[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نگاهی به حضور هواداران در چند دیدار اخیر داماش

نگاهی به حضور هواداران در چند دیدار اخیر داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 18, 2012 8:54 pm

[quote:ec118a0511="333"]مشکل بزرگ قیمت بیلط هست و سختگیری که از این فصل برای ارائه بلیط شده با این وضع اقتصادی مردم و گرانی ها واقعا سخته 95 درصد هواداران دانش آموز و دانشجو هستن مگر چقدر هفتگی میگرن دیگه با این تورم چیزی برای تفریح نمیمونه بقیه بچه ها هم جوون و البته در استان بیکار گیلان درآمدی ندارن...

باشگاه که هوادار نمیبره شهر دیگه بهتر تو بازیهای داخل خونه حداقل سرکیسه شل کنه و بازی ها رایگان بشه[/quote:ec118a0511]
شرمنده داداش گلم...مخالفم...خیلی هم مخالفم!مگه اینجا کشورای حوزه خلیج فارسه؟؟؟مردم رشت اونقدر عاشق فوتبالن که نیاز به این کارای غیر حرفه ای نیست...پول بگیرن ولی از طرفی برای مردم ارزش قائل شن...استادیوم شیک+.صندلی های مناسب+سیستم صوتی و تصویری حرفه ای+ساعت مناسب بازی مثل همه دنیا+نتیجه گیری=پر شدن ورزشگاه!
نه مثه الان که شده پادگان...تعداد مامورا بیشتر از تماشاگراس!!!
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:03 pm

[quote:df87f4c2c9="alex00755"][quote:df87f4c2c9="333"]مشکل بزرگ قیمت بیلط هست و سختگیری که از این فصل برای ارائه بلیط شده با این وضع اقتصادی مردم و گرانی ها واقعا سخته 95 درصد هواداران دانش آموز و دانشجو هستن مگر چقدر هفتگی میگرن دیگه با این تورم چیزی برای تفریح نمیمونه بقیه بچه ها هم جوون و البته در استان بیکار گیلان درآمدی ندارن...

باشگاه که هوادار نمیبره شهر دیگه بهتر تو بازیهای داخل خونه حداقل سرکیسه شل کنه و بازی ها رایگان بشه[/quote:df87f4c2c9]
شرمنده داداش گلم...مخالفم...خیلی هم مخالفم!مگه اینجا کشورای حوزه خلیج فارسه؟؟؟مردم رشت اونقدر عاشق فوتبالن که نیاز به این کارای غیر حرفه ای نیست...پول بگیرن ولی از طرفی برای مردم ارزش قائل شن...استادیوم شیک+.صندلی های مناسب+سیستم صوتی و تصویری حرفه ای+ساعت مناسب بازی مثل همه دنیا+نتیجه گیری=پر شدن ورزشگاه!
نه مثه الان که شده پادگان...تعداد مامورا بیشتر از تماشاگراس!!![/quote:df87f4c2c9]

آبرار منم موافقم پول بگیرند و برای هوادارا هزینه کنند ولی نه مثل الان که صندلی ها رو هم تمییز نمیکنند . و با این قسمت حرفات موافقم ولی من خیلیا رو میشناسم که به خاطر همین پول بلیط ورزشگاه نماین !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:05 pm

[quote:ec3b5a4e96="alex00755"][quote:ec3b5a4e96="333"]مشکل بزرگ قیمت بیلط هست و سختگیری که از این فصل برای ارائه بلیط شده با این وضع اقتصادی مردم و گرانی ها واقعا سخته 95 درصد هواداران دانش آموز و دانشجو هستن مگر چقدر هفتگی میگرن دیگه با این تورم چیزی برای تفریح نمیمونه بقیه بچه ها هم جوون و البته در استان بیکار گیلان درآمدی ندارن...

باشگاه که هوادار نمیبره شهر دیگه بهتر تو بازیهای داخل خونه حداقل سرکیسه شل کنه و بازی ها رایگان بشه[/quote:ec3b5a4e96]
نه مثه الان که شده پادگان...تعداد مامورا بیشتر از تماشاگراس!!![/quote:ec3b5a4e96]
اصلا ماقیسه ما با کشورهای خلیج درست نیست اونها اصلا فوتبال براشون مهم نیست خیلی ها مهاجر هستن و اصالت ندارن
مشکلی من گفتم برمیگرده به بودجه طیفی که میاد استادیوم الان با این وضع خدمات استادیوم ها و درآمد مردم حداکثر 500 تومن هر بلیط ارزش داره حالا که این شرایطی که شما میگی نیست و قیمت بلیط بالاست باشگاه به دانش آموزها و دانشجوها حداقل بلیط بدن

این هم عجیب قریب نیست تو کشورهای خلیج یه چیزی دستی همونجا به هر هوادار میدن و چهارتا ماشین لوکس هم اسپانسر قرعه کشی بین هوادار اونها هم به خاطر بازی نمیان برای جایزه میان اینجا وقتی مجانی باشه نفعی نداره باز هنجره طرف برای تیم شهرش پاره میشه و با عشق میان

تو ایران هم خیلی باشگاه ها پرطرفدار مثل سپاهان ذوب آهن نفت آبادان بازی ها رایگا هست بلیط رو میدن حتی فصل های گذشته داماش هم میداد چیز عجیبی نیست!
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:07 pm

[color=black:91aca6cd3c] [size=13:91aca6cd3c]ای کاش مسئولین متمول و مشارکین فی بیت المال ! حاضر در فدراسیون فوتبال متوجه می شدند این جوونای عاشق به فوتبال و شهرشون ، از چی حرف میزند. خب رک و روراست بگم کسی که درد نکشیده ، نمیفهمه! امروز روز قشنگی برای فوتبال رشت بود و نمیخوام خاطر دوستان رو با گفتن یه سری مسایل مکدر کنم ولی باور بفرمایید واقعیته. اولا زمان برگزاری مسابقات خیلی بد موقع ست. مردم یا سرکارند یا دانشجو و محصل!خدا گواهه کسایی هستند وضع مالی شون زیر صفره اما عاشق شهر و فوتبال و داماشن.اما اگه یک دقیقه دیر تر بره سرکار اخراجه! خب بعد باید چیکار بکنه ؟ این جوونایی که پدرشون با چند سر عایله یه حقوق کارگری یا بازنشستگی ساده داره ، چطور میتونه با این هزینه ها بیاد استادیوم؟ دو تا بازی در ماه رو هم بیاد هیچی هیچی هزینه نداشته باشه حداقل برابر با 20 هزار تومن. از کجا بیارن؟شما توجه کنید شاید غیر از بازیهایی خیلی حساس تو شهرستانها ،بقیه بازیها جمعیت خیلی خیلی پایینه.جوری که جمعیت عضدی پیششون پادشاهه.[b:91aca6cd3c]از طرفی به همون عده که میان استادیوم هم امکانات نمیدند. انگار نه انگار حقوق شهروندی ای هم هست .آقایون حالا که داری پول میگیری ، حداقل امکانات بده. شان تماشاگرا رو حفظ بکن.الان اگه کسی میره استادیوم فقط عشق فوتبال و عرق گیلانی بودنه ولاغیر.خلاصه بگم فوتبال روزمره و یومیه و بدون برنامه میخواید: ایران! کارفرما : فدراسیون فوتبال![/b:91aca6cd3c] [/size:91aca6cd3c] [/color:91aca6cd3c]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:14 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:11 pm

[quote:b490f585e2="nima_beckham"][quote:b490f585e2="alex00755"][quote:b490f585e2="333"]مشکل بزرگ قیمت بیلط هست و سختگیری که از این فصل برای ارائه بلیط شده با این وضع اقتصادی مردم و گرانی ها واقعا سخته 95 درصد هواداران دانش آموز و دانشجو هستن مگر چقدر هفتگی میگرن دیگه با این تورم چیزی برای تفریح نمیمونه بقیه بچه ها هم جوون و البته در استان بیکار گیلان درآمدی ندارن...

باشگاه که هوادار نمیبره شهر دیگه بهتر تو بازیهای داخل خونه حداقل سرکیسه شل کنه و بازی ها رایگان بشه[/quote:b490f585e2]
نه مثه الان که شده پادگان...تعداد مامورا بیشتر از تماشاگراس!!![/quote:b490f585e2]

آبرار منم موافقم پول بگیرند و برای هوادارا هزینه کنند ولی نه مثل الان که صندلی ها رو هم تمییز نمیکنند . و با این قسمت حرفات موافقم ولی من خیلیا رو میشناسم که به خاطر همین پول بلیط ورزشگاه نماین ![/quote:b490f585e2]

منم میشناسم آبرارگلم...میدونم خیلی ها هستم بخاطره پوله بلیط نمیان...ولی در نظر داشته باش.داماشمون تو بهترین شرایط برگزاری لیگ(که هیچوقت پیش نمیاد و همش لیگ تعطیله)هر دوهفته یه بار بازی داره،ما میگیریم هر 10 روز،اگه بلیط 3000 تومن باشه میشه روزی 300 تومن،میبینی خیلی هم سخت نیست.کاملا میفهمم که واسه بعضی ها 100 تومنم 100 تومنه و شرایط اقتصادی فاجعس!!!ولی دقت کنی میبینی پوله سیگار بعضیا چن ده برابر همین هزینه ای که با هم حساب کردیم... :wink:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:14 pm

[quote:5f8b198492="khorami201"][color=black:5f8b198492][size=13:5f8b198492]ای کاش مسئولین متمول و مشارکین فی بیت المال ! حاضر در فدراسیون فوتبال متوجه می شدند این جوونای عاشق به فوتبال و شهرشون ، از چی حرف میزند. خب رک و روراست بگم کسی که درد نکشیده ، نمیفهمه! امروز روز قشنگی برای فوتبال رشت بود و نمیخوام خاطر دوستان رو با گفتن یه سری مسایل مکدر کنم ولی باور بفرمایید واقعیته. اولا زمان برگزاری مسابقات خیلی بد موقع ست. مردم یا سرکارند یا دانشجو و محصل!خدا گواهه کسایی هستند وضع مالی شون زیر صفره اما عاشق شهر و فوتبال و داماشن.اما اگه یک دقیقه دیر تر بره سرکار اخراجه! خب بعد باید چیکار بکنه ؟ این جوونایی که پدرشون با چند سر عایله یه حقوق کارگری یا بازنشستگی ساده داره ، چطور میتونه با این هزینه ها بیاد استادیوم؟ دو تا بازی در ماه رو هم بیاد هیچی هیچی هزینه نداشته باشه حداقل برابر با 20 هزار تومن. از کجا بیارن؟شما توجه کنید شاید غیر از بازیهایی خیلی حساس تو شهرستانها ،بقیه بازیها جمعیت خیلی خیلی پایینه.جوری که جمعیت عضدی پیششون پادشاهه.[b:5f8b198492]خلاصه بگم فوتبال روزمره و یومیه و بدون برنامه میخواید: ایران! کارفرما : فدراسیون فوتبال! [/b:5f8b198492][/size:5f8b198492][/color:5f8b198492][/quote:5f8b198492]
دقیقا آدم نباید فقط خودش رو نگاه کنه تو همین رشت ببینید چقدر جوان بیکار هست چقدر بدبختی هست مردم صورت با سیلی سرخ میکنن دنبال نان شب هستند آدم یکم تو خیابان قدم میزنه پشت فرمون نشسته یا تو بازار هست به اطارفش نگاه کنه درک میکنه تلخه ولی واقعیت هست و رسیدگی هم نمیشه و پول و شغل تو رشت وارد نمیشه این تفریح ساده هم قیمت بالایی داره برای خیلی ها که دلخوشی دو هفته یه بارشون هست
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » يکشنبه نوامبر 18, 2012 9:21 pm

تنها دو دلیل داره
1- ساعت بد بازی
2- وسط هفته بودن بازی!

آقاا یادت رفته بازی با نفت و پیکان و فولاد تو همین فصل ورزشگاه تقریبا پر شده بود؟ تنها دلیلش هم تایم خوب برگزاری بازی بود!

/11/ تعصب بچه ها کم نشده! /11/
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 18, 2012 10:49 pm

[quote:d4e5539a1f="Mordab"]دوستان عزیز به مقدار انصاف رو هم در نظر بگیرید اون طوری که من متوجه شدم همین بچه هایی هم که خودشون رو به استادیوم رسوندن اکثرا"از دانشگاه و کلاس جیم شدن...
بخدا قسم جلوی من یه مرد تقریبا"میانسال نشسته بود میگفت مغازه ام بستم اومدم استادیوم یا چند نفر دیگه رو که رفیقم بهم معرفی کرد و گفت این بنده خدا کارمنده و مستقیم از سر کار اومد بازی داماش رو ببینه...
مطمئن باشید هوادار داماش همچنان پشت تیمش هست ولی خب در نظر بگیرید یه روز اول هفته ساعت 3 چه انتظاری میشه داشت...
یه چیز جالب هم بگم از استادیوم اومدم بیرون داشتم میرفتم به سمت فلکه گاز یه راننده ون تاکسی صدام میکنه ازم پرسید داماش چند چند شد:گفتم دو هیچ بردیم...
خب حالا شما در نظر بگیرید یه عده دانشجو یه عده کارمند یه عده هم شغل ازاد دارن مهم اینکه همه داماش دوست دارند...[/quote:d4e5539a1f]

ضمن تائید حرف شما ، خودم منم ناهار نخوردم و ساعت 7 ناهارو شامم رو با هم خوردم :wink:
اگرچه معتقدم با تمامی مشکلات اقتصادی ، معشیتی و...که وجود داره امروز می تونست حداقل یکی دو هزار نفر بیشتر بیان ، ولی باز هم دست مریزاد به همه کسانی که تونستند خودشون رو به استادیوم برسونند و وتمام کسانی که به هر دلیلی براشون امکانش وجود نداشت اما دلشون با داماش بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه نوامبر 19, 2012 12:53 pm

اول از همه اگر مطلب این تایپیک باعث کدورت دوستانی شده است ازهمه پوزش می طلبم فقط لازم دونستم نکاتی رو درباره این تایپیک ذکر کنم . دوستان عزیز همانطور که در مطلبم ذکر شده مخاطب اصلی من آن دسته از عزیزان که به دلایل تحصیلی ،شغلی و یا شخصی موفق به آمدن به استادیوم نشدن نیستند که آن جای هیچ گله ای ندارد و کاملا به آنها باید حق داد خود من بازی با پرسپولیس در همین فصل را نه تنها نتوانستم به ورزشگاه بیایم بلکه حتی موفق به دیدنش ازTV هم نشدم مخاطب من آندسته از کسانی هستند که اتفاقا فرصت کافی را در اختیار داشتند ولی لم دادن کنار تلوزیون و احتمالا دیدن بازی استقلال و سپاهان در کنارداماش و نفت را به آمدن به ورزشگاه ترجیح دادند. مخاطب من آن کسانی هستند که گمان می کنند بازی با نفت آنقدر حساس نیست که تحمل هوای سرد ورزشگاه به دیدنش بیارزد.
دوستان من بیان مشکلات اقتصادی شاید بی پاسخ ترین مسئله ای باشد که دوستان عزیزم به ان اشاره کردند و اینکه چفدر آن را در کمتر شدن تماشاگران دخیل بدانیم بستگی به برداشت ما خواهد داشت اما در بعضی از موارد مانند سردی هوا و یا ساعت بد برگزاری با اینکه هیچکدامشان قابل رد و دفاع نیستند فقط به یک مثال اکتفا می کنم [b:8e53f45425]
سال 1390 - 24 آذر ماه جام حذفی داماش ، شاهین بوشهر ساعت برگزاری 14:30 تماشاگر بیش از 10000 نفر [/b:8e53f45425]
آیا هوای دیروز سردتر از نیمه دوم آذر ماه سال 1390 بود آیا ساعت بازی دیروز بدتر از ساعت بازی با شاهین بوشهر بود پس دلیل این اختلاف شش هزار نفری در چیست ؟ شاید یک پاسخ حساسیت جام حذفی باشد و این دقیقا همان نکته ای است که بر آن گلایه دارم که اگر پارسال حذف می شدیم که شدیم اما جایگاه تیم ما در لیگ دچار تزلزلی نشد اما امثال در لیگ فشرده که 5 تیم به لیگ 1 سقوط خواهند کرد همه دیدارها برای ما حذفی است و این حذف شدن به بهای سنگین سقوط تیم تمام خواهد شد و این مطلبی است که هوادار داماش باید به آن توجه کند دوستان عزیز به نظر من استقبال کم طرفداران در بازی با گهر را اگر یک تصادف و اتفاق بدانیم اما در بازی با نفت یک زنگ خطر است که سر پوش گذاشتن و یا توجیه آن تنها پاک کردن صورت مسئله خواهد بود . اگر خاطر شما عزیزان را بعد پیروزی ارزشمند بر نفت با این تایپیک آزرده کردم تنها برای این احساس خطری بود که کردم چون اعتقاد دارم داماش بی فریاد شما بر روی سکوها حتی نصف توان خود را هم نخواهد توانست به رخ حریفان بکشد انشاالله با پر شدن جایگاه تماشاگران در رقابتهای آینده خط بطلانی بر همه این دل نگرانی ها کشیده شود .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه نوامبر 19, 2012 1:05 pm

عدم استقبال تماشاگران از بازی های لیگ برتر تنها مربوط به داماش نیست بلکه این مشکل به تمامی تیمها سرایت کرده مثل ابادان تبریز شهرک همسایه که دلایل زیادی میتونه داشته باشه که فکر کنم مهمترین دلیش میتونه ناکامی فوتبال ایران در رده ملی باشه که باعث شده مردم دلزدگی نسبت به فوتبال پیدا کنند یکی از مهمترین دلیل ها هم ساعت بد بازی ها هستش البته شاید برای داماش مسائل دیگری هم باشه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط shahriargil » دوشنبه نوامبر 19, 2012 1:14 pm

آبرار چن تا عامل ایسه که باعث به هوادار کمتر بیه استادیوم که ایته از مهمترین اوشان نتایج تیم ایسه مثلا بازیه پارسال هه نفت تهران امرا جام حذفی میان با انکه سه شنبه بو و تقریبا ساعت 3 برگزار بوبوسته ولی استادیوم تقریبا پربوبوسته بو.ایته دلیل بیشتر ناشتی واون برد ملوان جلو بو که چن روز قبل ترش رخ بده بو.صددرصد با چن تا نتیجه ی خب ازدوباره امی ورزشگاه میان بالاتر از10000 تا هوادار ایه.گیلان مردم واقعا داماش عاشق ایسید.
نماد کاربر
shahriargil
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 11, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه نوامبر 19, 2012 4:11 pm

منم کلاس داشتم ولی کلاسو جیم زدم.
واقعا ساعت و روزش افتضاه بود
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 19, 2012 4:30 pm

وقتی وسط هفته میزارن اینجوری میشه,واقعا دمه فدراسیون گرم!!!!!!!!!!!!!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 19, 2012 4:35 pm

[quote:ea3d119fc0="zxzx"]عدم استقبال تماشاگران از بازی های لیگ برتر تنها مربوط به داماش نیست بلکه این مشکل به تمامی تیمها سرایت کرده مثل ابادان تبریز شهرک همسایه که دلایل زیادی میتونه داشته باشه که فکر کنم مهمترین دلیش میتونه ناکامی فوتبال ایران در رده ملی باشه که باعث شده مردم دلزدگی نسبت به فوتبال پیدا کنند یکی از مهمترین دلیل ها هم ساعت بد بازی ها هستش البته شاید برای داماش مسائل دیگری هم باشه[/quote:ea3d119fc0]

ببخشید آبرار شاید بگید افراطیم,ولی اونقدری که داماش و شهرم واسم مهمه,تیم ملی واسم مهم نیست,خیلیا هم اینجورین,پس ربطی به دلزدگی از فوتبال نداره,چون واقعا از بازیه داماش لذت میبرم.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه نوامبر 19, 2012 4:48 pm

من همه بازیهای داماشو با پسر همسایمون که خیلی کوچیکتر از منه میام و تو مرام و سن و ... مجبورم پول بلیطشو بدم. واقعا زور داره 6 تومان واسه هر بازی... دنبال راهی میگردم به خانوادش بفهمونم یه جوری پولو حساب کنن ولی نمی فهمن!! هر جورم بپیچونمش و بیام میفهمه ناراحت میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان