[quote:73a6493981="MAZIYAR"][quote:73a6493981="pedram_1367"]یعنی چی که مسابقه با استقلال میره سردار ؟!؟!؟!؟
من این رو به قویدل که استقلالی هست نسبت می دم !
با پرسپولیس به خاطر عابدینی باید می رفتیم رو آسفالت بازی می کردیم ، با استقلال به خاطر قویدل میریم سردار !!!

[/quote:73a6493981]
پدرام جان

اگه بازی با تراکتور بره سردارجنگل مقصر کی هست؟
در دو مسابقه قبلی حمایت تمام و کمال هیئت فوتبال پشت سر داماش بود و با اتفاقاتی که در بازی با ملوان افتاد الماس خاله رو به شدت مورد انتقاد قرار دادند و گفتند تمام اتفاقات مقصرش تو هستی و با توجه به اینکه سردارجنگل آماده شده و هیچ ایرادی نداره دیگه نمیتونه بهانه ای بیارن.اتفاقات بعد از بازی ملوان خیلی زیاد بود و در واقع چیزی بود که مسئولین می خواستند تا دیگه دفاعی برای باشگاه و هیئت فوتبال نمونه![/quote:73a6493981]
اگه بازی با تراکتور بره سردار من سردارها رو مقصر می دونم ...
اما به نظر من باید تمام بازی های این فصل داماش در عضدی باشه ... خب ما بریم سردار احتمال باختمون بیشتر میشه چون زمین کیفیت نداره و فقط تنها حسنی که داره اینه که آب روش جمع نمیشه و استقلال هم که فقط سانتر می کنه و میره رو هوا و به ضرر خودمونه ...
بازی داماش با ملوان کلا تو ایران تک هست و اصلا نباید مورد قیاس با هیچ بازیه دیگه ای باشه ... من در جریان بازی با پرسپولیس نیستم که چه مشکلاتی بعد بازی پیش اومد ! اما همین قدر می دونم جو بازی تو استادیوم بسیار آرام بود ولی بد جلوه داده شد و مطمئنم دیگه تکرار نمیشه ...
در آخر فقط می تونم بگم داماش شان خودش رو داره و هر تیمی از استقلال و پرسپولیس و تراکتور گرفته تا آلومینیوم هرمزگان وسنگ آهن بافق ، باید تو زمین اصلیش باهاش بازی کنند نه اینکه به خاطر اون ها تیم ما ضرر کنه ...
به امید خدا سال بعد وقتی سردار دارای چمن عالی طبیعی شد ، اونوقت همه تیم ها تشریف بیارند اونجا در خدمتشونیم ...
دوباره تاکید می کنم اینها نظر منه ...