيلانو هم به جاي شكستن صندلي و نشان دادن حق طلبي مون به صورتي كه هيچ فايده اي نداشت زباله هارو جمع مي كرديم اونوقت بايد ادعاي فرهنگ مي كرديم!
دوست عزيز از بازي با پرسپوليس گفتي! جالبه بدوني كه بعد از دقيقه ي 80 كسي تيم رو تشويقنكرد و در يكي دو صحنه اونم به صورت كوتاه و اونهم با زور شعار هركي نگه آباي كمي تيم تشويق شد. ولي خنده دار اينه كه بعد از بازي حدود 5 ديقه زماني كه منتظر بوديم تا درها باز شوند دوستان شعار انزلي چي آباي و آباي مار..... رو با جديت و صلابت هرچه تمام تر مي دادن!
از ليدر ها هم مي خواي بدوني!؟ از معتادي كه خودش رو پزشك هواداران معرفي مي كرد و يا از بوقچي اي كه براي 1 دقيقه نمي تونست به طور ممتد بوق بزنه!
از بلندگوي دستي و طبل هم كه خبري نبود.
حالا وقتي شما ميدونيد كه همچين دردي وجود داره! همه مي خوان بهتون ضربه بزنند و باز به صندلي لگد مي زنيد چه بايد گفت!
به نظر من در بازي با پرسپوليس هواداران زحمت كشيدند ولي خوب نبودند. كوبنده شعار ندادند.
تمركز نداشتند.
فحش هم دادند. اگر اونه به يه جاي لق ما توهين كردند، ما هم افشين چاوشي رو با يك عضو بدن خواهر پس پس ها فرا خوانديم! هوادار 18 ساله اي بود كه شعار نداد و وقتي داور سوت رو زد به صندلي لگدي از خشم زد. حالا بهتر نبود اين هوادار انرژي خودشو در 90 دقيقه خالي مي كرد!؟ و البته به صورت مفيد تر!؟
پس دوستان منطقي باشين. يك هوادار كاري نمي كنه كه به تيمش ضربه بخوره! حتي اگه سنگ از آسمان بباره! ما نياز به سياست و آرامش و تمركز بر روي موفقيت داماش با شعارهاي كوبنده در 90 دقيقه داريم! ما بايد سازماندهي هوادار داشته باشيم! بايد فيلمبردار داشته باشيم براي آتو گرفتن! و سكوت و تمركز بر روي داماش!
زنده باد گيلان
زنده باد داماش

[/quote:0e7e1396a4]
دوست عزیز اگه به متن کامنت بنده دقت کرده باشی ، صراحتاً عنوان کردم :[color=red:0e7e1396a4]معتقدم کار بد رو به هیچ عنوان نمی شه توجیه کرد [/color:0e7e1396a4] نه اینکه اون عمل رو مثبت جلوه بدم ، ولی اینکه چرا فدراسیون و کمیته انضباطی بین تیم ها فرق قائل می شه ،برای بنده قابل هضم نیست ، شکستن صندلی در هر جای ایران باید در یک حد جزا داشته باشه نه اینکه برای بعضی از تیم ها اشکالی نداشته باشه اما برای داماش محرومیت از بازی خانگی رو پیامد داشته باشه