[color=darkblue:51cf019c4d]سلام دوستان و همشهریان گرامی ، پس از وقفه ای طولانی مجدداً با تلاش مدیران عزیز در فضایی دیگر دور هم جمع شدیم ، دقیقاً در بدترین زمان ممکنه سایت قطع گردید ، حتماً خیلی ها مثل بنده صحبتهایی در دل دارند که قصد دارندآن را بیان نمایند ولی واقعاً از کجا شروع کنم !
از تازه به دوران رسیده ای که تا دیروز در ذوب آهن نیمکت نشینی فیکس بود و حالا ، قبل و بعد از دربی ، با خوردن تخم کفتر زبان باز کرده و سالیان سال کینه و عقده درونی خود را بر زبان جاری می کنه !!!
از مسئولین باشگاه داماش بگم که جواب یاوه گویان خرد و نیمه خرد انزلی چی رو نمی دند !؟ و همچون سابق سکوت اختیار کردند !
از آقای درخشان بگم که در طی 270 دقیقه ، تیمش تنها یکبار موفق به باز کردن دروازه حریفان شده ؛ آنهم چه گلی؟ و چه فایده ای !!!
از آقای قویدل بگم که تنها به جهت دست و پا کردن اسم و رسم اقدام به خریداری باشگاه کرده ؛ آن از حقوق معوقه بازیکنان و آن از جذب بازیکنان دوزاری و لاشی که نیامده مصدوم شدند !!!!!!!
از آقای دیدار بگم که اینقدر در مقالاتش بصورت سینوسی ، از هوچی گران شهرک همسایه تعریف و تمجید کرد و دستمزدش هم به درستی در انزلی بهش اعطاء کردند!!!! آقای دیدار هیچوقت محکوم کردن مردم رشت رو در بازی با تیم محبوبت ، لنگی های تهران فراموش نمی کنم ؛ اگرچه معتقدم سید جلال حسینی بی تقصیر بود و هرگونه فحاشی رو محکوم می کنم .
اما اینو آویزه گوشت قرار بده که اگه قراره از شما در هر جایی حمایت بشه این وظیفه بنده هستش و مطمئن باش نامردهای تهرانی و انزلی چی به راحتی پشتت را خالی خواهند کرد .امیدوارم که از اشتباهات گذشته ات درس گرفته باشی
از آقای به اصطلاح مجری بگم که دیشب همه چیز خودش رو به راحتی فروخت !!!! قابل توجه آقایانی که از این آدم با شرف و شجاع ، چه در سایت و چه در ورزشگاه دفاع می کردند !!!!!!!!!!!!
از آقای عابدینی بگم که در این وانفسا ، برای ما تفاوت بین استعفا و فسخ قرارداده رو داره توضیح می ده ، آقای عابدینی ( قصد دقاع از شخص خاصی رو ندارم ) اما هیچوقت یادم نمی ره با چه بامبول بازی پشت هواداران رو در بازی رفت با مل مل خالی کردی تا حمید جانت رو به تیم تحمیل کنی!!!!
بجای این کارها بهتره پاسخ محکم و دندان شکنی به یاوه گویان خرد چون رافخایی ، نیمه خرد همچون عزتیان و دیگران بدی؛
به هر طرف و از هر جهت به باشگاه داماش نگاه کنی ، هویتش تنها در گرو هوادران متعصب و با غیرت رشتی هستش که در این میان بیشترین لطمات روحی رو متقبل شدند ، دست همشون درد نکنه

[/color:51cf019c4d]