[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امیر عابدینی:انگار تشويق حجازي توسط تماشاگران به مذاق آقايان خوش نيامده!

امیر عابدینی:انگار تشويق حجازي توسط تماشاگران به مذاق آقايان خوش نيامده!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 777 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 5:52 pm

[quote:d5d563a6e6="RASHTBOY"]برهانی : با همین تیم ده نفره باید اونا رو می بردیم !!!!!!
برهانی : در شهرستانها فحاشی خیلی زیاد هست اما در تهران خیر !!!!!
پسرک کویر نشین خیلی خوش شانس بودی که در تهروووووووووون زندگی ( اگه اسمش رو بشه گذاشت زندگی) می کنی ، حق داری سنگ تهرووووون رو به سینه بزنی چون تو هم همانند همشهریات می بایست اهل دود ودم و فلاکت می شدی !!! حق داری
در ضمن پسرک کویر نشین فرزندت چطوره ؟! الان کجا زندگی می کنه ؟؟؟!!!راستی پسره یا دختر ؟!! اسمش چیه ؟!!!!
آره همون فرزندی رو می گم که توی یکسالی که در دوبی بودی بصورت نامشروع کاشتی و بعدش با پول ....
اگه چهار نفرآدم درست و حسابی بیاند در مورد یک موضوعی انتقاد کنند آدم بدش نمی یاد ولی اینکه هر بی سر و پاهایی بزرگتر از دهنش واق واق کنه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ وا مصیبت ها داره[/quote:d5d563a6e6]
اصن برهانی جزاماربه حساب میاد :wink: واقعاچهارتارویادش رفته خودش تواون بازی بود حالابایدبازی برگشت هم ایناروتوازادی دگانیم تالال شن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 5:54 pm

[quote:2cc0fb76b3="Rashti0131"]نمیدونم چرا هرکی میاد رشت دهن کثیفشو راجع به هوادارا باز میکنه هوادارایی که تو ایران مثل اونا پرشور متعصب کم پیدا میشه واقعا به جای اینکه قدر این مردمو بدونن هر روز یه انگی میزنن بابا چرا جنبه باختو ندارین تیم ما این فصل کم باخت شش تا از فجر خورد کسی اینقدر مضخرفات گفت من موندم یعنی همه تیم ها باید به ان دوتا تیم کثیف ببازن اگه ببرن یه روزی همچین حرفایی زده میشه واقعا متاسفم واسه فوتبال و فوتبالی های این کشور اگه تیم شهرم نبود حتی یه دقیقه هم وقتمو برای دیدن فوتبال این بی ظرفیت ها نمیزاشتم /15/اون حسن زاده هم که به معنای واقعی کلمه یه آدم بی شعور هست مرتیکه فقط کلید کرده رو رشت همین هفته پیش این شهرک همسایه چقدر فحش دادن فقط سر ما سمعک میزارن رو گوششون و حرفهای نزده مارو بهمون میچسبونن :roll: باز دم عابدینی گرم با این مصاحبه کوبندش والله این آشغال ها اعصاب نمیزارن برای آدم :([/quote:2cc0fb76b3]
[color=indigo:2cc0fb76b3]البته با نگاهی دیگر جای تعجب نداره موقعی که مردم بغل گوشمان انواع و اقسام دروغ ها رو خورد مطبوعات می دهند دیگه از خارج استانی ها ، نباید بیش از این انتظار داشت .[/color:2cc0fb76b3]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:04 pm

حسود داریم فراوون کسایی که یا هر بد بختی می خوان ورزشگاه شون مثل ما باشه /2/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط cabana » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:17 pm

سلام به همه
به جو ورزشگاه های دیگه کاری ندارم چرا رشت که به مردم با فرهنگش معروفه اینقدر باید تو ورزشگاه فحش بدن آخرش هم ضررش به خودمون می رسه. میشه اینقدر بلند و یکصدا داماش رو تشویق کرد که هر تیمی رو تو رشت به دردسر انداخت نه اینکه همش فحش داد. من که خودم رشتی ام واقعا از جو ورزشگاه حالم بد شد.
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:28 pm

[quote:0e7c30d248="cabana"]سلام به همه
به جو ورزشگاه های دیگه کاری ندارم چرا رشت که به مردم با فرهنگش معروفه اینقدر باید تو ورزشگاه فحش بدن آخرش هم ضررش به خودمون می رسه. میشه اینقدر بلند و یکصدا داماش رو تشویق کرد که هر تیمی رو تو رشت به دردسر انداخت نه اینکه همش فحش داد. من که خودم رشتی ام واقعا از جو ورزشگاه حالم بد شد.[/quote:0e7c30d248]
دیروزحتمابه استادیوم نیومدی جوخیلی خوب بود
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:33 pm

[quote:e0995b15a3="cabana"]سلام به همه
به جو ورزشگاه های دیگه کاری ندارم چرا رشت که به مردم با فرهنگش معروفه اینقدر باید تو ورزشگاه فحش بدن آخرش هم ضررش به خودمون می رسه. میشه اینقدر بلند و یکصدا داماش رو تشویق کرد که هر تیمی رو تو رشت به دردسر انداخت نه اینکه همش فحش داد. من که خودم رشتی ام واقعا از جو ورزشگاه حالم بد شد.[/quote:e0995b15a3]

دیروز استادیم نبودی مگه کی قحش داد نکنه استقلال مافیا هم فحشه :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 6:38 pm

من الان موندم که دیروز چه فحاشی شد خدایی ؟؟؟!!!!
اینکه به رحمتی میگفتن سوراخ تیم ملی آیا فحاشی هست ؟؟؟
نکنه اینا انتظار داشتند کل ورزشگاه بیان استقلال رو تشویق کنند ؟؟؟
دیکه همه یاد گرفتن تا میان رشت میگن فحاشی !!! الان دیگه نوبت باشگاه هستش که جلوی این حرفا وایسته !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:17 pm

[quote:3f9958a4ba="yankee"]من الان موندم که دیروز چه فحاشی شد خدایی ؟؟؟!!!!
اینکه به رحمتی میگفتن سوراخ تیم ملی آیا فحاشی هست ؟؟؟
نکنه اینا انتظار داشتند کل ورزشگاه بیان استقلال رو تشویق کنند ؟؟؟
دیکه همه یاد گرفتن تا میان رشت میگن فحاشی !!! الان دیگه نوبت باشگاه هستش که جلوی این حرفا وایسته ![/quote:3f9958a4ba]

[color=darkblue:3f9958a4ba] آره دوست عزیز ولی باید قبول کنیم که : [b:3f9958a4ba]خودکرده را تدبیر نیست [/b:3f9958a4ba]، بعد از وقایع بازی ما با م ل و ا ن در رشت و اون اظهار نظرهای کودکانه باید منتظر باشیم که هر کی رشت میاد باخت خودش رو گردن فحاشی هواداران بندازه ، این نوع هوچی گریها ، تبعات اون شیرین زبانی هاست [/color:3f9958a4ba]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:44 pm

[quote:85a89f8b4b="cabana"]سلام به همه
به جو ورزشگاه های دیگه کاری ندارم چرا رشت که به مردم با فرهنگش معروفه اینقدر باید تو ورزشگاه فحش بدن آخرش هم ضررش به خودمون می رسه. میشه اینقدر بلند و یکصدا داماش رو تشویق کرد که هر تیمی رو تو رشت به دردسر انداخت نه اینکه همش فحش داد. من که خودم رشتی ام واقعا از جو ورزشگاه حالم بد شد.[/quote:85a89f8b4b]

علیک سلام
مثل اینکه هر هفته من باید یه کامنت شدید اللحن بنویسم!
آقای محترم !
جنابعالی که سنگ فرهنگ مردم رشت رو به سینه میزنید بهتره اول فکر کنید بعد جوسازی کنید و حرفی رو بزنید که سندیت داشته باشه.
کدوم فحش ؟شما شنیدی که فحاشی شده ؟ اگه شنیدی حتما گوشهای مبارک مشکل داره چون اون طوری که همه میگن و واقعیت هم همینه اصلا فحشی در کار نبود و اگر دیدی که فحاشی شده حتما دیروز به جای استادیوم عضدی به زمین کلیور انزلی یا نازی آباد رفته بودی!
شما اگه حالت از جو ورزشگاه بهم خورده احتمالا ناهار زیاد خورده بودی و بهت فشار اومده دوای درمانت هم یک میوه بهشتی هست که ما گیلکها بهش میگیم : کونوس!!!
دیروز تمام نود دقیقه داماش تشویق شد طوری که حتی صدای تشویق ها از تلوزیون به راحتی شنیده میشد و خوشبختانه نه احتیاج به فرافکنی هست و نه بزرگنمایی و نه دروغ!
اگه راست میگی و دیروز عضدی اومدی و اگه حالت بد شده حتما از شنیدن فحاشی استقلالی ها بد شده نه داماشی ها!اونها هم پرچم آبی داشتند ولی هر گردی که گردو نیست.
پس بهتره که عقل رو بداری! و دقیقا در جایی که صادق ترین هواداران داماش عضو هستند و صادقانه ترین کامنتها بعد از هر بازی به چشم میخوره و به اندازه کافی زیر ذره بین هست از تحویل دادن شعر نو(شعر و بر سابق) خودداری کنید .
انتظار دارید هواداران متعصب داماش نود دقیقه مثلا هوچی گران ساندیس خورِ تیم های همسایه و غیر همسایه فقط نظاره گر بازی باشند.
زهی خیال باطل!!!!
اگر از هر بازیکن و مربی ای که در برابر تیم داماش در عضدی به میدان رفته در مورد جو استادیوم بپرسی همه از جو خرد کننده و سهمگین عضدی مینالند . چرا ؟؟؟ چون هواداران داماش بی نظیر هستند چون بعد از بازی با تیم شهرک همسایه ،خوب یا بد، سرشان به سنگ خورده و اینک عضدی مثل سابق جهنم حریفان خواهد بود ما اگر در کمیت از هواداران تیمی مثل تراکتور کمتر باشیم ولی در کیفیت دو صد برابر از آنها بالاتر و بهتر هستیم .
گویا این آقای ساجدی هم که فوت کرده انزلی چی بوده ولی چون تهرانی ها از آستارا تا بندر ترکمن را رشت میدانند گفتند که رشتی بوده!حالا اصلا از هرجا خدایش بیامرزد.
ولی یه فکری باید به حال بندرنشینانی کرد که 95% از فوتبال چیزی نمیفهمند و 5 درصد دیگر یا اس اسی هستند یا پس پسی ولی در حرف همه ملوانی هستند و متعصب ولی در عمل افسوس......!
در اینکه سایت ما رو دوستان رصد میکنند و البته نفوذی داریم شکی نیست و این نفوذی ها در همچین مواردی خودشون رو نشون میدهند !

خداوند عاقبت همه را اصلاح کند انشالله
آخرين ويرايش توسط The_King_of_rasht on چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:38 pm, ويرايش شده در 2.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:46 pm

فحش کودومه بابا.
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:54 pm

باخت هم جنبه میخواد /2/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:12 pm

جونم هوادارای باتعصب داماش تاکورشودهرآن کس که نتوانددید /7/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:30 pm

این همه بازی رو اومدم ورزشگاه.این اولین بار بود که اصلا فحش ندادیم.بدترین حرفمون به داور هو هو بود.بدترین حرف به تهرانیا آرش تو .... و سیاست تبانی بود.احتمالا ما به آرش گفتیم چیکار کنه بقیه فکر کردن کار خوبیه اجراش کردن.همشون مسموم شدن و هزیون میگن
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 5:58 am

درود
من ابتدای کامنت قبلیم گفتم به تماشاچیای شهر های دیگه کاری ندارم و مطمئنا ورزشگاه هایی هستن مانند .... که فحاشی تو ورزشگاه براشون عادیه.قبول دارم که که استقلالیها هم فحاشی کردن. اما من منظورم این بود که ما می تونیم بهترین تماشاچی در ایران باشیم و چه اشکالی داره که حتی یه نماشاچی تو عضدی هم فحش نده. من هم مثل همه رشتیها رو داماش تعصب دارم. بازی که با راه اهن از میزبانی محروم بودیم اگه تو رشت بود مطمئنا 3 امتیاز رو گرفته بودیم. چرا بهانه بدیم دسته کسی که خودمون ضرر کنیم.اگه کسی مثل آقای the king of rasht با عقاید من مخالفه می تونه مودبانه بیان کنه ، شاید من قانع شدم. نه اینکه ...
چرا همش مثل دایی جان ناپلئون دنبال جاسوس و انگلیس هستیم . من دوستدار رشتم و دوست دارم جامعه ای بهتر از این داشته باشیم. چرا فحش و دعوا و ... . باید بعضی مسائل رو قبول کنیم و تلاش کنیم که اصلاحش کنیم مخصوصا نسل جدید. کافیه دو تا ماشین به هم بمالن هر دو میان پایین یکی میگه "کوری مگه حیوان بس الان ترا ترکانم " اون یکی میگه " یه گاو ... راه میشین بو" و الی آخر

هوا برف هوا باران و سرد ............................ امی دل سراسر آماج درد
اگر بینی که گیلک باوقار ..............................سوماموس نشان گیله مرد
آخرين ويرايش توسط cabana on پنج شنبه دسامبر 06, 2012 9:21 am, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:03 am

اگر با عقاید و نظرات کسی مخالفید بهتره در کمال ادب جواب دهید و از کلماتی که مفهوم توهین را دارند استفاده نکنید!
شاید هم طرف مقابل راست میگه و شما جایی بودید که نشنیدید!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان