[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لزوم تشکیل اتاق فکر برای هماهنگی هر چه بیشتر هوادارها در بازی های حساس

لزوم تشکیل اتاق فکر برای هماهنگی هر چه بیشتر هوادارها در بازی های حساس

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahre-baran » پنج شنبه آگوست 23, 2012 9:09 am

[quote:b1ee750b44="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:b1ee750b44]

نه آقا جان بيشتر باعث تشويش ميشه مگه نديدي قبلا مردم رو اذيت ميكردن الكي.فقط با فرهنگ سازي با خشونت هيچي درست نميشه كه هيچ بدتر هم ميشه.اگه توي اين بازي نيروي انتظامي دخالت ميكرد مطمئن باش جو بدتر ميشد وحتي شعار عليه نيروي انتظامي و دعوا صورت ميگرفت.اتفاقا همين كه نيروي اتظامي دخالت نكرد جو آرومتر بود.فحاشي ها هم بايد در كل كشور با فرهنگ سازي كه رسانه ها دارن حل بشه.بعضي ها يه جوري حرف ميزنن انگار فقط رشتي ها فحش ميدن يا مشكل دارن نخير رشتي ها با فرهنگترين مردم هستن.اگه جو طوري ميشه كه بعضي موقع ها مشكل پيش مياد دليلش انتقامه انتقام وقتي توي تهران هواداراي بي خانوداه پرسپوليس به داماشي ها توهين ميكنن پس مسلما داماشي ها هم براي خالي كردنشون اينجا تلافي ميكنن . وچه در مقابل استقلال و ملوان وتراكتور و... پس بايد ريشه يابي وفرهنگ سازي كرد.با تشكر
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 9:30 am

[quote:2e2455eaa8="777"][quote:2e2455eaa8="abarar1989"][quote:2e2455eaa8="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:2e2455eaa8]
نه آبرار.این کار شدنی نیست.باید فرهنگ سازی بشه.بعد از یه مدت نیرو انتظامی اصلا از ورزشگاه بره...[/quote:2e2455eaa8]
اره درست میگی
دوسال پیش توجام حذفی باپرسپولس یه پسره جلویه من توجایگاه rاینقدبلندمیشدفحش میداد وهمه روترغیب میکرد فحش بده که سراخرماموراوایل نیمه دوم بودجمعش کردبرد :D دیگه بعدازاون تاپایان120دقیقه کسی توجایگاه فحش نداد واسه همین گفتم :D[/quote:2e2455eaa8]
آبرار این یه کار موقتیه.که جواب نمیده.اگه هم بده واسه یکی دو بازیه.بهترین راه اینه که ما همه پشت هم باشیم و هرکس خواست فحاشی کنه خودمون باهاش مقابله کنیم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 9:38 am

[quote:59b9182a41="abarar1989"][quote:59b9182a41="777"][quote:59b9182a41="abarar1989"][quote:59b9182a41="777"]باشگاه باید بانیرویه انتظامی هماهنگ کنه داخل استادیوم هرکی داره فحاشی میکنه زیاد یه تذکربده اگرتذکرافاغه نکرد دستگیرکنه ببره تاحساب کاردست اونایی که میخان فحاشی کنن بیاد
اون موقع فحاشی کمتر مسشه وهوادارا هماهنگ میشن[/quote:59b9182a41]
نه آبرار.این کار شدنی نیست.باید فرهنگ سازی بشه.بعد از یه مدت نیرو انتظامی اصلا از ورزشگاه بره...[/quote:59b9182a41]
اره درست میگی
دوسال پیش توجام حذفی باپرسپولس یه پسره جلویه من توجایگاه rاینقدبلندمیشدفحش میداد وهمه روترغیب میکرد فحش بده که سراخرماموراوایل نیمه دوم بودجمعش کردبرد :D دیگه بعدازاون تاپایان120دقیقه کسی توجایگاه فحش نداد واسه همین گفتم :D[/quote:59b9182a41]
آبرار این یه کار موقتیه.که جواب نمیده.اگه هم بده واسه یکی دو بازیه.بهترین راه اینه که ما همه پشت هم باشیم و هرکس خواست فحاشی کنه خودمون باهاش مقابله کنیم...[/quote:59b9182a41]
حالا ایناهیچی ایناهیچی بازی باملون جلویه دهن کسیو نمیشه گرفت دیگه همه فحش میدن اون موقع بیا درست کن شک شک ندارم محروم که نمیشیم هیچ امتیازم کم میکنن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 9:45 am

آبرار به این راحتی امتیاز کم نمیکنن.من فقط یه پیشنهاد دارم که البته باید با مازیار اساسی سرش صحبت کنیم ببینیم نظر اون واسه کم کردن فحاشی چیه
من نظرم اینه که برای اینکه فحاشی کم شه(نمیگم از بین بره،چون به این زودی ها نمیره) باید پشته هم تشویق کنیم.یعنی مثلا 5 دقیقه پشته هم همه حمله.بعدش وای وای و...
اینطوری شاید بتونیم یکم فکر بچه ها رو از فحاشی کم کنیم...
اگه بتونیم 60 دقیقه از بازیو تشویق کنیم کارمون به محرومیت نمیکشه.یه مورد دیگه هم اینکه این بازی هم مثل بازی لنگی ها از 2 ساعت مونده به بازی ورزشگاه پر میشه و یه خورده انرژی میگیره...
خلاصه ماها بچه های سایت وظیفمون خیلی سنگینه.تو این بازی نمیشه گفت فحش نده.باید تشویق کرد و این تشویقو همه کگیر کرد،تا شاید فحاشی ها رو بشه به حداقل رسوند...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه آگوست 23, 2012 10:18 am

دوستان صحبت من هم همینه...اصلی ترین دغدغه و احساس نگرانی من بازی هفته بعد با ملوان هستش,باید از همین الان با راهکاری مناسب به فکر اون بازی بود
دوستان اگه هفته بعد هم فحاشی بشه و اخبارش به صورت گسترده پخش بشه میشه:دو هفته پشت سر هم (بازی قبل با پرپولیس و بازی با ملوان) جنجال در وزشگاه و این واقعا خطرناک هستش.خیلی خطرناک هستش.بدون شک کمیته انضباطی وارد عمل میشه.
[size=18:db8b15c022][b:db8b15c022]مطمئن باشید اگه فحاشی بشه باشگاه ملوان یا تیمش رو میکشه بیرون و یا بر علیه ما شکایت میکنه و این یعنی:
ککککککککککککککسسسر امتیاز+محرومیت[/b:db8b15c022][/size:db8b15c022]
[b:db8b15c022]امتیازی که برای هر کدومشون حرصها خوردم و حنجره ها پاره کردیم!!!!![/b:db8b15c022]
تو رو خدا از همین الان به فکر باشیم,از همه چیز مهمتره,از همه چیز.
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 11:08 am

با خشونت که چیزی حل نمیشه. به نظر من افرادی که هماهنگ کننده ی فحش هستن چند بازی محروم بشن از اومدن به ورزشگاه.

از آقای سراوانی و عابدینی بخواهیم اعتراض بیشتری در برابر این حق خوری ها بکنن. افرادی که با تلاش فراوان هواداران قانع شدن که فحش ندن وقتی میبینن بازم تیم محروم میشه میگن چه فرقی میکنه فحش بدیم یا ندیم.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 11:18 am

همیشه قبل بازی های حساس ما میایم و دور هم جمع می شیم و می گیم توهین نشه ولی باز اتفاق می افته ... یادمه پارسال و اواخر فصل تا شعار بر ضد انزلی و ملوان شروع می شد یهو همه عکس العمل نشان می دادند و نمی ذاشتند ادامه پیدا کنه( هر چند چند باری می جیویشت !!! ) ! اما این برای جلوگیری از فحاشی نبود بلکه خسته شدن از حرف های تکراری بود که همش داشتیم می شنیدیم و واقعا ملال آور بود ...
معمولا توی بازی هایی از این دست همیشه خراب می کنیم ... منظورم اینه که هر وقت هوادار به نحوی اومد که استادیوم رو ترکوندیم ، تو تشویق ها ضعیف بودیم و هر وقت بازی های معمولی با کمتر از 10 هزار نفر بودیم خیلی راحت تر و بهتر از 15 هزار نفر تشویق کردیم !!! حالا دلیلش چیه ؟!؟ من نتونستم دلیلی پیدا کنم /5/ /5/ /5/
خدا رو شکر این فصل تا الان خیلی کم فحاشی شده ولی پدیده ای به نام ترقه زیاد شده که نمی دونم چجوری باید جلوش رو گرفت !!!
یک پیشنهادی رضا داد که خوب هست که تشویق یکسره انجام بشه البته این زمانی ممکن میشه که ما مثل اروپایی ها 30 دقیقه مونده به بازی وارد استادیوم بشیم و بدون هیچ گونه رنجی سر جامون بشینیم و با انرژی تمام 90 دقیقه یکضرب تشویق کنیم ولی وقتی 4 ساعت توی آفتاب می شینبم دیگه خونه توی رگ هامون تبخیر میشه و اون کارایی رو نداره آدم ...
من پیشنهادم رو با یکم مقدمه چینی میگم ؛ پارسال یکی از برگ برنده های ما شعار های دوطرفه بود . امسال ( نمی دونم چرا ) زیاد تو این امر موفق نبودیم و نیستیم !!! مثلا تا الان یک بار شعار " توتی شهر ما کیه " رو نگفتیم !؟!؟ " نه اینتر نه میلان " هم خیلی کم تکرار شده ... ما پارسالا خیلی شعار دوطرفه می دادیم .... پس به نظرم با سر دادن شعار های دوطرفه که زمانگیر هم هست میشه یکم از وقت رو از بین برد تا از فحاشی کم کنیم . هماهنگی یک سکو برای دست تکان دادن برای روبرو ، شمردن و تکرار شعار ، منتظر پاسخ موندن ، دوباره تکرار کردن و ... همگی زمان بر هست و موثر ... ضمن اینکه به نظرم برای شعار های دوطرف میشه از شعارهای خیلی متعارف استفاده کرد مثلا : داماش چیکارش می کنه ، داماش سرور ملوان ، ....
حرف آخر همونطوری که در تاپیک اتحاد گیلان گفتم این فحاشی دوطرفه هیچوقت از بین نمیره و ما تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که در بازی های عادی به صفر برسونیم و در بازی های حساس حداقل کنیم /7/ /7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 23, 2012 11:18 am

این کامنتو من تو یه تایپیک دیگه گذاشتم و دارم اینجا پستش می کنم :

اول از همه راحتترین چیزی که ذهنم میرسه برای اینکه فحاشی تو بازی های مهم صورت نگیره ( که میشه گفت امکان نداره ! ) یا شدتش کم باشه ، همون تعداد هوادار بیاد که تو اکثر بازی هامون میاد یعنی همون 10 الی 12 هزار نفر که همیشه میان یا به عبارت دیگه پایه ثابت امدن به ورزشگاه چون این تعداد هوادار میشه کنترل کرد .. که بنظرم با ایجاد کانون هواداری بشه این قضیه رو جا انداخت ...

خوب فعلا که کانون هوادارا تشکیل نشده ... یه نظر دیگه که به ذهنم میرسه اینکه حداقل بچه های سایت و اف بی یه جا جمع شیم قبل بازی با ملوان و هماهنگ کنیم که 5 نفر 5 نفر تو تمام قسمت ورزشگاه پخش شیم ، البته احتمالا این تعداد به 5 نفر ختم نمیشه و هر یکی از ماها با یکی یا دو تا از دوستانمون میایم واسه این بازی و تعدادمون زیاد میشه واسه هر قسمت ، که در این صورت میتونیم جو روی هر قسمت از ورزشگاه رو کنترل کنیم ... و در صورتی که استادیوم می خواد بره سمت فحاشی ما تیمو تشویق کنیم تا فحاشی اونا خراب شه Wink ...

تاکیید می کنم تمام ورزشگاه پخش شیم نه فقط جایگاه تیفوسی ها و H چون فحاشی فقط به یه جرقه نیاز داره تا کل ورزشگاه رو فرا بگیره و جایگاه های دیگه می تونند این جرقه رو بزنند
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه آگوست 23, 2012 12:37 pm

دوستان ای کاش از بازی فردای استقلال-پرسپولیس (دربی) که قطعا فحاشی ها و خرکات منشوری هواداران دو تیمشون از همه تیمهای دیگه بیشتره، بشه باشگاه فیلم تهیه کنه، که اگر خدای نکرده هفته آینده، بعد بازی ملوان کمیته انظباطی خواست سر تیم ما رو الکی ببره، با مدرک بتونیم خفتشون رو بگیریم. چون اگر قرار بر محرومیت یا کسر امتیاز باشه، اول باید از استقلال و پرسپوبیس کم کنند امتیاز رو.
من می ترسم امسال که این سوگولی های پایتخت دارند تو بازی هاشون گند میزنند، با لابی هاشون بخوان از تیم های مظلوم مثل ما امتیاز کم کنند که خودشون سقوط نکنند لیگ 1! باید حواسمون جمع باشه.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armanzare » پنج شنبه آگوست 23, 2012 1:54 pm

مشکل فحش دادن رشه ای حل نمیشه تا زمانی که ما برای محروم نشدن این کارو می کنیم...خیلی بهتر شده بود تو بازی با پرسپولیس چند ثانیه ایم که فحاشی شد متمرکز نبود و همه تذکر می دادن که آقا بیخیال فلان بسار....اما لامصب 1دونه فحشم کافیه کلک دست آدم بده دیگه...
نماد کاربر
armanzare
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 29, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:52 pm

من دقیقا با جناب آنتی *# موافقم....
هدف ما کم کردن شدت این شعارهاست که از هر جهت بهش نگاه کنی صد در صد ضرر است,پس اگه کامنتها رو خلاصه کنیم اینطور میشه:
1-در کوتاه مدت باید شعارها جایگزین ایجاد کرد تا در مقابل شعارهای انحرافی داده بشه و در بلند مدت نیاز به تشکیل کانون هواداران ِ پویا و دینامیک هستش
2-با تعدای از هوادارها هماهنگی بشه و چند نفر چند نفر اونها رو در همه جایگاهای ورزشگاه پخش کنیم.جایگاه های مختلف باید کاملا با هم در ارتباط باشند
3-شعارهای دو طرفه هم یکی از راه کارهاست که متاسفانه امسال کمتر شده
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط navid_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:00 pm

[quote:7c58a12f2a="pedram_1367"]همیشه قبل بازی های حساس ما میایم و دور هم جمع می شیم و می گیم توهین نشه ولی باز اتفاق می افته ... یادمه پارسال و اواخر فصل تا شعار بر ضد انزلی و ملوان شروع می شد یهو همه عکس العمل نشان می دادند و نمی ذاشتند ادامه پیدا کنه( هر چند چند باری می جیویشت !!! ) ! اما این برای جلوگیری از فحاشی نبود بلکه خسته شدن از حرف های تکراری بود که همش داشتیم می شنیدیم و واقعا ملال آور بود ...
معمولا توی بازی هایی از این دست همیشه خراب می کنیم ... منظورم اینه که هر وقت هوادار به نحوی اومد که استادیوم رو ترکوندیم ، تو تشویق ها ضعیف بودیم و هر وقت بازی های معمولی با کمتر از 10 هزار نفر بودیم خیلی راحت تر و بهتر از 15 هزار نفر تشویق کردیم !!! حالا دلیلش چیه ؟!؟ من نتونستم دلیلی پیدا کنم /5/ /5/ /5/
خدا رو شکر این فصل تا الان خیلی کم فحاشی شده ولی پدیده ای به نام ترقه زیاد شده که نمی دونم چجوری باید جلوش رو گرفت !!!
یک پیشنهادی رضا داد که خوب هست که تشویق یکسره انجام بشه البته این زمانی ممکن میشه که ما مثل اروپایی ها 30 دقیقه مونده به بازی وارد استادیوم بشیم و بدون هیچ گونه رنجی سر جامون بشینیم و با انرژی تمام 90 دقیقه یکضرب تشویق کنیم ولی وقتی 4 ساعت توی آفتاب می شینبم دیگه خونه توی رگ هامون تبخیر میشه و اون کارایی رو نداره آدم ...
من پیشنهادم رو با یکم مقدمه چینی میگم ؛ پارسال یکی از برگ برنده های ما شعار های دوطرفه بود . امسال ( نمی دونم چرا ) زیاد تو این امر موفق نبودیم و نیستیم !!! مثلا تا الان یک بار شعار " توتی شهر ما کیه " رو نگفتیم !؟!؟ " نه اینتر نه میلان " هم خیلی کم تکرار شده ... ما پارسالا خیلی شعار دوطرفه می دادیم .... پس به نظرم با سر دادن شعار های دوطرفه که زمانگیر هم هست میشه یکم از وقت رو از بین برد تا از فحاشی کم کنیم . هماهنگی یک سکو برای دست تکان دادن برای روبرو ، شمردن و تکرار شعار ، منتظر پاسخ موندن ، دوباره تکرار کردن و ... همگی زمان بر هست و موثر ... ضمن اینکه به نظرم برای شعار های دوطرف میشه از شعارهای خیلی متعارف استفاده کرد مثلا : داماش چیکارش می کنه ، داماش سرور ملوان ، ....
حرف آخر همونطوری که در تاپیک اتحاد گیلان گفتم این فحاشی دوطرفه هیچوقت از بین نمیره و ما تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که در بازی های عادی به صفر برسونیم و در بازی های حساس حداقل کنیم /7/ /7/ /7/[/quote:7c58a12f2a]

وقتی ورزشگاه پر میشه بی نظمی هم باهاش ایجاد میشه چون مسئولین عرضه ی برگزار کردن همراه با نظم ندارن. خیلی ها که بدون بلیط میان داخل استادیوم ولی مسئولین هم تا جایی که بتونن بلیط میفروشن. اگه بازی سردار جنگل باشه که ملت مجبور میشت رو زمین هم بشینن و لنگ ها رو توی هوا بذارن. بازی های حساس اگه تماشاگر ما پر نشه تیم حریف روش زیاد میشه و خواستار جایگاه بیشتریه.(هرچند خیلی ها همون جایگاه نمی تونن پر کنن.)
فحاشی هیچ وقت صفر نمیشه. اروپا که این همه کارفرهنگی کرده باز هم دیده میشه برخی افراد در ورشگاه ها شعارهای نژداپرستانه میدن.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه آگوست 24, 2012 8:31 am

دوست عزیز هدف ما هم فعلا از بین بردن فحاشی و صفر کردن اون نیست,ما می خوایم در مرحله اول شدت اونها رو کم کردن و در مراحل بعدی به حداقلش برسونیم, در دنیا هیچ چیز مطلقی وجود نداره.
به نظرم فعلا در کوتاه مدت باید این سه راهکاری رو که در پست قبل از شما بهش اشاره کردم عملیاتیش کنیم
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط amirreza_pro » شنبه آگوست 25, 2012 4:45 am

خوب به سلامتی این تاپیک هم داره خاک می خوره دیگه :roll: :lol:
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال