توسط sedaghat-121 » شنبه آگوست 18, 2012 6:41 pm
دم هر چی گیله مرده گرم
پیروزی اولیه هممون رو به تماممون تبریک و تهنیت عرض می کنیم و انشاالله بازی رو هم می بریم تا ی جشن خوشگل و با کلاس بعد از بازی توی استادیوم بگیریم.
فردا روز بزرگیه تا هم تیممون برنده بشه و هم اینکه نگذاریم کسی از ما آتویی بگیره تا ال گیلانو رو هم توی ورزشگاه حضور داشته باشیم.
الان تمام تمرکزتون رو بگذارید روی بازی فردا و کسب یک پیروزی شیرین و پر گل در مقابل این تیم نا جوانمرد پس فس و تموم اونهایی که به لطف خدای مهر و محبت شکست زبوهانه ای در مقابل اتحاد ما خوردند.
گیلانیهای غیور گیلانیان جوانمرد گیلانیان شجاع و دلیر پیروزی اولیه را با یک اتحاد ناز و مستحکم تبدیل به پیروزی شیرین و پر گل فردامون بکنیم.
ارتش لاجوردی پوش من برای نابودی کامل ارتش قرمز آفتابه ای به پیش تا روییه کهنه( بخوانید رویانیان) و بقیه باقلا صفتان بدانند تا پای جانمان برای موفقیت استانمون تلاش می کنیم.
و سرآخر روی سخنم با جناب قیصر امید خان هرندی است.
قیصر ( بخوانید امید خان هرندی) حالا که خانواده ارتش تو از روی سکوها برای ارتشت در مستطیل سبز از یزدان پاک یاری و مدد می طلبند وظیفه سنگینت جز فیروزی و پیروزی در مستطیل سبز چیست؟
از خدای مهر همان خدایی که چند روز پیش در همین سایت پیروزیت را مدد خواهی کردم میخواهم تا فردا شب همین موقع پیروزیت را بر روییه کهنه (بخوانید رویاییان) و ژزه (بخونید خوره) جشن بگیریم
داماش ارتش سرزمین من به پیش دلاور