[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چه شد که به اینجا رسیدیم!!!!!

چه شد که به اینجا رسیدیم!!!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammad126 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 12:19 pm

خدا کنه که همه چی ختم به خیر بشه و تقدیر تیم ما به بهترین شکل رقم بخوره.و همچنین تشکر از meraj130
نماد کاربر
mohammad126
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 12:42 pm

[size=24:36e9cab411][color=red:36e9cab411]شکستن دلی که نباید می شکست![/color:36e9cab411][/size:36e9cab411]
[color=black:36e9cab411]دیروز وقتی به مانند همه ی روزهای پس از مسابقه داماش به علی سراوانی زنگ زدم تا درباره بازی و اتفاقات حاشیه ای پیرامونش صحبت کنیم،صدایش به مانند همیشه آن گرمی و مهربانی همیشگی را نداشت. اگر اغراق نکرده باشم ته صدایش می لرزید و آنچه که به شنونده القا می شد غم سنگینی بود که در پس گفتارش نهفته بود. او. دلش شکسته شده بود از گروهی اندک که آنها را به مانند فرزندانش دوست می داشت و همیشه تر و خشکشان می کرد.یادم نرفته که در بازی سال پیش داماش با ملوان در انزلی وقتی خیل علاقه مندان را برای اعزام به انزلی می دید،با چه مشقتی مینی بوس های اضافه را جور کرد و به همه اطمینان داد که تا یک هودار در رشت باقی مانده باشد،خودش به ورزشگاه نخواهد رفت و چه مردانه به قولش عمل کرد آن روز.

اما حالا پس از بازی با راه آهن تعدادی از هواداران ابتدا در قزوین و سپس در مقابل باشگاه در رشت عنان از کف رهانیدند و پرده درانی کردند به کسی که همواره مدافع حقوق هواداران بود.

اینکه عده ای از عصبانیت باخت به خود اجازه بدهند که بر هکسی که در پیش روی آنهاست هتاکی کنند و خود را محق هم بدانند از خود توهین هم بدتر است.داماش در روزهایی که در حال گذار است و اصلا حال روز خوبی ندارد بیشتر به آرامش نیاز دارد نه تنش، آنهم توسط کسانی که در عاشقیشان شکی نیست. به هر روی کاری است که شده و باید به نوعی از مدیر دوست داشتنی روابط عمومی داماش دلجویی کنند خود هواداران. و چه خوب می شود که هر چه زودتر این اتفاق بیفتد، هر چند که می گویند: بندی که گسست می توان بست، لیکن گرهی در آن میان هست!

رادنی دیدار
روزنامه تماشا: 1391/07/03[/color:36e9cab411]

[color=darkblue:36e9cab411]بد نیست یه توضیحی در مورد مطلب رادنی و حواشی بازی راه آهن بدم.
من دیروز رفتم پیش آقای سراوانی و تموم سوالاتی رو که داشتیم ازشون پرسیدم(جز یه مورد که یادم رفت).شاید نزدیک 2 ساعت صحبت کردیم و در عین ناباوری در تمامی مسائلی که مطرح شد حق با ایشیون بود،از قضیه هرندی گرفته تا قضیه ی نشستن تو آفتاب و سایه و حتی بنر که من مطمئن بودم حق با ماست و سراوانی اشتباه کرده چون خودم در متن ماجرا بودم و از نزدیک شاهد ماجرا بودم تا قضیه ی جواب ندادن تو سایت و فیس بوک و حتی قضیه ی معروف آنلاین بودن های متوالی و گم شدن لپ تاپ و....ولی بازم اونطوری که فکر میکردم نبود.چندین و چند موضوع برای روشن شدن ذهن من مطرح کردن که اصلا نمیدونستم چی باید بگم(تموم حرفهاشونو با سند که چه فیلم وچه نامه و... بود گفتن).نمیگم آقای سراوانی فرشتست و اشتباه نداره.همه میدونیم که همممون مشکل داریم.قضیه متاسفانه چیز دیگست...
برای مثال قضیه ی نشستن تو آفتاب و اینکه گفتن تو آفتاب بشینین حقتونه و ...
مازیار 4 ساعت قبل از شروع بازی در استادیوم بود به عنوان هوادار نظر خواست که پشت دروازه میشینید یا روبرو که مازیار هم در جواب گفت پشت دروازه هرچند تو سایه نشستیم ولی بر بازی مسلط نیستیم و تعدادمون هم که زیاد نیست پس همون روبرو میشینیم و سراوانی هم گفت پس شما روبه رویید و راه آهنی ها پشت دروازه و سراوانی هم در جواب کسی(اسمش محفظه) که ازش پرسیده بود ما بریم توی سایه دقیقا این حرف رو زد:
اونجا ماله هواداران راه آهن هست و شما همین جا بشینید.
یا در مورد جواب ندادن به مطالب تو سایت و فیس بوک:
دلیل نظر نذاشتن علی سراوانی در سایت و فیس بوک ، خواسسته مدیران وارش اسپرت و ادمین های پیج داماش گیلان بود.
این مواردی رو که گفتم گوشه ای از حرفهایی بود که زد و فیلم هایی بود که در دست داشت...[/color:36e9cab411]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 1:30 pm

[quote:66904cf028="abarar1989"][size=24:66904cf028][color=red:66904cf028]شکستن دلی که نباید می شکست![/color:66904cf028][/size:66904cf028]
[color=black:66904cf028]دیروز وقتی به مانند همه ی روزهای پس از مسابقه داماش به علی سراوانی زنگ زدم تا درباره بازی و اتفاقات حاشیه ای پیرامونش صحبت کنیم،صدایش به مانند همیشه آن گرمی و مهربانی همیشگی را نداشت. اگر اغراق نکرده باشم ته صدایش می لرزید و آنچه که به شنونده القا می شد غم سنگینی بود که در پس گفتارش نهفته بود. او. دلش شکسته شده بود از گروهی اندک که آنها را به مانند فرزندانش دوست می داشت و همیشه تر و خشکشان می کرد.یادم نرفته که در بازی سال پیش داماش با ملوان در انزلی وقتی خیل علاقه مندان را برای اعزام به انزلی می دید،با چه مشقتی مینی بوس های اضافه را جور کرد و به همه اطمینان داد که تا یک هودار در رشت باقی مانده باشد،خودش به ورزشگاه نخواهد رفت و چه مردانه به قولش عمل کرد آن روز.

اما حالا پس از بازی با راه آهن تعدادی از هواداران ابتدا در قزوین و سپس در مقابل باشگاه در رشت عنان از کف رهانیدند و پرده درانی کردند به کسی که همواره مدافع حقوق هواداران بود.

اینکه عده ای از عصبانیت باخت به خود اجازه بدهند که بر هکسی که در پیش روی آنهاست هتاکی کنند و خود را محق هم بدانند از خود توهین هم بدتر است.داماش در روزهایی که در حال گذار است و اصلا حال روز خوبی ندارد بیشتر به آرامش نیاز دارد نه تنش، آنهم توسط کسانی که در عاشقیشان شکی نیست. به هر روی کاری است که شده و باید به نوعی از مدیر دوست داشتنی روابط عمومی داماش دلجویی کنند خود هواداران. و چه خوب می شود که هر چه زودتر این اتفاق بیفتد، هر چند که می گویند: بندی که گسست می توان بست، لیکن گرهی در آن میان هست!

رادنی دیدار
روزنامه تماشا: 1391/07/03[/color:66904cf028]

[color=darkblue:66904cf028]بد نیست یه توضیحی در مورد مطلب رادنی و حواشی بازی راه آهن بدم.
من دیروز رفتم پیش آقای سراوانی و تموم سوالاتی رو که داشتیم ازشون پرسیدم(جز یه مورد که یادم رفت).شاید نزدیک 2 ساعت صحبت کردیم و در عین ناباوری در تمامی مسائلی که مطرح شد حق با ایشیون بود،از قضیه هرندی گرفته تا قضیه ی نشستن تو آفتاب و سایه و حتی بنر که من مطمئن بودم حق با ماست و سراوانی اشتباه کرده چون خودم در متن ماجرا بودم و از نزدیک شاهد ماجرا بودم تا قضیه ی جواب ندادن تو سایت و فیس بوک و حتی قضیه ی معروف آنلاین بودن های متوالی و گم شدن لپ تاپ و....ولی بازم اونطوری که فکر میکردم نبود.چندین و چند موضوع برای روشن شدن ذهن من مطرح کردن که اصلا نمیدونستم چی باید بگم(تموم حرفهاشونو با سند که چه فیلم وچه نامه و... بود گفتن).نمیگم آقای سراوانی فرشتست و اشتباه نداره.همه میدونیم که همممون مشکل داریم.قضیه متاسفانه چیز دیگست...
برای مثال قضیه ی نشستن تو آفتاب و اینکه گفتن تو آفتاب بشینین حقتونه و ...
مازیار 4 ساعت قبل از شروع بازی در استادیوم بود به عنوان هوادار نظر خواست که پشت دروازه میشینید یا روبرو که مازیار هم در جواب گفت پشت دروازه هرچند تو سایه نشستیم ولی بر بازی مسلط نیستیم و تعدادمون هم که زیاد نیست پس همون روبرو میشینیم و سراوانی هم گفت پس شما روبه رویید و راه آهنی ها پشت دروازه و سراوانی هم در جواب کسی(اسمش محفظه) که ازش پرسیده بود ما بریم توی سایه دقیقا این حرف رو زد:
اونجا ماله هواداران راه آهن هست و شما همین جا بشینید.
یا در مورد جواب ندادن به مطالب تو سایت و فیس بوک:
دلیل نظر نذاشتن علی سراوانی در سایت و فیس بوک ، خواسسته مدیران وارش اسپرت و ادمین های پیج داماش گیلان بود.
این مواردی رو که گفتم گوشه ای از حرفهایی بود که زد و فیلم هایی بود که در دست داشت...[/color:66904cf028][/quote:66904cf028]

نمیدونم چی شد که کار به اینجا رسید ، اما قطعا" هیچکس چنین حواشی تایید نمیکنه !!!
چه شخص هرندی و یا سراوانی و همچنین عابدینی و ...... و حتی هوادارا ن !
متاسفانه تمام اعضای این پازل هم به نوبه خود و با شدت کم یا زیاد اشتباهاتی انجام دادند ....
نمیخوام در مورد موضوع قضاوت کنم و دنبال مقصر باشم ، اما بهترین کار تفکر به کارهای انجام
شده توسط افراد هست و نتیجه و درس گرفتن از موضوعات طی شده هست .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 1:36 pm

شکستن دلی که نباید می شکست! !!!!

/15/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 2:02 pm

هوادرا برن معذرت خواهی کنن/10/

نظری نمیدم جو تازه یکم اروم شده حیفه خراب شه /15/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 4:14 pm

واقعا خنده داره.حالا یچیزی هم به آقا بدهکار شدیم.
از رادنی دیدار رفیق فابریک آقای... بعید نیست همچین مطلبی
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 7:23 pm

به نظرمن وقتی یه تیم میره توحاشیه تقصیرهمه هست ازمربی گرفته تا هواداروبازیکن ومدیران و...وتقصیر رونمیشه گردن یه نفر انداخت. /14/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 7:38 pm

دوستان من 2 تا3 روز هیچ حرفی نزدم و حرف هم نمیزنم فقط صبر میکنم همین -انشالله که وضعیت بهتر میشه ولی این چیزی که داره انجام میشه و من دارم میبینم اینکه چیزی به اسم داماش گیلان وجود نخواهد داشت وتا آخرین لحظه هم خیلیا میگن حمایت حمایت وبازم حمایت اتحاد نه فقط حمایت -اولین ترکش ها تو نیم فصل بهمون خواهد خورد بشینید سکوت کنید و تماشاگر باشید و حامی حالا حامی چه کسی یا چه چیزی با خودتون.
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 7:49 pm

[quote:eb8268dd6f="amirdamashcity"]به نظرمن وقتی یه تیم میره توحاشیه تقصیرهمه هست ازمربی گرفته تا هواداروبازیکن ومدیران و...وتقصیر رونمیشه گردن یه نفر انداخت. /14/[/quote:eb8268dd6f]

دقیقا باهات موافقم. این قضایا مثل این میمونه که شما دوتا دوستت باهم دعواشون بشه و هردوشون مقصر باشن. حالا طرفداری از یکی از این دوستان باعث میشه کلا دوستی ها از بین بره ولی اگر سعی بشه این وسط صلح برقرار بشه یا حداقل اجازه بدیم گذر زمان بعضی مسائل رو حل کنه نه سیخ میسوزه نه کباب. خوشحالم تو این سایت افراد نکته سنجی مثل شما هستن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 8:07 pm

[quote:0fad6a8bcd="Inja-Rasht"][quote:0fad6a8bcd="amirdamashcity"]به نظرمن وقتی یه تیم میره توحاشیه تقصیرهمه هست ازمربی گرفته تا هواداروبازیکن ومدیران و...وتقصیر رونمیشه گردن یه نفر انداخت. /14/[/quote:0fad6a8bcd]

دقیقا باهات موافقم. این قضایا مثل این میمونه که شما دوتا دوستت باهم دعواشون بشه و هردوشون مقصر باشن. حالا طرفداری از یکی از این دوستان باعث میشه کلا دوستی ها از بین بره ولی اگر سعی بشه این وسط صلح برقرار بشه یا حداقل اجازه بدیم گذر زمان بعضی مسائل رو حل کنه نه سیخ میسوزه نه کباب. خوشحالم تو این سایت افراد نکته سنجی مثل شما هستن.[/quote:0fad6a8bcd]

خداروشکر دیگه تموم شد اون مسائل دیگه به روز های آینده فکر کنیم چون تیم مون به حمایت ما خیلی نیاز داره.

یه تیم داریم تو ایران- اونم داماش شهر باران :P
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 6:22 am

چرا مدیرای سایت اینجوری شدید !!!!!!!!!!هی چه شد چه شد راه انداختید همین شما نبودید بعد بازی ملوان ما اومدیم گفتیم جو ورزشگاه خراب بود شماها گفتید انزلی بدتر بوده حتی میخواستید سراوانی رو له کنید که چرا اون مصاحبه رو کرده حالا دایه مهربان تر از مادر شدید دارید به هوادار انتقاد میکنید همین لیدر های که شما انتخاب کردید مگه خودشون جز همونایی نبودن که فحاشی میکردن چرا دارید رسالت سایت که بر مبنای صداقت بوده رو لکه دار میکنید
تو چه میدونی کینگ کنی چیکار داره میکنه که میاید مطلب میزاری اینگار اینجا انگیلیسه چیه ما شبیه لیورپول بوجه باشگامون مدیرامون توی مدیر سایت یا من تماشاگر
من یکی گرگم تو لباس میش اون زمانی که میرزام دست به قیام زده بود مسولان میگفتن خائن ، حتما گرگ تو لباس میش من یکی تا آخرش دست از اعتراض بر نمی دارم چون اگه اینا رو به حال خودشون ول کنیم بر عکس شماها که بفکر ساکت کردن هوادارید ، دوستان یه عبدی رو میارن سر تیم با استانکورو 100 ساله تیم و میبرن لیگ 1 بعد شما میرید لیگ 1 از تیم حمایت می کنید
بعد که تیم رفت لیگ 1 آقایون دست به دامن همین بومی ها میشن تیم و میارن بالا بعد که اومد بالا باز بومی ها میشن آدم بده آقایون سردار امی خواهشا جمع کنید این حرفارو
وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 6:25 am

واقعا چی شد :idea: /4/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:30 am

[quote:b13778378e="milad1987"]چرا مدیرای سایت اینجوری شدید !!!!!!!!!!هی چه شد چه شد راه انداختید همین شما نبودید بعد بازی ملوان ما اومدیم گفتیم جو ورزشگاه خراب بود شماها گفتید انزلی بدتر بوده حتی میخواستید سراوانی رو له کنید که چرا اون مصاحبه رو کرده حالا دایه مهربان تر از مادر شدید دارید به هوادار انتقاد میکنید همین لیدر های که شما انتخاب کردید مگه خودشون جز همونایی نبودن که فحاشی میکردن چرا دارید رسالت سایت که بر مبنای صداقت بوده رو لکه دار میکنید
تو چه میدونی کینگ کنی چیکار داره میکنه که میاید مطلب میزاری اینگار اینجا انگیلیسه چیه ما شبیه لیورپول بوجه باشگامون مدیرامون توی مدیر سایت یا من تماشاگر
من یکی گرگم تو لباس میش اون زمانی که میرزام دست به قیام زده بود مسولان میگفتن خائن ، حتما گرگ تو لباس میش من یکی تا آخرش دست از اعتراض بر نمی دارم چون اگه اینا رو به حال خودشون ول کنیم بر عکس شماها که بفکر ساکت کردن هوادارید ، دوستان یه عبدی رو میارن سر تیم با استانکورو 100 ساله تیم و میبرن لیگ 1 بعد شما میرید لیگ 1 از تیم حمایت می کنید
بعد که تیم رفت لیگ 1 آقایون دست به دامن همین بومی ها میشن تیم و میارن بالا بعد که اومد بالا باز بومی ها میشن آدم بده آقایون سردار امی خواهشا جمع کنید این حرفارو
وسلام[/quote:b13778378e]
من که سکوت کرده بودم و دیگه نمی خواستم این بث رو ادامه بدم ولی شما بعد از دو روز دوباره نظر مستقیم با چاشنی تهمت به مدیران سایت نوشتید.
ما هیچ گونه مطلبی نذاشتیم و این مطلب هم رضا گذاشت.حتی موقعی که ما سکوت میکردیم همین کاربرا بودن که میگفتن شما چرا سکوت کردید.
آقا میلاد کسی جلوی شما رو نگرفته و میتوانید تا انتهای فصل و از دقیقه یک تا نود مسابقه فرد مورد نظرتون رو تشویق کنید و یک بار هم نام داماش رو نیارید!
کسانی که منو میشناسند میدونند من خودم آخر تعصب و ناسیونالیست شدید بر مسائل رشت و گیلان هستم،ولی برام قابل قبول نیست به خاطر یه رشتی(نما) ، فوتبال شهرم رو به فنا بکشم یا به عبارت دیگر:
نمی خوام با هیزم بعضی ها،فوتبال این شهر رو به آتش بکشم.عابدینی اینجا نباشه میره جای دیگه،شخص محبوب شما هم اگر داماش نباشه کارهای بساز بفروش خودش رو ادامه میده ولی این تیم نباشه من و تو باید چی کنیم؟آیا با پول میتونیم این خلا رو پر کنیم؟
این مالک دم دمی مزاج هستا!اگر تیم سقوط کنه امکان داره همین تیم رو هم نداشته باشیما!
ما منکر اعتراض نیستم ولی باید ابتدا نتایج درخشان رو دید،همون طور که پارسال اولین نفری که بلند شد در مسابقه با فجر به تارتار اعتراض کرد ، همون طور هم اگر درخشان در چهار بازی اینده خوب نتیجه نگرفت باید بهش اعتراض بشه.ولی تشویق افرادی که ذات خودشون رو نشون دادند هیچ ثمری برای ما نداره!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 9:05 am

همه ی حرفا زدنی نیست دوستان.من خودم دوس دارم بچه محلم سرمربی تیم شهرم باشه ولی دوس دارم همون بچه محلم اول به بازیکن ها از لحاظ فرهنگی احاطه داشته باشه که متاسفانه دلایل برکناری امید خان زیاد فنی نبود.تو بازی با راه اهن با 1جوی رفتیم جلو که 1کم برای من الان غیر قابل قبول و از خودم ناراحتم چرا بچه هارو بیشتر اروم نکردم.امیدوارم داماش نتیجه بگیره چه با من چه بی من این ارزو زو واسه هر سرمربی و مدیر عاملی هم میکنم.یادمون نره عابدینی 2ماه پیش بدون چتر کجاها رفته بود
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 9:47 am

[quote:cf6629d031="MAZIYAR"][quote:cf6629d031="milad1987"]چرا مدیرای سایت اینجوری شدید !!!!!!!!!!هی چه شد چه شد راه انداختید همین شما نبودید بعد بازی ملوان ما اومدیم گفتیم جو ورزشگاه خراب بود شماها گفتید انزلی بدتر بوده حتی میخواستید سراوانی رو له کنید که چرا اون مصاحبه رو کرده حالا دایه مهربان تر از مادر شدید دارید به هوادار انتقاد میکنید همین لیدر های که شما انتخاب کردید مگه خودشون جز همونایی نبودن که فحاشی میکردن چرا دارید رسالت سایت که بر مبنای صداقت بوده رو لکه دار میکنید
وسلام[/quote:cf6629d031]
من که سکوت کرده بودم و دیگه نمی خواستم این بث رو ادامه بدم ولی شما بعد از دو روز دوباره نظر مستقیم با چاشنی تهمت به مدیران سایت نوشتید.
ما هیچ گونه مطلبی نذاشتیم و این مطلب هم رضا گذاشت.حتی موقعی که ما سکوت میکردیم همین کاربرا بودن که میگفتن شما چرا سکوت کردید.
آقا میلاد کسی جلوی شما رو نگرفته و میتوانید تا انتهای فصل و از دقیقه یک تا نود مسابقه فرد مورد نظرتون رو تشویق کنید و یک بار هم نام داماش رو نیارید!
کسانی که منو میشناسند میدونند من خودم آخر تعصب و ناسیونالیست شدید بر مسائل رشت و گیلان هستم،ولی برام قابل قبول نیست به خاطر یه رشتی(نما) ، فوتبال شهرم رو به فنا بکشم یا به عبارت دیگر:
نمی خوام با هیزم بعضی ها،فوتبال این شهر رو به آتش بکشم.عابدینی اینجا نباشه میره جای دیگه،شخص محبوب شما هم اگر داماش نباشه کارهای بساز بفروش خودش رو ادامه میده ولی این تیم نباشه من و تو باید چی کنیم؟آیا با پول میتونیم این خلا رو پر کنیم؟
این مالک دم دمی مزاج هستا!اگر تیم سقوط کنه امکان داره همین تیم رو هم نداشته باشیما!
ما منکر اعتراض نیستم ولی باید ابتدا نتایج درخشان رو دید،همون طور که پارسال اولین نفری که بلند شد در مسابقه با فجر به تارتار اعتراض کرد ، همون طور هم اگر درخشان در چهار بازی اینده خوب نتیجه نگرفت باید بهش اعتراض بشه.ولی تشویق افرادی که ذات خودشون رو نشون دادند هیچ ثمری برای ما نداره![/quote:cf6629d031]
من چیکار به کار امید هرندی دارم بره به بساز بفروشش برسه که خیلی شرف داره به دلال بازی من دلم واسه تیم میسوزه که دارن نابودش می کنن بعدم مگه همه چی نتیجه که درخشان بیاد نتیجه بگیره ما همه چی رو فراموش کنیم پس اخلاق جاش کجایه این آخرین مطلبی بود که من در این مورد میزارم بهتره دیگه ادامه ندیم تاریخ پاسخ همه ناجوانمردی ها و ظلم هارو داده همه چی رو به تاریخ میسپاریم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان