[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدينى در مصاحبه با گل : در سردار جنگل كه هيچ، در آسفالت هم پرسپوليس را مى بريم!

عابدينى در مصاحبه با گل : در سردار جنگل كه هيچ، در آسفالت هم پرسپوليس را مى بريم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط keyvan » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:15 pm

نظر ( امیر از رشت ) تو سایت گل خیلی تامل برانگیزه... فقط امیدوارم صحت نداشته باشه...
امیر_رشت:
عابدینی دروغگویی بیش نیست... مطمئنم اون دلش میخواد پرسپولیس بازی رو ببره...چون نیم فصل یا آخر فصل داره میره پرسپولیس...دوستای عزیز رشتی تورو خدا باور کنین که عابدینی قول 3امتیاز رو به پرسپولیس داده و این مصاحبه فقط برای بیراهه بردن ذهن مردم گیلانه. ( گل تورو بخدا بچاپ )
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:20 pm

[quote:b1fff00eeb="hamed3"]عصبانی هستی؟ حالا بکش!
حالا فهمیدی این [color=red:b1fff00eeb]پرسپولیس[/color:b1fff00eeb] چقدر کثیفه عابدینی؟
با اون دسته از دوستانِ گمجِ پرسپولیسی هم هستم
آقای عابدینی اگه دلت نمیخواد تَرکِشِ ما رشتی ها به شما هم بگیره، هرچه سریع تر از رویانیان و پرسپولیس کثیفش بکش بیرون. بله، این یک اخطاره. چون فکر میکنم آدم سالم نمیتونه رفیق فابریک و مشاورِ یک روباه باشه![/quote:b1fff00eeb]

حامد جان بلامیسر ایپچه تند بشو اای تی حرف قبول دارم اما ده ایبچه تندٍ گودی
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:24 pm

[quote:dea1d1f043="keyvan"]نظر ( امیر از رشت ) تو سایت گل خیلی تامل برانگیزه... فقط امیدوارم صحت نداشته باشه...
امیر_رشت:
عابدینی دروغگویی بیش نیست... مطمئنم اون دلش میخواد پرسپولیس بازی رو ببره...چون نیم فصل یا آخر فصل داره میره پرسپولیس...دوستای عزیز رشتی تورو خدا باور کنین که عابدینی قول 3امتیاز رو به پرسپولیس داده و این مصاحبه فقط برای بیراهه بردن ذهن مردم گیلانه. ( گل تورو بخدا بچاپ )[/quote:dea1d1f043]
قابل تامل هست ولی سکوت عابدینی به خاطر رفاقت نه رفاقت الکی رفاقتی که برای داماش و اسپانسر گرفتن بوده نباید خودمو گول بزنیم که اسپانسر رو رویانیان جور کرد ولی عابدینی به اون مسئول راس استان امید داشت که ....

ولی این مصاحبه رو که رو آسفالت هم بازی میکنیم رو رویانیان و سعید شیرینی شکلات باید میکردند نه عابدینی این قابل تامل هست اینکه این حرف از زبان عابدینی در اومد
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:24 pm

[quote:1c6b939abe="lvlamad_2010"][quote:1c6b939abe="hamed3"]عصبانی هستی؟ حالا بکش!
حالا فهمیدی این [color=red:1c6b939abe]پرسپولیس[/color:1c6b939abe] چقدر کثیفه عابدینی؟
آقای عابدینی اگه دلت نمیخواد تَرکِشِ ما رشتی ها به شما هم بگیره، هرچه سریع تر از رویانیان و پرسپولیس کثیفش بکش بیرون. بله، این یک اخطاره. چون فکر میکنم آدم سالم نمیتونه رفیق فابریک و مشاورِ یک روباه باشه![/quote:1c6b939abe]

حامد جان بلامیسر ایپچه تند بشو اای تی حرف قبول دارم اما ده ایبچه تندٍ گودی[/quote:1c6b939abe]
آبرار حامد تند نوشو.امان که کند شان دیبیم باید امرا توندا کونیم...
الان رشت ایتا انباره باروته و یکشنبه منتظره ایتا جرقه ی کوچک...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:25 pm

این روباییان که من میشناسم تمام نیروانتظامی استان گیلان رو اماده باش میزنن واسه این بازی اکهفاصله 10 متر به 10 متر الگانش و مامور نزاشتن

حق ما خورده شد اما ما مقصر نبودیم دیگه چیکار باید میکردیم که نکردیم؟
فقط امیدم به بازیکنام.ن که با این کار که اونا کردن توانشون 3 برابر بشه واینا رو بترکونیم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:26 pm

[quote:4a223aadb2="lvlamad_2010"][quote:4a223aadb2="hamed3"]عصبانی هستی؟ حالا بکش!
حالا فهمیدی این [color=red:4a223aadb2]پرسپولیس[/color:4a223aadb2] چقدر کثیفه عابدینی؟
آقای عابدینی اگه دلت نمیخواد تَرکِشِ ما رشتی ها به شما هم بگیره، هرچه سریع تر از رویانیان و پرسپولیس کثیفش بکش بیرون. بله، این یک اخطاره. چون فکر میکنم آدم سالم نمیتونه رفیق فابریک و مشاورِ یک روباه باشه![/quote:4a223aadb2]

حامد جان بلامیسر ایپچه تند بشو اای تی حرف قبول دارم اما ده ایبچه تندٍ گودی[/quote:4a223aadb2]
تازه مراعات دوستانَ بوکودم. آبرار اگه شُل بیگیریم، فکر کونید پپه ایم و هیچی اَمَرَ حالی نیه. پای امی شرافت در میانه. مره هیچ شخصی مهم نیه. سربلندی می شهر مره از همه چی مهمتره
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:30 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%87%D9%85

آقایان رادنی اومده داره تایید میکنه ... زود نظر بدید
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 11:33 pm

[quote:616746a80c="hamed3"][quote:616746a80c="lvlamad_2010"][quote:616746a80c="hamed3"]عصبانی هستی؟ حالا بکش!
حالا فهمیدی این [color=red:616746a80c]پرسپولیس[/color:616746a80c] چقدر کثیفه عابدینی؟
آقای عابدینی اگه دلت نمیخواد تَرکِشِ ما رشتی ها به شما هم بگیره، هرچه سریع تر از رویانیان و پرسپولیس کثیفش بکش بیرون. بله، این یک اخطاره. چون فکر میکنم آدم سالم نمیتونه رفیق فابریک و مشاورِ یک روباه باشه![/quote:616746a80c]

حامد جان بلامیسر ایپچه تند بشو اای تی حرف قبول دارم اما ده ایبچه تندٍ گودی[/quote:616746a80c]
تازه مراعات دوستانَ بوکودم. آبرار اگه شُل بیگیریم، فکر کونید پپه ایم و هیچی اَمَرَ حالی نیه. پای امی شرافت در میانه. مره هیچ شخصی مهم نیه. سربلندی می شهر مره از همه چی مهمتره[/quote:616746a80c]

ابرار دانم بره اما امانم باید ایپچه واقع نگر ببیم مطمئا ببو از عابدینی دست هیچی بر نمو ای ، انزلیچی رفیق بازه همه اشانا دانیم اما واقعا واسه ا تیم زحمت بکشه

وقتی امی مسئولین نهید 5 شنبه غروب اا بحث گید خایید موضوع تمام شده ببه.

همه امان اشتباه کنیم

اینته از امی دوستانم که ( عابدینی دروغگویی بیش نیست... مطمئنم اون دلش میخواد پرسپولیس بازی رو ببره...چون نیم فصل یا آخر فصل داره میره )
آخه ان چیسه برار تو 1 سال خون دل خوری بعد 3 امتیاز ایته بازیه مفت فدی
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط monfared » جمعه آگوست 17, 2012 5:15 am

[size=18:9a4a0f16ae]متاسفانه واکنش های امیر خان عابدینی در این خصوص بسیار کم تر از میزان و عمق اجحاف به داماش _ فرزندش _ است ...
در یک اقلیم دو پادشاه نگنجد و باید بگویم عابدینی در صورت ترک داماش و رفتن به پرسپولیس، پیشینه اش در داماش را به آتش خواهد کشید ...
با این حکم، رشت به انبار باروت تبدیل شده و من تصور می کنم که یکشنبه روز بدی در پیش داریم.نه از لحاظ نتیجه که حواشی کاملا به ضرر داماش تمام خواهد شد ... و متاسفانه مسول بی غیرت و خائن استان به هیچ عنوان به عواقب این تصمیم فکر نکرد.
با توجه به حساسیتی که هواداران روی پرسپولیس و رویانیان ِ زیاده خواه دارند، مسولین بدترین تصمیم ممکن را گرفتند ...
[/size:9a4a0f16ae]
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 17, 2012 5:32 am

امیدوارم عابدینی با دیدن این حرکات بیشتر حواسش رو جمع کنه که اینا فقط می خوان از اعتبارش استفاده کنند و هدفشون فقط موفقیت خودشون هست و مطمئنم رفتن عابدینی به پرسپولیس باعث خراب شدن اعتبارش میشه ... مثلا الان اگه عابدینی تو پرسپولیس یک سمت داشت تمامی ماها این رو از چشم عابدینی می دیدیم علاوه بر مازندرانی ها ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه آگوست 17, 2012 5:50 am

پرسپولیس هیچ پخی نیست
ما پرسپولیس رو میبریم اونم با اختلاف چند تایی پرسپولیس مگسیه که فقط داره برای زنده موندن میجنگه این موضوع همین جا تموم نمیشه باید مسئولین این عمل شناسایی بشن و حقشونو گذاشت کف دستشون!!!!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط navas » جمعه آگوست 17, 2012 8:02 am

هیهات من الذله /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه آگوست 17, 2012 8:14 am

دو سال پیش بود داماش توی لیگ یک جام حذفی به پرسپولیس خورد اونموقع کاشانی مدیر عامل پرسپولیس بود از یک هفته قبل بازی جنگ سردار و عضدی بود که با همت اقای قهرمانی استاندار گیلان بازی توی عضدی شد یادش بخیر
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه آگوست 17, 2012 8:24 am

خدایا من دیشب دسترسی نداشتم صبح یکی از بچه ها بهم زنگید گفت تمام بدنم داغ شد از عصبانیت الانم اومدم تو سایت اینارو دیدم خداییش دلم میخواد گریه کنم که تو شهر خودمون دارن سرمونو میبرم.تف تو شرفت بی غیرت :evil:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 17, 2012 8:29 am

دوستان وظیفه هممون الان این هست که در سایت گل نظر بزاریم

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%87%D9%85
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه