[quote:d4e5539a1f="Mordab"]دوستان عزیز به مقدار انصاف رو هم در نظر بگیرید اون طوری که من متوجه شدم همین بچه هایی هم که خودشون رو به استادیوم رسوندن اکثرا"از دانشگاه و کلاس جیم شدن...
بخدا قسم جلوی من یه مرد تقریبا"میانسال نشسته بود میگفت مغازه ام بستم اومدم استادیوم یا چند نفر دیگه رو که رفیقم بهم معرفی کرد و گفت این بنده خدا کارمنده و مستقیم از سر کار اومد بازی داماش رو ببینه...
مطمئن باشید هوادار داماش همچنان پشت تیمش هست ولی خب در نظر بگیرید یه روز اول هفته ساعت 3 چه انتظاری میشه داشت...
یه چیز جالب هم بگم از استادیوم اومدم بیرون داشتم میرفتم به سمت فلکه گاز یه راننده ون تاکسی صدام میکنه ازم پرسید داماش چند چند شد:گفتم دو هیچ بردیم...
خب حالا شما در نظر بگیرید یه عده دانشجو یه عده کارمند یه عده هم شغل ازاد دارن مهم اینکه همه داماش دوست دارند...[/quote:d4e5539a1f]
ضمن تائید حرف شما ، خودم منم ناهار نخوردم و ساعت 7 ناهارو شامم رو با هم خوردم
اگرچه معتقدم با تمامی مشکلات اقتصادی ، معشیتی و...که وجود داره امروز می تونست حداقل یکی دو هزار نفر بیشتر بیان ، ولی باز هم دست مریزاد به همه کسانی که تونستند خودشون رو به استادیوم برسونند و وتمام کسانی که به هر دلیلی براشون امکانش وجود نداشت اما دلشون با داماش بود .