[quote:7c58a12f2a="pedram_1367"]همیشه قبل بازی های حساس ما میایم و دور هم جمع می شیم و می گیم توهین نشه ولی باز اتفاق می افته ... یادمه پارسال و اواخر فصل تا شعار بر ضد انزلی و ملوان شروع می شد یهو همه عکس العمل نشان می دادند و نمی ذاشتند ادامه پیدا کنه( هر چند چند باری می جیویشت !!! ) ! اما این برای جلوگیری از فحاشی نبود بلکه خسته شدن از حرف های تکراری بود که همش داشتیم می شنیدیم و واقعا ملال آور بود ...
معمولا توی بازی هایی از این دست همیشه خراب می کنیم ... منظورم اینه که هر وقت هوادار به نحوی اومد که استادیوم رو ترکوندیم ، تو تشویق ها ضعیف بودیم و هر وقت بازی های معمولی با کمتر از 10 هزار نفر بودیم خیلی راحت تر و بهتر از 15 هزار نفر تشویق کردیم !!! حالا دلیلش چیه ؟!؟ من نتونستم دلیلی پیدا کنم
خدا رو شکر این فصل تا الان خیلی کم فحاشی شده ولی پدیده ای به نام ترقه زیاد شده که نمی دونم چجوری باید جلوش رو گرفت !!!
یک پیشنهادی رضا داد که خوب هست که تشویق یکسره انجام بشه البته این زمانی ممکن میشه که ما مثل اروپایی ها 30 دقیقه مونده به بازی وارد استادیوم بشیم و بدون هیچ گونه رنجی سر جامون بشینیم و با انرژی تمام 90 دقیقه یکضرب تشویق کنیم ولی وقتی 4 ساعت توی آفتاب می شینبم دیگه خونه توی رگ هامون تبخیر میشه و اون کارایی رو نداره آدم ...
من پیشنهادم رو با یکم مقدمه چینی میگم ؛ پارسال یکی از برگ برنده های ما شعار های دوطرفه بود . امسال ( نمی دونم چرا ) زیاد تو این امر موفق نبودیم و نیستیم !!! مثلا تا الان یک بار شعار " توتی شهر ما کیه " رو نگفتیم !؟!؟ " نه اینتر نه میلان " هم خیلی کم تکرار شده ... ما پارسالا خیلی شعار دوطرفه می دادیم .... پس به نظرم با سر دادن شعار های دوطرفه که زمانگیر هم هست میشه یکم از وقت رو از بین برد تا از فحاشی کم کنیم . هماهنگی یک سکو برای دست تکان دادن برای روبرو ، شمردن و تکرار شعار ، منتظر پاسخ موندن ، دوباره تکرار کردن و ... همگی زمان بر هست و موثر ... ضمن اینکه به نظرم برای شعار های دوطرف میشه از شعارهای خیلی متعارف استفاده کرد مثلا : داماش چیکارش می کنه ، داماش سرور ملوان ، ....
حرف آخر همونطوری که در تاپیک اتحاد گیلان گفتم این فحاشی دوطرفه هیچوقت از بین نمیره و ما تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که در بازی های عادی به صفر برسونیم و در بازی های حساس حداقل کنیم

[/quote:7c58a12f2a]
وقتی ورزشگاه پر میشه بی نظمی هم باهاش ایجاد میشه چون مسئولین عرضه ی برگزار کردن همراه با نظم ندارن. خیلی ها که بدون بلیط میان داخل استادیوم ولی مسئولین هم تا جایی که بتونن بلیط میفروشن. اگه بازی سردار جنگل باشه که ملت مجبور میشت رو زمین هم بشینن و لنگ ها رو توی هوا بذارن. بازی های حساس اگه تماشاگر ما پر نشه تیم حریف روش زیاد میشه و خواستار جایگاه بیشتریه.(هرچند خیلی ها همون جایگاه نمی تونن پر کنن.)
فحاشی هیچ وقت صفر نمیشه. اروپا که این همه کارفرهنگی کرده باز هم دیده میشه برخی افراد در ورشگاه ها شعارهای نژداپرستانه میدن.