[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اظهارات تاسف برانگیز بهنام افشه و دامادش(خبرنگار 90)

اظهارات تاسف برانگیز بهنام افشه و دامادش(خبرنگار 90)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط samblack » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 10:28 am

[quote:56be191c58="miladcivil"][quote:56be191c58="samblack"]من یه سوال از مدیران سایت دارم اگه مطمعن هستید که قرارداد به صورت قانونی و شنبه ثبت شده لطفا با اطمینان و جزئیات بگید که خیال ماهم راحت بشه.چون اگه اون درودخر بتونه ثابت کنه فکر میکنم واسه باشگاه مشکلات زیادی پیش بیاد.

ولی من به شخصه اعتقاد دارم که عابدینی کارش رو بلده و هیچوقت کاری نمیکنه که به مشکل بخوره :wink:[/quote:56be191c58]

[color=black:56be191c58]درودخر باحال اومدی :lol: :lol: :lol: در مورد قسمت انتهایی با شما موافق ، عابدینی کارشو بلده و فکر
نمیکنم در این موارد پیش پا افتاده اشتباهی کنه یا گزک دست امثال دروغگر بده [/color:56be191c58]:wink:[/quote:56be191c58]

:wink:
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 10:34 am

واقعا واسه خودم متاسفم که یه روزی تو ورزشگاه بهش میگفتیم موشک شعرباران ولی باید تعییر بدیم گاو شهر باران آدم اینقدر نمک نشناس مردیگه چلقوز
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 11:06 am

سلام
کدوم مصاحبه؟ کجاست؟
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:19 pm

اگه در حالت عادی از داماش جدا می شد خیلی ناراحت می شدم ،، ولی با این صحبت هایی که انجام داد نسبت بهش بی تفاوت شدم
امیدوارم موفق باشه .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط arman-persia » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:20 pm

بابا با ۲ خط مطلب تو روزنامه اینقد جبهه گیری نکنید

از کی‌ مطالب روزنامه‌ها واقعیت شدن من نمیدونم
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:54 pm

بهتر است ما خاطرات خوش افشه بیاد داشته باشیم آدمی هست یه ذره بچگی کرد قبول ولی ما خاطرات خوب دسته یک هنوز ازش یادمون هست باید قبول کنه از نظر فنی در سطح مطلوبی نبود

البته ایشون در فیسبوک خودشم همیشه عکس های دوران حضورش در فجر میگذاشت یه جورایی خودش هم قبول داشت خوب بازی نمیکنه
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط razor » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 2:34 pm

وا بدین آبران افشه از اولش هم همین بود
همه تیما ره ترکانیم ری.

http://upload.tehran98.com/img1/ql1qstcojcgqc13f6hy.jpg
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 2:54 pm

با این صحبت هایی که افشه میکنه قرارداد حلافی فسخ میشه؟؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 3:19 pm

این روزنامه چرند پرانی 90 اصلا مدرک نیستا! خبر نگاری که شاهد انزلیچیهاست انتظار دارین راست بگه؟
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 3:39 pm

آقا بهنامِ افشه.چند سال بازیکنه ما بودی و واسمون زحمت کشیدی.نزار خطراه خوبمون از بین بره.اینو بدن تو بچه ی همین دیاری و باید بازم برگردی همین شهر.تو فوتبالتو مدیونه داماشی اری نکن دله هوادارا ازت خون بشه... /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 4:06 pm

ول کنید بابا این مشنگا رو حیف وقت شما هوادارهای باغیرت نیست اینجوری تلف بشه؟! بر فرض هم غیر قانونی باشه. این فقط یه تو دهنی بود به یه نی نی کوچولو که شده اسکوله اسکولای شهرک تا سر به سر مدیری نذاره که استاندار بوده. بذار برن نیم فصل دوم ببینن با رافخایی و نزهتی زیزی گولو چندتا پنالتی دیگه میتونن بگیرن؟! به بازی آلومینیوم فکر کنید که اگر راهمون هم ندادن باید از پشت در و بالای دیوار و پشت بام های مجاور تیم روتشویق کنیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 5:36 pm

[quote:4cf1cec497="miladcivil"][quote:4cf1cec497="MEHRDAD"][quote:4cf1cec497="miladcivil"][color=black:4cf1cec497]تا اونجایی که من میدونم حلافی به خاطر شرایط سنی میتونه جز سهیمه امیدها باشه و با رفتن تعداد زیادی از امیدهای ما
به پارسه ، پس نیازی به فسخ قرارداد افشه که بزرگسال هست نیست ، درسته ؟ پس این دو موضوع هیچ ربطی بهم ندارن !
اما یه سئوال ؟ حالا واقعا" افشه چرا فسخ کرد ، مشکلش بازی نکردن بود ؟
البته MEHRDAD عزیز در پاسخ به سئوال من گفتش که خود افشه خواستار جدایی بود اما کماکان خواسته خیلیا قطعا" این بود
که این بازیکن بومی که در شرایط خاص معمولا خوب کمک کرده در تیم بمونه . در هر صورت با اومدن نیکبخت مطمئنا" به اون حتی
حضور در لیست 18 نفره نمیرسید ! این هم از مزایای اومدن مالک و پول به باشگاست دیگه !
یه سئوالی از دوستمون yaran-mirzakochak داشتم : میتونین یه لطفی کنید و این جمله بیشتر توضیح بدید و اصطلاحا لُب کلام
بگید و منظور و خطاب شما کی بود ؟ ((در رابطه با افشه هم داره راهی رو میره که بعضی ها رفتن!!!! ))[/color:4cf1cec497][/quote:4cf1cec497]

درسته ، خودش خواستار رفتن بود و دلیلش هم این بود که بهش بازی نمی رسه (اگر یادتون باشه ما تو یکی از خبرهای کوتاه صفحه اصلی سایت اسم سه بازیکن بزرگسالی که قرار بود از لیست خارج می شدند رو اعلام کرده بودیم ) . فصل قبل هم نیم فصل قصد رفتن داشت .[/quote:4cf1cec497]

[color=black:4cf1cec497]آره خب . طبیعیه ، بازیکن دوست داره بازی کنه . دلیل عمده کامنت دادنم اینه که یه خبرنگاری یه چیزی
چاپ میکنه ، ما با اون مطلب یه فرد رو به عرش و یا فرش می بریم !
رضا الماسخاله هم جز بزرگسال هست ، درسته ؟
MEHRDAD جان در مورد اون سئوالم هم ، نظرم درست بود ؟ فسخ افشه ربطی به ثبت حلافی داشت ؟
حلافی متولد 69 هست و میتونه جز سهمیه امد باشه ، درست هست ؟[/color:4cf1cec497][/quote:4cf1cec497]
الماسخاله جزو سهیمه بزرگسال هست .
در مورد فسخ قرارداد بهنام افشه درست گفتی و ربطی به حلافی نداره . یعنی برای ورود حلافی نیازی به فسخ قرارداد افشه نبوده و نیست چون جزو سهمیه های زیر 23 سال محسوب میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 5:37 pm

من همیشه بهنام رو به عنوان یه بازیکن بومی و بی حاشیه دوست داشتم،خاطرات خوبی از فصول گذشته ازش داشتیم ، درست یادم نیست فکر کنم اول همین فصل بود یا نیم فصل دوم فصل قبل که شنیده بودیم میخواد جدا بشه،از نظر فنی خیلی افت داشت فکر کنم خودش هم قبول داشته باشه!
دقیقا یادمه پارسال که در خطر انحلال بودیم چند تا از بازیکن ها رفته بودند تهران پیش مهندس عابدینی یکشون همین بهنام افشه بود دقیقا توی تمرین بعدی توی عضدی که ما رفته بودیم ،آخر تمرین داخل محوطه عضدی من و یکی از کاربر های سایت با بهنام افشه صحبت میکردیم که بالاخره چه خبره ؟ گفت: "صحبت ها سر انحلال بود و ما بازیکن ها به خاطر شما هوادارها هم قسم شدیم که تا آخر محکم بازی کنیم."
این دقیقا جمله بهنام بود
در مورد این صحبتش هم گر چه به نظرم روزنامه نود دروغ نوشته ولی اگر راست باشه و بهنام عمدا این مصاحبه رو کرده فکر میکنم یه سو تفاهم پیش اومده که میشه با گفتمان و کدخدا منشی حل کرد.
از دوستان خواهش میکنم احساسی برخورد نکنند و با یه مصاحبه که هنوز از صحتش خبر نداریم کسی رو از عرش به فرش نیاریم.
هر جا بهنام رفت امیدوارم موفق باشه
درمورد حسن زاده عکسی که درست کردم توی زنگ تفریح هنوز هست کاملا در مورد این کُرد گیلانی شده صدق میکنه!
درودگر یا درود خر یا درودگاب یا دروداسب هیچی فرقی نمی کنه اصلا در حدی نیست که بخواهیم بهش فکر کنیم .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 5:54 pm

دوستان من کاملا با حمزه موافقم ....

ما وقتی می دونیم روزنامه 90 و برنامه 90 هر دو مغرضانه با ما رفتار می کنند ؛ دیگه چرا با نوشته ها و گفته های اونا عصبی میشیم ؟؟!!!

من خودم دوست نداشتم افشه جدا بشه ... یعنی برای خالی کردن لیست خیلی های دیگه هستند که به قول معروف گفتن نداره /15/ ....

اینکه یک چیزی گفته رو من می ذارم رو حساب اینکه در آخرین ساعات نقل و انتقالات بهش گفتن برو یا خودش رفته ...

در اینکه افشه بازیکنی بوده بی حاشیه و چه بازی کرده و چه نکرده همیشه سر وقت در تمرین بوده و درست تمرین کرده و کسی ازش بدی ای ندیده که کسی شک نداره ... پس بهتره همه ما براش آرزوی موفقیت بکنیم ... مثل مهدی کیانی که از تیممون رفت امیدوارم موفق باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 6:20 pm

به نظر منم حالا افشه یه اشتباهی کرده یا نکرده، ما باید بخاطر اون خاطرات خوبی که ازش داریم ندید بگیریم.اگه ادامه داد جبهه بگیریم و سرجاش بنشونیمش. به هر حال افشه جوونه این خط و دیاره و باید قبول کنه که ضعیف شده بود (شایدم دلیلش بازی نکردن بوده) ولی امیدوارم هرجا که میره موفق بشه و بجای حاشیه درست کردن تلاش کنه به روزهای اوجش برگرده که افتخاری خواهد بود برای گیلان
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان