توسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:20 am
دوستان اعترض من به حرکت احساسی هوادارهاست البته حق هم میدم که این تاپیک به مزاق ِ بعضی ها خوش نیاد....ولی همسنگران ِ داماشی من قبول کنیم که بعضی از هوادارهای ما دارند زنجیروار حرکتهای احساسی انجام میدند....
الان خیلی ها میگند بریم بر علیه عابدینی شعار بدیم یا بریم از هرندی حمایت کنیم و....بدون اینکه اصلا لحظه ای به عواقب کار فکر کنند....اون هم در این شرایط حساس که تیم شدیدا به آرامش و تمرکز احتیاج داره!!!
[b:b5f99f2697][color=darkblue:b5f99f2697]ما هواداها و جناب هرندی در موقعی که باید وارد عمل میشدیم در خواب غفلت بودیم و الان دیگه خیلی دیر شده...من خودم دلم از خیلی ها, خیلی پر است ولی الان موقع این اعتراضها و دو دستگی ها نیست...به خدا الان موقعش نیست,در چهار بازی آینده تیم نیاز به اتحاد و آرامش و تمکز داره...دوباره حواشی رو زیاد نکنیم,به خدا دستی دستی داریم تیم رو تکه پاره می کنیم...با این کار دقیقا همون بلایی که هوادارهای پرسپولیس و تراکتور(امسال) سر تیم آوردن داریم میاریم...نیاز به زمان داریم تا مسائل حل بشه,در شرایط فعلی محتاج گذر زمان هستیم.باید یکی از مسئولین باشگاه بیاد و مستقیم هوادارها رو خطاب قرار بده و برای اونها شفاف سازی کنه و اونها رو از برنامه های باشگاه مطلع کنه,کاری که دوردگر برای تیم شهرک همسایه بارها و بارها انجام داده....
باز هم حرفهام رو تکرار می کنم :
شما حرفهای اول جناب قویدل(مالک باشگاه) رو به خاطر بیارید,آقای قویدل رسما گفتند که به خاطر جناب عابدینی اومدند چون ایشون رو میشناسند,حالا به نظر شما مالکهای باشگاه بین هرندی و عابدینی چه کسی رو انتخاب می کنند؟!!!
الان دیگه حرمتهای بین مربی و مدیر عامل شکسته شده و در صورت برگشتن هرندی کار خیلی خیلی خیلی سختی داره...چون مطمئن باشید مالکهای باشگاه ما الان اعتمادشون 100 درصد از هرندی صلب شده و در صورت برگشتن ایشون باز هم خبری از پول نیست و هرندی اینبار تنهاتر از هر زمان دیگری خواهد بود چون اینبار حمایت عابدینی رو هم دیگر نخواهد داشت.[/color:b5f99f2697].. [/b:b5f99f2697]
[align=center]

[/align]