[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد گیلان!!!

اتحاد گیلان!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:53 pm

بهتره که نه از اینور بوم بیفتیم نه از اونور.چه دلیلی داره که تشویقشون کنیم.هرچی باشه اونا رقیب ما هستن.لیاقتشو ندارن.پر رو میشن.مثل پارسال.هر کاری هم بکنیم این تفکر که بین رشت و انزلی مشکل هست از بین نمیره.اما هیچ کدوم از این مشکلا دلیلی نمیشه که بهشون فحش بدیم.نه تشویق نه فحش.اصلا انگار همچین کسایی رو نمیشناسیم.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه آگوست 14, 2012 8:08 pm

دوستانی که تو این سایت منو میشناسن میدونن خیلی دوس دارم این اتحاد برقرار بشه و مطمئن هم هستم به نفع هر 2تیم و مردم این 2شهر خواهد بود.باور کنید هر کی عین من تو موقعیتی قرار میگرفت که 1 غیر گیلانی بهش میگفت شما 2شهر چرا با هم مشکل دارید چیزی جز کوت نداشتم برای گفتن.بعد از دیدن قسمت هایی از بر نامه ی امروز خیلی امیدوار شدم که مربی های نسل جدیدمون اینقدر اهمیت میدن به اتحاد بین مردم این 2 شهر و طرفداراشون /7/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 14, 2012 8:27 pm

این برنامه رو متاسفانه ندیدم اما در حرف های دوستان نظر متفاوتی دارم.
اول اینکه بگم من دلیلی نمی بینم مثل برخی محیطهای مجازی با اسم مستعار نظرم رو بدم و همیشه هم با اسم خودم نظرم رو می دم..حالا در ادامه میگم چرا اول این توضیح رو دادم...
من این کلمه اتحاد در شرایط فعلی واقعا برام ناملموس هست! یعنی فکر می کنید با چنین جوی که از جرقه چند نفر تو تماشاگران هر دوتیم می تونه یه حساسیت ایجاد بشه می شه چنین کلمه ای (اتحاد) رو به کار برد؟ و اصولا اتحاد دقیقا تو اینجا به چه معنی هست ؟!
دوستانی که اینجا هستند اکثرا یا میشه میگفت همشون از هوادارهایی هستند که همیشه در استادیوم حضور دارند و به خوبی با جو استادیوم ها آشنا هستند بنابراین این کلمه برام جای تعجب داره که حسین آقای گل یا مازیار گفتند!
البته دوستان بد متوجه نشند که مثلا من میگم از فحاشی ها جلوگیری نشه یا ... بلکه میگم این کلمه اتحاد اونم تو این برهه ناملموسه!
مهم این هست که بشه از شدت فحاشی ها کم کرد تا کم کم به نقطه صفر میل کنه و این باید هدف باشه که اون هم از یک طرف نباید باشه ...
نمی خوام زیاد دور برم اما ببینید سال قبل در بازی تراکتور اونطور شد و بازی بعد جور دیگه جواب گرفته شد، یا امسال بازی اول هیچ فحشی به انزلیچی ها داده نشد اما بازی بعد انزلیچی ها فحاشی کردند و در انتهای بازی هم فحاشی رو به اوج رسوندند که بلافاصله گل تساوی رو هم دریافت کردند!
و اینطور شد که بازی بعد هواداران داماش در مقام پاسخ بر اومدن که از سوی اونوری ها بزرگ جلوه داده شد و نامه زدند و... که داماش را جریمه کنید (حال اینکه برای بازی قبلش داماشی ها اینکار رو نکردند)
هدف من از جملات بالا این نیست که گروه مقابل رو مقصر جلوه بدم چون به هر حال اینجا هم جواب داده شد ... می خوام این رو بگم که اگر اول تونستیم کاری کنیم که چند بازی مقاومت داشته باشیم که حتی همون یکی دو بار هم فحاشی نشه اونوقت می تونیم قدم های بعد رو برداریم، نه اینکه شور حسینی اتحاد و آبای امی برار رو بدیم ! آخه چنین چیزی به نظر شما رویایی نیست ؟! واقع گرا باشیم!
برای دربی من فکر کنم بتونیم مثل همیشه یه کارگروه عملی تشکیل بدیم که از شدت فحاشی ها جلوگیری بشه کار خیلی بزرگی هست و یک گام مثبت و حتما هم این مسئله رو باید از بازی پرسپولیس دنبال کنیم .
در مورد صحبت دوست گلم مازیار هم بگم که وارش اسپرت با جایی قابل مقایسه نیست و نباید هیچوقت جوهای حتی 50 درصدی اینجا رو با جوهای 100 درصدی خیلی جاها مقایسه کرد!
البته اینا رو خودت هم می دونی و همین باعث تعجبم هست...
جایی که نهایتا 20 تا رفیق با کامنت های تائیدی و به اصطلاح تحلیلی خودشون میان به قول خودشون جوها مختلف رو تو فضای مجازی خودشون ایجاد می کنند رو با اینجا مقایسه کردن اشتباهه! به این نمیگن جو مثبت میگن جو سازمان داده شده که فقط تو فضای مجازی و میان همون 20 نفر وجود داره ..
کی تونستند جوهای داخلی خودشون رو به روی سکو انتقال بدن؟ در حالی که اینجایی ها خودشون بعضا تو گود هستند و من دارم می بینم تلاش هاشون از نظرات دوستان تو سایت رو دارند روی سکوها به کار می گیرند . سکو که هیچ حتی تو محیطهای مجازی اجتماعی هم تاثیری ندارند و بعضا خودشون، مطلب بنویسشون با 40 سال سن یا برادرشون تو پیج های داماش میان آتیش روشن می کنند .
در حالی که اینجا همه اونایی که می شناسم چه بد و چه خوب بی شیله پیله هستند.. نه از ما و نه از هیچ کس خطی نمیگیرند. اینجا کسی ادا در نمیاره و هرچیه همونه! نه اینکه با اسم دیگه بیاد حرفش رو بزنه و کامنت رو تائید کنه بعد با اسم دیگه بگه ما متفاوتیم حرف جای دیگه رو نزنید .
حرف من اینه و باز هم تاکید می کنم که ما باید سعی کنیم با کارگروهی که تشکیل میشه جو رو تا حد امکان کنترل کنیم و سعی کنیم چند بازی از فحاشی ها کم کنیم و جلوگیری کنیم و همش نخواهیم در مقام پاسخگویی باشیم تا کم کم درست بشه . اگر از خودمون تو محیط مجازی نگیم شاید یه مثال خوب تو سایت های اجتماعی پیج داماش گیلان باشه که سعی کرده هیچ وقت در پاسخ مطالب گروه دیگر بر نیاد بلکه کمک به تیم خودش باشه.
چیزی که باید هدف سکوها باشه ... مطمئنم اکثریت با من موافقند که هرگاه فقط تشویق تیم بوده یا تشویق ها اوج گرفته تیم هم به نتیجه رسیده .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه آگوست 14, 2012 8:34 pm

فقط حرف دیگه ما فقط همیشه حرف میزنیم عمل کم میکنیم
خوب اگه ما اتحاد رو میخوایم باید از خودمون شروع کنیم بیایم دیگه تو هر بازی نگیم انزلی چی ابای بیایم شعار های مبنی بر اتحاد دو شهر که با هم 35 کیلو متر فاصله دارن بدیم میتونیم تو بازی با پرسپولیس شروع کنیم وقتی ماشروع کنیم اونا هم همین کارو میکنند الان دوستان میگن چرا ماشروع کنیم من میگم چرا نکنیم نه تنها فرهنگ بالای ما و شعور ما رونشون میده بلکه ما رو محبوب تر هم میکنه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه آگوست 14, 2012 8:45 pm

آقا تو رو خدا تو برهه فعلی بچسبیم به تیم خودمون و تشویق تیم . با کسی کاری نداشته باشیم و فحاشی نکنیم و تیم رو رو به جلو هدایت کنیم. این آشتیها و اتحاد های یک شبه که بعد یک هفته فراموش میشه و بدتر فحاشی و پرده تری حکم فرما میشه رو بیخیال بشیم.خواهشن تمرکز رو بجای اتحاد و ازین تعارفات یومیه ببریم سمت انرژی دادن به تیم خودمون. دیگه این قضیه اتحادهای یک شبه و جوگیر شدن و شور حسینی افتادن و بعد چند وقت دوباره آش همون و کاسه همون بدجور لوث شده. اتحاد بین رشت و انزلی تو فوتبال واقعا و از ته دل و بدون شعار شدنیه؟؟ مردم رشت و انزلی بخدا بالای 80 درصد باهم مشکل ندارن. اتحاد فوتبالی هم یک شبه نمیشه. نیاز به فرهنگ سازی شاید چند ساله داشته باشه.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 14, 2012 8:49 pm

مهرداد جان من کامنتی مبنی بر اتحاد ندادم چون اصلا درسطح اجتماعی اختلاف چندانی وجود نداره و هرچه هست در سطح ورزشی هست و نکته ی بعدی که خودت هم اشاره کردی فقط باید فحاشی رو ریشه کن کنیم تا حدی که در برهه ای از فصل گذشته موفق بودیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:08 pm

[quote:97c2f7a0bb="MAZIYAR"]مهرداد جان من کامنتی مبنی بر اتحاد ندادم چون اصلا درسطح اجتماعی اختلاف چندانی وجود نداره و هرچه هست در سطح ورزشی هست و نکته ی بعدی که خودت هم اشاره کردی فقط باید فحاشی رو ریشه کن کنیم تا حدی که در برهه ای از فصل گذشته موفق بودیم.[/quote:97c2f7a0bb]

امسال هم تو این دوتا بازی موفق بودیم تا حدودی مازیار جان - با بودن حامیان واقعی داماش مثل شما در امسال میشه خیلی راحت تر این فرهنگ سازی رو انجام بدیم - البته نظر من اینه که از تعداد بیشتری از بچه هایی که توانایی همچین کاری رو دارن استفاده کنیم - باید رو هر سکو دو نفر رو داشته باشیم و اگر این مهم اتفاق بیفته مطمئنا فحاشی ها ریشه کن میشه .
الان همه استادیوم های ایران آلوده هست ایشالا که ما اولین تیمی هستیم که فرهنگ سازی رو انجام میدیم
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:20 pm

مفیدترین کاری که بشه انجام داد ، این هستش که بتونیم فحاشی ها رو به حداقل برسونیم ...
هر چیزی غیر از این ، تجربه بهم نشون داده که بی فایدست چون ما از دو تا جبهه متفاوت هستیم و این کل کل های بینمون امکان داره و سمت و سوی منفی میل کنه و رابطه ها رو بهم بزنه ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:22 pm

با تشكر از دوست خوبمون بابت تاپيك . چه خيلي از ما اين نظر رو داشته باشيم چه مخالفش باشيم ولي با يكم فكر به اين نتيجه مير سيم كه اگر واقعا اين اتحاد وجود داشت خيلي به نفع هر دو تا شهر بود ...
ولي يه انتقاد دارم به شما . شما هدفت درسته فكرت پاكه ولي درسته بياي ابرو رو درست كني چشم رو كور كني؟ همونطوري كه خوب و بد همه جا هست تو همون طهران هم خوب و بد هست بهتره به جاي جايگزين كردن كلا مشكل رو حل كنيم ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:28 pm

کاری به اتحاد با تیم های خاص ندارم ولی ریشه کن شدن فحاشی توی استادیوم یه کار فرسایشی و طاقت فرسا هست این همیاری همه هواداران رو می طلبه بی پرده بگم مثل بازی با پیکان نشه که تیفوسی ها شروع کننده فحاشی باشند والبته جایگاه رو به رو اس و اچ هم نباید ادامه دهنده باشند
ما اون بالا توی جایگاه اچ از شروع فصل هر وقت فحاشی شروع شد شعار "عیبه، عیبه ..........."(فکر کنم اکثر کسانی که رو به رو مینشنند هم شنیده باشند) رو خوندیم ولی خیلی کم هست و تا همه گیر شدن خیلی کار دار داره
ولی با یک گل بهار نخواهد شد ما نباید اصلابه تیم های حریف(به طور خاص ملوان) کاری داشته باشیم واگر واقعا قلبمون برای تیممون میتپه فقط باید داماش رو تشویق کنیم و اگر از سمت مقابل شعاری منشوری رسید طرف مقابل جو گیر نشه و ادامه بده تا اون فحش دو طرفه بشه مثلا کاری که تیفوسی سال قبل میکردند و وهمه با هم جواب شعار رو نمیدادند یا شعار های خودشون رو ادامه میدادند (چیزی که امسال ازشون ندیدیم ) به هر حال هر کدوم از ما سعی کنه که دهانش رو به ناسزا آلوده نکنه چون اول باید خودمون رو بسازیم بعد به فکر ساختن بقیه باشیم.در فوق العاده بودن سایت وارش اسپرت هم شکی نیست چون بیشتر خبرگزاری ها و جراید اخبارشونم درباره داماش رو به نقل از این سایت مینویسن و بیشتر اخبار سایت ملوان هم به نقل از ملوان کلاب که البته ناگفته نمونه چون نظرات رو به راحتی تایید نمیکنه جو رو تا حدی سالم نگاه داشته ولی بقیه جوامع مجازی اونها خواستند کار وارش رو انجام بدهند ولی میبینیم توسط اداره کنندگان آن سایتها بیشتر هیزم به این آتش میریزند!!!!
البته بعضی از بازی ها که هوادار بیشتری را به استادیوم میکشند مثل داربی گیلان! کسانی به استادیوم می آیند که تنها نیتشان فحاشیست گرفتن جلوی این اشخاص سخت و همین امر داشتن یک کانون هواداران قوی رو اجباری میکنه امیدوارم با تشکیل کانون هواداران (طبق وعده قبلی) ما نه در حد حرف بلکه در عمل قدم هایی رو برداریم منظور از ما هم هر دو طرف دعوی هست.
بازم تاکید میکنم که با یگ بهار نخواهد شد به امید روزی که گلستان باشیم تا به تماشای بهار فوتبال گیلان بنشینیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:47 pm

یه چیز رک بگم من بد نمیاد اما این حرفااا از طرفدار های 2تیم در حد همین محیط مجازی هست همین ها تو ورزشگاه جور دیگه رفتار میکنن

میخوایین ببینین شهرک چقدر حرفشون حرفه
بعد هرگلی که میزنن شعار های 2 طرفشون رو برید گوش کنید پیرمرد 60 ساله میاد فحش میده که لایق خودشونه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:54 pm

البته من اون برنامه رو دیدم ، این آقای مربی هی میگفت افتخارات ملوان در دوران من و سایر مربی .....
هی افتخارات ملوان ..... آخه نمود مارو !
یه دلیلی که هرگز ما متحد نخواهیم شد (مطمئنم) اینه که اونا خودشونو بالاتر میدونن در حالیکه هیچی نیستن .
من نظری دارم و معتقدم باید اجرا بشه و اون اینه که :
از فحاشی در استادیوم ها نسبت به هم خودداری بشه ، چون به نفع هیچکدوم نیست ، اما اینکه الکی بیایم از اون
اتحادهای ساختگی داشته باشیم بدرد نمیخوره ، چون ایده های مردم و فرهنگ و خیلی از چیزهای دیگه مردم متفاوت هست .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:34 pm

اون روز توی سوالم و حرف هایی که به هرندی زدم این بود که هوادار این تیم باش نه سرمربی.
تاکید کردم توی اون جلسه که ناب هرندی ما توی 90 توی برنامه تلویزیون بی نماینده هستیم و این یعنی خفه کردن داماش و داماشی.
بیشتر رسانی باشید و مثل یه هوادار از داماش حمایت کنید .مثل یه هوادار.....
کــو پس آبرار؟!!!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » چهارشنبه آگوست 15, 2012 5:04 am

اگر چه با هر نوع اختلاف بین مردم استان مخالف هستم و در کل هیچ اعتقادی به برتری نژادی ... در هر سطحی ندارم، اما معتقدم در شرایط فعلی نمی توان با رفتاری احساسی و بدون در نظر گرفتن شرایط موجود، اقدام به تلطیف حال و هوای مردم این دو شهر کرد.
من ترجیح می دهم موضوع را این طور عنوان کنم که [color=red:22f1613843]بدون در نظر گرفتن حریف یا هر تقابل دیگری حتی، هر گونه رفتار دور از ادب و خلاف شان، شایسته ی فرهنگ دیرپای مردم رشت نیست[/color:22f1613843] و فحاشی هم ایضا ...!
در شرایطی که تیم از لحاظ ساختار مالی و سازمانی دارای جایگاه ویژه شده و اندیشه آسیایی شدن را در سر می پروراند، تماشاگران و نوع تشویق هم باید به سمت یک تیم آسیایی و فرا کشوری باشد و فکر می کنم بدون در نظر گرفتن هر نوع نگرش اخلاقی و فرهنگی حتی، فحاشی و رفتار هایی نظیر آن، در خور چنین تیمی نیست.
در خصوص مردم رشت و انزلی، حقیقت مطلب آن است که این اختلافات اگر چه در بُعد ورزشی ست، اما گاها ریشه در نگرش فرهنگی مردم دو شهر دارد که با تصمیم های انقلابی و آنی قابل حل نیست ...
بهتر است در ابتدا عدم فحاشی و در مراحل بعد، جایگزینی شعارهایی که تاکید بر اصالت فرهنگی مردم و هواداران دارد در دستور کار هدایت کنندگان سکو ها قرار بگیرد ...
[color=red:22f1613843]فراموش نکنیم که ما وارث فرهنگ و اصالت پیشینیان شهر خود هستیم و قرار گرفتن نام رشت زیر پرچم هواداران داماش در تیتر خبر های ورزشی به عنوان فحاش ... ، به هیچ عنوان زیبنده ی مردم این شهر نبوده و انعکاسی زشت و تصویری وارونه از فرهنگ این شهر در کشور ترسیم می نماید ...
به نحوی که _ با سیاه نمایی ی مکرر برنامه ای نظیر نود ... _ کلمات رشت، انزلی و فحاشی ... مترادف هم قرار می گیرد ...[/color:22f1613843]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط monfared در چهارشنبه آگوست 15, 2012 5:57 am .
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه آگوست 15, 2012 5:57 am

من هم قبول دارم که اختلافات فقط در استادیوم است اما استادیوم به مانند یه تریبون عمل می کنه و مکانی برای نشان دادن فرهنگ و ادب اون شهر.
خیلی از دوستان می گن که بله تو انزلی هم فحاشی میشه. و چون فحش می دن آدمهای فلان فلان شده ای هستند.خوب دوست من ،وقتی تو هم فحش بدی هم گزینه فلان فلان شده برای تو هم صدق میکنه و تو هم آدم بده میشی.
من از بچگی تو ورزشگاه بودم و دوران بچگی هم سرشار از انرژی و دوست داشتم با توجه به شرایط سنی آن زمان انژی اضافه خودم رو تخلیه کنم.الان هم بیشتر فحاشی منشا از سنین پایین در ورزشگاه است.
من واقعا لذت بردم وقتی که پشت دروازه بچه هاش می خواستن فحاشی کنن اما کسی با اونها همراهی نکرد و خودشون متجه شدن که کار اشتباهی انجام میدن و این دور از فرهنگ غنی گیلانیست.

نتیجه:الان هم راهکار همینه.شما نمیتونید این مشکل اجتماعی که ریشه در ادب خانوادگی داره حل و ریشه کن کنید بلکه در جواب فحاشی این افراد سکوت باید کرد و خودشان پی به کار اشتباه خود می برند. /13/
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان